Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2011 15:20 - ГЕНОЦИД – ДЪЩЕРИТЕ НА ГЕРМАНИЯ 3
Автор: germantiger Категория: История   
Прочетен: 21541 Коментари: 27 Гласове:
22

Последна промяна: 21.07.2011 17:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 НЕ ЗА СЛАБИ НЕРВИ!  

ЗА ТЕЗИ ЖЕРТВИ НЯМА ПОЧИТ!

 „ТОВА” СВЕТЪТ НЕ ЗНАЕ – И В ГЕРМАНИЯ НЕ СЕ УЧИ! 


image

ЛИЧНО МОИТЕ ПРЕВОДИ ОТ ПРЕДИ 2 ГОДИНИ И ДНЕС ИЗДАДЕНИ В МАЛКА КНИЖКА В БГ, СЕГА ВЕЧЕ НЕКОРЕКТНО БЕЗ ДА МЕ ЦИТИРАТ САЙТОВЕ И БЛОГОВЕ ГИ "ПРЕПЕЧАТВАТ

ДРУГИТЕ МИ ПРЕВОДИ ПО "ТЕМАТА" НАСИЛИЕ ОТ ПОБЕДИТЕЛИТЕ:

http://germantiger.blog.bg/history/2011/04/05/genocid-dyshterite-na-germaniia-1.723077

http://germantiger.blog.bg/history/2011/04/12/genocid-dyshterite-na-germaniia-2.727897

КАК СЪВЕТСКИТЕ „ВОЙСКАРИ” ИЗНАСИЛВАТ В ГЕРМАНИЯ и още...
ИЗТОЧНИЦИ:
Die Fluechtlinge от Guenter Boeddeker
Frauen und Vertreibung от Brigitte Neary
Schweres Gepaeck от Helga Hirsch

 - 19-годишна от град Щригау:
  Има цял разказ за каквото помни и какво не помни от шока за няколко дни, но само ето тази част за главния ”герой” (руско-съветско лайно): „Руския лейтенант пиян нареди на майка ми да излезе от стаята но тя не мръдна и остана... той просто я застреля отдясно в челото, тя умря за миг падайки в ръцете ми, по мен и по леглото течеше нейната кръв. Лейтенанта я избута от ръцете ми на пода и после ме изнасили в същото това легло, а на другия ден не помнеше и се учудваше на липсата на мама!”

 - Март 1945 г. – Колберг, свидетелства Фрау Лотте Герлах:
  Пристанището пълно с бежанци почти само жени и деца, града обкръжен от червените и под обстрел, кораби евакуират в хаоса хора... Близо до тях взрив от артснаряд... охвърля майка, а малкия й син върху камъните наблизо... остава по чудо 7-годишната дъщеричка... Малката падна на колене и галеше на майка си лицето с думи „Мамичка стани...мамичка стани!”... после посегна и започна да тресе малкия си брат: „Хенсхен,Хенсхен, кажи нещо!”... майка и син бяха мъртви - един матрос подхвана момиченцето и го взе в лодката, той плачеше!

 - Фрау Франци Шпринт от Данциг за данцигските девойки... Полските милиционери гонят поредната „порция” германски изселници от Данциг (бъдещия Гданск) и в една от почивките подбират най-младите момичета: ”Ние чувахме как момичетата отчаяно пищят. Но не ги изнасилваха, а жестоко ги биеха. Било им заповядано да свалят дрехите си ПОД КРЪСТА (не над него), а после ги пребивали. През ноща пак ги биха... На следващото утро по телата на девойките не остана нито едно светло място.”

 - Горна Силезия до град Бойтен: голям камион, около него жени обкръжени от червеноармейци... жените се качват в каросерията плачейки... недалече група деца... държащи се за ръце... Приклади и удари, жените качени в камиона и започват да пеят песен силезийска, а децата им протягат ръце вече пуснали се, войскарите ги заплашват с дула срещу деца... ридание и безкраен вой в края... Фрау Роземарии Брауншвайг от Бутцих: „Моите деца плачейки стояха покрай пътя, жените бяхме вън себе си от мъка - мъчеше ни мисълта, за изоставените ни деца, които можеше никога повече да не видим. Руснаците виждайки сълзите ни злорадстваха и викаха „В Сибир!”

