Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.10.2022 10:40 - Нов доклад: НЛО, забелязани над небето на Украйна, достигащи скорости до 53 000 км/ч
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 1578 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 02.10.2022 10:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Нов доклад: НЛО, забелязани над небето на Украйна, достигащи скорости до 53 000 км/ч

imageОТАРДЖУН ВАЛИА 22 СЕПТЕМВРИ 2022 Г

imageОбект, заснет от Центъра за бойна информация на USS Omaha на 15 юли 2019 г.

https://thepulse.one/2022/09/22/new-report-ufos-spotted-over-ukraine-skies-reaching-speeds-of-up-to-53000-km-h/?fbclid=IwAR22S0DfJyt3sjjgMJDrhzhgye-ogGwEcBuawOzIMd2pWYukuiQ0DzEtePQ

НАКРАТКО
  • Фактите:
    • Нов доклад от Главната астрономическа обсерватория на Националната академия на науките на Украйна очертава как множество НЛО са били забелязани над небето на Киев.

    • Според доклада астрономите са наблюдавали десетки обекти, „които не могат научно да бъдат идентифицирани като известни природни явления“.

    • Изследователите изчисляват, въз основа на методи, използвани за събиране на данни, че някои от тези обекти могат да се движат със скорост до 33 000 mph (53 000 km/h).

  • Отразяват върху:
    • Ще бъдат ли цензурирани възгледи, мнения и доказателства за НЛО, ако не отговарят на „официалните“ обяснения, които ще ни бъдат дадени от правителствата?

    • Можем ли наистина да разчитаме на правителствата и големите медии да предоставят точна картина на важни явления и събития, когато има толкова много примери за дезинформация?

Пауза - настройте своя пулс...

Поеми си дъх. Освободете напрежението в тялото си. Обърнете внимание на физическото си сърце. Дишайте бавно в областта за 60 секунди, като се съсредоточите върху усещането за лекота. Щракнете тук, за да научите защо предлагаме това.

Според нов доклад на Главната астрономическа обсерватория на Националната академия на науките на Украйна, неидентифицирани летящи обекти (НЛО) са били забелязани над Киев. Докладът е публикуван в предпечатната база данни arXiv .

Използвайки специално калибрирани камери в две метеорологични станции в Киев и Винаривка, село на около 75 мили (120 километра) на юг, астрономите наблюдаваха десетки обекти, „които не могат научно да бъдат идентифицирани като известни природни явления“, се казва в доклада. 

Изследователите разделиха своите UAP наблюдения на две категории: „космически“ и „фантоми“. Според доклада, космосът е светещ обект, който е по-ярък от фона на небето. Тези обекти са обозначени с имена на птици - като "бързолет", "сокол" и "орел" - и са наблюдавани да летят самостоятелно, както и в "ескадрили", пише екипът.

Изследователите изчисляват, че фантомите варират от 10 до 40 фута (3 до 12 метра) широки и могат да се движат със скорости до 33 000 mph (53 000 km/h). За сравнение, Lockheed SR-71 blackbird е най-бързият известен самолет, достигащ скорост до 3500 км/ч.

Нямаше спекулации от страна на изследователите относно това какви са тези обекти, просто се фокусира върху методите, използвани за идентифицирането им и характеристиките и качествата на обектите, които могат да бъдат открити.

Правителството на САЩ открито поднови обществения си интерес към разследванията на UAP от 2017 г., когато няколко  видеоклипа, заснети от самолет на ВМС на САЩ,  изтекоха в медиите. Видеозаписите показват неидентифицирани самолети, движещи се по привидно невъзможни начини, без обяснение.

В някои случаи, според доклади за инциденти и интервюта с военен персонал, тези превозни средства са се спускали от височини, по-високи от 60 000 фута със свръхзвукова скорост, само за да спрат внезапно и да кръжат на 50 фута над океана. Те също са способни да пътуват през водата, в океана, точно както през атмосферата със същите скорости.

Интерактивната обсерватория Hessdalen   към университетския колеж Шstfold в Норвегия също заснема невероятни кадри през годините. Доколкото знам, това е единствената официална 24-часова обсерватория за НЛО в света (с изключение на нашите правителства, разбира се). Радарите и камерите са проследили и заснели множество необясними явления в тази област, като най-бързият е регистриран при удивителните 30 000 км в час. Можете да видите някои примери и да прочетете повече за това тук , ако се интересувате.

