Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2017 19:41 - УБИЙСТВОТО на Германия
Автор: germantiger Категория: Политика   
Прочетен: 14799 Коментари: 53 Гласове:
22

Последна промяна: 05.10.2017 20:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                УБИЙСТВОТО на Германия - замислено преди и реализирано днес

image

Можех да покажа с текст и картина гаври с германия ДНЕС, каквито във "вашата" България днес няма.

Гаврите с българското знаме и в българското училище са нищо пред ОФИЦИАЛНИТЕ И ЛЕГАЛНИ гаври с германското.

Вашите български политици не говорят с удоволствие за смъртта на българския народ - в германия открито ГЕРМАНСКИ политици говорят и дори желаят това в речи и изявления. За турците които го пишат и казват никой не се учудва.

Тук ако разбирате германски език ще прочетете какво е казвал бол пъти Чем Йоздемир - ДЕПУТАТ В БУНДЕСТАГА, той открито обявява как германците ще са малцинство и турско управление ще решава съдбата им.

В България вие нямате ДЕН НА ТУРСКОТО ДЕТЕ - в германия ИМАТ.

В България иве нямате в училищата от най-ранна детска възраст дни и седмици на малцинствата, когато германски деца сядат по турски, обличат се така и учат това.

В България вие не празнувате с турски знамена Ататюрк, а в германия ГЕМРНАСКИ деца носят такива знамена, излизат на сцена и играят това, повтарям германски, не турски деца и то пред ордителите им.

В България не са направили турска демонстрация пред катедралата Невски, нито са оцветили в турски цветове и знаме паметника на Александър Невски, защото той е един от символите на София нали, но Бранденбургската врата н-пъти се прожектира с турски символи и знаме.

Под Бранденбургската врата преминават шествия и празници на ТУРСКИЯ ДЕН В ТУРСКИ НАЦИОНАЛНИ КОСТЮМИ ЕНИЧАРИ, това в центъра на София все още не е станало, нали?

В България все още никой не рисува на бяло-зелено-червеното знаме полумесец и "турска" звезда, зщаото това ЛЕГАЛНО И ОФИЦИАЛНО СЕ РИСУВА НА ГЕРМАНСКОТО ЗНАМЕ ВЪРХУ ЧЕРВЕНИЯ МУ ЦВЯТ без никой да го сваля и забранява - то се позволява!

ТУК ЩЕ РАЗКАЖА САМО ЗА "GERMANY MUST PERISH" - Германия трябва да бъда унищожена

         
АВТОР И ПРЕВЮ:

Автора на тази „брошура” е Теодор Нюман Кауфман или Теодор Натан Кауфман, както го е именувал Гьоббелс, роден в Манхатън еврейски бизнесмен и председател на група, наричаща себе си "Американската федерация за световен мир." Първото издание на тази брошура е публикувано през 1940 г. в навечерието на 1941 г., второто в 96 страници, се е продавало за 25 цента, от издателство " Argyle Press of Newark " през 1941 г., щат Ню Джърси, Библиотека на Конгреса № на запитването : DD222.K3. И двете издания са публикувани в момент, когато САЩ все още официално са неутрални, тоест още преди нападението над Пърл Харбър на 7 декември 1941 г., което е причина за включването на САЩ във Втората световна война. Планът на Кауфман за системна стерилизация на цялото германско население се посрещнал благосклонно от американската преса, включително и с рецензии в редица вестници. Например "Time Magazine" от 24 март, 1941 г., нарича плана Кауфман "сензационно идея.", „Дръзка теория – интересно поднесена” (Washington Post), „План за установяване на постоянен мир между цивилизованите нации” (New York Times), „Откровено представяне на подмолната същност на нацистката душа” (Philadelphia Record);

 image

Видния американски антрополог Ърнест Хютон в статията си "Как да лишим германците от войнствеността" в Нюйоркския ежедневник P.M. 04 януари, 1943, очертава план за "израждане", който да "унищожи германския национализъм и идеология, но като същевременно съхрани желания билогичен и социален потенциал на германеца.” Предложението на професора от Харвардския университет призовава към генетична модификация на германската нация чрез стимулиране на кръстосване  немските жени с мъже от други нации, които се предполага, да бъдат доведени в страната в голям брой, а германските мъже принудително да се държат извън Германия. От десет до дванадесет милиона немски мъже трябва да работят в трудови батальони под контрола на съюзници в страни извън Германия, за да възстановят икономиките на тези държави. "Целите на това мероприятие", пише д-р Хютън са „за намаляване на плодовитостта на чистите германиц”, неутрализиране на германската агресивност и денационализация в образованието на отделните личности." Този план, по предложение на Е. Хютон, се изисква да бъде изпълнен минимум за 20 години. "В същия период", продължава той, "да се насърчава имиграцията и презаселването в германските райони на не-германски народи, за предпочитане мъже".