 - 13 май неделя - свидетелства библиотекаря Ханс Креал: „Всички момчета от 14 г. нагоре ги събираха на площадка и караха до падане да лягат и стават. Партизаните ги биеха с палки и камшик пред очите на събраните им родители, докато по момчетата не се появяваше кръв.” Не пиша многото случаи в книгата на бити деца отново пред родителите им или „обратния вариант”, масовите случаи в които 8-годишни деца работят в полските конюни решейки коня на табуретка и падайки под него, когато животното се е извъртало, практиката бивши германски майстори да стават „чираци” на чехи и поляци, които не разбиратот никакъв занаят но са новите собственици на бившите германски работилиници или отново масовата практика поляци и чехи семейства да се нанасят в германските домове пъдейки германското семейство когато и да е и изпращайки го да живее в конюшната или хамбара, но не за друго, а за да работи робски на новите господари-да живееш в конюшната на своя бивш дом... Случая на Йоханн Ванн - 15-годишен, който оцелява погребан жив и изровил се от група германски момчета разстреляни и завързани едно с друго пред яма от словашки партизани, а самия Йоханн имитира гърчове в агония виждайки как се сгърчват телата на съучениците му...пропускам и случаи на избити във вагони германски мъже като между дъските се вкарват дулата на автомати, а през разбита дупка около катинара - граната...
 
- Моравския град Ландскрон: нотариуса Леополд Пфицнер съобщава: „Всеки немец трябваше да пропълзи на колене към стола на съдията!” - съдията е чешки партизанин разигравал измислен съд... В друго градче на долна Силезия подобен „съд”-свидетелства писателката Л.К.: „Извършваха се публични екзекуции от „съда” на градския пазар-изискваше да присъстват всички германци, а близките жени на убивания мъж да измият кръвта от дървения под, както и да извлекат тялото му до каруца в която се натрупваха убиваните.”
 
 - Доктор Ханс Ендерс за лагера до градчето Заац: Пет момчета на възраст от 14 до 16 г. бяха обвинени от чехите, че са откъснали плодове до чешките казарми. Момчетата бяха съблечени и бяха нанесени на всяко по 25 удара с палка, после бях отведени до стената и застреляни...
 
- 1 февруари 1945 г. – Бранденбург, свидетелства Фрау Едита Мюллер:
 Бежанци от Дроссен наблъскани във влак,който е застигнат от червени танкове... започва обстрел по влака... ”Притиснахме вратите... преминахме през буквално локва кръв и през детска количка опръскана с кръв! Бягахме към близката гора вън от влака...родители викаха децата си по име... деца - родителите си. Мяташе се някаква жена, рана в главата и бе отнела разсъдъка.” Загиват над 200 човека от пасажерите.

 - При клането на 31 юли 1945г. в Ауссих (днес вече чешки) в това клане на немското население от чешка милиция и армия в което майки с бебешки колички са хвърляни в р. Елба, бива убит и германец който е скалпиран, а след това прострелян точно в корема-„забележителното” е, че това е бил антифашист прекарал 4,5 г. в германски концлагер...

...

 ГОДИНА ПРЕДИ ТОВА СЕ „СЛУЧВА”

 - Американска статистика за прокудениете германци от Чехия намерили убежище в американската зона:

 „15.2. от Фройдентал в Аугсбург от 595 човека-50 работоспособни мъже;
16.2. от Мариенбад втв Вюрцбург от 1295 човека-70 работоспособни мъже;
17.2. от Моравска Кронау в Байройт от 1200 човека-80 работоспособни мъже;
28.2. от Каплица в Нюрнберг от 1200 човека-40 работоспособни мъже. В случай на необходимост тези примери могат да бъдат продължени.”

 Какво казва инфото - съвсем умишлено мъжете са били задържани на Изток за да работят робски, а жените, децата и старите хора са изпращани в Германия останала на западните съюзници за да гладуват там в невъзможност сами да произвеждат и да се борят-оцеляват. Подобно инфо има не само за чехи, но и за полски и руски/съветски власти вършели същата целенасочена „политика”!

