Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2020 23:09 - ГЕРМАНИЯ няма ВИНА 3 - преводи война
Автор: germantiger Категория: История   
Прочетен: 1961 Коментари: 0 Гласове:
18

Последна промяна: 23.04.2020 23:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

продължавам с преводите по легалната книга на АЛЕКСАНДР УСОВСКИЙ


В този трети поред постинг ще прочетете

1 КАКВИ ЛЪЖИ Е СЪТВОРИЛ ЗА ВОЙНАТА АНТОАН ДЬО СЕНТ-ЕКЗЮПЕРИ

2 КАК ПОЛША ИМА ПЛАН ЗА НАСТЪПЛЕНИЕ В ГЕРМАНИЯ, ДОКАТО ГЕРМАНЦИТЕ ИДЕЯ НЯМАТ ЗА ТАКЪВ СРЕЩУ ПОЛЯЦИТЕ

3 КОЙ МРАЗИ СЛАВЯНИТЕ И КАКВО СА ПИСАЛИ ЗА СЛАВЯНИТЕ НЕ ХИТЛЕР, А НЯКОИ ДРУГИ СВЕТОВНИ ВЕЛИЧИЯ ПОВЕЧЕ ОТ НЕГО

... НА ФИНАЛА НА ПОСТИНГА ЦИТАТИ ОТ ВЕЛИКИ ФИЛОСОФИ И ТВОРЦИ ЗА ЕВРЕЙТЕ

ПОВТАРЯМ ОТ ПОСТИНГ 1:

ЗАГЛАВИЕТО, РАЗБИРА СЕ Е ПРОВОКАТИВНО, но и „почти” вярно. Без съмнение Германия на Хитлер има вина за Втората Световна война, не отричам логичното и естественото. Все пак аз НЕ съм руски или български комунист фалшифицирали историята 45 + 30 години, аз не съм и западен холивудски филмов демократ лъгал също толкова години. Германия има своите вини, но тук ще прочетете КОНКРЕТНО С НЕВЕРОЯТНО МНОГО ДЕТАЙЛИ И ДОРИ ДИПЛОМАЦИЯ В СЛЕДВАЩИ ПОСТИНГИ стъпка по стъпка как не Германия, а Англия и САЩ или господарите на света зад тях носят вина за онази война.

Моите допълнения са с полегат шрифт/италик

 

image

 

РЕСУРСНА БАЗА преди Екзюпери

 

С какви полезни изкопаеми е рапзолагала Германия за поддържане на живота в блокада при война или за производство на боеприпаси и въоръжение? С НИКАКВИ! Въглища, графит, цимент и калийни соли германците имали дори в излишък, но с друго неможели да се похвалят. Уви, към началото на 30-те години на 20-и век науката все още НЕ МОЖЕЛА ДА ПРАВИ ОТ ГРАФИТА И ЦИМЕНТА АМУНИЦИИ И ОРЪЖИЕ. Запасите на Райха от желязна руда, мнаган, никел, молибден, хром, ванадий итн били нищожно малки или отсъствали напълно. Ежегодното потребление на нефт било 12 милиона тона, като само 500 хиляди от тях било собствено добти край Ханновер. Тази ситуация не била трагична в мирно време – германците търгували с целия свят,вкл. И с държави не особено дружелюбни към тях.


Нефт идвал от Венецуела, Мексико, холандска Индия, САЩ, СССР и Румъния, хромови руди от Югославия, желязна руда, ферросплави, стомана, цинк разбира се, от Швеция, а от Испания пирит, олово,волфрам и какво ли още не. Унгария прехвърляла към Германия нефт и боксити,а Финландия никел, Португалия търгувала с волфрамов концентрат, а Турция с хром. Допълнително от холандска Индия идвали каучук, чай, олово, кафе и екзотични плодове. В обратна посокиа германците продавали своите висококачествени промишлени изделия и в хитлерова Германия те се върнали на челните световни места с бързи темпове работейки с ум и прилежност постигайки трето и после второ място в света по много параметри. През 1939 г. националния доход на глава от населението бил за САЩ – 554 долара, за Германия – 520, Великобритания – 468, Франция – 283, Италия – 140, а в Япония само 93 долара. Иначе казнао за 6 „нацистки години” германците свършили много работа запретвайки ръкави и работейки умно.


