Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2021 19:22 - ПОСЛАНИЕ ОТ АНДРОМЕДИАНЦИТЕ
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1188 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 07.03.2021 09:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 СЪОБЩЕНИЕ НА АНДРОМЕДИАНЦИТЕ НА 11 НОЕМВРИ 2015г

 13 ноември 2015 г. Андромедианци

poslanie_andromeda Здравейте, скъпи наши братя и сестри!

 

Днес отново сме с вас, за да споделим нашия опит и да ви разкажем какво я очаква вашата земя и вас в много близко бъдеще.

 

Като начало вашата земя е започнала своето изкачване в нова реалност и е достигнала нивото, от където няма „връщане назад“. Повечето пластовете на триизмерния свят  от нея са изчистени  и сега тя трябва само да се „отърси“ правилно, за да изчезнат последните остатъци от тези чужди за нея енергии.

 

И когато това се случи, животът на земята, към който сте привикнали, ще стане изключително труден и в последствие невъзможен.  Стария свят,който е построен върху енергиите от третата плътност  ще изчезне в забрава. Това е подобно на начина, по който децата израстват  дрехите  им стават тесни . Колкото и да желае вече порасналият човек  на може да се помести в бебешки дрешки.

 

И тогава, скъпи наши братя и сестри, нашият опит ще ви бъде полезен, тъй като това е нашият модел за изграждане на общество, което органично ще се впише в енергиите, които ще дойдат на вашата земя. Все още ви е трудно да осъзнаете това, защото никога не сте  учили, че всичко във Вселената е енергия и в зависимост от качеството и или нейните вибрации се създават определени неща, събития и условия на живот.

 

На първо място, това ще ви повлияе, защото вашето съзнание ще се промени по такъв начин, че да може да резонира с новите вибрации на земята. В противен случай просто не можете да бъдете част от този нов живот на земята. Всички, чиито вибрации са твърде ниски, ще бъдат пренасочени за въплъщение ,живот на други планети от трета плътност  в съответствие със закона на Вселената : „Подобното привлича подобно“. Така на вашата земя ще останат само онези, които ще направят Светлината и Любовта смисъла и основата на техния живот, защото това ще са преобладаващите енергии на новата земя. J

 

Вече ви разказахме много за структурата на нашето общество, затова днес решихме да обобщим един вид заключение. И това се дължи на факта, че сте влезли в новия портал 11:11, който ще ви доближи толкова близо до Пета плътност, че много от вас ще могат да усетят докосването му на живо, да се научат да се движат напред-назад и до известна степен живеят в две плътности едновременно.

 

За да направите този процес гладък и балансиран за вас, ние ви предлагаме нашата помощ. В какво ще се състои тя?

 

Първо, можете да ни се обадите всеки път, когато искате да попитате за нещо, ако осъзнаете, че не сте в състояние да се справите с нещо напълно ново за вас. Вече имате достатъчно хора, които могат да приемат съобщения от нас, затова задавайте въпроси и ние ще ви отговорим чрез нашите приятели  контакти с нас.

 

На второ място, можете да ни посетите, за да видите с очите си как живеем и да се уверим, че всичко, за което ви разказахме в нашите съобщения, е чистата истина. „Как можем да направим това?“ - ти питаш. И ние ще отговорим, че не е толкова трудно да направите това: просто трябва да го пожелаете, да създадете ясно намерение и да помолите за нашата помощ в това. Разбира се, засега само вашите фини тела ще могат да ни посещават, но ние вярваме, че ще дойде времето и ще построите прекрасни междупланетни кораби, които ще установят комуникация между нашите планети. И така ще бъде, скъпи наши, тъй като вашите вибрации ще нарастват експоненциално, когато заживеете на новата земя.

 

И третият начин, по който можем да ви помогнем, е като ви кажем какви трудности ще срещнете по пътя си и как да ги преодолеете възможно най-лесно и бързо. И ще има много трудности и от много различни видове: от ежедневни до междугалактически, защото за съжаление не всички извънземни цивилизации са настроени към вас толкова приятелски колкото ние. Но всичко това е преодолимо, повярвайте ни. Основното е, да не се страхувате от нов непознат живот, а да отивате към него с чисто отворено сърце и с вяра в нашия Създател, чийто дар е наистина безценен, защото никога досега , никой в ​​нашата Вселена не е получавал възможността да се издигне във физическото си тяло !

 

Вие сте любими и избрани от Бога и това е вашата сила. Винаги помнете това, скъпи наши!

 

Съветът на старейшините на съзвездието Андромеда  говори с вас

 

Приета от Марта на 11 ноември 2015 г.

 

Колекция от съобщения на съзвездието Андромеда

Източник: https://vozrojdeniesveta.com/poslanie-andromediancev-ot-11-noyabrya-2015-g/#ixzz6oLlXuBnc

Ренесансов уебсайт 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 671824
Постинги: 1515
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930