 - Тия бежанци, всъщност тикани на Запад от СССР неслучайно! Създава се т. нар. Революционна ситуация - глад, мизерия в западните окупационни зони, за да се дискредитират съюзниците на Запад и да немогат да изхранят германския народ, докато руснаците да предложат храна на малкото останали на Изток и така да примамят тия на Запад към „Революция” и брожение... НО СМЕТКАТА НА ИЗТОКА ИЗЛИЗА КРИВА - ГЕРМАНСКИЯ СМАЗАН НАРОД НЕ СЕ ПОДДАВА И НЕ ЗАЩОТО Е СМАЧКАН, А ПЪРВО ЗАЩОТО ЗНАЕ КАКВО Е КОМУНИЗМА - ИЗНАСИЛВАНИЯ, ГРАБЕЖ, ОСКОТЯВАНЕ И СМЪРТ!

 - 5 август 1950 г. Щуттгарт „Харта на германските изгнанници от родината”:

 „Съзнавайки своята отговорност пред Бога и хората, съзнавайки своята принадлежност към западната християнска култура, съзнавайки своята принадлежност към германския народ и признавайки общите задачи на европейските народи, ние избраните предеставители на милиони прокудени след зрели размишления и проверка на своите знания приехме решение пред германския народ и световната общественост да направим тържествено заявление, установяваяйки задължения и права, които германските бежанци разглеждат като свой основен закон и необходима предпоставка за създаване на свободна и обединена Европа.

 1. Ние изгнанниците от родината се отказваме от отмъщение и възмездие. Това решение за нас е твърдо и свято в паметта за безкрайните страдания понесени от човечеството особено в последното десетилетие.

 2. Ние с всички сили ще подкрепяме всяка инициатива насочена към създаване на обединена Европа, в която народите ще могат да живеят без страх и насилие.

 3. Ние ще полагаме тежък и неуморим труд за възстановяване на Германия и Европа.

 4. Ние загубихме нашата родина. Хора без родина-чужденци на тази земя. Бог е дал на хората родина. Да прогониш човек от родината му-да го убиеш духовно. Това е нашата съдба и ние го преживяхме. Затова ние се чувстваме в правото си да искаме правото на родина да се признава и съблюдава като едно от дадените от Бога основни права на човека.

 5. Макар това право за нас да не е в сила, ние не искаме да стоим встрани, обречени на бездействие и ще градим и работим за един съвместен братски живот с всичките представители на нашия народ (на Запад-ФРГ).

Народите са длъжни да постъпват в съответствие с техния християнски дълг и съвест.”

... 

 Сeщам се преди месеци чехите не искаха да подписват „някакъв” лисабонски или „алах” знае какъв договор, нещо подобно имаше и в Полша, след което германските организации на бежанците от Изток под давление в ужГермания днес се съгласиха и заявиха, че всички бивши германски земи и ИМОТИ на прогонените преди десетилетия германци ще останат чешки и полски и никакви претенции Германия няма да предяви!

...

 - Потсдамската конференция записва:

 „Жизнения стандарт на Германия не трябва да првъзхожда средния жизнен стандарт на европейските страни... За практически кратък срок е необходимо да се децентрализира германския икономически живот с цел унищожение нейната прекомерна централизираност... При организация на германския икономически живот да се премести тежеста на развитие върху селското стопанство...”

 Това е политика на победителите определена в същия документ в който на Полша се предават най-важните и плододаващи селскостопански райони в бившите германски земи на Изток.

- Но март 1947г. Хърбърт Хувър след обиколка през разрушена Германия казва в САЩ:

 „... неразумно е да се убива кокошка, която снася златни яйца... Преди войната Германия  е заемала първо място в европейската икономика. Фактическото прекратяване на германския импорт и експорт им дълбоки последствия за нейните предишни партнйори... Ако някоя страна не процъфтява от това, че нейната търговия с Германия е прекратена, то това се отразява на пазара и в други страни...”

 „Европейското производство не може да бъде възстановено, докато не бъде отново построена Германия... И не трябва да има никакво отделяне от Германия нито на Рур, нито на Рейнската област, нито въвеждане на особен режим за тези области...Те са сърцето на германската промишленост.”

 Към 1954г. от помоща на САЩ за западна Европа са получени на човек или на глава от населението за Германия 39 долара, за Франция 72 долара, за Англия 77 долара, за Италия 93 и за Австрия 104... Германия най-малко по „плана Маршъл" и разбжира се тя трябва да върне тази помощ за разлика от всяка евространа впоследствие, но американската помощ идва тъкмо навреме за страната и народа и му помага.