ВОЙНАТА ЗА ГЕРМАНСКАТА ПРОМИШЛЕНОСТ БИЛА АБСОЛЮТНО НЕНУЖНА И ДОРИ ВРЕДНА! Тъкмо с бързи темпове се възстановили германските промишленици, а при един военен конфликт те моментално се лишавали от маса свои пазари навън особено тези извън Европа, които на мига сдавали в ръцете на господарите на моретата и океаните Англия и САЩ.


Предполагам някои от нас са зпаознати  с книгата на АНТОАН ДЬО СЕНТ-ЕКЗЮПЕРИ „БОЕН ЛЕТЕЦ”, не само с малкия хилав принц... Книга впечатляваща по нравствено преподаден урок, с трагизъм, с достоверни описания на боеве като непосредствен участник. Тази малка повест да я наречем става канон и свидетелство на френското безсилие пред нечовешката мощ на германския парен котел или имагинерно написано парен влак, който не може да бъде спрян. „Летеца” на Сент-Екзюпери е повече казват от литературно произведение, това еживо свидетелство на очевидец,който стъжно и накрая съкрушено сърце пише за безнадежния опит да се спре варварския натиск на германската военна машина от изток.

 

 

ЦИТАТИТЕ НА АНТОАН ДЬО СЕНТ-ЕКЗЮПЕРИ:

 

„Ние нямаше как да не изостанем във въоръжаването. Ние бяхме 40 милиона земеделци срещу 80 милиона работещи ден и нощ в промищшлеността. Ние вюваме 1 наш срещу 3 от тях. Ние имаме 1 самолет срещу 10 или 20 от техните, а след Дюнкерк – 1 френски танк срещу 100 германски.”

„Германците са 80 милиона. За една година ние не можемд асъздадем от нищото още 40 милиона французи,които ни липсват. Ние не сем в състояние да превърнем нешите житни поля в мини за въгледобив.”

„За борба срещу танкове в наше подчинение бяха само сношпове пшеница. А пшеница не се позлва срещу танк все още.”

 

Без да принизяваме величието на френския писател като човек и творец, като дори войник, достатъчно зрял мъж доброволно върнал се в строя и отдал живота си през 1944 г. във войната, трябва все пак да кажем, че Антоан дьо Сент-Екзюпери честно казано на тези страници се е... разпалил, емоционално е преувеличил. ЗАЩОТО В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ВСИЧКО Е БИЛО ИНАЧЕ! Сега се сещам за германския пилот свалил французина в небето и над водите където пада Екзюпери и то германец пилот открит в близките години назад или казано наскоро. Отново се направи агитпроп покрай тази сцена и интервю с германеца, който разбира се се разкая, че е победил и свалил един литературен гений. Допускам вбъдеще да се открият и разкрият посмъртно още германци виновни за каквото и да е и те публично да бъдат разпнати вербално. Филм да се направи, сериал защо пък не...


През май 1940 г. когато на запад се разгръща войната, бронетанковия парк на французите както по численост, така и по качествени характеристики превъзхожда германския. Французите въобще не строят танкове без артилерийско въоръжение или иначе казано – Франция няма тъанкове без оръдия, докато 1/3 от германските танкове са само картечни и леки. В аваиация французите с малко отстъпвали на фрицовете, но в никакъв случай като написаната лъжа в „Бойния летец” на Екзюпери. Приблизително 2 френски самолета противостояли на 3 германски и никакви фантазии за 1 французин срещу 10 или 20 германеца няамло в реалността. Думите, че французите били 40 милиона земеделци срещу 80 милиона промишлени работници изглеждат силни, но само напръв поглед ако не се загледаме в детайлите, но ние ще се вгледаме конкретно.

 

И следва интересното: от 1919 до 1935 г. Германия не е имала наборна армия и разполагала както се акзва с оперетния Райхсвер от 100 хиляди – ще рече 14 ВЪЗРАСТОВИ НАБОРА контингенти 1901 – 1914 родени от 25 годни за призив наборни НЕ СА ПОЛУЧИЛИ ВЪОБЩЕ ТОГАВ АПОДГОТОВКА. Точно за това Германия при мобилизация през лятото на 1939 г. под оръжие вдига 2 милиона от 3 милиона и 180 хиляди,които има възможност да свика под знамената. На германците много им провървяло, че Полша паднала след само 15 дни сериозни боеве и че французите на западния фронт не прерминали в настъпление, иначе тази атака е трябвало да отразят дивизии на 75% окомплектовани тогава от новобранци.


