Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2020 20:57 - ГЕРМАНИЯ няма ВИНА 6 - преводи война
Автор: germantiger Категория: История   
Прочетен: 2228 Коментари: 0 Гласове:
16

Последна промяна: 09.05.2020 03:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Последен постинг по легалната книга на Александр Усовский


ВИЖТЕ ФИНАЛНИТЕ ЧАСТИ НА ПОСТИНГА:

РЕЧТА НА ГЬОРИНГ И ПОСЛЕДНИТЕ ДУМИ НА ОСЪДЕНИТЕ ПРЕДИ БЕСИЛКАТА


И да повторя от постинг 1:

Без съмнение Германия на Хитлер има вина за Втората Световна война, не отричам логичното и естественото. Все пак аз НЕ съм руски или български комунист фалшифицирали историята 45 + 30 години, аз не съм и западен холивудски филмов демократ лъгал също толкова години. Германия има своите вини, но тук ще прочетете КОНКРЕТНО С НЕВЕРОЯТНО МНОГО ДЕТАЙЛИ И ДОРИ ДИПЛОМАЦИЯ В СЛЕДВАЩИ ПОСТИНГИ стъпка по стъпка как не Германия, а Англия и САЩ или господарите на света зад тях носят вина за онази война.

ЛАКОНИЧНО В КАКВО НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С АВТОРА
(ЗА ТОЗИ ДОБАВКА ОТ МЕН МЕ НАВЕДЕ РАЗГОВОР НА ЛС С ДИДАНОВ, на който благодаря)

Усовский сякаш изключва от картината СССР, а това е недопустимо

Усовский оправдава сдяко действие на Германия и почти никое контра

Автора едва ли не оправдава и ликвидацията на Чехия

Автора в началото сравнява сили и средства,но не тези към момента на начало на войната било 1939 г. било в 1940 г., макар сравнявайки и тези отново ЩЕ Е ПРАВ, но все пак не го прави

Четейки аввтора, човек остава с впечатление, че Германия е жертва, а хищниците са други – в онази война всички са зверове

РАЗБИРА СЕ СЛЕД ВОЙНАТА, СЕ ГОВОРЕШЕ САМО/и продължава често да се прави, ЧЕ ЗВЯРА Е САМО ГЕРМАНСКИ, което е нормално – ние сме свикнали с лъжите на победителите

ГАВРАТА С ГЕРМАНИЯ Е ЕТАЛОН, КАНОН И ЗАКОН В ИСТОРИЯТА ОТ ХХ ВЕК






image


ДИПЛОМАЦИЯТА В ДЕЙСТВИЕ

 

За да не отстъпят назад германците,за да не би сблъсъка да бъде избегнат, поляците започват издевателства над германското малцинство в Полша от април1939 г. Полското правителство разподедило съдаването на списъци с подозрителни лица с германски произход, започнали арести и изпращането на германци в КОНЦЕНТРАЦИОННИ ПОЛСКИ ЛАГЕРИ. ВСИЧКИ МЕРКИ СРЕЩУ ГЕРМАНЦИТЕ ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ПОДРОБНО СЕ ОТБЕЛЯЗВАТ В ПОЛСКАТА ПРЕСА ОТ КОЯТО ГЕРМАНСКАТА ПРЕПЕЧАТВ, а в Германия вълната на недоволство расте.


Вследствие на това Третия райх разтрогва договора с Полша от 1934 г. позовавайки се на англо-полския договор насочен срещу Германия. На 5 май 1939 г. министъра на поляците Бек заявява, че Полша НЕ желае урегилиране на проблема  с Днациг (поватярм града не е бил полски, а под администриране от Лигата на нациите). В тези дни Берлин получава добития чрез шпионаж план на полския генерален щаб,който за изненада на германците замисля „ЗАДЪРЖАНЕ НА ГЕРМАНСКОТО НАСТЪПЛЕНИЕ ПО ФЛАНГОВЕТЕ И БЪРЗО НАСТЪПЛЕНИЕ НА ПОЛСКАТА КАВАЛЕРИЯ В ЦЕНТЪРА КЪМ БЕРЛИН, ЗА ДА СИ НАПОИ КОНЕТЕ НА ШПРЕЕ И ХАФЕЛ.”