...

 „Нито една страна не е била така разрушена от войната както Германския Райх... в тази страна, където насилствено са били прогонени близо 17 милиона живеещи на Изток германци е нямало нищо от което човек се нуждае: ни жилище, ни храна, ни облекло.”

 Да не се забравя, че срината Русия всъщност... всъщност Русия, СССР... Сибир, Урал, Средна Азия, Далечния Изток всъщност-ДА! Не са били докоснати от разрушение!

 „Такива примери в световната история не е имало-за 1 година да се изселят 17 милиона население насилствено от които 2 милиона да умрат от глад и изтощение. В британската и американската окупационни зони пристигат 4 пъти повече хора отколкото е било населението на Дания, 2 и половина пъти повече отколкото са живелите в Швеция, два пъти повече от цяла Гърция.”

 Справка в европейската част на СССР част от която засегната от войната се изселват основно поради заповед на съветската власт не само руснаци, а представители на украинци, белоруси и малко сред балтийските народи... преселване вследствие бойни действия не политика на райха! Нещо повече Германия никога не е преселила насилствено за работа в Райха не за една, а за 3-4 годни никога 17 милиона, дори и 10 не е! Оставям настрана „подробности”, че СССР 1941г. няма транспорта да изсели пред толкова бързо напредващите с десетки километри ежедневно германски войски, някъде посрещани дружелюбно като освободители примерно в Прибалтика, дори в някои части на Украйна.

  ...

- „1946г. сред децата на бежанците от Изток германци в училището в Олденбург-всяко десето е нямало връхна дреха, всяко пето е нямало палтенце, всяко четвърто без обувки. Американците установяват, че в своята зона могат да обезпечат всяко десето с бельо, одеяло и матрак, всяко пето с постеля-чаршафи, всяко стотно с чиния и лъжица.”
 

image
 


Ще "поддържам" тази тема основно с ПРЕВОДИ!


...

Цинични коментари ще трия!
Такива с провокация и ирония - също!
Неможеш да дефилираш из живота и да обиждаш хората, все някога попадаш на някой с достойнство и "плюеш зъби"...Не си го научил по лесния начин, ще го усетиш по мъжкия - болезнено!

Простотията, дечко, на лс!
Тук да дискредитира темата НЕ!!!
"АЙДЕ БАСТА"

 

 

 

 

 




Гласувай:
24


Вълнообразно


1. анонимен - :(
21.07.2011 15:32
ужасно и тъжно е...
цитирай
2. germantiger - Цитирам госткоментарите, защото системата на блогбг след време ги изтрива.
21.07.2011 15:33
анонимен написа:
ужасно и тъжно е...

цитирай
3. анонимен - pipinana
21.07.2011 15:37
??????????
цитирай
4. kass - germantiger
21.07.2011 16:03
Наистина не е за слаби нерви. Гледах преди години документален филм по темата, направо не издържах, даваха за момичета изнасилвани по десет пъти на ден. Измъчвани жестоко. Дано не излезе темата от човешката страна на въпроса и не премине в политическата, защото тези неща показват само, колко извратен в същността си може да бъде човек и колко важно е да знаем това за да избягваме отключването на подобна жестокост у него...
Поздрави!
цитирай
5. dmv - Имаш няколко по темата. . . Гадна ...
21.07.2011 19:48
Имаш няколко по темата... Гадна история и пошла!
Никога,при никакви обстоятелства подобно насилие не е оправдано!
Поздрави за постинга!!
пс.Скоро някой ще те пита,за руските жени..там също е варварсто..ДА се насилват жени и избиват цивилни е отвратително-нехуманен акт!!!
цитирай
6. germantiger - ...
21.07.2011 19:56
dmv написа:
Имаш няколко по темата... Гадна история и пошла!
Никога,при никакви обстоятелства подобно насилие не е оправдано!
Поздрави за постинга!!
пс.Скоро някой ще те пита,за руските жени..там също е варварсто..ДА се насилват жени и избиват цивилни е отвратително-нехуманен акт!!!