image

В ОПИСАНАТА ОТ МОРГЕНТАУ ДУША ИМА МНОГО ИСТИНА - С УДОВОЛСТВИЕ ОТКРИХ СЕБЕ СИ В НАПИСАНОТО ЗА ГЕРМАНСКАТА ДУША ОТ НЕГО

АКО БЯХ ПОЕТ ЩЯХ ДА НАПИША ОДА ЗА ОМРАЗАТА, АПОЛОГИЯ НА ГНЕВА И ЕПОС ЗА ЯРОСТТА - те са прекрасни и имат своята велика сила

ЛЮБОВ И ОМРАЗА, ОБИЧ И ЯРОСТ, ГНЯВ И ДУША

ЦИТАТИ И ПАСАЖИ:

„Тази динамична книга очертава всеобхватен план за дегенерация на германската нация и пълното унищожение от лицето на земята на нейния народ изцяло В допълнение, книгата съдържа карта, илюстрираща възможната териториална дисекция на Германия и разпределението на нейните земи.”

„Днешната война не е война срещу Адолф Хитлер. Не е война срещу нацистите. Това е война на един тип хора срещу други; цивилизованите хора и представителите на Светлината, срещу дивите варвари, които лелеят Тъмнината. Това е борба на Човечеството срещу германската нация.”

„... страстта на германската нация към завладяване и масови убийства. Тази война я води германския народ. Той е този, който е отговорен за нея. Той е този, който трябва да плати за войната. В противен случай е невъзможно да се избегнат германските войни срещу целия свят.”

„Целта не трябва да бъде въоръжено господство над Германия, политическа или териториална корекция на света или надеждата да се разкае победената нация. Това не са достатъчно убедителни гаранции срещу германската агресия в бъдеще. Този път Германия принуди целия свят към тотална война. В резултат на това тя трябва да понесе тотално наказание.”

„И има само едно, такова тотално наказание: Германия трябва да загине завинаги! Реално, а не във въображението! ... германската доктрина на силата не се основава нито на политическа целесъобразност, нито на икономическа необходимост. Личната жажда за война на лидерите на германския народ е само неразделна част от общата жажда за война, присъща на цялата маса германци. Германските лидери не трябва да се делят от волята на германския народ, защото отделно от това те не биха могли да възникнат или изобщо да съществуват. ... лично вдъхновение, мотивация, дори мълчаливо одобрение на своите действия, всички тези немски лидери извличат от самата дълбочина на германската национална душа.”

„Света разбра след трагедии и неописуеми ужаси, че независимо от това кой лидер или класа управлява Германия, тя винаги ще започне война срещу мира, защото силата, чрез която го прави, е неразделна част от цялата душа на тази нация.”

image

„Всъщност, от наша гледна точка, ние ласкаем Германия, като приемаме, че почти 20% от нейното население е напълно невинно в съучастие с престъпленията на Германия, че нямат нищо общо с германската агресивна душа. По този начин предполагаме, че около 15 000 000 германци са абсолютно невинни... но дали поляци, чехи, словаци, австрийци, норвежци, холандци, белгийци, френци, гърци, британци, ирландци, шотландци, канадци, австралийци и американци... дали всички тези хора, наброяващи около 300 милиона от най-цивилизованите, най-просветените на земята трябва да страдат постоянно и да се изправени пред смъртта едно поколение след друго, само за да бъде една малка част от германското население да продължи своето съществуване. Нима тези 15 милиона германци са толкова ценни и толкова необходими за Човечеството? Нима холандците не са разумни и пестеливи хора? Френският народ не е ли културен? И чехите не са трудолюбиви? Не са ли поляците много привързани към земята, към семейството и към Бога? Не са ли скандинавците достойни хора? А гърците смели и безстрашни? Не са ли англичаните, ирландците, шотландците и американците свободни и прогресивни хора?”

