Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2018 08:14 - РУСКИЯ ПОЗОР 2
Автор: germantiger Категория: Политика   
Прочетен: 16416 Коментари: 43 Гласове:
31

Последна промяна: 08.06.2018 08:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В този постинг на базата на книгата на В.В. БЕШАНОВ „КАДРЬI РЕШАЮТ ВСЕ” от 2006 г. ще научите САМО ФАКТИ И КОНКРЕТИКА, ЦИТАТИ и документи:

БЛГ НА ЖОРО, КОЙТО НАПОМПИ ПОСТИНГА ЗА ДА Е НА ПЪРВА


мои преводи на псажи
 

избягалия от военучилище Чапаев

маршал Будьони неграмотен самоук бияч

 

маршал Ворошилов стругар и терорист преди революцията

 

маршал Тухачевски позирал като Наполеон, но бит от поляците в бой

 

КАК ЧЕРВЕНОАРМЕЙЦИ СЕ БЪРШАТ С ЛИСТИ ОТ КОРАНА

 

КАК ЧЕРВЕНОАРМЕЙЦИ СЕРАТ В ХРИСТИЯНСКИ ЦЪРКВИ

 

КАК ЧЕРВЕНОАРМЕЙЦИ ПРОНИЗВАТ С ЩИК ИКОНАТА НА СПАСИТЕЛЯ

 

КАК РУСКО-СЪВЕТСКИ КОМАНДВАЩИ ТВЪРДЯТ ЧЕ ИМА АМЕРИКАНСКИ ЕЗИК


на снимката по-долу е кадръната армия - германската, а в постинга некадъността на болшевиките - в поредица постинги по няколко книги ще разкрия САМО С МАСА ФАКТИ от висшия ешелон до "малкия войник" анатомията на тази руска некадърност


image 


Ето защо, когато презс ВСВ се срещнат в бой ГЕРМАНЕЦА с некадърния СЪВЕТСКИ РУСНАК, ЗА 1 ФРИТЦ ЩЕ ПАДАТ ПО МНОГО ОТ ИЗТОК!


................

 

СЕМЬОН БУДЬОНИ

 

Бъдещия маршал на Съветския съюз се родил през 1883. в селцето Козюрин, в семейството на заселили се на Дон безимотни селяни. На четмо и писмо бил самоук.

 

През март 1919. Будьони става комдив/командващ дивизия и член на болшевишката партия. Встъпвайки в длъжност, първата му работа била да поиска от щаба на армията личен автомобил и ново палто „на меху покрьiт цвет хьiке” (това са автентичните думи върху записка – цвят хъйке няма, има хаки, често позлван от англичаните например, при военните итн).

 

Наред с бойната слава дошла и бандитската. Военкома на 42 сд съобщава в Москва: „Няма нито един населен пункт в който да са стъпили будьоновците и да не се е чул стон от жителите му. Масови грабежи, плячковсване и насилие от будьоновците сменя белите хазяи... Разбиваха сандъци, отнемаха дори женското бельо, пари, часовници, посудата и каквото докопат. Постъпиха жалби за изнасилвания и истезания. Конете си вкарваха в стаите на къщите... Селяните питат – къде е разликата: грабеха белите – сега грабят червените?!”

 

Грабежа а Ростов задминал всичко преди него. Пълномощния представител на ВЧК на северен Кавказ – Яков Христофорович Петерс съобщил на Дзерджински: „След заемането на Ростов белите избягаха панически, изтеглиха се към Батайск, но армията на Будьони вместо да преследва бягащия противник, започна да разграбва и да пиянства в Ростов. За погромите на будьоновците, местните другари разказват ужаси. Но това не е най-важното, а поведението на самия Будьони – с него не може да се говори и той страда от мания за величие.” Семьон Михайлович твърдо повярвал в своята гениалност, всепозволителност и безнаказаност, не се съзобразявал с никой и „пращал” всички на известен „адрес”: „Пратете Реввоенсъвета на м..., също и комфронта на м... и вас ви пращам на м..., а ако желаете ще ви разстрелям.”

 

Председателя на Чрезичайната следствена комисия Г. Н. Мелничанский съобщава: „В Прилуки са убити 21 човека, има 12 анени и много изнасилени жени вкл. деца. По разказите на свидетели, жените ги изнасилвали на улицата пред погледа на всички, а по-красивите момичета били отведени с обоза. Във Вахнавка са убити 20, количеството на ранените и изнасилените не е изяснено, запалени са 18 къщи”. Ръководството на Киевска губерния се жалвало на 14 октомври пред председателя на совнаркома на Украйна: „В Таращанск са ограбени всички жители, совработниците и дори совучрежденията. Общо 150 са убитите...”

 

Само в Ейския отдел за 2 месеца по заповеди на Будьони са разстреляни 680 човека, като от тях само 90 са били бунтовници контраелементи. (За сравнение по заповеди на Шьорнер през ВСВ са разтреляни само 2 провинили се, но германеца и до днес е заклеймен, а Будьони е герой). В края на 1922. военното положение в Кубано-Черноморската област било отменено, а Семьон Михайлович става заместник командващ на окръга. За „активно участие в борбата за установяване диктатура на пролетариата” и личен героизъм легендарния командарм е три пъти награден с орден Червено Знаме на гърдите, един орден на върха на шашката и още един на револвера.

 

Бившия генерал от кавалерията А. А. Брусилов си спомнял: „Сам по себе си вахмистр Будьони към мен се отнасяше винаги много почтително, жалко само че едва умееше да си напише фамилията и да се подпише, и други вместо него му пишеха и съчиняваха заповедите, даже бивши офицери от академията, съумяли някак да прикрият белогвардейското си минало и минали към комунистите.”

 

През 1932. „без да се откъсва от военните си задължения” (!) почти неграмотния пълководец завършил Военната академия на РККА! Дали въобще е знаел цялата азбука е спорно, но в същото време се явявал редактор на вестник, която се наричала „За коня” и бил автор на трудове за коневъдство.

 

Жената на маршал Егоров разказвала за компанията, която събирал около себе си Будьони: „Тук се събираха съратниците по Конната армия, ветераните от Гражданската война: Апанасенко, Косогов, Тюленев, Щаденко, Тимошенко, Городовиков, Кулик. Десетки пъти аз слушах едни и същи преразкази на историите на всеки за лчина доблест и героизъм, за походния им живот. Тщеславие. Заучени пози, кичливи случки, ревност срещу всичко ново и младо, което ги задминава...”

 

Помощник испектора на кавалерията на РККА Б. К. Верховский на разпита в НКВД дал показания: „Ситематичното угодничество към него, стигна дотам, че ние не само позволявахме на маршакл Будьони да ни шамари по лицето, а дори сами се подлагахме на ударите му, а посел в знак едва ли не на благодарност целувахме ръцете му”.

 

 

КЛИМ ВОРОШИЛОВ

 

В първата руска революция, избрания за председател на Луганския съвет на работническите депутати, Ворошилов ръководил стачките на завода Хартман. Занимавал се със създаване на байни групи, доставка на оръжие през Финландия, организирал нелегална лаборатория за взривни материали. През 1906 и 1907 години бил делегат на 4. Стокхолски и 5. Лондонски конгреса на партията, където се запознава с Ленин, Сталин и Дзерджински. През юли 1907 г. сттругаря-терорист го арестуват за трети път! Получил от „кървавия царски режим” три години заточение в Архангелска губерния, вмето заслужена екзекуция и смърт, каквито ще пректикуват след 1917 г. червените.

 

На 19 ноември 1919. Троцки подписва заповед за създаване на Първа конна армия, в която Воропилов става член на РВС. На тази длъжност той участва в кампаниите на деникинския, полския и врангеловия фронтове, Клим е награден с орден Червено Знаме и Почетно револю ционно оръжие. Озверелите червеноармейци хвърляли в ужас населението поголовно, унищожавали по пътя си всичко без разлика бели/белогвардейци или просто селяни. Комисаря на Южния фронт Гусев телеграфирал на Троцки:

„Частите на Първа конна армия тероризират администрацията, грабят и разстрелват жителите и даже някои семейства на червеноармейци, всички животни се отвеждат... Резултата от тези безчинства вече се чувства, а села, които преди бяха на страната на съветската власт, сега, напротив, изпитват страшна ненавист към Червената арми и съветската власт.”

 

В Большая Советская енциклопедия от 1929. е записано: „Ворошилов не получил систематична военна подготовка. Като начало се запознал с военното дело в ожесточената революционна борба на класата от недрата на която произхождал. Гражданската война станала за него единствената школа. Едва след края на войната той получил възможност да се запознае и с теорията на войната. Всичко това наложило особен отпечатък на стила на Ворошилов и го направило един от най-характерните, ярки и оригинални фигури сред военните вождове и пълководци на Октомврийската революция... Виско развитото му класово чувство, дълбоката принципност, истинската демократичност – това са основните черти на неговия политически профил.”

 

 

МИХАИЛ ТУХАЧЕСКИ

 

През ПСВ в длъжност командир на рота той участвал в боевете край Люблин, Ивангород, Ломжа, удостоен с орден на Свети Владимир с мечове, но на 19 февруари попада в плен. От офицерския лагер в който е бил успява да избяга при петия опит през есента на 1917. Дава офицерска дума, че иска да разгледа забележителностите на Инголщадт и след това да се прибере в лагера, Михаил Николаевич обаче хуква към германо-швейцарската граница, като се връща в русия през октомври.