Защо ще ме пита някой за руските жени:

- за тях има стотици филми
- хиляди книги
- хиляди, ако не и милиони статии, учебници
- предавания и чествания или помени

За всякакви други жени също има безброй филми, книги, вестници, TV и.т.н.
Същите тези поне, половината измислени "продукти" ежегодно се въртят в света, включително в т. нар. "германия" - народ нарочно извратен без съзнание за собствена гордост и сила, с нарочно внушено чувство за вина.
... виж за германските жени и болка почти не се знае и те нямат общественост, нямат популярност, не само в България, но и по света!

Така-че няма какво да ме питат за други жени - за тях реално и измислено знае цял свят, за това което пиша аз обаче няма "сцена, подиум" или добросъвестно написан учебник.

За другото написано си прав, dmv!
цитирай
7. dmv - http://www. youtube. com/watc...
21.07.2011 20:41
http://www.youtube.com/watch?v=wjiqpomk4G4&feature=player_embedded

Eдин от малкото филми по темата,че дори според мен е слаб като показано насилие!Било е доста по-ужасно!!!
Знаеш ли аз не съдя никой,за мен насилието над жени е изродщина!
Прав си за други всички е писано,за униженията изтърпени от Германския народ от 44-та до 49-та съвсем малко,защото реално убийствата и изчезналите хора са продължили да се случват до тази година,чак после започват да спират!Тигър и аз чета:)
Германия е платила прескъпо за грешките си!С кръв,с всичко!Това трябва да бъде огласявано!ДА се знае колко жени и мъже са платили с живота си!!!



цитирай
8. germantiger - Предполагах, че линка е за точно този филм.
21.07.2011 21:39
Това е и единствения филм по "тази тема", който въобще държа на харда, други няма и естетсвено към този имам забележки.
Признавам обаче, че този филм го догледах до край, на моменти бях повече от впечатлен и ако добре се сещам само 2-3 ми беше да тегля нечия майна (обикновено на филми за война ми е мерак на майни над 10 пъти)!

И за втори път към написаното от теб нямам какво да добавя, иначе казано - съгласен съм.
цитирай
9. joysii - Покъртително! То не, че не знаем. ...
22.07.2011 11:22
Покъртително!
То не, че не знаем. За мен поне не е било тайна,че след войната всички са си го върнали на германците тъпкано. И май тяхното нещастие е било по-голямо.
...................
Бих казала - нека забравим всичко това и да живеем в МИР.
Но същевременно в ума ми се върти и друга мисъл - нека никога не забравяме това, за да не се случи така,че да го допуснем отново.
Войната е сблъсък на интереси на политическите върхушки , а неописуема трагедия за обикновените хората от воюващите държави.Тези,които провокират конфликти,не са на бойното поле.
Поздрави за постинга,Тигърче.
цитирай
10. dolsineq - Tigre, ako Германия не беше напа...
22.07.2011 12:37
Tigre, ako Германия не беше нападнала Русия, дали щеше да е подложен немският народ на тези мъки? Аналогина връзка с ужасите в Стара Загора през 1877 г - http://allvin.blog.bg/history/2011/07/20/v-pamet-na-izbitite-predi-134-godini-jiteli-na-grad-stara-za.786925
цитирай
11. letopisec - одеве започнах да чета и сега
22.07.2011 12:44
го дочетох. Доста тежко като човешки съдби. Дали не е истина това, че 20 в. е бил най-жестокият в човешката цивилизация?
цитирай
12. germantiger - ...
22.07.2011 12:48
dolsineq написа:
Tigre, ako Германия не беше нападнала Русия, дали щеше да е подложен немският народ на тези мъки? Аналогина връзка с ужасите в Стара Загора през 1877 г - http://allvin.blog.bg/history/2011/07/20/v-pamet-na-izbitite-predi-134-godini-jiteli-na-grad-stara-za.786925


Отиваш в блога на балканец и там четеш и гледаш фотографии как съветския войскар е убивал деца и жени в ненападналата го Финландия, щото нали знаеш, че СССР атакува суоми?!

"Отиваш" в историята "назад" и четеш как руския войник още наполеоновите войни като съюзник на Пройссен-Прусия опустошава германските земи, та прусаците очакват с нетърпение врага си - Наполеон за да се изтеглят руските грабители (уж съюзници).