За сравнение Франция свикала под знамената още през 1939 РЕЗЕРВИСТИТЕ СИ,които били мъже преминали всички военна служба и без нужда да ги учи на елементарното от партенки намотаването до зареждането на карабина или винтовка. Нещо повече – през 1936 г. срока на службата за французите била увеличена от година на две години, а за войниците от колониалните части и моряците до три години. Така състава на мирновременната армия за Франция се поддържа в размер 865 000 като  550 000 са в метрополията, 199 000 експедиционни войски, 116 000 колониални формирования, във военно-вздушните сили служат 50 000 и 90 000 във флота. И това само при положение,че във Франция живеели само 40 милиона и то земеделци както ги нарича откровено лъжещия Антоан дьо Сент-Екзюпери – тази френска армия двойно превъзхожда германската в мирно време.


Впрочем и думите за тези 40 милиона земеделци са послъгване, защото писателя пропуска да спомене, че през 1940 г. Франция владее територии извън Европа с площ 12 милиона квадратни км и с население над 70 милиона души от които макар и ограничено набира рекрути! Да, войниците от колониите през септември 1939 г. били 338 000 щикове и саби, но не трябва с лека ръка да се отписват колониалните територии и население, защото и те са воювали добивайки полезни изкопаеми за Франция, снабдявайки метрополията с продоволствие, суровини, материали ползвани за целите на войната и живота там.

 

 

КОАЛИЦИЯТА С ФРАНЦИЯ

 

И така – какво е състоянието към май 1940 г. войната, не предходните години: германската армия е приблизително сравнима като киоличество хора с френската, превъзхожда я наменого в авиация,но сериозно отстъпва в танкове. ОБАЧЕ ГЕРМАНЦИТЕ ТРЯБВА ДА ВОЮВАТ С КОАЛИЦИЯ ДЪРЖАВИ, НЕ САМО С ФРАНЦУЗИТЕ!


Ще отбележим, че закона за наборна армия и обща повинност в Англия влиза със закон през юли 1939 г. (трябнвало задължително всички на 20 години да премионат 6 месеца подготовка и след това за 3 години и половина се вливали в териториалната армия) и ще рече всички английски войски до този момент на закона, а именно 1 милион и 662 хиляди войници и офицери са били професионалисти. Към френските 2 674 000 прибавяме английските 1 662 000 и получаваме англо-френски блок от 4 336 000 войници и офицери. Ако се върнем към началото на ВСв на 1 септември 1939 г. към тези войски трябва да добавим и полските, което ще рече 5 381 000 съюзници срещу 3 180 000 германци сами срещу тях. Някой с прави би казал – но англо-френските войски имат повече време за съсредоточаване, но англо-французите странно бездействат на западния фронт, но Полша е на изток, а другите войски на запад, доакто германските са концентрирани? А какво – германците трябваше да се разсредоточат, да се забавят като врага си, да пасуват, да са некативни, нерешителни, да не изпозлват ума, силата, решителността и бързината си, моля не разбрах?!


Почти всички историци пишещи за Втората Световна война употребяват названието Англия, създавайки впечатление,че Германия воюва само срещу тази държава, но ВОЙНА НА РАЙХА ОБЯВЯВАТ ВСИЧКИ ТОГАВАШНИ АНГЛИЙСКИ ДОМИНИОНИ – КАНАДА, АВСТРАЛИЯ, ЮЖНА АФРИКА И ВСИЧКИ КОЛОНИИ. Всеки, който се е интересувал и чел за войната на северно-африканския ТВД/Театър на военните действия, чудесно знае как геманците се биян с южно-африканци, новозеландци, австралийци, индийци, а по-късно през 1944 г. с маса канадци. НАСЕЛЕНИЕТО НА БРАИТАНСКАТА ИМПЕРИЯ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ 1939 Г. Е НАД 427 МИЛИОНА ДУШИ ЖИВЕЕЩИ НА ПОЧТИ 32 МИЛИОНА КВАДРАТНИ КИЛОМЕТРА. За сравнение населението на Германия е малко над 80 милиона на площ 583 хиляди квардратни км. Ето това се нарича разлика във възможостите на две страни,в мобилизационния ресурс, в същия икономически, полезни изкопаеми, портове итн. Британия, доминиони и колонии с Франция и нейните колонии, заедно с Полша срещу една Германия 1939 г. и Хитлер е бил готов на световна война, той и други около него са я замислили, че и индустриалците са подкрепили всичко това... ама сериозно ли?

