Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2021 03:23 - Фалшификата "3-ти март" продължава да се пробутва на българите
Автор: survakar007 Категория: История   
Прочетен: 644 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ще се опитам да ви разясня накратко за две военни споразумения които са се случили на 3-ти март, едното през 1878 г. и другото през 1918 г.

Целта на военните интервенции на Руската империя през 19-ти век на Балканите е била с антибългарски цели, добре осъзнати и описани от българските революционери като Раковски, Ботев, Захари Стоянов и редица други българи революционери. За подмолните цели на Русия Левски също си е давал много добра сметка и всячески се е опитвал да предпази и разясни на българската емигрция и войводите на хайдутското движение в България за продажната игра на Русия, целите на която никога не са били освобождение на българите, а ОКУПАЦИЯТА и ПРИСВОЯВАНЕТО им към империята. През периода на руско-турските войни на Балканите дори Любен Каравелов е съзирал, че истинските цели на иперска Русия са били грабителски.

Всички военни интервенции на Русия преди 1877 г. завършват с опустошаване поминъка на българите през местата където е преминал "миризливия руски ботуш" (това са думи на Левски) и чести отвличания на българско население на север, което е било продавано по робските пазари на Руската империя, добре описано в публикации на Георги С. Раковски, чрез което той се е опитвал да предуреди наивните българи за подмолните цели и лъжите които руската пропаганда е разпространявала сред населението.

Причината за започване на Русия войната от 1877 г. на свой ред също не е имала освободителна цел, целта е била завземата не териториите населени с българи и това открито е заявявано на войниците от руската армия. На военните карти за руските офицери тези територии са отбелязани като "Задунайска губерния" и нека някоя русофилска кучка се в блога се опита да ми обясни значението на това наменование.

Със саможертвената помощ на десетки хиляди български доброволци руската армия успява да окупира голяма част от териториите населени с етнически българи като губи около 10,000 войници, предимно бивши крепостници от Украйна. Загубите измежду българските доброволци на цивилното населени са доста по-високи, но руската пропагандна машина раздува неимоверно много цифрите и по упоменателни табелки за руските загуби през тази войа се мъдри дебелата лъжа "200,000 жертви", като тази фалшива цифра с десетилетия бе нагло пробутвана от образувателната ни система, контролирана и до сега от продажни русофилски кучки на всички нива - начални, средни, висши институции и детски градини.

3-ти март 1878 г. е един от най-големите фалшификати на българската история. На тази дата руските империалисти сядат на масата за преговори с турските паши в Сан Стефано и се споразумяват населените с българи земи да преминат от Отоманската империя като област към Руската империя. На тези преговори НЕ Е ДОПУСНАТ български представител. Повтарят на тези преговори. НЕ Е ДОПУСНАТ български представител. Сан Стефанското споразумение е било издадено на турски и руски езиик, и на няколко западни езици, но НЕ Е ПРЕВЕДЕНО на български език. Повтарям Сан Стефанското споразуменит от 3-ти март 1878 г. НЕ Е ПРЕВЕДЕНО на български език. Нека някоя русофилска кучка в блога ми разясни защо на Сан Стефано става въпрос за образуване на Руско-Дунавска област, защо там не присъства български представител, въпреки че българите дават много повече жертви при военните действия отколкото руската армия и защо то не е било преведено на български език.

Поради причината, че Сан Стфано не освобождава българите, а ги поставя пот руско иго, то е било отхвърлено от Западноевропейските сили, които свикват Берлинския договор, на който продажна Русия отново не допуска български представител и разчленява български народ на 5 част: Северна България, Източна Румелия, Македония като подарява българите в Моравия, Нишко и Пиротско на Сърбия, а българите в Добруджа на Румъния. В последствие българите се опитват да се обединят, на опитите на които злобна Русия всячески се противопоставя и след частичното Съединение между Мизия и Тракия руските дипломатически мисии не само че насърчават Турция и Сърбия да нападнат България, но отпускат огромни суми пари на русофилските кучки да въстават. За някои от въстанията писах в поредицата "Въстанията на русофилски кучки в България" по дипломатически документи публикувани от руски историци през 50-те години на миналия век.

Сега ще ви запозная с друга историческа дата 3-ти март, която за разлика от фалшификата "Сан Стефано" се укрива от населението. Антибългарската политика на Русия достига пореден връх през 1915 г., когато официално заплашва България с пълно унищожение, а земите и раздадени на съседи. Съвсем неочаквано, когато цялата българска войска е защитавала населението по западната граница от мародерстващата сръбска армия, руската флота започва масови бомбардировки над българското Черноморие. През 1916 г. десетки хиляди руски орди нахлуват в Добруджа и Македония за да грабят български територии.