 

Нашия герой, често пишел дописките за самия себе си лично. Един от колегите му тогава си спомнял: „Умен, енергичен, твърд, но подъл до крайна степен – нищо свято не приема, освен собствената си изгода; с какви средстава ще я постигне му е безразлично”. Деникин пише за Тухачевски: „Безжалостен и безпринципен авантюрист”. Заболелия от бонапартизъм Миша още в детските си години: „се снимал в пози като Наполеон, усволявал надменно изражение на лицето”.

 

Плана за разгром на поляците, Михаил Николаевич разработил сам, като в него вложил всичките свои „пълководчески находки:: таранен удар на „пехотни маси”... смели настъпателни действия без оглед на нищо друго, без резерви напред... направо към „революционно клокочещата” Германия, чийто ред идвал след Полша. Похода към Висла започнал на 4 юли 1920.. „През трупа на бяла Полша лежи пътя към СВЕТОВНИЯ ПОЖАР. На върха на щиковете ни ще донесем щастие и мир на трудещото се човечество. На Запад! Към вилнюс, Минск, Варшава – марш!” вдъхновенно напътствал червеноармейците Миша и...  бил разбит. Не излязло от него военачалник, на станал Бонапарт... С това завършила въобще пълководческата му кариера, започнала обаче наказателната в собствената му държава.

 

На 16 март числедността на 7 армия достигнала 45 хил. Бойци със 159 оръдия и 433 картечници. В ноща на 17 март болшевиките настъпили по леда на Финския залив срещу Кронщадт и по-късно нахлули в града. Заповедта на командарма гласила: „Жестоко да се разправим с метежниците, да разстреляме всеки без съжаление... пленници да не вземаме.” Започнала разправата – на разстрел били осъдени 2 103 човека, няколко стотин били убити буквално на леда при стените на крепостта без съд и присъда, около 6 500 вкарали в лагери, около 1/3 от гарнизона избягала във Финландия. На около 200 особено отличили се убийци връщили орден Червено Знаме. Буквално след месец през август 1920. таланта на Тухачевски бил използван на „Тамбовския фронт”. Там много селяни, буквално ограбени до шушка и гладни се събирали пред зърнохранилищата и просили хляб, показвайки с това явно, че са контрареволюционери според „виждането” на червената власт. Тези гладни тълпи, съгласно доклада на С. С. Каменев, героичните червеноармейци „разстреляха с картечници”.

 

 

ЙЕРОНИМ УБОРЕВИЧ

 

През 1925. го назначават за командващ войските на Северо-Кавказкия окръг, където отново повдигнали глави „чеченските бандити”. Операцията започнала на 25 август и продължила 2 седмици. На артилерисйки обстрел били подложени 101 населени места, ан въздушна бомбардировка 16 аула, взривени били 119 къщи, арестувани 300 човека, иззети над 25 хил. винтовки, 4 хил. револвера и ок. 80 хил. Патрона.

 

И ТАКА – РЕЗУЛТАТА: ОТ 5 МАРШАЛИ НА СССР – 2 СА СТРУГАРИ, ЗАВЪРШИЛИ ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ/НАЧАЛНА ШКОЛА, 1 ВАХМИСТР-САМОУК И ПОДПОРУЧИК С ДВУГОДИШНО ВОЕННО ОБРАЗОВАНИЕ И 1 Е ПОЛКОВНИК ДО РЕВОЛЮЦИЯТА – това е!

 

image 


Следват командармите...

 

ИВАН БЕЛОВ - бил насочен да подкрепи съветската власт в Ташкент. „Братската помощ” се съпровождала с варварско разрушение на най-големия мюсюлмански център – стара Бухара, която по мнението на командващия Туркестанския фронт М. В. Фрунзе била „гнездо на мракобесие и черносотенство”. Започнало УНИЩОЖЕНИ НА ИСТОРИЧЕСКИ ПАМЕТНИЦИ, ПОЗЛВАЛИ СЕ ХИМИЧЕСКИ СНАРЯДИ, разгул и мародерство след боевете и победата на червените. Члена на „тройката” на Реввоенбюрото Машицкий съобщава: „След предаването на Бухара започнаха пожари, невероятни грабежи и мародерство. Всички богатства, които се съдържаха в подземията на Регистан бяха разграбени, грамадните шкафове разбити, претърсени... В грабежа участие взе Червената армия и два ешелона със заграбеното бяха изпратени в Ташкент”.

 

ЧЕРВЕНОАРМЕЙЦИТЕ НЕ ЗНАЕЙКИ ПОЧИВКА ДОНЕСЛИ НА „ФЕОДАЛИТЕ И РЕАКЦИННОТО ИСЛАМ ДУХОВЕНСТВО” НВОИТЕ СЪВЕТСКИ ЦЕННОСТИ, КАТО ОСОВБОЖДАВАЛИ „ИЗОСТАНАЛИТЕ И ТЪМНИ НАРОДИ НА СРЕДНА АЗИЯ” ОТ „ ЗАПЛАХАТА НА ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКО КОЛОНИАЛНО ИГО” КАТО РУСНАЦИТЕ: ЗАПАЛВАЛИ МИНАРЕТАТА, ПРЕВРЪЩАЛИ ДЖАМИИТЕ В КОНЮШНИ, „УПОТРЕБЯВАЛИ ЛИСТИ ОТ КОРАНА ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ” И ИЗНАСИЛВАЛИ МЮСЮЛМАНСКИТЕ ЖЕНИ.

 

 

Флагмана на флота 1 ранг ВЛАДИМИР ОРЛОВ – от юни 1931 става флотоводец, при положение, че НИКОГА не е командвал даже катер. Съшия се издига до началник на Военно-Морските сили на РККА и става член на Реввоенсъвета на СССР.

 

 

Командарм 2 ранг ПАВЕЛ ДЬIБЕНКО – по негова заповед по р. Нева налвизат крайцера „Аврора” и още няколко съда. На селдващия ден след завземането на Зимния дворец, полуграмотния Паша Дъйбенко става член на съветското правителство, народен комисар по морските дела и акто пише официалната му биография – „един от организаторите на съветския флот”. Когато след врем той е на юг край Харков и беловардейците превземат града – те зафиксират неговата дейност пред тях: „Влезли в храма под предводителството на Дъйбенко, заедно с техните любовници се разхождали вътре с шапки, пушили, ругали сквернословно Иисус и Майката Божия, похитили антиминса (какво е това не знам), завесите от Царските врати, разкъсали църковни дрехи... пронизали с щик иконата на Спасителя. След тяхното заминаване в един от притворите на храма били намерени екскременти/фекалии”.

 

 

Командарм 2 ранг ИВАН ФЕДЬКО – по време на революцията този става един от ръководителите на ревкома във Феодосия, където организира 1 Черноморски революционен полк. След победата на пролетариата последвали масови убийства на безсперспективните за новия живот класи. През януари 1918. в Евпатория, революционния екипаж на плавбазата за хидросамолети „Румъния” потопил във водата труповете на 46 свои офицери и за да бъде по-интересно, първо ги сварили в парния котел на кораба. Във връзка с навлизането на германските войски в Крим обаче, такива забавления трябвало да се прекратят бързо и другарите да се изнесат срочно на Кубан.

 

 

Командарм 2 ранг МИХАИЛ ВЕЛИКАНОВ – на 4 декември 1920. водил своята дивизия по улиците на Ереван за да уставови съветска власт – интересното е, че МУ ПОМАГАЛИ ТУРСКИТЕ ВОЙСКИ!

 

 

Флагман на флота 2 ранг ИВАН КОЖАНОВ – на 18 май 1920. червена флотилия се появява карй остров Ензели – най-голямото ИРАНСКО пристанище на южния бряг на Каспийско море. След артобстрел на брега е десантирано, АНГЛИЙСКИЯ гарнизон на ензели отстъпва в съседния град Решт. Официално е обявено, чер този акт е с цел връщане на съветските кораби отведени от белогвардейците, целта е постигната и ще рече вече е време за връщане в Баку, но не би! „Изведнъж” става ясно, че в приморската провинция Гилян на Персия/Иран започнала революция и „безкористната помощ на съветските хора е необходима”. Руснаците заемат град Решт, на 4 юни създават правителство и ПЕРСИЙСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА РЕПУБЛИКА ПОД ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО НА  МИРЗА КУЧЕХАН. На рейд край Ензели останали съветските кораби но под флага на „независимия съветски Азербайджан”. Персийските революционери следвайки учителите си ленинци започнали като тях: назначили комисари, отнемали имотите на богатите, конфискували земя – отрязвали главите и разстрелвали „враговете на революцията”. Обаче неуспяли – само след година Гилянската република рухнала, а шаховете в Персия не признавали никаква друга власт от свен своята, избивали се помежду си постоянно.

 

 

КАК СЕ ОБУЧАВАЛИ ЧЕРВЕНИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ

 

Началника на акдемията в периода 1919 – 1921. А. Е. Снесарев пише: „Езиците отпаднаха, математиката е на ниво 4 клас, казват, че дори уставите са излишни, политически ценните хора се приемат постоянно и без изисквания със слаби знания...

Срока първоначално беше определен за 6 месеца обчение, вярно после го увеличиха. Това е крайно малко ако отчетем, че в царско време един военен „академик” го учеха 2-3 години той преди това имаше зад гърба си 12 годишно общо и военно образование....

Заради ниското ниво на учащите бяха изхвърлени сметнатите за „ненужни” и „неусвояеми” предмети като астрономия, висша математика, география, геодезия, древна история, а ВМЕСТО ТЯХ СЕ ПОЯВИХА МАРКСИЗЪМ и подобни.”