„И тъй като гневът на тези зъби започва със смъртоносната отрова не в тялото, а от агресивната душа на германеца, нищо не гарантира безопасността и сигурността на човечеството... Няма повече възможности: Германия трябва да бъде разрушена!”

„Можем да откъснем тигъра от естественото му местообитание, от леговището му в джунглата, да приложим търпение, за да го укротим, така че в крайна сметка той да отговори на нашите грижи, той ще яде храна от ръцете ни. Колкото по-примирен той става в отговор на тази външна помощ, толкова повече можем да лъжем себе си, мислейки, че е забравил дните прекарани в джунглата. Това е фатална измама, но неизбежното идва в един момент, и този тигр има в душата си нокти. Това е неизбежен отговор на неустоимата покана в душата на убиец, той отново ще се върне като тигър в джунглата. Той отново ще стане убиец. Така е и с народа на Германия. Изглежда, че германците могат временно да отговарят на стандартите на цивилизацията, изглежда, те могат по външни маниери и поведение да уподобят цивилизованите народи, но през цялото време в тях остава агресивната им душа, което в крайна сметка ги насърчава точно като тигър да убиват. И никакви грижи, или логическо мислене, или култура - минало, настояще или бъдеще - никога няма да бъде в състояние да промени основния характер на германците.”

image

„Мразя този народ повече от едно стадо диви животни или от гнездо с отровни влечуги змии. Този, който не мрази онези, чиято душа не може да излъчва духовна топлина, е жалък... Не е нужно да осъждаме германците. Те сами се осъждат. Те загубиха желанието да бъдат човешки същества. Те са само животни... ”

„Германците са отвратителни хора! Тяхната голяма радост се състои в претенции, викове и заплахи. Те дрънкат оръжие, което прилича на боздугах, вместо обикновената човешка реч, от устите им излиза нещо подобно на грохот на артилерия и звук на стомана; техният живот е непрекъсната експлозия. Германецът не живее на хълмове, избягва светлината, изследва внимателно всичко, измерва ъглите, блести с мрачни очи, чертае граници. За да обичат своята страна, те трябва да презират, да се подиграват и да обиждат всички други страни.”

„Тяхната страна за тях е специален организъм и те не се съмняват, че им позволява да живеят и да дишат в атмосфера на арогантно презрение към своите съседи. Те разбират своята страна като постоянен елемент на унищожението, като поглъщащо ненаситно чудовище, създание, чиято единствена функция е грабеж... Онези, които се опитват да избегнат тиранията, са бунтовници. Това е шовинистична страна и те са привържениците на този кръвожаден идол.”

„Трябва да обичате страната им, покрита с броня, с празници подобни на викове и дервиш-сцени, да затваряте очите си и да потръпвате с тялото си от взторг...”

„Промишленият прогрес за тях не е щастлив знак за национален просперитет, а само средство за доминиране. Географията не е наука за Земята, а само границите, между които се разработват стратегически схеми за завладяване. Всеки съсед неизбежно е едно завистлив човек и враг, който винаги е ревнив. Светът е обитаван от хиени, които са се заселили на собствената си земя, от която трябва да бъдат прогонени... Гласът на германеца е груб и силен, той не убеждава, а прави силни изявления и насажда закони. При първите признаци на възражение, лицето му се зачервява от гняв и избухва в гръм и мълнии.”

„Той е взискателен и придирчив; който се опитва да извика, винаги крещи не достатъчно силно. Той е агитатор и грубиян. Той потопява перото си в жлъч...”

„... наричат ги пан-германци, нацисти днес и утре може супергерманци. Времето не може да промени природата на дявола... За повечето хора, фантастичния "прогрес" на нацистите се оказа бърз и неочакван, като внезапна светкавица в небето."

„Нацистите не съществуват отделно от германския народ. Те са германският народ! За германеца, бил той нацист или не, бронираният юмрук е мотивацията и изразителният символ на всички цели и стремежи на нацията, както например Статуята на свободата за американците.”

„... трябва да отбележим, че нито една западна нация не е създала такава религия на войната, такава идолопоклонничество или милитаризация, такъв култ на масови убийства и разрушение, както Германия и нейния народ. Според собствените им писатели, учители и държавници, Германия има само една голяма причина за съществуване; това е постигането на световно господство!”

„Германските племена от Античността са били известни със своята неестествена и страстна любов към войната и разрушението... германски историк, пише с гордост, че германците от древни времена са били известни със своята нечестие и склонност да нарушават договори в угодно за тях време и случай...”

