Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2021 11:32 - АБСОЛЮТНО ПАДЕНИЕ !
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 771 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

АБСОЛЮТНО   ПАДЕНИЕ !

   След разпасаното, пладнешко ограбване на България от мутрите, начело с лудия пожарникар, стигнахме до един комплексиран клоун, който без аутокю не може да върже две смислени изречения на кръст. Затова впрочем се крие той  и не дава интервюта на никого. И за пореден път шутът  ще си начеше крастата, да бъде обсъждан в Ганкиното кафене от мисирките, и той ще бъде поредното смехотворно разочарование в политическия живот на страната! Всъщност, на Дългия му е през дългия какво се случва в държавата, защото няма грам политическа грамотност. Отдавана всички разбраха, че не Америка, а България е страната с неограничени възможности, особено за крадци, мошеници, лъжци и други подобни боклуци! Този път като затънем съвсем в тинята, в блатото на политическата ни действителност, ще ни спасява търговеца на шнорхели, който Слави благоволи да представи като трета резерва за премиер. Ще дишаме през шнорхели, но и на тях ще слагаме маски, защото на дългия клоун му нареждат от посолството на САЩ у нас.

 Както е тръгнало, след герберастката шайка, която опоска като марокански скакалци  де що имаше в държавата, сега клоунадата на Слави ще завърши пейзажа! Ако се състави правителство под ръководството на ИТН, ще станем свидетели на нов модел хаос и разсипия, нови далавери и грозни бюрократични номера, спрямо обикновените българи! Бледата надежда да се случи нещо наистина полезно в страната, провокирана от служебното правителство ще изчезне, за да се установят на нейно място познатите безотговорност, некадърност и простащина! Впрочем, реално ние свалихме един простак от трона, за да се възкачи друг такъв!

    Падението на политическата сцена у нас е тотално и този вид,  който се опитват да наложат в момента, ще става още по-трагично! Ако Слави имаше поне малко чувство за хумор, щеше да предложи Ванката за премиер и тогава шоуто щеше да е класическо, а вместо да се бунтува, публиката щеше да се смее! Защото освен със смях, не знам кой нормален човек би приел всичко, което се случва в родината ни….!

 

 Красимир  Бачков




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. radostinalassa - Много си прав
01.08.2021 12:33
А и служебното правителство не направи нищо в земеделието, което би трябвало да ни изхранва.
цитирай
2. radostinalassa - Слушах при Стамен Ставменов как...
01.08.2021 15:35
Стамболов и Цанков след войните са направили България богата държава за няколко месеца. Сменили са персонала на митниците и са им обещали % при разкрити контрабанди, който ги е правил богати. Натрупаните пари се дават на доктори, учители , учени за заплати. дават се пари и за обучението на войниците в някои професии, на млади жени като шивачки, тъкачки и т.н.
А тези се правят на дебили и не приемат опита на достойните българи в миналото. Идеал не им е Стамболов и богата България , а НАТО и ЕС, чиято колония станахме.




цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430294
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031