Бъдещия маршал на Съветския съюз и на Генералния щаб на РККА Кирилл Афанасиевич Мерецков (1897-1968.) си спомня: „Даже 6 месеца подред никой не слушаше и не присъстваше на лекциите. Обикновено хората се появяваха за някакво време, заучаваха по нещо и се връщаха в действащите войски, а после пак идваха да си доучат. Така се случи и с мен. Някои така курсираха по 3-4 пъти назад-напред. Най-често зимата учехме, а лятото воювахме”.

 

ЧАПАЕВ КАТО НАЧДИВ СЪГЛАСНО АТЕСТАЦИЯТА Е ОПРЕДЕЛЕН ЗА „ПОЧТИ БЕЗГРАМОТНЪЙ”, ИЗБЯГАЛ ОТ ШКОЛАТА, НЕОДУЧИЛ, ЗАЩОТО КАКТО САМ ПИСАЛ В РАПОРТА „ВСЬО ЕТА ПРАШОЛ УЖЕ В БОЯХ/все ето прошел уже в боях” – всичко това вече съм преминал (в смисъл на минал и научил) на практика в боевете.

 

Познатия ни от по-горе Дъйбенко е изпратен заедно с други червени да учи в Германия, там обаче то често уипотребявал с колегите си „шнапс” и коняк най-често с командващия Кавказката армия К. А. Авксентиевским. ЗА ТОВА „АКДЕМИКА” ДЪЙБЕНКО ТАКА И НЕ РАЗБРАЛ, ЧЕ АМЕРИКАНСКИ ЕЗИК НЯМА – това е английски, но Павел Ефимович това написал на изпит/тест. Другаря по чашка Константин Алексеевич веднъж след запой изнасилил хазяйката на квартирата си и трябвало срочно да си събира багажа за Москва. „Великия стратег” Тухачевски също посетил Германия през 1932. и както сам казал – нищо полезно за армията си там не открил, Миша знаел всичко по-добре от немците : )

 
image




Гласувай:
34



1. troina - Тигре, прав си..фактите преди всичко/ама мн..дългооо бее..
06.06.2018 08:39
аз сега я уча..помпата..да съборя баба Вондер
смяхх, сълзи и сополи ще има, обещавам..
цитирай
2. germantiger - 1
06.06.2018 09:18
ще следват поне още 10 постинга по няколко книги...

поисках от Жоро и Юлия да ми напомпят този постинг, ако решат разбира се
цитирай
3. germantiger - 2
06.06.2018 09:31
Тази конкретика в този постинг и в бъдещите поне 10 постинга доказва и показва ИЗВЕСТНОТО ЗА МЕН И ЗНАЕЩИТЕ ПО СВЕТА, НО НЕИЗВЕСТНО ЗА МАСА БЪЛГАРСКИ НЕВЕЖИ, а именно:

- няма значение ледокол, кол и бол на смешни автори като виктор суворов/резун, на такива като марк солонин, юрий мухин ит н итн

- няма значение почти никаква дали руанц ите през 1941. са били разгърнати за настъпление или не, дали са "хванати" неподготвени или да, какви заповеди са получили, кога са разпечатали пакетите при военни действия и след това "отворили" касите/сейфовете с тях - закъсняло или навреме

- НЕ, НИЩО ОТ ТОВА ПОЧТИ НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ

защото изначално КОГАТО КАЧЕСТВОТО НА ЗАПАДА И ГЕРМАНЕЦА СЕ СРЕЩНЕ С КЕНАДЪРНОСТТА НА ИЗТОКА И РУСНАКА В ОНЕЗИ ГОДИНИ НА ОНАЗИ ВОЙНА - РЕЗУЛТАТА ЩЕШЕ ДА Е ТОЗИ, КОЙТО БЕШЕ - ПОПГРОМ НА РУСНАЦИТЕ НЯМАЩ РАВЕН В СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ

германеца с 'по-малкото танк", 'по-малкото артилерия" и по-малкото самолет" СМЛЯ от бой руснака, комуниста и онзи некадърник на изток

ГЕРМАНЕЦА БЕШЕ ПОБЕДЕН С НАПЪН ОТ ПОЛОВИНАТА СВЯТ СРЕЩУ НЕГО

КОЛИЧЕСТВОТО ПОБЕДИ КАЧЕСТВОТО и това всички чуедесно знаем
цитирай
4. germantiger - 3
06.06.2018 09:43
никакави жалки руски и български опити за обяснения, че сталин бил предал отвътре ссср

или че сталин бил спасил ссср или че част от офи церите му са саботирали

или глупости, че армията руско-съветската била ниво, но комунягите комисари в нея били кофти

или че диспозицията на това или онова летище руско-съветско било до границата или нейде зад над или около....

всичко това са жалкии опит да се излъже и създаде превратна картина за ИСТИНАТА НА ВОЙНАТА

а истината че, МАТЕРИАЛА, ВОЙНИКА, КАЧЕСТВОТО НА ПЪРВО И НА ВТОРО И НА ДЕСЕТО МЯСТО Е РЕШИЛО ГЕРМАНСКИТЕ ПОБЕДИ НЕ СМАО 1941, НЕ САМО 1942, германското качество продължавало да убива повече съветски войскар дори 1943 и 1944 също

стремежа на част от другарите близки до кремъл както и на българските невежи в блогове или интернет да вярват или нарочно ползват споменатите горе "обяснения" или "оправдания" е само един

УДОБНИЯ РУСКИ МИТ ДА СЕ СЪЗДАДЕ:

- НИЕ РУСНАЦИТЕ СМЕ НИВО ВЕЛИКО, но нещо сталин, нещо по границата, нещо в позиоциите ни, нещо в мобилизацията, нещо в полевите летища, нещо нищо ни сгафи

НИЩО НИКОГА НЕ ВИ Е ГАФИЛО ОСВЕН СОБСТВЕНАТА ВИ НЕКАДЪРНОСТ ЗАЩОТО МАСАТА ОТ ВАС БЯХА И СА ДОСЕГА БОКЛУЦИ!

некадрърни професионално боклуци

"вие" винаги имате извънземни, надземни, подземни, плазмени, "бластерни' оръжия, дървени ракети, тенекиени подводници итн, вие винаги сте царе на кобрата на пугачов (с миг-ове/миг 29 наприме във въздуха) или картала на бай иван или гърмящата змия на казак токмак

вие винаги сте най баш витязи и сте сапсили европа или някой в космоса

нищо не сте спасили - идете и кажете на някой в париж че руснак го е освободил, идете в антверпен и му кажете че европа дължи някакво освобождение на русия, РУСИЯ ЗАВЗЕ ТОВА КОЕТО ВЕКОВЕ БЕШЕ В НЕЙНАТА МЕЧЕШКА РЪСКА ПРЕГРЪДКА - ПОЛША, РУМЪНИЯ, БАЛКАНИТЕ и да успя да посегне след всв на бившата австро-унгария/австерия, унгария/чехия и централна европа част с гдр - толкова

НИАКВКА ЕВРОПА НЕ Е ОСВОБОДИЛ СССР, нито рим стъпи, нито париж, нито на рейн
цитирай
5. get - - Тигре, ако може уточнение, по отношение лайтмотива в целият ти пост ПОСРЕДСТВЕНОСТТА ...
06.06.2018 09:45
... едва ли не на "руснака"?

- Не е посредствеността на руснака ОПРЕДЕЛЯЩА а военно-политическата доктрина на РККА?
- при нея има две основни неща?
А/ Създаване на ПЕТА КОЛОНА В СТРАНИТЕ ОБЕКТ НА АГРЕСИЯ;
Б/ Ще бием противника С МАСА - не със УМЕНИЕ.
- тази доктрина бе въведена примерно и при нас - Предвиждайки се във военно временна обстановка ПРИМЕРНО ПРИ ТАНКОВИТЕ НИ ВОЙСКИ да СЕ РАЗКОНСЕРВИРАТ танкове военно-временен ОБРАЗЕЦ Т-34. Така че КАТО ТРЪГНЕ ТАНКОВАТА МАСА - седствата за борба с танковете ПРЕДВИД ГОЛЯМОТО МНОЖЕСТВО да бъдат премазани. Това се отнасяше предимно ЗА ПЪРВИЯ ЕШЕЛОН ... вече във втори се предвиждаше вкарване на по-съвременни машини.

- Подобна е "логиката" при военното-бездарие маршал Г. К. Жуков - при атаката на Зееловските височини(атака на Берлин) - където ВЕЛИКИЯТ СТРАТЕГ и ТАКТИК не си е направил труда ДА ОБЕЗВРЕДИ МИННИТЕ ЗАГРАЖДЕНИЯ а пуска човешка маса плюс остарелите машини ДА ОБЕЗВРЕЖДАТ МИННИТЕ ПОЛЕТА ... Когато го питат - Защо? Отговаря: Руските майки ще народят още солдати!

germantiger написа:
ще следват поне още 10 постинга по няколко книги...

поисках от Жоро и Юлия да ми напомпят този постинг, ако решат разбира се


- А инак, ако трябва да се вярва в ИСТИННОСТА НА ВИЦОВЕТЕ - следва да приемем че РККА е изучавала ИСТОРИЯ - ето примера ми с вица за Петка, който изучавал историята на РИМ и Чапаев - който му я обяснявал :))) ?