 

Приключвайки сравнението, автора ще спомене, че на страната на Райха на запд през 1940 г. се включва Италия,но... кога – едва на 10 юни,когато победата вече е явно германска и Мусолини прави неуспешен опит във френския юг с жалкото подобие на армия – италианската тогава.

Към съюзните на запаа 4 336 000 французи и англичани не добавяме и не отчетохме белгийци и холандци, а в първата седмица те са сериозни участници, макар до 10 май да са неутрални „на пръв поглед”.


Германците побеждават през 1940 г. не защото имат повече сили средства както се казва по военному, не поради првъзходство в хора, танкове, смаолети,артилерисйки стволове и минохвъргачки – НЕ! Германеца побеждава защотио се сражава за своето Отечество и срещу непсраведливостта на отново съюзилите се победители от ПСв.

КАКТО ПИСАЛ АНТОАН ДЬО СЕНТ-ЕКЗЮПЕРИ: „РОДИНА – ТОВА НЕ ЗНАЧИ СБОР ОТ ПРОВИНЦИЙ, ОБИЧАЙ, ТРАДИЦИЙ, ВЕЩИ, КАКВИТО ОБХВАЩА САМО РАЗУМА. РОДИНАТА – ТОВА Е СЪЩНОСТТА... (и затова аз ден ката ден споменавам слабостта на единия само разум) и приодължавам с думите на писателя: НИЕ ПРЕНЕБРЕГНАХМЕ ТАЗИ СЪЩНОСТ В ЧОВЕКА. НИЕ МИСЛЕХМЕ, ЧЕ ХИТРИТЕ МАШИНАЦИИ ЩЕ СЪДЕЙСТВАТ НА НАШАТА ПОБЕДА, НО ТЪРГОВИЯ НЕ ПРАВИ БЛАГОРОДНИ ДЕЛА. ЛОВКИЯ ЕГОИЗЪМ НЕ МОЖЕ ДА ПОДТИКНЕ КЪМ САМОЖЕРТВА, ДРЕБНОТО СЪРЦЕ И ПУСТИТЕ ПРИКАЗКИ НЕ СА ОСНОВА ЗА БРАТСТВО И ЛЮБОВ. НИЕ ПРЕНЕБРЕГНАХМЕ СЪЩНОСТТА.”

 

 

ПАНСКА ПОЛША ИЛИ НАСЛЕДНИЦИТЕ НА НАГЛЕЦА ПИЛСУДСКИ

 

Кога Хитлер нарежда на генералитета си да изработи план за настъпление в Полша – отговора е широко известен за всеки специалист или любител на темата за войната – 3 април 1939 г. До плана „Вайс” или иначе казано до април 1939 г. германците нямат план за война срещу поляците. Изпреварвайки събитията ще посочим, че планирането на кампанията срещу СССР, Хитлер започва в края на юни 1940 г. по време на разгрома срещу Франция на запад. Ще рече също,че агресивните нацисти, тези световни военнолюбци съдени в Нюрнберг за подгиотовка и разпалване на агресивна война нямат планиране за нейното начало буквално 5-6 месеца преди нейното започване в Полша. А ПОЛЯЦИТЕ ИМАТ... ИМАТ ПРЕДИ ТЯХ ЗА НАСТЪПЛЕНИЕ В ГЕРМАНИЯ И ПРЕВЗЕМАНЕ НА БЕРЛИН, о да! Полския план „Захуд” започва да се разработва на 2 февруари 1939 г. и е ЗАВЪРШЕН НА 4 МАРТ СЪЩАТА ГОДИНА, ДОКАТО ГЕРМАНСКИЯ Е ПРЕДСТАВЕН НА ФЮРЕРА ОТ БРАУХИЧ ЕДВА НА 15 ЮНИ, КОЕТО ЗНАЧИ, ЧЕ ПОЛША Е ГОТОВА С ПЛАНИРАНЕТО И НАМЕРЕНИЕТО 1 МЕСЕЦ ПРЕДИ ГЕРМАНЦИТЕ ВЪОБЩЕ ДА ЗАПОЧНАТ ЗАДАЧАТА ПОСТАВЕНА ОТ ФЮРЕРА.

 

На 23 март 1939 г. полския генерален щаб отдава заповед за създаване на армия за война с Германия!