После се сещаш за:
- съветския войник често пъти примитив от средна Азия и Кавказ
- съветския войник надъхан от комунизъм, а това озверява повече от всеки нс-нацизъм
- съветския войник без дисциплина сравнен с германския
- съветския впианчен и по-ниско културен от германския
- военната необходимост за германеца да има управляема армия без насилници "в масов размер", липсата на такава необходимост и плячкосването като награда в съветската армия
... и ти става ясно защо този от Изток е скот в сравнение с този от Запад през ВСВ!

Колкото до конкретния ти въпрос - ако Хитлер не беше ударил Съюза, то Сталин щеше да удари Райха, ерго Европа.
Въобще не оправдавам германското нападение, нито отричам възможността за "друга, алтернативна история", просто представям това което аз знам и мисля в коментара до тук.

Не отричам германските зверства!
"Работата" е там, че за тях се говори и дори доизмисля!
За зверствата на победителите се мълчи и лицемери. Ако някой каже - едните направиха това, а после другите им го върнаха, аз ще кажа - ТОВА НЕ Е СПРАВЕДЛИВОСТ, А ОТМЪЩЕНИЕ - ИМА РАЗЛИКА! Следователно, победителите да не излизат с лафа за добри и лоши!
цитирай
13. germantiger - ...
22.07.2011 12:51
letopisec написа:
го дочетох. Доста тежко като човешки съдби. Дали не е истина това, че 20 в. е бил най-жестокият в човешката цивилизация?


Тази трета част не е жестока, първите две са "черешката на тортата", в трета част посъбрах останали от преди по мои документи - преводи и я "скалъпих" преди новата "порция", която до месец започвам да подбирам, превеждам и набирам.

ЕТО ТОВА ВЕЧЕ Е НАСИЛИЕ - линкнатото е впечатляващо - "епопея" на ИЗНАСИЛВАНИЯТА

http://germantiger.blog.bg/history/2011/04/05/genocid-dyshterite-na-germaniia-1.723077

http://germantiger.blog.bg/history/2011/04/12/genocid-dyshterite-na-germaniia-2.727897
цитирай
14. анонимен - NO COMENT
22.07.2011 20:52
http://septemvri23.com/Ilja_Erenburg_iz_Voina.htm
цитирай
15. germantiger - ...
22.07.2011 23:37
анонимен написа:
http://septemvri23.com/Ilja_Erenburg_iz_Voina.htm


Линкнатото инфо е лицемерието на един изрод, който в края на войната призовава да се не щади и неродено фашистче. Именно по негов призив са УБИВАНИ БРЕМЕННИ ГЕРМАНКИ.

Там е работата, че съветските войскари не са се ограничили в изнасилванията на германки - правили са го с полякини, унгарки, словачки, дори българки, а и със свои жени от ссср били в плен на Райха.

Впечатляващ е един епизод описан в книга в който съветски войник стреля със сигнален пистолет във влагалището на унгарка след като първо я изнасилва пред очите на мъжа и! След германската контраатака обаче този съветски чикиджия попада в плен, а унгареца пред германците взема кухненски нож от ресторанта си и... мога да цитирам свидетелството на Аллербергер с подробности но ще се спра!
цитирай
16. анонимен - Психологос
23.07.2011 12:40
Камарад, имам един въпрос към теб! Ти какъв си бил? Пионерче в НРБ, или FDJ Jungpionier в DDR?
цитирай
17. germantiger - ...
23.07.2011 13:26
анонимен написа:
Камарад, имам един въпрос към теб! Ти какъв си бил? Пионерче в НРБ, или FDJ Jungpionier в DDR?


Що на камарад се "обръщаш" към мен, вероятно аз към теб на дрюгарче или?!

Ако поразмилиш малко (надявам се, този процес да е възможен и достъпен за теб), та като помислиш, ще съобразиш какъв съм бил в БГ.

Ако съм "разчел" въпроса ти неправилно като провокативен - да ме прощаваш!
Сгрешил съм в отговора ми, дори бих се извинил.
Ако правилно съм те разбрал, имам и аз един за теб - на кого си го надувал примерно в казармата?
цитирай
18. анонимен - Психологос
23.07.2011 13:56
Ендшулдигунг, Геносе Камарад! Препоръчвам, да прочетете по задълбочено мемоарите на маршал Жуков!
цитирай
19. germantiger - ...
23.07.2011 14:13
анонимен написа:
Ендшулдигунг, Геносе Камарад! Препоръчвам, да прочетете по задълбочено мемоарите на маршал Жуков!