Ординареца на Чапаев, Петка, изучава История на Рим - но нещо запецва и ГО пита:
Василий Иванич, как да разбирам т"ва ?:
“Патрициите канели хетери и устройвали оргия"?
- Чапаев отговаря:
“Оргия”-та при римляните?» – се е наричало: Пийването - по нашенски! Хетери - ще да рече – курви ... но виж по отношение на "патрициите" - считам, че има допусната печатна грешка - следва да се чете "партийците" :))) !

цитирай
6. germantiger - 4
06.06.2018 09:49
нещо и за вас МЕРЗКИ ДЕМОКРАТИ ТИП ПИСКОВА, ИНДЖЕВЦИ И дори нарочно заблудения проамерикаснки вмир

- вие често гаврите черве ните, че КОМУНИСТИ И НАЦИСТИ БИЛИ ЗАЕДНО ПРЕДИ ДА СЕ СБИЯТ

ТА ВИЕ, ВИЕ ДЕМОКРАТИТЕ - ВИЕ АНГЛИЧАНИТЕ, АМЕРИКАНЦИТЕ, ВИЕ ФРАНЦУЗИТЕ БЯХТЕ ПЪТИ ПОВЕЧЕ РЪКА ЗА РЪКА С РУСНАЦИТЕ И КОМУНИСТИТЕ

ВИЕ, НЕ ЧЕРВЕНИТЕ С ХИТЛЕР А ВИЕ УЖ ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ЗАПАДНЯЦИ БЯХТЕ БОЛ ГОДИНИ СЪС СТАЛИН - бяхте с него 1941, 1942, 1943, 1944, 1945

а дори не знаете, че ленд-лиза спира 1946, няма грешка продължил е пчоти одина след войната преди сащ да се спрат

вие демократите бяхте с руснаците и комунистите повечер от който и да е хитлер

"ВИЕ" АМЕРИАКНЦИТЕ И ДОСЕГА СТЕ С ТЯХ ПО ВЪПРОС ВСВ И ИСТОРИЯ

ВРАГОВЕТЕ НА ЕВРОПА СА ЯСНИ ОТ ВЕКОВЕ

РУСИЯ И САЩ/АНГЛИЯ - това са враговете на европа, айретен турция и ислам реанимирани края на 20 век

искахте слаба германия - убихте я политически, оставяйки я икономически да снася златни яйца

нали "вие" демократите след всв искахте слаба германия като сила и решение на масата - ето ви я - слаба, мълчалива, никаква като сила и инициатива, но икономически гигант иначе

ВСВ ПОБЕДИ ЗЛОТО КОМУНИЗЪМ , РУСКИ КОМУНИЗЪМ ЗАЕДНО С АНГЛО-АМЕРИКАНСКИТЕ ИНЖЕНЕРИ НА СВЕТА

фен на хитлер не съм - той е един военен профан все пак, на такъв фен не мога да съм
цитирай
7. germantiger - за гет - блг за коемнтара, но мялко рязко ще ми излезе отговора да прощаваш
06.06.2018 09:55
за доктрината на онази зачервена армия разбира се, мисля че, знам нива над теб - не обиждам, а констатирам уверено без да сме се развнили дори, да ме прощаваш за егото

глупостите на триандафилов, глупостите на свечин, простотиите на фрунзе итн итн итн

ВПРОЧЕМ ИМЕННО ЗА ТАЗИ ДОКТРИНА И ЗА ТЕОРИЯТА НА ДЪЛБОКАТА ОПЕРАЦИЯ ще са ми един или два постинга в тази поредица за руския позор в които ще покажа защо тази доктрина в смисъла на настъпление е почти боклук

ВИЦА ГО БИВА, ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА ГО ЗАПОМНЯ :)
цитирай
8. get - @ 7. germantiger - Не щади ОПОНЕНТА - ако той ти е достоен "противник" - това за него ЩЕ Е ОТ ПОЛЗА :)) !
06.06.2018 10:24
germantiger написа:
за доктрината на онази зачервена армия разбира се, мисля че, знам нива над теб - не обиждам, а констатирам уверено без да сме се развнили дори, да ме прощаваш за егото

глупостите на триандафилов, глупостите на свечин, простотиите на фрунзе итн итн итн

ВПРОЧЕМ ИМЕННО ЗА ТАЗИ ДОКТРИНА И ЗА ТЕОРИЯТА НА ДЪЛБОКАТА ОПЕРАЦИЯ ще са ми един или два постинга в тази поредица за руския позор в които ще покажа защо тази доктрина в смисъла на настъпление е почти боклук

ВИЦА ГО БИВА, ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА ГО ЗАПОМНЯ :)


- Още във войната Русия и Япония(халхин-гол и езерото "хасан", тоест около 1939 година) ... СОЛДАФОНА-ПРОСТАК Жуков - показва неакедкватност КОЯТО ОПИТВА ДА ПРИКРИЕ ЗАД - персонално-просташко поведение спрямо други командири от "сибирската армия" ДОСТИГАЩИ ДО еднолични заповеди за разстрел ЗА СТРАХЛИВОСТ И ПОДОБНИ - не отговарящи на истината.
- Стига се до там - че ком-състава на Сибирската група войски ДА ТЪРСИ ЛИЧНИЯТ АРБИТРАЖ НА СТАЛИН! Сталин НЕ Е ВОЕНЕН ГЕНИЙ - за това Жуков му е бил подобие И С ТОВА СИМПАТИЧЕН - Но в края на краищата ВЗЕМА ПРЕДВИД ПОЗИЦИЯТА НА "СИБИРЯЦИТЕ" и укротява Жуков в поривите му на "казармена фелдфебелщина"!

- По отношение ДВУЛИЧНОСТТА НА ЗАПАДА - който ПОМАГАЛ НА СССР - и ДА и НЕ?
- Запада е помагал и на Хитлер и то не само с пари а и с технологии! Ако не бе американския филиал на "ИГ-Фарбен" ... германският му близнак НЯМАШЕ ДА ИМА ТЕХНОЛОГИЯТА ЗА ПОРИЗВОДСТВО НА АВИО-БЕНЗИНИ ... а БЕЗ ВЪЗДУШНО ПРИКРИТЕ - войната най-вече от вида ВТОРА СВЕТОВНА - щеше да се обезсмисли?

- Както примерно става това със Сталин? Ако от ВТОРИЯТ МЕСЕЦ след войната Сталин-Хитлер АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ БЯХА ЗАПОЧНАЛИ МАСОВА ДОСТАВКА НА "СТУДЕБЕКЕРИ" - забележи В ЗАВОДИ ПОСТРОЕНИ НЕПОСРЕДСТВЕНО ПРЕДИ ВОЙНАТА В ИРАН - "румената" армия - май нямаше да спечели БИТКАТА ЗА МОСКВА!
Което пък даде възможност ... още от следващата година ВЕЛИКОБРИТАНИЯ и СССР да започнат ПРЕГОВОРИ ЗА преразпределиние СФЕРИ НА ВЛИЯНИЕ В СЛЕДВОЕННА ЕВРОПА?!

- Давай смело - не щади!
цитирай
9. germantiger - ...
06.06.2018 10:54
то твоето не е отговор, а допълнение, на което аз мога да направя други допълнения, а и ти следващи итн не само за "озерото Хасан" :)

ние в случая нямаме спор

за бензина като американско рамо не знаех, аз лично не се интересувам толкова от темите в научната "част", макар много от тях да са ми доста добре известни

америакнците след всв впрочем грабят технологично от германия и не смао те, както никой никъде в световната история не е грабил наука

научно германия е дала волю-неволю на света на победителите, колкото никой друг, знаеш това убеден съм
цитирай
10. get - @ 9. germantiger - Знам, че не "любиш" твърде Карл фон Клаузевиц - но от него съм запомнил ДВЕ НЕЩА ... ?
06.06.2018 11:22
germantiger написа:
то твоето не е отговор, а допълнение, на което аз мога да направя други допълнения, а и ти следващи итн не само за "озерото Хасан" :)

ние в случая нямаме спор

за бензина като американско рамо не знаех, аз лично не се интересувам толкова от темите в научната "част", макар много от тях да са ми доста добре известни

америакнците след всв ...

научно германия е дала волю-неволю на света на победителите, колкото никой друг, знаеш това убеден съм


1. „Войната е продължение на политиката - но с други средства." ... и другото ...
2. „Стратегическите ни пропуски - невъзможно е да компенсираме с тактически успехи".

- Поради това ПРИОРИТЕТНИ СА МИ - Политология(Теория на политическите учения) и Геостратегия//Геополитика + История на военната икономика!
- Военната история - ми е допълнително средство за изясняване/потвържодение ... ИМЕННО!? ... на СТРАТЕГИЧЕСКИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ГРЕШКИ!

- Знам ЗА СЛЕДВОЕННОТО ОБИРДЖИЙСТВО - на водещи научни постижения и технологиии ... неимоверно и учудващо много при ВОЕННО-ВРЕМЕННА ГЕРМАНИЯ - факт е!

- Факта е още ЧЕ ВОЕННО-ТЕХНОЛОГИЧНО ... не академик Курчатов заедно със "семейство Розенберг" са създатели на ЯДРЕНАТА ПРОГРАМА-БОМБА на СССР, а един немски-УЧЕН барон - работил по време на войната по въпроса (плюс екипа му от учени ОТ ГЕРМАНИЯ)!
- Защото ГЕРМАНИЯ Е ИМАЛА ПРЕДОБРАЗА НА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ, на което са извършени ДВЕ ИЗПИТАНИЯ! - не са и достигнали време и ресурс - за да завърши работата по ... ?!