Теориите за това какви са тези обекти варират от класифицирана военна технология на други нации до може би дори други светски същества. НЛО отдавна са обсебени от нашите ядрени оръжия , може би това има нещо общо с това предвид конфликта в Украйна.

Важни съображения, върху които да помислите, когато става въпрос за „масово“ разкриване на НЛО

Д-р Жак Вале, академик, който притежава магистърска степен по астрофизика и докторска степен по компютърни науки, който съвместно разработва първата компютъризирана карта на Марс за НАСА през 1963 г., е един от многото, които са разкрили потенциална манипулация по отношение на този предмет.

В една от последните си книги,  Забранената наука 4 ,  той споделя запис на частното си изследване на необясним феномен между 1990 г. и края на хилядолетието, по време на което пътува по света, преследвайки професионалната си работа като инвеститор във високи технологии. Това е нещо като дневник, документиращ неговите преживявания и срещи/срещи, докато той се опитва да изследва и изследва феномена.

Във вписване от четвъртък, 26 март 1992 г., Вале пише:

„Получих документ, потвърждаващ, че ЦРУ симулира отвличания на НЛО в Латинска Америка (Бразилия и Аржентина) като експерименти за психологическа война.“

Ричард Доти също се споменава многократно в книгата на Вале. Той е пенсиониран офицер от специалните разследвания на военновъздушните сили (AFSIO) и работата му е била да разпространява дезинформация относно темата за НЛО по време на престоя си във военновъздушните сили. Разпространението на дезинформация за реалността на НЛО не е тайна. В случая с Доти той призна, че е проникнал в кръговете на НЛО, заедно с колегите си, за да храни уфолози и журналисти с лъжи и полуистини, така че те никога да не разберат никаква истина. Как да знаем, че днес това не се случва в още по-голям мащаб?

Тук ми идва на ум един цитат,

„Време е истината да излезе наяве... Зад кулисите високопоставени офицери от военновъздушните сили са трезво загрижени за НЛО. Но чрез официална тайна и подигравки много граждани са накарани да вярват, че неизвестните летящи обекти са глупости.

Контраадмирал Роско Хиленкотер, директор на Централното разузнаване (1947-50), подписано изявление пред Конгреса, 22 август 1960 г.

Кит Грийн, учен и бивш старши офицер от разузнаването на ЦРУ с дългогодишна връзка с изследванията на пси феномените и НЛО, също изрази и сподели знанията и опита си по отношение на дезинформацията относно НЛО и извънземните, разпространявана от ЦРУ.

Има много примери. Но ако написаното по-горе е вярно, няма да е първият път, когато правителствата представят погрешно и разпространяват погрешна информация относно действителните събития, които се случват. Големият въпрос е защо биха направили това?Също така сме виждали това много пъти преди с различни геополитически въпроси като войната срещу тероризма и „тероризма под фалшив флаг“. Правителството на САЩ, например, разпространи невярна информация и в някои случаи помогна за създаването на „терористични атаки“, за да оправдае нахлуването в различни региони отвъд океана. Мнозина спекулират, че това се е случило с 11 септември например или атаките с химически оръжия, извършени в Сирия преди шест години. Западните медии обвиняваха Русия, докато всички останали медии като че ли представяха доказателства, че това е режисирано събитие от Запада.

imageСтар туит от Риам Далати, който по това време беше известен продуцент на BBC в Сирия. Той заявява, че предполагаемите газови атаки в Дума са били „инсценирани“.

Години наред те (западните правителства) твърдят, че въвеждат демокрация в тези области, когато в действителност има скрити мотиви под прикритието на добра воля. Толкова е трудно да разберем какво наистина се случва в наши дни, особено когато определени разкази се смятат за „конспирация“ просто за заплаха за „официалния“ разказ.