 

Германците добре разбират, че срещу тях е вече коалиция от поляци, французи и англичани,които превъзхождат Германия в хора, техника, ресурси, територия и то многократно. Германците тресквао търсят някакъв изход с отчаян опит поне малко да подобрят шансовете си и това трябва да стане срочно поне до август. Така или иначе война ще има, но при тази разстановка на силите, то тя ще е лебедовата песен за Германия като кавалерийската атака на Маргерита при Седан или иначе казано – блестящо самоубийство.


Това харакири не урежда практичните германци и за това на 1 май вестниците в Райха излизат със зашеметяващо народа заглавие – оказва се, че 1 май е ден на труда и „ОБЩ ПРАЗНИК ЗА ГЕРМАНСКИЯ И СЪВЕТСКИЯ НАРОДИ.” На 3 май за народен комисар на външните работи е назначен Вячеслав Михайлович Молотов, а еврейна Максим Литвинов (Меир Валах), чиято политика е без значение в кавки блокове на съюз но винаги антигерманска е пратен в оставка. НЕ ИДЕ РЕЧ ЗА ВОЕНЕН СЪЮЗ, макар че в ръководството на Райха има премного с намерение за съюзяване с Москва, както и в средите на военните с подобно мислене. Целта е да се купи неутралитета или дружбата на Сталин и това би било грандиозен успех за германците.


Сталин търпеливо изчаква френски и английски оферти, но съвършенно напразно – предложения не постъпват – съюзниците не предлагат нищо в замяна на участие на СССР срещу Германия! Англо-френската мисия престоляа в Съветска Русия няколко седмици през лятото има само добри пожелания и нищо повече – разбира се, престижната квалификация руснаците да са на страната на „ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ” (Полша е демокрация с нейния концлагер в Картуз-Березе?!). В този случай точно СССР щеше да вади чуждите кестени от огъня, а съюзниците плашели Сталин, че след Полша наред ще бъде Русия – и защо?! За какво му е на Хитлер да започва война на безкрайните източнои простори през 1939 или 1940 г. след като на запад отвъд Рейн стои армада от 5 000 съюзнически танка и бронеколи – да не би Хитлер да е клинично доказан идиот?! През май 1939 г. се случват няколко срещи: германския съветник Хилчер с А. Микоян и на германския посланик граф фон Шулленбург с В. Молотов: германците предложили на Сталин конкретни и щедри „подаръци”. След като Третия райх приел абсолютно всички съветски условия, едва тогава Молотов в своя реч от 28 юли заявил внимателно следното: „Съветския съюз е за подобряване на отношенията или поне за нормални отношения с всички страни по света, в това число и с Германия.” Усещате ли дори в тези думи,колко сама е Германия, дори задоволения Сталин,който ще получи Прибалтика, половин Полша и той след като германците проелят кръв на запад срещу поляците, дори тогава руснаците не изявяват безрезервна подкрепа за Германия, която винаги е била сама сред големите и великите сили в онези времена, а днес Германия няма, защото са с нея.

 

 

КАПАНА В ДЕЙСТВИЕ

 

Всичко останало вие както и света (уж) знае: На 1 семптември сутринта германските войски нахлули в полска територия”, а след това дежурната реплика: „започнала Втората Световна война.” Каква Втора Световна? Започнала само Германо-полска война и почти 3 денонощия е била само такава, обмяна на натои, телеграфни послания, телефонен звън и до последно надеждата на Фюрера, че войната ще си остане между германци и поляци.