- Същото се отнася и до "проекта Манхатън" - за СЪМНИТЕЛНО КРАТЪК СРОК - американците започват от проучвателната част - до приключване на проекта със създаване на Атомното оръжие ... някак си НЕЩАТА НЕ СЕ ВРЪЗВАТ - времево и научно-технологично?!

- А по отношение СРЪДНИТЕ КЪМ "меншевиките" в блог бг. - които си упоменал!?
- Ако щеш приеми и правилно ме разбери ... СОЦИАЛИЗМА Е СЪЗДАДЕН ОТ ВЪНШНИ И НАДНОЦИОНАЛНИ СИЛИ ... ОЩЕ през 30-те години в САЩ(Ню дийлъ на Рузелт-Кейнс), в Европа това е в Германия и Италия - за Русия - няма да обяснявам, КОЙ ДАДЕ ПАРИТЕ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИТЕ-РЕВОЛЮЦИОНЕРИ да съборят СОЦИАЛИСТИЧЕСКОТО по същността си ПРАВИТЕЛСТВО на Керенски!?

- Парите НЯМАТ НАЦИОНАЛНОСТ - парите носят пари КОГАТО СЕ ОБЕКТИВИРАТ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО ИМ В НАЦИОНАЛНИТЕ ИКОНОМИКИ - най-вече КАТО ВОЕННИ РАЗХОДИ - от последните ПАДАТ НАЙ-ГОЛЕМИ ПЕЧАЛБИ, за собствениците им?!

- Така е било преди и по време на ВСВ - така е и сега!
- Стига ЧОВЕЧЕСТВОТО ДА НЕ СЕ ВЪРЖЕ НА социалистите-милитаристи ОТ СВЕТОВНИЯ БАНКОВ КАРТЕЛ - и тръгне в стройни редици на "Бараните - от кожите на които правят ... барабаните - за да маршируват в патриточни редици - на барани" - Както пее в песента си Висоцки?
цитирай
11. germantiger - детайли
06.06.2018 12:27
надявам се, знаеш, че маса германски учени още през войната саботират хитлер, не помня, кой но в дания един от водещите германци се среща с "резидент" на западните съюзници и им заявява, че германските учени няма да направят това уважсно оръжие на атома, имаше някаква подписка или завление на германски учени, че това няма да направят като оръжие - за жалост не съм точен, но една бивша моя позната написа цяла дипломна работа за това

обаче типично за германците, те често са иделаисти, изродите от запад не са и го създават, те биха го преиложили и върху германия ако войната беше продължила без съмнение

доколккот аз знам са пълни глупости опитите на германци върху едно островче в балтийско море, един германец либераст беше създал този мит, явно поръчна му от когото трябва и този мит за кратко беше подхванат по света, обаче за кратко, защото в научните среди не издържа тази глупост, но айде - живо-здраво, не съм им светил та ти вимнаги може да кажеш - опитите са факт

за социализма не съм познавач като теб но знам достатъчно за да нямаме различие в рамката, разбира се

за написаното от теб останалото съм съгласен, макар то да не е преките ми интереси и за това няма претенция за познание в дълбочина
цитирай
12. yoan2015 - На 4/02/18 имам публикувано едно ...
06.06.2018 12:42
На 4/02/18 имам публикувано едно видео във връзка със западните помощи, ако си го пропуснал и при време и желание, виж го.
цитирай
13. germantiger - ...
06.06.2018 12:44
ще погледна утре, днес следобед ще излизам ;)

за ленд-лиза има знаеш бол книги посветени само на това

тази тема също ще засегна в тази ми поредица постинги на базата на книги - включена е
цитирай
14. germantiger - поздрави йоане!
06.06.2018 13:19
Впрочем току-що видях постинга ти от февруари - комичните изображения в началото, особено помпадурката

видеото е кратко няма и 5 минути, а журналиста дори е с интересната фамилия Булгаров - всичко вкратце предложено
цитирай
15. germantiger - задочния ми коментар към stefbelchev
06.06.2018 13:29
stefbelchev направил пшостинг с това за мен:

Германско-БОЛГАРСКИЙ Боже,
дай му сили да следва мисията си на класен тигър и да не се навира в гостната на мишкуващите нисши бг лъвове.

ДО ГОСПОДА,
ОТ НЕЗНАЕН мишкуващ нисш бг лев на скара, бира, самагон и шнапс.
...и да не се навира в гостната на мишкуващите нисши бг лъвове...

......

тъй-като човека ми е забранил коментарите при него, но искаше да коментира при мен с тексста цитиран от мен погоре, моя отговор на лс към другаря беше този:

имаше една приказка за едно лъвче - ЗАЕШКО СЪРЦЕ МУ КАЗВАХА

лъвовете са шибани животни, тигрите и тигриците са класа

лъвиците са лесбийки не знаеш ли че са джендърки, те мухите и част от пингуините също в природата

най-големите мишки са тия дето били родени войници, но половината им история минала в робства - турско и византийско

алкохол не пия, цигари не пуша - шибам български лъвици, скара не отказвам, протеин-месо

ПС
нормалните българи да НЕ се засягат - аз с другарите говоря без оглед на памет, чест и светиня щото те така само разбират, а и когато ми се намекне за нещо "германско" нормално отговарям на етнически признак

ако тук в блога имаше германец и ме беше засякъл щях да му върна ДОВОЛНО МНОГО на германски уруспии и .утьовци
цитирай
16. yoan2015 - Кратко и ясно, лек ден и за теб.
06.06.2018 14:44
Кратко и ясно, лек ден и за теб.
цитирай
17. bojil - Статията е хубава но изглежда не...
06.06.2018 16:24
Статията е хубава но изглежда недовършена- част от материала липсва.
цитирай
18. radostinalassa - Напиши и за войната между САЩ и Русия за Камчатка.
06.06.2018 18:26
Как адмирал Прайс се застрелял, не можал да преживее позора. Достойно е .
https://www/watch?v=gdOayRwRO6A
Виж и ти новият ми постинг, ще ти допадне.
цитирай
19. radostinalassa - Май си се помолил втори път
06.06.2018 20:16
Предполагах, че ти е присъщо. Не разбрах ти за болшевиките ли си, или за либералите.
цитирай
20. allvin - !
06.06.2018 20:43
Тигре, такива са историческите факти, а иначе как виждаш бъдещето - не само на Германия или България, а на целият свят?
цитирай
21. nkf - Геороите на чудесния пост са пре...
06.06.2018 21:45
Геороите на чудесния пост са представителна извадка на некадърността, простотията и мракобесието; "подвизите" им - трагична история на човечеството по четерите континента. Апропо, комунистическата система, катов сяка друга егалитарна система, е средство за обратна селекция и масово развъждане на получовеци, унтерменши, "съветски хора". Няма защо да се чудим, че качеството на материала там, където е минал червеният валяк е отчайващо. В русия е дори още по-лошо - безнадеждно. Меншевишките режими на запад остигат същото, но безкръвно и мек "нежен", кадифян терор; понякога и там вадят сопата и никак не си поплюват. Впрочем, такива "учени", "академици", не само военни, но и във всички областинанауката ние знаем и в нашата България: простаци, цигани, фъфлеци, чукундури, курвари и пияници, усърдни гъзоблизи на правешкия циганин, едва сричащия на български език яшар замфиркюв /тодор живков/. Наскоро си отиде от тоя свят един изрод, мутант и побратим на хероите от статията, другарят светлин русев. Имаме и в блог. бг подобни "професори" - откровени малоумници с ум на бавноразвиващи се хлапета и морал под този на улична проститутка. Между другото, ето този пасаж очертава идеално душевността и нравствеността на комунистическите дегенрати: „Ситематичното угодничество към него, стигна дотам, че ние не само позволявахме на маршакл Будьони да ни шамари по лицето, а дори сами се подлагахме на ударите му, а посел в знак едва ли не на благодарност целувахме ръцете му”. Видяхме мазохизма на едно такова нищожество тия дни в Москва, става дума за банкянската курва, вярната комунистка с наднормено тегло бойка борисова, която неможе да бъде определена като човек.
За финал: съветска русия помага с оръжие на кемалистите в турция /масони и дьонмета главно/, но явно това е било връщане на жест за помоща на кемалистите към болшевиките. Не е само това - и антантата помага на болшевиките. Изобщо амгло-амриканската помощ за СССР никога не е преставала и ленд-лийза е само един епизод. Трагедия!
цитирай
22. get - - лЕЛЬО Радостина - Първо научи РУСКИЯТ ЯЗЫК! - за да не допускаш анекдотични грешки - Твърдейки ... ?
06.06.2018 22:01
radostinalassa написа:
Напиши и за войната между САЩ и Русия за Камчатка.
Как адмирал Прайс се застрелял, не можал да преживее позора. Достойно е .
https://www/watch?v=gdOayRwRO6A
Виж и ти новият ми постинг, ще ти допадне.


2-ро - "АМЕРИКАНСКИЯ" адмирал Прайс - е АНГЛИЧАНИН;
3-то - Не САЩ е участник в Кримската война, а основни съюзници в нея са БРИТАНИЯ + ФРАНЦИЯ >><< срещу Русия ;
3-то През 1855 г. НЕ Е американска - а съюзна британско-френска флота обсажда и дебаркира в Петропавловск Камчатски, от който преди това "героично" се е измъкнал гарнизона под носа на англо-френския флот ... проспал бягството им поради лоши климатични условия и видимост.