„В рамките на една година младата агенция вече беше изхвърлила каишката на предназначената си роля за събиране и анализ на разузнавателна информация, за да създаде отдел за тайни операции. В рамките на едно десетилетие ЦРУ  насочваше отразяването на американските новинарски организации,  сваляше демократично избрани правителства (понякога само  за да облагодетелства облагодетелствана корпорация ), създаваше  пропагандни екипи  за манипулиране на обществените настроения, стартирайки дълготрайна поредица от експерименти за контрол над съзнанието неволни човешки субекти (уж  допринасящи за създаването на Unabomber ) и — ахна — намеса в чуждестранни избори . Оттам имаше кратък скок до подслушване на журналисти  и компилиране на досиета на  американци, които са се противопоставили на нейните войни .

Едуард Сноудън. Отворената рана на Америка, ЦРУ не е ваш приятел

Организации като НАСА, заедно с различни правителства, внезапно твърдейки, че едва сега ще започнат да изследват феномена НЛО, ги поставя в първостепенна позиция да обяснят феномена, да предадат „нови“ открития на гражданите и да контролират разказа.

Всеки, който е изучавал уфологията и е пресявал доказателствата и знанията, знае, че това е изключително обширна тема, която не оставя нито един аспект на човечеството незасегнат. Това, което най-вероятно ще получим, е проста, изключително разводнена и дезинфекцирана версия на разкриването – нещо, което няма да бъде точна версия на истината и което не представя истинската природа на феномена.

Както всичко останало в този свят, което идва от „официални“ източници, вероятно ще бъде представено като „заплаха“ за националната сигурност. Въз основа на моето проучване това е неточно твърдение. Това е просто една от множеството гледни точки, базирани на наличните доказателства и свидетелства. Всички тези гледни точки трябва да бъдат разпространени сред обществеността, а не само разказите за „заплахите“ или разказите, които не са от полза за правителството и политиците.

Ще ни бъде ли наложено „официалното“ обяснение, докато „министерството на истината“ цензурира и осмива други доказателства, които противоречат на наративите на правителството? Това е много голяма възможност, тъй като отново видяхме, че се случва с много други теми, като COVID-19. Всъщност, през 2021 г. Европейската отбранителна индустрия заяви, че ще „пребори“ дезинформацията за НЛО.

Живеем в свят, в който „истината“ може да дойде само от правителството и правото ни на достъп, разпространение и изследване на други източници на информация и доказателства е отрязано.

В известен смисъл съвременното масово разкриване на НЛО може да се използва за поддържане на тайна около темата чрез рисуване на фалшиво възприемане на феномена, за да се запазят определени реалности за него в тайна. Видяхме това с проекта Bluebook, опит от десетилетия на правителството на САЩ за предполагаемо изследване на феномена, когато всъщност беше използван за развенчаване на извънземната хипотеза.

Едва ли има някаква прозрачност в нашия свят, когато става дума за големи и „противоречиви“ теми и събития, така че не очаквайте това да е случаят с НЛО. Може би не е най-добрата идея постоянно да разчитаме на официални държавни служби и служители да ни дават обяснения за подобни неща.

Трябва да се стремим към холистичен поглед върху феномена, който включва всички изследвания и опит не само от миналия век, но и от години преди това. Не изпитвам удоволствие да споделям това чувство. Би било чудесно, ако имахме правителство, на което хората да вярват. Но изглежда, че всеки ден все повече хора научават, че вече не можем да разчитаме на тези субекти за честна информация. Можете ли да ги вините?

Изследването на този феномен трябва да бъде ръководено от цивилни, независими организации, които са отделни от правителството.




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. ivo1 - Да! Това е много обширна тема. По ...
02.10.2022 11:50
Да! Това е много обширна тема.По един или друг начин,изтече информация,че 80% от тия летателни апарати са земно производство с антигравитационни двигатели и други технологии дадени от извънземна цивилизация.А 20%са наистина извънземни.Така,че за мен и много други това си е ПУБЛИЧНА ТАЙНА!Зная също така и за подготвянето на така наречената операция "СИНИЯТ ЛЪЧ"от задкулисното световно правителство,иницииране на извънземна инвазия.Така, че нищо ново под слънцето. Който иска да търси и да научи!!!
цитирай
2. zahariada - Да
02.10.2022 12:42
Така е. Да прочетат "СИНИЯТ ЛЪЧ".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39749922
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031