С по-малобройната си армия България разгромява руските орди и Русия е принудена да капитулира на Брест-Литовския мирен договор от 3 Март 1918 г. Датата е подбрана умишлено от правителството на В. Радославов, за да напомни на подла Русия за фалшификата „Сан Стефано“, който през 1878 г. самият руски външен министър в писмо до руския цар нарича „блъф за заблуда на българите“, дипломатически блъф с цел да се прикрият грабителските намерения на руската армия.

ПП: И въпреки, че през целия си живот съм се стремял да остана оптимист след случилото се през последните 31 години започнах да губя надежда, че българите като народ са в състояние да осмислят историческата истина и да започнат да избират родолюбиви българи да ги ръководят, а не както през годините след окупацията ни от СССР до днес, да се оставят в мръсните ръце на явни русоблизци от БКП/БСП или прикрити под формата на демократични фалшификати парвенютата от СДС, ДСБ, НДСВ, РБ, бухалкаджиите от ГЕРБ, сепаратистите от ДПС, патриотарските русофилски кучки от ВМРО, Атака, Вяра и сега на чалгаджийски мутри като Слави Трифонов.

Наближават поредните нагласени избори и печелившите партии за новото народно събрание са вече предопределени от кремълските властелини. Вашите изборни бюлетинки са нужни единствено да послужат като бройка на гласувалите необходима за пред ЕС за да определят изборите като валидни и деморатични, а потърпешия отново ще си ти български народе защото след 31 години заблуди ти отново ще лигитимираш управление на русофилските кучки.

Написах следната поема за нагласените избори през 2013 г. и за съжаление виждам, че същата печална българска сага се повтаря:

3-ТИ  МАРТ

Пролет пука. От Бузлуджа ветрец полъхва
и глупаците надъхва.
Митинг от ДС-то стягат, рейсове подкарват,
доносниците ще докарват.
А младите от БСП-то с бради ще се накичат,
както правеха агентите на СДС-то.
Станишев ще се появи, агент Доган да поздрави
и някой здрав юнак да задуши.

Пролет пука. Станка Шопова не ще,
но Капон комсомолците ще поведе.
Сидеров, рашист заклет,
интересите ще варди на руски олигарси.
Рекета прибира от Париба,
червени дири Пръмовица ще затрива.
Борисов чрез КТБ държавата краде,
Позитано ще го скрият за година-две.

Пролет пука. Полицай кордонче прави,
събрание народно да опази...
Посъбра се и тълпа зяпачи, чува полицаят:
„Ало, Гоце тук е от ДС-то Коце.“
Той команди им раздава,
долу Бойко да крещят, знамената да плющят!
Тупка полицейското сърце юнашко;
яйца, домати, поведение дивашко.

Пролет пука. Симо локум на циганите ще даде,
тука те са си добре.
А вие от панелки сиви, със дечица сополиви,
заминавайте в Шенген, ние тука не ви щем.
И да бачкате усилно,
че е време непосилно,
тук родители ви гладни,
в долари и евро, чакат вашите захранки.

Пролет пука. Владиците се пак събират,
баш агент да си избират.
Черните раса ветреят,
с ролекси и яхти, с лимузини се гордеят.
Питат за инструкции ДС-то, те пък БСП-то,
чакат вест от КГБ-то.
В Провинция, в Австралия, в Америка, в Европа,
партийни поръчения на агентите да носят.

Пролет пука. Вест от Кремъл днес пристигна
и Неофит се издигна.
От ДС-то в него се заричат,
с мантия и ролекс нов ще го окичат.
Лично Путин се разписа,
Гоце на гърба "Спасибо!" му изографиса.
Мутрета, комунета, православни и деца,
целуват предателската му ръка.

Пролет пука. Прокурори, съдии и дипломати,
все червени тарикати.
Интереса клати феса, а Темида им намига,
който бута ще е на сполука.
На вестници, ТВ и интернета ще платят,
юзда народна здраво да държат.
Море, земи, балкани, хотелчета и банки,
раздадоха на своите другарки.

Пролет пука. Комунисти яки,
с деца капиталисти и внуци монархисти,
Хасанчо от Мароко искали да доведат,
та Република България да му дадат.
Внуците им с царски титли да накичи,
мутри огнеборци ще стават царедворци.
Татковино мила, заобичаха те страстно,
тука си живеят те прекрасно!

Пролет пука. Комунист милиони трупа,
а народа пак тревица ще си хрупа.
За 3-ти Март покорност да им изразим,
искат за Брест-Литовск на руски богатир
в Добруджата паметник да изградим.
Путин се разпоредил, за Първата Световна,
не за Колев Генерала, а за казак от Дон,
как посича български войник от кон!

(Отново ли ще гласуваш за същото българино, 31 години от безнаказани грабежи от бившите комунистическите номенклатури и подвластните им "демократични" мутри не ти ли стигат?)



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: survakar007
Категория: Рецепти
Прочетен: 310371
Постинги: 310
Коментари: 955
Гласове: 308
Архив