В заключение САМО В ТВОЯТА ГЛАВА ИМА ТАКАВА ВОЙНА - между Русия и САЩ за п-ов Камчатка ... и вероятно в главата на някой пиян-мужик историк от който си "почерпала сведения" ... за тази "война" :)))!

- Така че лельо не БЪРКАЙ КОМПЮТРИ С КОМПОТИ - и вместо с история, по-добре се занимавайте с готварство?

цитирай
23. radostinalassa - А руската теза е , че САЩ иска да унищожи Европа
06.06.2018 22:02
На първо място чрез мигрантите. Чрез либералния модел на Гейевропа. Много назад се върнахте в историята чак до болшевиките. Сегашният американски модел на образование произвежда също толкова необразовани , незнаещи какво четат деца. Добре , че е нета , за да можем да се информираме бързо. Но все пак трябва да има и субстрат за това.
цитирай
24. nkf - Тигре, напълно си прав в един от к...
06.06.2018 22:06
Тигре, напълно си прав в един от коментарите ти под статиичта, че руските загуби не се дължат само и единствено пораби безмерната тъпота и непреодолима некомпетентност на руския генералитет; но и на крайно ниското, долно ниво на човешкия материал. Виждаме снимките, на лицата на тези твари, на тези орки и гоблини, е отпечатана дегенрацията. Тази дегенерация обаче има история и преди болшевиките изроди да завземат русия. Достоевски я описва по един великолепен начин в своите романи и най-вече в "Бесове". Русия е била готова с душата си /мръсната си кървава, развратна, курвенска душа/ да бъде изкъртена от болшевиките. Събитието на закъсняло, а и не е случайно, че самият писател го е предвидил /предсказал/. За съжаление тази духовна приказа и физическа уродщина зарази света, а за предадените от "великите демокрации" страни на средна европа на червения дявол дане говорим. В България положението е особено тежко. Опасявам се, че бъдещето на света, като цяло, е главоломен срив, особенокато виждам що за ниска проба "лидери" го оглавяват. Те впрочем са същи мутанти и копелета на тоя болшевизъм. Най-заслужилият дегенерат, арзбира се, другарят джудже, педофил имасов убиец вова късий отлчиават периодично с "най-влиятелен" "мъж" в разни списния /парцали/ списвани от най-долната утайка - журналята. Такова нищожество беше и другарят обама, който винаги беше в готовност да направи публично фелацио на треторазредните изпълнители /но негови тартори/ и пълномощници на интернационала. Така е и с путин, между другото. Той слушка, папка и убива русия /което е добре за нас все пак, защото тази лайняна дупка трябва да плати, давейки се в кръв черва, сперма и лайна всички най-мерзки престъпления срещу България/. Очаквам, че болшевишката сатрапия Китай, захранвана с американски пари и технологии, въоръжавана с тях, ще свърши работата по разсипването на русийската педерация. В същото време Европа умира, заразена от комунизъм, тъпотия и нравствена безпътица.
цитирай
25. radostinalassa - get
06.06.2018 22:07
Дядо Гетьо, за каква Кримска война бълнуваш. Става дума за Камчатка. Това са подробности, пак ставаш педантичен, както със Соломон. Факт е , че са им натрили носовете. И какво търсят в чужда земя забравяш да споделиш. Това и са намерили. Янките са потомци и на англичани / каторжници, мошеници и убийци на индианци / и говорят на развален английски.
цитирай
26. nkf - Последно допълнение. Комунизмът ...
06.06.2018 22:15
Последно допълнение. Комунизмът не шества по европейските земи отскоро, той се е появил отдавна, но е мимикрирал под други наименования и варианти. Ве същите интернационални паразити, финансирали завземането на Холандия и превръщането й в свърталище /едно от/ на мафията. После мафията организирала завземането на Англия, гражданската война там и обезглавяването и детронирането на законната кралска династия, заменена в последствие с "благородници" от обслужващия персонал на големите босове. Такъв бил вилхелм оранжски, създал "банката на Англия" и стартирал геноцид над най-старото, туземно население /с автентична и много древна култура, водеща и до Балканите/ на Британия в Уелс, Шотландия и Ирландия. Геноцид доведен до тотално изтребление, по болшевившки, от верния слуга на мафията другарят оливър кромуел. После дошли дегенериралите и бездарни Хановери, превърнали Англия в тумор, сегашните им копелдаци съвсем закономерно, според калташкия си произход се "ожениха" за еврейка и някаква неясна циганка, а кмет на лондон /и на още няколкостотин населениместа/ е пакистанец. Тези коронование дегенерати са същественоз амесени в последвалата "френска революция", "болшевишка революция" и много други такива световни трагедии /войни и т.н./. Това е засега, извинявам се за многословието.
цитирай
27. nkf - Дядо Гетьо, за каква Кримска война ...
06.06.2018 22:23
radostinalassa написа:
Дядо Гетьо, за каква Кримска война бълнуваш. Става дума за Камчатка. Това са подробности, пак ставаш педантичен, както със Соломон. Факт е , че са им натрили носовете. И какво търсят в чужда земя забравяш да споделиш. Това и са намерили. Янките са потомци и на англичани / каторжници, мошеници и убийци на индианци / и говорят на развален английски.

Другарко, а може ли ти да кажеш какво търсят москалите в Камчатка? Д ане би това да е изконно руска земя? И, да знаеш: американците не с апотомци на каторжници и мошеници, защото колонията за каторжници е била Австралия, а преди всичко на пуритани и други преследвани по религиозни причини. Английският език /сигурен съм, че нищо неотбираш от него/ говорен в САЩ не е "развален", каквото и да значи това, а напълно съвместим, граматически с британския английски. Има някои разлики в определени понятия и думи, но това не го прави ни най-малко "развален". Я кажи какво са правили твоите руски пияници с коренното население на Сибир, Кавказ, Поволжието и т.н.? Както те посъветва многоуважаемия Гет, по-добре се захвани с готварство.
цитирай
28. nkf - На първо място чрез мигрантите. ...
06.06.2018 22:27
radostinalassa написа:
На първо място чрез мигрантите. Чрез либералния модел на Гейевропа. Много назад се върнахте в историята чак до болшевиките. Сегашният американски модел на образование произвежда също толкова необразовани , незнаещи какво четат деца. Добре , че е нета , за да можем да се информираме бързо. Но все пак трябва да има и субстрат за това.

Руската теза нас не ни интересува, тъй като е напълно фалшива. Русия участва в създаването и насочването на тоя мигрантски поток. Русия е главно действащо лице в създаването на ИДИЛ и въобще в появата на така наречения "ислямски" и арабски теророзъм, но не само на него. Русия и нейните служби КГБ и ГРУ са основни играчи в световния нарокотрафик, пране на пари, контрабанда на каквото се сетиш, всякакъв престъпен бизнес /проституция, оръжие, човешки органи и т.н./.
цитирай
29. get - @ 26. radostinalassa - лельо Радостинче, умна си досущ национал-шовинистче РУСКИНЧЕ :)))
06.06.2018 22:45
- АдмиралЪТ БРИТАНСКИ Прайс е ръководещият сборната британско-френска ескадра - оперираща в Тихоокеанския басейн ПО ВРЕМЕ НА КРИМСКАТА ВОЙНА!
2-ро Америка е в съюзническо-дружествени отношения с Русията по това време. По силата на това ТВЪРДЕ СЛАБИЯТ РУСКИ ТИХООКЕАНСКИ ФЛОТ - бяга в Сан-Франциско ЗА ДА НЕ ГО ПОСТИГНЕ СЪДБАТА на РУСКИЯТ ЧЕРНОМОРСКИ ФЛОТ - потопен в залива на ВОЕННАТА БАЗА СЕВАСТОПОЛ на полуостров КРИМ! - Точка :)))

- Хайде да си говорим - как се готви примерно имам баялдъ или борш по Московски - А? ... инак разговорите ми с теб по история - само ПРЕДИЗВИКВАТ НЕУДЪРЖИМ СМЯХ - поради "дълбоките ти познания" по тази материя :)))) !

radostinalassa написа:
Дядо Гетьо, за каква Кримска война бълнуваш. Става дума за Камчатка. Това са подробности, пак ставаш педантичен, както със Соломон. Факт е , че са им натрили носовете. И какво търсят в чужда земя забравяш да споделиш. Това и са намерили. Янките са потомци и на англичани / каторжници, мошеници и убийци на индианци / и говорят на развален английски.


- Е ли е, Радостинчето, рускинче ? :)))) !
цитирай
30. get - 28. nkf - Москалите НЕ СА ОТ КАМЧАТКА ... а са самоеди и по линия на това роднини на ... ?
06.06.2018 22:49
nkf написа:
radostinalassa написа:
На първо място чрез мигрантите. Чрез либералния модел на Гейевропа. Много назад се върнахте в историята чак до болшевиките. Сегашният американски модел на образование произвежда също толкова необразовани , незнаещи какво четат деца. Добре , че е нета , за да можем да се информираме бързо. Но все пак трябва да има и субстрат за това.

Руската теза нас не ни интересува, тъй като е напълно фалшива. Русия участва в създаването и насочването на тоя мигрантски поток. Русия е главно действащо лице в създаването на ИДИЛ и въобще в появата на така наречения "ислямски" и арабски теророзъм, но не само на него. Русия и нейните служби КГБ и ГРУ са основни играчи в световния нарокотрафик, пране на пари, контрабанда на каквото се сетиш, всякакъв престъпен бизнес /проституция, оръжие, човешки органи и т.н./.


... чукчите-"славяни" от п-ов Чукотка!