Ултиматум от Великобритания изискващ извеждане на германските войски от Полша до 11.00 часа в краен случай до 17.00 на 3 септември. След огласяване на поставения ултиматум и щом германците го игнорирали – Великобритания обявила война на Германия, след това Франция обявила също своята война. След всичко това за около 10 дни война на германците обявяват и всички английски доминиони – Канада, Австралия, Южна Африка итн... КАПАНА СРАБОТИЛ И ХЛОПНАЛ – целта било на световния капитал, било на световното еврейство, било на друга сила получили желаното – възстаналата срещу Световния ред Германия да бъде смазана във война.


За хода на войната в Полша за изписани тонове книги – 17 дни полската армия била разбита – някъде полските войски героично се сражавали, другаде позорно бягали, били обкръжавани, контраатакували и отстъпвали. На 17 септември в източна Полша навлиза съветската РККА, успяла впрочем да порази само 1 полски танк, колко техника загубили руснаците на марш, от какви сили и средства се лишили в стълкновения, какви общи крепостни паради с германците и Гудериан имали е отделен разказ...

 

За пред света Полша е трабвало да загине мъченически, а нацистка Германия да придобие образа на „КРЪВОЖАДЕН ЗВЯР” ПО ОТРАБОТЕНАТА СХЕМА НА ГЕРМАНОФОБИЯ. Предначертаните роли се изиграли блестящо – жертва и злодей. Отсега нататък света сякаш знаел отлично кой е ВРАГА НА СВЕТОВНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ, ПАЛАЧА НА СВОБОДАТА, ИЗВЕРГА ОТ РОДА ЧЕЛОВЕЧЕСКИ – Германия.

Най-важното за запада е било Хитлер първи да започне войната и уловката сработила.

 


ПОСЛЕДНАТА РЕЧ НА ХЕРМАНН ГЬОРИНГ В НЮРНБЕРГ

 

Победителя винаги е съдия, а победения – осъден. След като Съединените щати погълнаха Калифорния и половината от Мексико, нас ни лишиха от разширение на териториите и нарекоха това престъпление. Какво пък – това става хилядолетия наред и ще продължава след нас.

Хитлер беше наш водач. Аз не мога да си го представя да стои пред чужд съд. Вашите хора познаваха Фюрера. Той щеше първаи да стане и да заяви: „Аз давах заповедите и за това поемам цялата отговорност.” Лично аз предпочитам да умра десет пъти вместо да видя това унижение за германския лидер.

Смъртната присъда лично за мен не значи нищо. Аз никога не съм се боял от смъртта след като навърших 12 годишна възраст... Аз не признавам решението на този съд... Аз продължавам да съм верен на нашия Фюрер... Масови убийства? Дори не съм си помислял за такива. Аз бях уверен само в това, че трябва да махнем еврейте от заетите постове в бизнеса и правителството. Това е всичко. Не забравяйте, че точно еврейте организираха мерзката кампания срещу нас по света. Моя народ е бил подлаган на унижения и преди. Лоялността и ненавистта отново ще обединят германците. Кой знае,може би в този момент се ражда човека, който ще отмъсти за нашето унижение? Това, което печатат вестниците на американците няма никакво значение.

Мога да кажа само едно: в Германия ние имахме демокрация и тогава всичко вървеше катастрофално надолу. Не се заблуждавайте. Нашите хора добре знаят, че при Хитлер се живееше по-добре. Не забравяйте също, че Хитлер беше за нас много повече от просто лгава на правителството. Следващото поколение ще намери свои собствени лидери и те ще отстояват нашите национални интереси. За това си задръжте вашия морал, вашето покаяние и вашата демокрация – опитайте да ги продадете другиму, а не на нас! Аз се радвам, че ме осъждат на смърт, вместо на доживотен затвор, защото тези които лежат в тъмницата не стават мъченици.

