Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2017 20:27 - ЛОШИЯТ МАТЕРИАЛ В ПАРЛАМЕНТА
Автор: bsdp Категория: Политика   
Прочетен: 359 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 29.11.2018 16:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
      
/неграмотните и корумпираните определят кой да кове законите ни/

България има нужда от политическа сила с неопетнено, политически чисто досие. Партия,представителство на онази част от българският народ, вярвяща в обединението, интелекта, образованието и свободната мисъл. Нормално е и е въпрос на чест, хората да поддържат принципите и идеалите си в родните си села и градове, но дали лидерите на политическите партии, са с чисти намерения и ще искат ли да надмогнат жаждата си за власт в името на България. Не вярвам. Общество ни днес е купено и продадено в частна полза, но вярвам в българина и неговия дух, който винаги ни е помагал да се извисим над търговията, лъжата и пошлостта. Езика, традициите, честта и достойнството на българският народ, винаги са били пречка за неговата манипулация и винаги са наказвали наглостта на търгашите с власт. Демокрацията е застрашена и днес алтернативата на добре финансираните от престъпните структури на бившия болшевишки режим сили е само и единствено социалдемократическата идея. Идея изградена изцяло на хуманност, с визия в социалните и бизнес сфери, използвана като основа на множество популистки програми, идеи, нови формации, движения и дори партии. . Преди 28години надеждата за свобода на българският избирател бе налята и запечатана безкръвно от болшевишката сган в красивата, кристална демократическа ваза . Днес хилядите парченца от разбитата на жълтите павета демокрация, блещукат като алчни очички в боклука на бизнеса и олигархията . И въпросът ,, Къде са всички демократи сега?’’ има един отговор - продадоха за сребърниците , всичко с което се гордееше българина......история, език, светини, собственост ако щете, свободата на словото, българщината ...и всичко за пари и в името на бизнеса и чуждите интереси.А малцинствата у нас бяха хитро обособени но удобени за манипулация групи: 
Първо неграмотното циганско малцинство, което с минимум средства кой да управлява . Абсурда неграмотните да избират материала за Народното събрание доведе и до опростачването и неграмотността във властта.
Второто комформистко, обзето от страх за мизерната си работа или бизнес, което организира първото и заемайки позиции в местната власт, коли, беси, бие и еднолично решава в полза на себе си и силният на деня. Няма идеи ...има ,,който ще да е на власт, аз съм добре с всички...’’
Третото състоящо се от предатели и слуги на чужди интереси стараещо се за непрекъснато присъствие в управлението на страната...
И останалото ,,малцинство’’ от близо 60% от българският народ, състоящо се от мислещир верни на себе си , морала и принципите си.
Хора протестиращи чрез изкуството и книгите си и в крайна сметка затворени в себе си, обезверени, огорчени, унизени, уплашени и най - лошото, без активна позиция. 
Равносметката е проста – България днес няма нужда от беззъби малцинства обслужващи импотентни алчни политици за които основната движеща сила е конформизма, печалбата и частния интерес. Днес България се нуждае от мнозинство, което да защити народа си. 
Съвременните критерии създадоха спекуланти и бизнесмени с афинитет към дивашки частен бизнес - колкото може по-евтина работна ръка и никаква социална отговорност към секторите, които не реализират печалби – образование, наука, култура, здравеопазване и достойни старини. Тезата за ,,десните антикомунисти’’ доста се захаби и на драгите ,,леви’’олигарси и ,,десни’’ популисти, бих напомнил че демократите по цял свят са с леви убеждения. Което пак ни връща не другаде а при социалдемократическата идея. Традиционните принципи и ценности в българския политически живот, трябва да се защитят. Това зависи само и единствено от нас, хората без представителство в парламента. За съжаление корупцията се е загнездила в душите на властимащите, затова трябват нови хора с отворено съзнание и кристална мисъл. 
Нека си дадем сметка кои сме и без страх да погледнем в очите предателите, водещи държавата ни към катастрофа.
21.11.2017г
Емил Емилов




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bsdp
Категория: Политика
Прочетен: 15694
Постинги: 17
Коментари: 1
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031