- то като гледам - и нашето блогово радостинче-рускинче - ще да е от там ... също както във вица за Чукчата:
"чукча не читателЬ - чукча писателЬ" :)))) !

цитирай
31. nbrakalova - Благодаря!
06.06.2018 23:38
Зад маската на лицемерна загриженост за народ, че и човечество – повече от варварство! Често, на практика – и без маска!
Тази и подобна информация едва ли с допуснатия издателски тираж може да стигне до средно статистическия читател, който чрез нея да се ориентира в океана от преднамерена и контролирана историко-политическа пропаганда, та да добие реална представа за същинските мащаби на това зло с претенции за избавление на народите. Упорито истината я предрешват с добре или зле скроени по-малко или повече претенциозни или героични измислици, или просто я скриват. И то не само по отношение на тези „велики“ революционни люде и събития, но и при последвалите. За съжаление съвременният западен и особено задокеански човек не вярва, че злото е толкова зло и тежко и горко на онзи, който реши да им го обяснява. Защото според тях не е възможно да съществува такова зло!? И честванията на „великите“ комунистически вождове продължава и днес. Така истината постепенно ще изчезне първо от съзнанието на хората, а после вероятно и от историческите справки, като цитираните в тази книга. В Римската империя се е държало и е имало историческа памет, докато в социалистическо-социалните империалисти предпочитат паметта да е под контрола на интереса на времето, а не в интерес на истината.
Тук на място идва отговора на отдавна покойната г-жа Радионова, че „комунизмът не може да се обясни, той трябва да се изживее“…
цитирай
32. get - @ 32. nbrakalova - Твърде права сте казвайки ... ?
07.06.2018 00:25
nbrakalova написа:

Упорито истината я предрешват с добре или зле скроени по-малко или повече претенциозни или героични измислици, или просто я скриват. И то не само по отношение на тези „велики“ революционни люде и събития, но и при последвалите. За съжаление съвременният западен и особено задокеански човек не вярва, че злото е толкова зло и тежко и горко на онзи, който реши да им го обяснява. Защото според тях не е възможно да съществува такова зло!? И честванията на „великите“ комунистически вождове продължава и днес.


А злото НОСЕНО ОТ ЛЕНИНОВИТЕ-болшевики е охарактеризирано В ИЗЛЯЗЛА ОТ ПЕЧАТ КНИГА - още в началото на 30-те на "запад". Но двуличният МАРКСИСТКИ ЗАПАД - мълчи "забравил" за казаното още тогава - когато болшевиките се стремяха ... а запада подпомагаше възкачването им на властовия олимп - Четете?

"Владимир Ленин вводит в России социалистический строй по методу Нечаева — «на всех парах через болото».

И Ленин, и Троцкий, и все другие, кто сопровождает их к погибели в трясине действительности, очевидно убеждены вместе с Нечаевым, что «правом на бесчестье всего легче русского человека за собой увлечь можно», и вот они хладнокровно бесчестят революцию, бесчестят рабочий класс, заставляя его устраивать кровавые бойни, понукая к погромам, к арестам ни в чем не повинных людей ...
Заставив пролетариат согласиться на уничтожение свободы печати, Ленин и приспешники его узаконили этим для врагов демократии право зажимать ей рот; грозя голодом и погромами всем, кто не согласен с деспотизмом Ленина — Троцкого, эти «вожди» оправдывают деспотизм власти, против которого так мучительно долго боролись все лучшие силы страны.

«Послушание школьников и дурачков», идущих вместе за Лениным и Троцким, «достигло высшей черты»,— ругая своих вождей заглазно, то уходя от них, то снова присоединяясь к ним, школьники и дурачки, в конце концов, покорно служат воле догматиков, и все более возбуждают в наиболее темной массе солдат и рабочих несбыточные надежды на беспечальное житье.

Вообразив себя Наполеонами от социализма, ленинцы рвут и мечут, довершая разрушение России — русский народ заплатит за это озерами крови.
...
Ленин «вождь» и — русский барин, не чуждый некоторых душевных свойств этого ушедшего в небытие сословия, а потому он считает себя вправе проделать с русским народом жестокий опыт, заранее обреченный на неудачу.

Измученный и разоренный войною народ уже заплатил за этот опыт тысячами жизней и принужден будет заплатить десятками тысяч, что надолго обезглавит его.

Эта неизбежная трагедия не смущает Ленина, раба догмы, и его приспешников — его рабов. Жизнь, во всей ее сложности, не ведома Ленину, он не знает народной массы, не жил с ней, но он — по книжкам — узнал, чем можно поднять эту массу на дыбы, чем — всего легче — разъярить ее инстинкты. Рабочий класс для Лениных то же, что для металлиста руда. Возможно ли — при всех данных условиях — отлить из этой руды социалистическое государство? По-видимому,— невозможно; однако — отчего не попробовать?"

- Това го пише Максим Пешков през 1917/18 години. За същият "Горки" в съзнаноието ни бе изградена БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЦЕНЗУРАТА И ЛЪЖАТА - неправилната представа за един послушен и съгласен с ЦЯЛАТА МИЗЕРНОСТ НА ЛЕНИНСКИЯТ ЕКСПЕРИМЕНТ - руски комунист!
- Но ПИСАТЕЛЯ ЗА ТОВА Е ВЕЛИК - защото ПИШЕ ЗА ЗНАЧИМИТЕ И ОПРЕДЕЛЯЩИ СЪБИТИЯ - БЕЗ ПЕСТИ КРАСКИ и БЕЗ ДА СЕ ПРЕКЛАНЯ пред ИМЕНА КОИТО ВСЕ ОЩЕ СА АВТОРИТЕТИ - за тези, на "ЗАПАД" от нас !
- Тези същите, КОИТО ГИ ЧАКА "СВЕТЛОТО КОМУНИСТИЧЕСКО БЪДЕЩЕ" ... Тези които не желаят да ни питат - как ни се е струвала попарата - сварена от така любимият за толкова западни интелектуалци СОЦИАЛИЗЪМ?


цитирай
33. get - „Влезли в храма под предводит...
07.06.2018 10:19
germantiger написа:

„Влезли в храма под предводителството на Дъйбенко, заедно с техните любовници се разхождали вътре с шапки, пушили, ругали сквернословно Иисус и Майката Божия, похитили >>антиминса<<?>>
...(какво е това не знам)


ПОЯСНЕНИЕ за АНТИМИНС при източно-православната църква?

- На същото в римо-католическата отговаря КОРПОРАЛ-а ... ? И при двете църкви служи при осъществяване ритуала-тайнство ЕВХАРИСТИЯ ... което на латински е Й КОНКОРДАЦИЯ.

На практика СЪВРЕМЕННИТЕ "антиминси" - тоест от 19-то и 20-то столетия представляват, ленена покривка в която е втъкано парченце "мощи на светец".
Върху него, антимиса, се изобразяват кръст с четирите апостоли в края на раменете на кръсто + картина(сценката) "Свалянето на Христа от кръста".

Значение(етимология) в думата АНТИМИнС?
- Дву съставна от думите: "анти" превеждат го, като "вместо" + "mensa" - "маса"(бг.)

Тоест антиминса служи върху него да се поставят съдовете с "кръвта господна"(виното-комка) и "тялото господне"(хляба-нафората).
цитирай
34. germantiger - ...
08.06.2018 07:40
bojil написа:
Статията е хубава но изглежда недовършена- част от материала липсва.


блг за коментара, но статия не съм си поставил за цел да пиша и това не е статия, а мой преводи на пасажи

нещо повече - преводите и бележките ми от същата книга ще бъдат в още два постинга, а след тях още постинги по други книги обединяващи темата, както аз съм я нарекъл - руския позор
цитирай
35. germantiger - прочетох внимателно всички коментари и наистина благодаря на всички ви
08.06.2018 07:50
- почти напълно моето виждане се припокрива с това на nkf, макар че не бих бил толкова краен като него, а в някои моменти или теми от историята кога е започнало и чие развращаване нямам толкова познание или поглед и за това не се връщам исторически и хронологически

- блг на гет за допълнението по повод антиминса, както посочих в текста - не знаех за какво иде реч и не съм си правил труда или малкия опит да проверя, дано вярващите го знаят, че сме заобиколени от доста вярващи, но не знаещи същности във вярата или ученията, макар тези "попски" реквизити да не правят Вярата и Учението

- nkf i get идеално (според мен) са отговорили на другарката радост - вкл. духовито, безпардонно (както трябва с такива другарки) и дори фактологически на моменти и аз нямам какво да добавя

- за алвин - въпроса ти е как да кажа - фундаментален и отговора му трябва да е огромен, както се казва интердисциплинарен, а и предполагам аз нямам потенциала да му отговоря докрай и напълно, но понеже ме питаш така да кажем човешки, моя отговор ще да е нещо от типа: КАКТО СЕГА "ВЪРВИ" СВЕТА или всъщност накъдето го водят, тласкат и съвсем умишлено ръководят - бъдещето за това, което обичам в този свят - смъртоносно

бялата красота и сила в този бъдещ свят явно умира, това е вкратце отговора ми

И СПАСЕНИЕТО НА ТОВА, КОЕТО ЛЮБЯ не е, повтарям НЕ ГОВ ИЖДАМ В ШИБАНИ РУСНАЦИ, КОМУНИСТИ, ЛЕВИЧАРСКИ ЛАЙНА И ПР.