Чел съм ги и много съм се смял, имам ги на руски и български, а Жуков - он полньi мудак, мога и да подкрепя с цитати ако желаете другарю ;) ?! Сещам се, папашата е писал как те - съветските войски са победили България, като стана дума за цитати обаче, имам предвид невежеството на Бръмбаров като военен непрофесионал.

Не знам защо ме наричате упорито камарад, предполагам искате да Ви подам нещо... е няма да е македонска наденица или родопски колбас, няма и вурст да е, а:

СВЕТА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ СИЛА, ПАРИ И УМ СТОЯЩ ЗАД ТЯХ
ЧОВЕК ОТ СТРАХОВЕ, ПОТРЕБНОСТИ И СТРАСТИ, ПОРОЦИ И ЕВЕНТУАЛНО ИДЕАЛИ
ДРУГОТО Е БОШ ЛАФ

...


Та не съм камарад, но нямам нищо против, ако желаеш, да ме наричаш камерад, другарю.
Лошо няма, това предполагам е по-достойно от товарищ.
цитирай
20. анонимен - Психологос
23.07.2011 15:12
Извинявай, ако съм те засегнал! Просто, сканирам твоя начин на мислене и се опитвам да ти помогна, да излезеш от раздвоението и съпътстващата я душевна безизходица в която се намираш!Затова реших,че КАМАРАД за тебе ще звучи по ГОРДО! Само, не се самозаблуждавай! Това,че сам се самоопределяш като половин българин и половин германец...за Третия Райх означава ПОЛУЧОВЕК! Всички знаеме, кои камери са били отредени за получовеците!

цитирай
21. germantiger - ...
23.07.2011 16:11
анонимен написа:
Извинявай, ако съм те засегнал! Просто, сканирам твоя начин на мислене и се опитвам да ти помогна, да излезеш от раздвоението и съпътстващата я душевна безизходица в която се намираш!Затова реших,че КАМАРАД за тебе ще звучи по ГОРДО! Само, не се самозаблуждавай! Това,че сам се самоопределяш като половин българин и половин германец...за Третия Райх означава ПОЛУЧОВЕК! Всички знаеме, кои камери са били отредени за получовеците!



Е, хайде сега, не се излагай ;)

По "твоята" логика, която припознаваш като тази на Райха ти трябва да си нечовек, ако аз съм полу, не забавлявай и двама ни с наивни разсъждения.

Самия аз помощ не съм поискал, но благодаря че се предлагаш като помагач.
В този ред на мисли аз също ще ти помогна, като те насоча - помощ требе на безпътните хора, ако не можеш финансово, то насочи усилията си в борба с техните комплекси. Народа днес, за жалост е "изпълнен" с дефицит в и на какво ли не, помоща трябва да е многоцелева, многогодишна, да не кажа епохална. От проблема комунизъм, през балканщина-ганьовщина, до народопсихология, успех в начинанието - струва си да се заемеш с това!

Биполярността може да работи добре и да носи ползи, в личен план съм се убедил в това, така-че не ми отказвай правото да съм по-богат от теб, поне като душевност. Преди да се предложиш с помощ на друг, трябва да си помогнал преди всичко на себе си, иначе си пътник в "Кораба на глупците".

Хресвам желанието ти да се предлагаш и помагаш. То показва женственост и мъжество у теб.
цитирай
22. shtaparov - Ужаси
23.07.2011 18:11
Войната е изключително гадно нещо,а по-долен строй от комунизма има само при исляма.
цитирай
23. анонимен - Mglishev, viarno li e..
24.07.2011 15:58
4E, ZILIWNITE RAIONI,KVARTALI VAV GERMANIIA SA BILI SRINATI DO OSNOVI,A INDUSTRIALNITE ZONI SA BILI PO4TI NEPOKATNATI ? I ZA TOVA SLED -VSV-IKONOMIKATA NA GERMANIIA , TRAGVA SAS PALNA -SILA ? A ZA PRINZIPNOSTA NA GERMANEZA ...SPOR NIAMA -BLAGODARIA , PREDVARITELNO.
цитирай
24. germantiger - ...
25.07.2011 17:24
анонимен написа:
4E, ZILIWNITE RAIONI,KVARTALI VAV GERMANIIA SA BILI SRINATI DO OSNOVI,A INDUSTRIALNITE ZONI SA BILI PO4TI NEPOKATNATI ? I ZA TOVA SLED -VSV-IKONOMIKATA NA GERMANIIA , TRAGVA SAS PALNA -SILA ? A ZA PRINZIPNOSTA NA GERMANEZA ...SPOR NIAMA -BLAGODARIA , PREDVARITELNO.