Защо точно на 23 март ще попита любознателния, обяснението е на 22 март Англия и Франция създават военен съюз, обявяват гаранции за държави в Европа, ОСТАВЯЙКИ БЕЗ ТАКВИА ОБАЧЕ ПРИБАЛТИКА/прибалтийските страни! Решението за начало на Втората Световна война се взема на 22 март 1939 г. (според автора Усовский) и то е плод не на германския ум и военна машина, а на бъудещите поредни победители Англия и Франция.

 

 

КОЙ МРАЗИ СЛАВЯНИТЕ


Всички знаем, че дълги години „Майн Кампф” нма Адолф Хитлер беше забранена книга по червено време,но след като беше издадена през 90-те години на миналия век, аз като много други я прочетох. Бях впечатлен от някои моменти и глави в нея, но общо тя не остави силен или дълбок спомена в мен – не намирам тази книга за забележителна въобще.

 

„Психиката на широките маси е съвършенно невъзприемчива към слабото и полвинчато. Душевното възприятие на жените е малко достъпно за аргументите на абстрактния разум и инстинктивно се стреми към допълваща жената сила. Жената по-охотно ще се подчини на силния, вместо сама да покорява слабия. Масата също повече обича влаястелина...”

„Идеала на съвременното демократично общество е парламентаризма,който обаче не е събрание на мъдреци, а тълпа идейно зависими нули,която е по-лесно да се ръководи,колкото по-ограничени са тези човечета.”

„Еврейското учение на марксизма отрича аристократичния принцип по рождение на мястото на извечната сила и индивидуалност като принципи, поставя числеността на масата и нейния мъртъв товар... Марксизма отрича ценноста на човешката личност, оспорва значението на анродност и раса, отнемайки по такъв начин предпоставките за съществуване и култура... Тези господа – еврейте и марксистите се облягат на принципа, че е по-добре чудовищно да лъжеш, за да ти повярват, защото според тях обикновените хора по-скоро ще повярват на голяма лъжа,вместо на някоя малка.”

 

Трябва да признаем, че Адолф Хитлер не е жалил руснаците,чехите и въобще другите славяни. Сам фюрера пише: „Руско-японската война ме завари вече зрял човек. Следях тези събития много внимателно. В тазуи война аз избрах страна и то по съображения национални. В споровете около бойните действия аз бях на страната на японците и в поражението на Русия, виждах все едно поражението на австрийските славяни.”

 

„Не славянските способности създадоха силата и крепостта на руската държава. Русия дължи това на германския елемент в нея – превъзходен пример за тази огромна държавническа роля,която са способни да играят малките германски елементи, действащи вътре в една по-низша раса.”

 

А СЕГА НЕ АДОЛФ ХИТЛЕР, А НЯКОИ ДРУГИ СВЕТОВНИ ВЕЛИЧИЯ:

Например уважавания Бърнард Шоу в неговите „Автобиографични щрихи” описва Русия или по-точно СССр през 30-те години: „... ние преминахме през близкото село. Руското село е ужасно и така аз разбирам защо комунистите го изгарят след като уговорят жителите му да влязат в колхоз и така да живеят човешки. Англичаните привикнали да живеят в уют и подредено биха напраивли това по-рано. Представете си кучешка колиба като в Бробдингнъг от грубо, тъмно и дори небоядисано дърво – ето в такава дупка живее руския селянин. Вътре тежък отворен гардероб, от който смърди и още една печка на която отгоре спят, когато е студено. Нямат много мебели, за да имат вътре място за домашния добитък... Ако сте дорбе облечени, то селялнина ще ви се кланя до земя – неистово и многократно. Ако започнете разговор с него,той ще хване ръката ви и ще започне да я целува пред пусната си брада, говорейки без да спира мили думи.” Ето какви представя руснаците Бърнард Шоу при посещението си в СССР и така ги популяризира сред английската публика този знаменит драматург.



КАКВО ПИШЕ КАРЛ МАРКС ЗА РУСНАЦИТЕ в своята работа „Разобличаване на дипломатическата история на 18 век”: „Московията била възпитана и израснала в ужасната и гнусна школа нма монголското робство. Тя придобила сила, защото станала virtuoso в изкуството да поробва човеците. Даже след освобождението си от монголско иго Московията продтължиал да играе тази традиционна роля роб – господар. Впоследствие Пьотр Великий съчетал политическото умение на монголския роб с гордия стремеж на монголския властелин от типаЧингис хан следвайки плана да стане господар на света.”