за мен злото на този свят НЕ СА САМО САЩ ИЛИ ЕС, НАПРОТИВ - БОЛ ЗЛО ВИЖДАМ НА ИЗТОК, НА ЮГ итн

доста от коментарите на гет и нкф бяха и образователни за мен, научих някои неща и това е полезно поне за мен
цитирай
36. germantiger - ...
08.06.2018 07:59
nbrakalova написа:


Тази и подобна информация едва ли с допуснатия издателски тираж може да стигне до средно статистическия читател

За съжаление съвременният западен и особено задокеански човек не вярва, че злото е толкова зло и тежко и горко на онзи, който реши да им го обяснява. Защото според тях не е възможно да съществува такова зло!?

Тук на място идва отговора на отдавна покойната г-жа Радионова, че „комунизмът не може да се обясни, той трябва да се изживее“…


- стига да немалка част от читателя и е стигнала, но НЕ ДО БЪЛГАРСКИЯ МАСОВ

- абсолютно права си, че западния човек не е живял комунзима, както и турското робство бих добавил

- казаното от Радионова ще се опитам да запомня, да ползвам и то е КУЛТОВО
цитирай
37. germantiger - +
08.06.2018 08:01
от GET:

- Но ПИСАТЕЛЯ ЗА ТОВА Е ВЕЛИК - защото ПИШЕ ЗА ЗНАЧИМИТЕ И ОПРЕДЕЛЯЩИ СЪБИТИЯ - БЕЗ ПЕСТИ КРАСКИ и БЕЗ ДА СЕ ПРЕКЛАНЯ пред ИМЕНА КОИТО ВСЕ ОЩЕ СА АВТОРИТЕТИ - за тези, на "ЗАПАД" от нас !
- Тези същите, КОИТО ГИ ЧАКА "СВЕТЛОТО КОМУНИСТИЧЕСКО БЪДЕЩЕ" ... Тези които не желаят да ни питат - как ни се е струвала попарата - сварена от така любимият за толкова западни интелектуалци СОЦИАЛИЗЪМ?

......

АБСОЛЮТНО!

БОКЛУЦИТЕ КАТО КАМЮ НАПРИМЕР, ЗАСЛУЖАВАХА ЕКЗЕКУЦИЯ
цитирай
38. veilet - Абсолютно прав!
09.06.2018 09:13
Факти- скрити и явни за втората световна война има много.... синджир да си изплетеш като ги навърже човек логически. Мен ме впечатляват тези от тях, които докосват Чевешкото мислене и вподследствие- действие. Например- назовете 5 пологителни качества, които Хитлер е притежавал, кои личности от неговото обкръжение са повлиявали вземане на крайни решения, неговото отношение към пазвитието на фозиката и Вселената, в каква степен е приемал насериозно приятелството си с немски еврейски семейства и т.н. По щастлива случайност посетих вчера Бундестага /Бундесрайха/ и се убедих, че съвременните политице, независимо от своя националитет, воюват всеки ден помежду си. Политика!!! Борба за власт и надмощие на лични мнения и последващи решения чрез гласуване, които преобръщат човешки Съдби....
Постинга ми хареса по своята съдържателност и ироничен завършек! Благодаря сърдечно!!!:)))
цитирай
39. get - - Нещата и при Хитлер и при Сталин СА ПОДОБНИ ... ?
09.06.2018 12:58
veilet написа:
Факти- скрити и явни за втората световна война има много.... синджир да си изплетеш като ги навърже човек логически. Мен ме впечатляват тези от тях, които докосват Чевешкото мислене и вподследствие- действие. Например- назовете 5 пологителни качества, които Хитлер е притежавал, кои личности от неговото обкръжение са повлиявали вземане на крайни решения, неговото отношение към пазвитието на фозиката и Вселената, в каква степен е приемал насериозно приятелството си с немски еврейски семейства и т.н.
...


Сталин ЗАПОЧВА ПРОЦЕСИТЕ ЗА УНИЩОЖАВАНЕ на старата ПАРТИЙНА НОМЕНКЛАТУРА(извършили революцията) през 1934 - 35 години ... процесите с/у Зиновиев-Каменев-Риков, следван от Бухарин ... Карл Радек ->>
-> Хитлер избива СОЦИАЛИСТИЧЕСКИТЕ СИ СЪРАТНИЦИ от времена на СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА МУ МЛАДОСТ ... в близък период от време >> прочетете - потърсете за "Нощта на дългите ножове“ (на немски: Nacht der langen Messer)... историците ЛЪЖАТ ИНТЕПРЕТИРАЙКИ - РЬОМ БИЛ ПОДГОТВЯЛ ПУЧ с/у Хитлер ... точно обратното ХИТЛЕР СЕ Е РАЗБРАЛ няколко месеца по-рано С БОСОВЕТЕ НА ВОЕННИЯ ПРОМИШЛЕН + ФИНАНСОВ КАПИТАЛ и им демонстрира ЩЕ СПАЗЯ УГОВОРКАТА!

- От пет дни стои ... цензуриран и без отговор въпросът ми към блогъра Илия Ганчев - ортодоксален КОМУНИСТ и МАРКСИСТ ... В който го питам ЕЛЕМЕНТАРНО?

Къде вижда разликата в "УРАВНЕНИЯТА" характеризиращи "социализма" и "капитализма"? - Ето от този вид?

- Капитализъм = финансов + политически МОНОПОЛ

- Комунизъм = политически + финансов МОНОПОЛ >>
>>> това е ОСНОВНО И ОПРЕДЕЛЯЩО - както за "капитализма", така и за "социализма" ... другото е "теоритична" демагогия ... или ако щете "от дявола":))) ->> водещо към РОБСТВОТО НА НАРОДИТЕ!
цитирай
40. planinitenabulgaria - Както някога /по времето на ВСВ/ световната мафия яхна войната и наложи
10.06.2018 09:59
новия световен ред, по същия начин вълната, събрала "мощта" на тези неграмотни убийци яхна Путин, една от трите зли сили на света, заплашваща Европа с ядрен апокалипсис. Неговите пропойци нищо не могат да произведат, те по нищо не могат да се мерят с културна Европа, затова той казва, че е ядрена сила и може да ги избие. Освен това той нищо друго не може да каже.
Отново ще дам пример за държавническа мъдрост на Хитлер:
Той работеше за Германия да я направи държава с модерна икономика и инфраструктура, навсякъде населението равномерна разпределено, покрай него преминаваща магистрала, всяко немско семейство с народен автомобил Фолксваген, конструиран от проф. Порше. Най-изостаналите в интелектуално отношение държави в Европа поеха по друг път и резултатите ги виждаме. В държавата, впит кърлеж в ЕС, Гърция, повече от половината гърци живеят в Атина. За жалост и България върви по този път, като прогнозите са София да достигне 5 млн, което устройва доста мафии, на първо място строителната. И Италия върви по пътя на Гърция, защото те са по манталитет като гърците и мафиотски създадени като руснаците.
Само държава изрод може да създава оръжие да унищожи другите държави, вместо да се съревновава с тях на иконочическия и културен фронт. Ако държавата е изградена от идиоти-убийци, каквито ти показваш, резултатът не може да бъде друг. Най-големият ненормалник на света заради оръжията си тези дни има среща с президента на най-великата държава, ще иска тази държава да изгради икономиката му срещу унищожаване на ядрените оръжия.
За съжаление "геройствата" на изродите, които описваш завладяват умовете и сърцата на опростачените от руските кибергибридни войници хора в демократичните държави и това е много страшно за света. Простащината сега, а не оръжията на наследниците на тези убийци е новото им оръжие и то поразява със страшна сила. Не тролове, а опростачватели е новата длъжност на кибергибриднииците на Путин, успехите им са небивали...
Постингът ти ме натъжи..
цитирай
41. breeze - Много истина има в теб...
10.06.2018 12:12
...а тя боли.
В началото.:)
цитирай
42. schumpov - Ако подхванеш българските соцг...
11.06.2018 16:06
Ако подхванеш българските соцгенерали ще се види колко много си приличат с описаните.
цитирай
43. get - До 40. planinitenabulgaria - При Хитлер НЯМА ДЪРЖАВНИЧЕСКА МЪДРОСТ ... а ПОЛИТИЧЕСКА ПОДЛОСТ ... !
12.06.2018 19:25
planinitenabulgaria написа:

Отново ще дам пример за държавническа мъдрост на Хитлер:
Той работеше за Германия да я направи държава с модерна икономика и инфраструктура, навсякъде населението равномерна разпределено, покрай него преминаваща магистрала,


... ПРИКРИТА ЗАД тотална ПРОПАГАНДНА-ДЕМАГОГИЯ!?
- Същият НЯМАШЕ КАК ДА НЕ Е ОСЪЗНАВАЛ - НАКЪДЕ ВОДИ ГЕРМАНИЯ ... резултатите БЯХА ПЛАЧЕВНИ за немския народ в края на Втората световна война!

- Истинския възход за ГЕРМАНИЯ ЗАПОЧНА ВЪПРЕКИ И ПРЕДИ ВСИЧКО - при К. Аденуаер и Ф. Еберт!
- Които успяха да възправят Германия - като Феникс, от пепелищата след ВОЙНАТА!
- Войната - ВТОРА по ред - КОЯТО БЕ ПРЕДИЗВИКАНА ОТ същия СВЕТОВЕН ФИНАНСОВ ИНТЕРНАЦИОНАЛ - срещу който АДОЛФА се БОРЕШЕ НА ДУМИ - а реално му бе СЛУГА!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: germantiger
Категория: История
Прочетен: 4611775
Постинги: 412
Коментари: 7517
Гласове: 21816
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031