Почакайте 20 години. Германия ще се вдигне отново. Каквато и присъда да произнесат, аз ще бъда призован невиновен пред лика на Христос. Готов съм да повторя същото, дори да ме горят жив. В очите на историята поражението във временна война е нищо. Невъзможно е да попречите на германската нация да изпълни своето предназначение. Когато Америка и Русия се изтощят взаимно, ще дойде времето отново Германия да възстане от пепелта.

Ако си мислите, че това е края – лъжете се. Ние присъстваме в момента, когато се ражда легендата за Хитлер.

Обесване... аз не съм и очаквал нищо друго. Правото е винаги на страната на силния.

След няколко години юристите по света ще отрекат правото на този процес... Фюрера имаше неверотна харизма. Не може да го разберете, ако лично не сте били покрай него и под негово влияние. Когато се подписваше Мюнхенското споразумение Даладие и Чембърлейн го усетиха върху себе си... с една дума той завоюваше хората около себе си... Ние германците сме особен народ, прекалено лоялни сме... Нашата грешка е смао в това, че загубихме войната... И вие провеждахте неограничена война в Тихия океан, към който Америка има косвено отношение и той не й принадлежи. Когато обаче ние взехме под двой контрол Бохемия и Моравия, които са били германски хиляа години, това беше наречено агресия!

Всеки американец трепери пред властта на пресата. Бедния Хърст! Само защото ми направи няколко фотографии и публикува мои статии, целия му синдикат за малко не фалира... Вие говорите за нашите престъпления, а какво ще кажете за 300 хиляди убити след атоманите бомби в Япония? А за въздушните рейдове на съюзниците над нашите градове? Нали и това е масово убийство!

Антисемитизма беше силен в Полша столетия наред. Там, а не в Германия е имало израз:”спасявайте вярата – унищожете еврейте”.

Този процес е триумф на световното еврейство. Те щеме разпънат. Уверен съм. Тримата съдии са евреи. Аз реших, че трябва да нося кръста си. Не аз създадох еврейския проблем – той съществуваше векове преди нас. Аз видях как еврейте проникнаха във всички сфери на живота в Германия и на това трябваше да се сложи край. Ако се запознаете с Талмуда, ще разберете, че всеки християнин трябва да вземе някакви мерки за защита...


ИЗЛИШНО Е ДА КОМЕНТИРАМ ИДЕАЛИЗМА НА ХЕРМАНН ГЬОРИНГ

ИЗЛИШНО Е ДА ПИША ЗА НЕГОВАТА ГРЕШНА НАДЕЖДА В БЪДЕЩЕ

АЗ ЩЕ ГО НАПИША, НО НА ДРУГО МЯСТО КАТО НАЧАЛО МНОГО ПОВЕЧЕ



ПРЕД БЕСИЛКАТА

 

РИББЕНТРОП: Господи, пази Германия. Моето последно желание е Германия да се обедини и да се възстанови разбирателството между Изтока и Запада, за да има всеобщ мир.

ЩРАЙХЕР: Хайл Хитлер! С Господа напред!

КАЙТЕЛ: Призовавам към Всевишния. Нека той да бъде снизходителен към германския народ... Аз следвам моитъе синове (убити във войната). Всичко е заради Германия!

ЙОДЛ: Хайл моя Германия!

ЦАЙСС-ИНКВАРТ: Надявам се, че моето обесване ще бъде финалния акт в трагедията на Втората Световна война, че ще се научат уроците и ще се възцари мир и разбиране между народите. Аз вярвам в Германия!