Еврейна от Трир (Карл Маркс) намирал дори някакви „антиморски свойства в славянската душа”, защото по негови думи „Руската националност в действителност не е освоила дори балтийското крайбрежие, нито черкезките, ни мегрелските брегове на Черно море.”

И въобще Русия – това е изконен и латентен агресор: „Така както тя постъпила със Златната орда, сега Русия води делата си със Запада. За да стане господар над монголите, Московията трябвало да се татаризира, а за да се превърне в господар над Запада, тя трябва да се цивилизова... но само привидно, оставайки дълбоко в себе си робска, с други думи да придаде външен облик на руснаците като цивилизовани, за да ги подготви към приемане на западната техника, но да не ги зарази с идеите на запдните народи.” (ами познавач е бил еврейна Мордохай Маркс на Русията)

 

ЗА МАРКС РУСНАЦИТЕ НЕ БИЛИ СЛАВЯНИ – в писмото си до Енгелс от 24 юни 1865 г. той пише: „Московитите са узурпирали името Россия. Те не са славяни; те въобще не принадлежат към индо-европейската раса; те са des intrus, пришълци, които трябва да бъдат прогонени и изселени обратно зад Днепър.” (да, част от русанците са угро-фини и не индоевропейци, НО МАРКС НЕ Е ПРАВ В ОТРИЦАНИЕТО И ПРЕЗРЕНИЕТО СИ КЪМ ТЯХ, глупостта или гадостта, че мястото на украинци и русанци е зад Днепър е излишно да се коментира)

В своя труд „Революция и контрареволюция в Германия”, Енгелс отбелязва, че славянските народи на Австрия са „народи без своя история”, одушевени от панславизма”, „нелепо движение с цел ни повече,ни шпо-малко да подчини цивлизования Запад на варварския Изток.” Българите и останалите славяни херр Енгелс въобще наричал „Етнически боклук” буквално и забележете в СССР или в България нито Маркс или Енгелс никога не са били забранявани за издаване, нали?!


Нито в една страна по света не забраняват римския Тацит, а той смаия е написал: „Еврейте намират за освкверняващо  и презират всичко свято за нас и те правят това, което предизвиква в нас отвращение.”

ЕРАЗЪМ РОТЕРДАМСКИ: „За грабежа и смъкването на кожи от бедните, което правят еврейте... Помилуй ги, Боже!”

ВОЛТЕР: „Еврейте не са нищо друго освен невеж, презрян и варварски народ, който от древността до днес съюзява в себе си мръсно користолюбие с отвратителни суеверия и непреодолима навист към чуждите народи, сред които жидфовете живеят и за сметка на които се обогатяват. Те са най-злобния и скандалния сред малките народи. Малката еврейска нация смее да показва своята непримираима ненавист към другите; те се присмиват на чуждия неуспех и са високомерни когато процъфтяват делата им.”

ШОПЕНХАУЕР: „Еврейте са най-големите виртуози на лъжата.”

РЕНАН: „В източна Европа еврейна е подобрен на рак, бавно прониквайки в плътта на друга нация. Експлоатацията на останалите хора – това е целта му. Егоизма и отсъствието на лично мъжество – ето това е основната му характеристика; саможертва и патриотизъм – това са най-чуждите за него добродетели.” (не съм съгласен – днес това вече се е променило – щом иде реч за негови еврейски дела и държава, ерврейна победи в няколко войни след 1945 г.)

ЗОЛА: „Тази проклета раса, нямаща своя родина, без свой вожд, паразитираща сред другите нации, притворна и играеща сякаш признава чуждите закони, но послушна в действителност само на своя бог – бог на грабежа, кръвта и ненависта. Навсякъде преследваща хищна цел и мисия на завоюване, която й е възложил нейния бог, устройваща се сред всеки народ, като паяк плетяща своите мрежи, и дебнеща жертвите си изпивайки им жизнения сок, еврейте пълнеят за сметка на чужди животи.”

 

ЗАЩО ВСИЧКИ ТЕЗИ АВТОРИ С ТЕХНИЯ АНТИСЕМИТИЗЪМ НИКОЙ НЕ ЗАБРАНЯВАШЕ... ЗАЩОТО НА ХИТЛЕР МУ СЕ ПОЛУЧИ, МАКАР ЗА САМО 12 ГОДИНИ!

  
image




Гласувай:
19



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: germantiger
Категория: История
Прочетен: 4670437
Постинги: 412
Коментари: 7517
Гласове: 21816
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930