Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.08.2022 11:30 - МЪГЛАТА УМИШЛЕНО И УСКОРИТЕЛНО СЕ СГЪСТЯВА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 5112 Коментари: 5 Гласове:
3

Последна промяна: 02.08.2022 13:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ТОВА, КОЕТО СТАВА В ЕВРОПА И ЦЕЛИЯ СВЯТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОБЯСНЕНО САМО ПО ЕДИН НАЧИН

Това, което става в Украйна, енергийната война на Русия с Европа, Действията на Китай, САЩ, ЕС, Сърбия, РСМ, Япония и пр.
Това, че българските "медии" заливат с идиотщини българина, а т. нар. "политици", "политолози", "социолози" и коментатори усилено нагнетяват мъгла чрез лъжи, отказ от солидно обяснение на ставащото у нас и по света.
Това, че Тръмп беше "избран" за президент /не без руска намеса/ и след това натирен от американските служби.
Това, че беше свален скоропостижно Кирил Петков.
И прочие и прочие
Може да бъде обяснено по един-единствен начин-преминаване към заключителната фаза в най-остър вид на плана "Голгота".
За този план съм писал и говорил достатъчно.
Сега, обаче, след като меката форма на дирижиран "отвратителен капитализъм" разработен от Юрий Андропов и екипа му не сработи, се премина към последната, най-остра форма на плана, в която нещата могат да станат абсолютно неконтролируеми.
Путин нищо не е измислил и решил. Той просто изпълнява това, което е записано в плана. Забележете, че идеята с избирането на Тръмп за президент на САЩ се провали, защото американските служби разбраха каква е неговата роля за "ненамеса" в това, което става в бившия Източен блок и по този начин да даде възможност на Путин и Русия да възстанови стария стария двуполюсен световен модел.
За съжаление, тези проблеми са чужди на нашата действителност. Политици, политолози, социолози, коментатори и медии са са съсредоточили да пускат непрогледна мъгла за това, което става в момента по света и у нас. Огромната част от тях не подозират и не си дават сметка какво точно и защо именно това се случва. Малко от тях са посветени и още по малка част имат възможност да влияят пряко в полза на този план .Както, например, президента Радев. Той обслужва изцяло руските интереси и това, което стана с кабинета на Петков, толерирането на русофилската шайка в лицето на "ВГъзраждане" и "Българскиъ вГъзход" ипоредният "служебен" кабинет са достатъчно доказателство за това.
Американците и китайците отлично знаят какво става и се опитват да обърнат всичко, което става, в своя полза.. САЩ открито се опитват да не позволят това, което става в Украйна да се случи с кавказките и средноазиатски държави, опитвайки се да потопят руските амбиции да диктуват на света своите идиотщини. Китай, за разлика от САЩ хитро изчаква да види кой ще спечели и да потърси бързо териториално разширение за сметка на руския Далечен изток. Активизира се и стратегическия партньор на Кремъл на Балканите-Сърбия.Това, което прави Кремъл в Украйна и се готви да направи и в Кавказ и Средна Азия, Сърбия се опитва да направи на територията на бивша Югославия.
Всичко това води до извода, че от ден на ден обстановката съзнателно се изостря и нищо чудно това да е увертюра към нова, Трета световна война. Който е чел за операция "Гроза" /Буря/ и използването и за повод за Втората световна война ще направи паралела към плана "Голгота" и опит за започване на Трета световна такава.
Нашият основен проблем е, че тези, които имат достъп до медиите са се загледали в едно листо и не виждат зад него дървото. Затова и когато скоро стане ужасът, ние, всички, ще бъдем отново изненадани!




Гласувай:
3



1. kolevdobri - Не знам дали е планът "Голгота".
02.08.2022 13:49
Само наблюдавам петролните гиганти какви печалби регистрират - Тотал, Шел - мултимилиардни, рекордни. Само в условия на международни сътресения, скъпият сгъстен американски газ може да се продава лесно по света. Иначе е прекалено скъп. Тогава кой има интерес от цялата тази патаклама? Китай имал дългосрочен договор, за доставка на газ, който сега препродавал с абсурдно голяма надбавка на трети страни. Със сигурност знам, кой е прецакан - НИЕ, ОБИКНОВЕНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ, СМЕ ПРЕЦАКАНИ. И ЗАЩО? ЗАЩОТО СМЕ СЕ ОТКАЗАЛИ ИЛИ СА НИ ОТКАЗАЛИ ДА БЪДЕМ СУВЕРЕН - СОБСТВЕНИК НА ДЪРЖАВАТА И СУБЕКТЪТ, КОЙТО ВЗЕМА ВАЖНИТЕ РЕШЕНИЯ. ЕТО ЗАТОВА.
цитирай
2. kolevdobri - Не беше ли нещо подобно и с измислената пандемия?
02.08.2022 13:50
Колко химикали произведоха, колко хора набоцкаха, колко милиарди спечелиха, колко трилиони прахосаха правителствата в борбата с невидимия "звяр".
цитирай
3. attila - При Война Първо се ИЗБИВАТ Вътрешните Врагове на България !
03.08.2022 18:21

ДА СЕ ЗНАЕ !

При Война Първо се ИЗБИВАТ Вътрешните Врагове на България - КОМУНИСТИ И МИЛИЦИОНЕРИ и Едва След Това Външните Руснаци, Сърби, Гърци.....!

Вече Усещам как Пръскам ЧЕРЕПИТЕ на Комунистически КОПЕЛЕТА и Режа ГРЪКЛЯНИТЕ на Милиционерски КУРВИ, Особенно ПАЗАРДЖИШКИ !

ЛИКВИДИРАЙТЕ ЗАДУНАЙСКАТА КОЧИНА, ТЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА !

ИЗБИВАЙТЕ КОМУНИСТИ, ТРЕПЕТЕ МИЛИЦИОНЕРИ, НАЙ-ВЕЧЕ ПОТОМСТВЕНИ,ТЕ НЕ СА ХОРА !

АКО СИ БЪЛГАРИН:

НЕ РАБОТИ.

НЕ ГЛАСУВАЙ.

НЕ ПЛАЩАЙ ДАНЪЦИ.

ВЛАСТТА Е НЕЗАКОННА ОТ 74 ГОДИНИ.

ДЪРЖАВАТА НЕ Е БЪЛГАРСКА ОТ 650 ГОДИНИ.

ДА СЕ ЛИКВИДИРА !

КАЗАХ !

w w w.b u l g a r y a.g a
цитирай
4. blagoalex - Червената мафия се готви за тотални изборни измами
05.08.2022 08:26
Никакви пари няма да се отпускат за изборите на 02 Октомври 2022 тъй като те ще отидат за организирано фалшифициране на изборите. Служебното правителство е избрано от Червената Мафия и няма да приемем това правителство като законно тъй като то е създадено от организирани престъпници, които не са избрани от народа. Основната цел на това преходно комунистическо правителство е да фалшифицира изборите и отново Червената Мафия да изпие и последната кръв на вашите деца и Внуци. Това са те убийци, крадци и терористи подложили на тотален геноцид българското население. Затова се обръщаме към ВАС драги българи за гражданско неподчинение. ДА не се допуска машинно гласуване в никакъв случай, тъй като по този начин те фалшифицират изборите. Искаме бюлетини в които да се пише , че лицата които не искат да гласуват за престъпната Червена Мафия като БКП- БСП, ГЕРБ, СДС, ДБ, ДПС, ПП, ИТН, Атака, ВМРО, Воля, Освобождение - Погребване и т.н. да зачеркват с черено тези политически партии , като врагове на българският народ, този текст трябва да бъде поставен на избирателните бюлетини. Текста на избирателните бюлетини трябва да мине на всеобщ референдум и обсъждане шест месеца преди изборите. Искаме пълна забрана на машинното гласуване. Искаме създаване на Граждански комитет за защита на българският народ , който да контролира престъпните действия на Червената Мафия и да ги обявява за умишлено фалшифициране на изборите и да иска прекратяване на изборите поради умишленото им фалшифициране. Всички политически партии принадлежащи към Червената мафия и описани по горе да предоставят банковите сметки от къде са пристигнали парите им за участие в изборите. Всички политически партии на Червената Мафия БКП- БСП, ГЕРБ, СДС, ДБ, ДПС, ПП, ИТН, Атака, ВМРО, Воля, Освобождение - Погребване и т.н. да върнат парите , които те без разрешение на българският народ използват за фалшифициране на изборите преди тези насрочени от представителя на Червената Мафия - червеният агент на Москва ( КГБ и ГРУ) Румен Радев доказан измамник самоизбирал се за президент на РБ, чрез изборната измама с помощта на машинно гласуване манипулирано от Червената Мафия. Всяко едно неизпълнение на исканията описани днес ще го считаме за умишлен престъпен акт на геноцид срещу българският народ.
Представителите на Червена Мафия като БКП- БСП, ГЕРБ, СДС, ДБ, ДПС, ПП, ИТН, Атака, ВМРО, Воля, Освобождение - Погребване и т.н. да нямат достъп до националната телевизия и радио , а да се даде ефир по националата телевизия и радио на представителите на Комитета за защита на българите да разкриват измамите и престъпленията на Червената Мафия , контролиращи тотално медийното пространство чрез БТВ телевизия на червения мафиот Деляна Славчев Пеевски, Нова телевизия контролирана от мафиотите братя Домусчиеви хора на мафиота Бойко Борисов – Яшаров. , Bulgarian Air TV, Evrocom, Ataka TV, 24 часа, и т.н. и вествниците 24 часа, Телеграф, Дума, Труд и т.н. собственост на мафиота Делян Славчев Пеевски.
Е драги българи разбрахте ли , че Червената депутатка известната измамница, убиец и терорист Корнелия Нинова агент на Съветската Червена Мафия организира и извършва терор и геноцид не само срещу ВАС драги българи , но и срещу Украинският и Руски народ с цел оръжието, което тя изпраща в Украйна с пълното знание на Руските и Украински ( и израелски ) тайни служби да бъде използвано за масово унищожаване на християнското население в Украйна и Русия с цел да се освободи територия за държавата Израел № 2, където да се насели основно от тъй наречените измислени евреи , наричащи се хазари( талмуди). Тези милиарди долари, които тя открадна се плащат от данъците на гражданите на САЩ или откраднати от бюджета на САЩ с помощта на юдомасоните от конгреса и сената на САЩ. И тук сега идва най големият проблем , аз като гражданина на САЩ искам комунистическата терористка Корнелия Нинова , измамница и крадец на милиарди долари от американските граждани да бъде арестувана и съдена в САЩ, като терорист и убиец , която умишлено е откраднала милиарди долари от САЩ и ги е сложила на офшорните си сметки , като юдомасона Зеленски. Е сега товарищ Корнелия Нинова можеш ли да попиташ товарищ Зеленски и товарищ Путин Шальомович ти ли да си носиш въжето с което да те обесят гражданите на Русия и Украйна или ти ще си го донесеш. Е жалко , че ти освен да крадеш и а убиваш друго не можеш освен да изпълняваш директивите на Юдомасонската Червена Мафия , като твоите млечни братя Бойко Яшарчето и Румен Радев- известен червен московски раптил.- измамник , който също си търси въжето , като теб.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11735043
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031