ПОГЛЪЩАЙКИ СЪДЪРЖАНИЕТО НА АМПУЛА С ОТРОВА ГЬОРИНГ, ОСТАВЯ БЕЛЕЖКА: „Фелдмаршалите не ги бесят (защото неговото  звание е генерал-фелдмаршал)

ТОЧНО ПРЕДИ „ПРИМКАТА” КЪМ РОЗЕНБЕРГ СЕ ПРИБЛИЖАВА АМЕРИКАНСКИ ПАСТОР-ЛЮТЕРАНЕЦ, НО ПОЛУЧАВА ОТГОВОР: „Не се нуждая от Вашите услуги”



„НАЦИТСКИ” ТЕКСТОВЕ – ОФИЦИАЛНИ И ЛЕГАЛНИ ДОКУМЕНТИ

 

Ние искаме обединение на всички германци по правото на самоопределението в единна Велика Германия; Ние искаме равноправие за германскяи народ наравно с другите нации и отмяна на Версайския и Сен-Жерменския договори; Гражданин на Германия може да бъде само този, който принадлежи към германската нация и в чиито жили тече германска кръв, независимо от религиозната си принадлежност; Нито един еврейн не може да бъде отнесен към гермаянската нация и да е гражданин на Германия; Този който не е гражданин на Германия може да живее в нея като гост, с правата на чужденец; Право да избират и да бъдат избирани принадлежат изключително на германските граждани; Ние изискваме всички длъжности на всички равнища – имперски, областни и муниципални да се заемат само от граждани на Германия; Ние се борим срещу разлагаща парламентарна практика да се заемат длъжности в зависимост от партийната принадлежност без да се отчитат хараклтер и способности; Ние искаме нашата страна първо да се погрижи за германските граждани. Ако е невъзможно да изхрани тях, то лицата от чужда националност трябва да бъдат екстрадирани от страната;


Престъпленията срещу нацията извършени от лихвари и спекуланти и подобни да се наказват със смъртна присъда, без значение на раса и убеждения. Ние искаме унищожаване на нетрудовите доходи и заробването с лихвен процент;


Предвид огромните човешки жертви и имуществени загуби по време на война, личното обогатяване на някои да се разглежда като престъпление срещу нацията. Следователно ние искаме конфискация на тези печалби; Ние искаме национализация на промишлените търстове; Ние искаме учстие на работниците и служителите в разпределение на печалбата от предприятията; Ние искаме значително увеличение на пенсионното обезпечаване за възрастните хора; Ние искаме създаване на силна средна класа, изземване иот частна собственост на големите магазини и даването им под наем по ниска оценка на малките производители, като малките предприемачи да имат обществена поддръжка на всички нива – държавно, в провинциите и общините; Ние искаме провеждане на земеделска реформа... забрана на спекулацията със земя;


Ние искаме обявяване на безжаклостна борба с престъпността Въвеждане на смъртно наказание за престъпниците които са лихвари, спекуланти и др. Без значение на обществено положение, религиозна или национална принадлежност; Ние искаме замяна на римското право, служещо на материалистичния световен ред и замяната му с германското народно право;


Държавата трябва да насочи своите усилия за оздравяване на нацията: да обезпечи защита на майчинството и децата, да се забрани детския труд, да се укрепи здравето на населението, чрез въвеждане на задължителни игри, физически упражнения, поддръжка на клубове чиятро цел е физическо развитие на младежта; Ние искаме ликвидиране на наемната армия и създаване на народна армия; Ние искаме открита политическа борба с лъжата в пресата и разпространението на лъжи. С цел създаване на германска национална преса ние искаме всички редактори и издатели на германски вестници да са граждани на Германия; тези които не са такива да се забрани по закон да имат финансов интерес или влияние върху издаване на германски вестници;


Ние искаме свобода на всички вероизповедания в държават до момента в който те не се явяват заплаха и не вървят срещу морала и чувствата на германската нация. Партията стои на позитивни християнски позиции, но не е свързана с никаква конфесия. Тя се бори см еврейско-материалистическия дух вътре и вън от нас, и убедена, че германската нация може да бъде здрава само ако спазва принципа на приоритет на общите интереси над личните.


 
image
 



Гласувай:
17



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: germantiger
Категория: История
Прочетен: 4668260
Постинги: 412
Коментари: 7517
Гласове: 21816
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930