Лошо няма да го питаш Манол в неговия блог, аз не съм Глишев, но пък го уважвам.
За промишлените зони грешиш - много от тях са сринати, други ограбени след войната като оборудване, цели заводи са изнасяни най-вече за и към Съветския съюз.
цитирай
25. rizar - Германски тигре
27.09.2011 09:09

Усети ли се какво е това ДВОЕН АРШИН , ти обаче го надмина !!!!!!!
Твоят арпшин е троен !

Показваш болшевишките изродщини - добре, съгласен съм и не ги отричам.
Дядовците, които са били участници във В.С.В. (единия ''фашист'', а другия доброволец на 18г. отишъл на фронта през 1944г. ) са ми разказвали за болшевишките изцепки в Сърбия, Унгария и Австрия.

Но ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ НЕ ПОКАЖЕШ АНГЛОАМЕРИКАНСКИТЕ ЗВЕРСТВА В ГЕРМАНИЯ И В ИТАЛИЯ ????
В Италия има един филм в който е увековечена и голямата София Лорен!

Защо не отговори по същество и на въпроса от анонимния ???
Защо американските бомбандировачи не бомбят Рим , а Лайпциг и Берлин убивайки над 300 000 невинни хора ???
Това не са правели дори болшевиките !!!
Ще ти кажа защо !
Защото световните ционистки корпорации са стояли зад разпалването на тази безумна война и не са допуснали да бъдат унищожени техните - ДЪЛГОТРАЙНИ АКТИВИ И СОБСТВЕНОСТ!!!!
ХОРАТА по тази философия се оказаха МАЛОТРАЙНИ АКТИВИ ! Като манекените от Бухенвалд !
В създаването на тази философия участваха и немците като Ницше и цялата немска рационалистическа сволоч от Мартин Лутер през Кант и Хегел до свръхчовека Хитлер.
Ставам циничен - свръхчовеците също могат да бъдат чукани, убивани, малтретирани,поливани с бензин и изгаряни - за да им се избие веднъж завинаги сатанинската им философия.
Който сее ветрове , ще пожъне бури !
цитирай
26. germantiger - Що тъй рипаш, Орльо...
27.09.2011 14:05
Това което днес си написал, аз го знам години преди вчера!

Ще напиша и за англоа-мериканските зверства, ще напиша за сръбските, малко словашките и твърде редките хърватски към германци, даже и за едни унгарски мога да направя постинг.

Мога да напиша обаче и за няколко евреи спасили германски деца и то конкретика.

...

Ако желаеш да дискутираме за философия, можеш да драснеш какво си чел от Кант, Хегел и Нитцше, а аз ще ти предложа каквото пожелаеш от тях на три езика небългарски, имам предвид неиздавано на български. Да "гледаш" на философията от позицията на това кой я ползва от световното еврейство ми се чини някак ганьовски ограничено, но пък може да е истинно - лошо няма!
цитирай
27. antimason89 - Ах... ах...
02.10.2012 20:22
Кое човешко същество е способно на подобни зверства, на подобна низост? И можем ли изобщо да наречем с името –"хора"– Тези изроди проклети..?
Толкова силно ги ненавиждам, турци, болшевисти, ционисти, фанатици и сякаква подобна пасмина... Дайте ми едно оръжие и ще ги избия бе... В ада да горят дано. Мръсни жалки подобия на хора... Не, те и подобия на хора не са. Същество което е способно да насилва жени и деца... за мене е изрод, който трябва да бъде публично кастриран и разстрелян!!! Няма прошка... нито за съветските изроди, нито за каквито и други....

СМЪРТ, СМЪРТ И ПАК СМЪРТ!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: germantiger
Категория: История
Прочетен: 4619714
Постинги: 412
Коментари: 7517
Гласове: 21816
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031