Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2018 09:13 - НАСА покрива истината за живота на Марс
Автор: zahariada Категория: Технологии   
Прочетен: 1346 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  НАСА покрива истината за живота на Марс https://www.newstarget.com/2018-07-28-nasa-has-been-covering-up-the-truth-about-life-on-mars.html

07/28/2018 / От Изабел З.

image  

Наскоро НАСА обяви, че открива органични молекули на Марс. В прессъобщение агенцията съобщи, че роувърът "Любопитно" е открил нови доказателства в скалите, които предполагат, че планетата вероятно е поддържала древния живот, както и нови доказателства в атмосферата на планетата, свързани с търсенето на намиране на актуален живот на планетата.

Констатациите включват органични молекули в седиментни скали, които са на милиарди години, намерени близо до повърхността на планетата, и откриват също сезонни вариации в атмосферните нива на метан.

Макар че се нарича "ново" откритие, Майк Адамс казва, че НАСА е доказала, че на Марс има микробен живот още през 1976 г., когато мисията на Викинг го е открила с масова спекулна техника.

По този повод Гилбърт Левин, натоварен с ръководството на експеримента за откриване на живота на мисията , заяви, че космическите сонди откриват признаци на живот на Марс, но са покрити. Учените са били критични към НАСА оттогава. Теоретизира, че микроорганизмите може да са се насочили към Марс в замръзнало и сухо състояние, след като са били инжектирани в пространството от метеоритни удари. Карл Саган дори поздравява този учен за това, което мнозина считат за едно от най-големите открития в историята на науката, но то бързо бе покрито.

Във видеоклип, публикуван в платформата за свободно слово REAL.video , Майк Адамс говори за това как НАСА го покрива по политически причини, което поставя въпроса за какво друго биха могли да покрият. Той също така говори за това защо въглеродът в атмосферата е от съществено значение за живота, а не за замърсителя, който лагерът за глобално затопляне би ви повярвал.

Подкрепете нашата мисия и подобрявайте собствената си самостоятелност : Лабораторно-проверената опаковка за биологично спешно оцеляване осигурява сертифицирана биологична храна за съхранение с висока хранителна стойност за аварийна готовност. Изцяло без царевичен сироп, MSG, ГМО и други хранителни токсини. Ултра-чисто решение за години на продоволствена сигурност. Научете повече в магазина за здравеопазването .

 

Адамс вярва, че НАСА предпочита бавно да изтече възможността за живот на Марс, открит през 70-те години, вместо да хване обществеността за охрана с находката, защото те се страхуват от глобален хаос в различни религии.

Органичните молекули съдържат въглерод, като молекулите в нашето тяло. Органичните молекули обикновено се създават от живи организми, като например растения. Адамс посочва, че това, което откриват, са по-големи молекули, което подкрепя идеята, че животът е или е бил на Марс. Всички органични молекули могат да се разпаднат във времето поради излагане на топлина, радиация и други условия, което означава, че теоретично те са създадени съвсем наскоро.

По-близо до истината

Би ли могъл дори да съществува живот, създавайки тези молекули?

Не е невъзможно, когато разглеждате наличието на вода под ледените капаци на Марс. Учените съобщиха в проучване, публикувано тази седмица в списание Science, че са открили езеро под повърхността на ледената шапка, разположена на южния полюс на Марс. Езерото, което се простира на 12,5 мили, е открито с помощта на радара MARSIS и се смята, че е легитимно водно тяло, а не просто оттичане от лед .

Учените казват, че това би било най-добрата ни представа за възможността за живот на Марс . За разлика от повърхността на планетата, която се смята за непригодна за живота, езерото може да се окаже добра среда за процъфтяване на микробния живот. Подобно езеро намира под лед в Източна Антарктида на Земята, езерото Восток, е дом на хиляди видове гъбички и бактерии.

Водещият учен на програмата за изследване на Марс на Маса, Майкъл Майер, каза: "Има ли признаци на живот на Марс? Не знаем, но тези резултати ни казват, че сме на прав път. "

Източници за тази статия включват:

REAL.video

NaturalNews.com

NASA.gov




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39740005
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031