„Германците останаха толкова войнствени, колкото и тогава! Ние можем да разберем, следователно, защо за германеца мира не е цел, а само интерлюдия, използвана да се подготви за война, в която той може да утоли жаждата си за кланета, която изгаря душата му. Германецът няма абсолютно никакво уважение към живота, в езика му няма израз за святостта на човешкия живот. Дори в хиляди томове е невъзможно да се изброят и опишат демонични зверствата на германците срещу невинни хора, фактите от последната война илюстрират, присъщата жестокост и злоба на германците... само един скорошен случай - потъването на кораба Lancastria е пример как и защо германците заслужават репутация за такава жестокост и гняв. Пилотите на никоя друга западна нация не биха съзнателно и хладнокръвно бомбардирали със запалителни бомби петролния разлив по водата с който е заобиколен от кораба, и в който се пържат отчаяни жени и деца... „

image

Моргентау пише за Германската лига, за нейната философия както той я разбира, за разпространението на пан-германизма навсякъде по Европа и на първо място стремежа към дъщерната Холандия, разказва за германизма в Скандинавия, говори за германското влияние в южна Америка, за германските училища в Бразилия, за девиза на лигата – „Помни. Ти си Германец!”. След това Моргентау вини германците за това, че започват борба срещу Римо-Католическата църква, че инфилтрират както ги нарича еврейна – псевдоевангелисти в Австрия, от всичко това тук ще предложа само няколко пасажа:

„... зловредните бацили на германизма бяха инжектирани в кръвта на южноамериканските народи. В своята работа за Чили д-р Унфолд препоръчва на германските заселници в Южна Америка да изпращат децата си в Германия, за да получат образование, съответстващо на германския дух.”

„... САЩ не желаят да контролират съдбите на южноамериканските народи, а само да не позволяват на европейците да го правят. САЩ не търсят господство, а само възразяват срещу европейско господство... да оставим страните в Южна Америка независими... да не се опитваме да завладеем териториите им или да смажем суверенитета им. Съединените щати биха желали самоуправление в Южна Америка.”

„Чехите противостояха на безумните германци с патриотична енергия, характерна за техния древен герой Хус, чието мото било: Нищо на Германия!”

image

Пишейки за един от германските деятели на лигата, еврейна много се безпокои от това: „Той завършва с пророчеството, като казва, че „през 1950 г. Велика Световна Германия ще има население от двеста милиона. Всеки ще е щастлив, защото всички германци ще са обединени и управляват света!”

„... природен германски идеал са арогантността, грубата сила и агресията...”

 

„Те казват: „Блаженни миротворците, но аз ви казвам: блаженни са подпалвачите на войната (агресорите), защото те ще бъдат наречени не синове на Яхве, а синове на Один, който е по-силен от Яхве.” По този начин германската проповед произтича от германската Библия, както се интерпретира от Фридрих Ницше.”

„Хайнрих Хайне през 1834 г. казва за Християнството че най-ценното му достойнство, е до известна степен потискането на жестокия военен плам в германците, но че Християнството не може напълно да го изгаси и че един ден Кръстът, който задържа езическия талисман, ще се разпадне на парчета пред жестоката атака на неистовите древните воини”

„Побеснял от гняв (обезумял войн), чийто гняв северните поети са възпявали толкова много пъти. Кръста е прогнил и ще дойде денят, когато той ще падне в праха. И тогава старите каменни богове ще се възправят от забравени времена и ще се отмие от очите им праха... и Тор ще възкръсне с гигантски чук, ще смаже готическите катедрали... когато чуете тропота на тези крака и дрънченето на оръжия... разплатата идва за вас... Германският гръм това е истинския германски характер: не е хитър гъвкав, в началото само тихо ругае. Въпреки това, рано или късно той ще дойде и тогава ще разберете, че германската мълния окончателно е ударила. Такъв грохот историята на света никога не е чувала. От това сътресение орли ще падат мъртви от небето и лъвове в далечните пустини на Африка ще гризат опашките си и ще пълзят да се скрият в своите бърлоги.”

„... в определения ден ще се появят войските на гладиаторите, да се борят не на живот, а за смърт. И часът ще дойде. Германският интелект, германската култура, емоции, индустрия, икономисти, политици, всъщност това е цялата Германия която като малки потоци, храни с водата си бърз и силен поток, а именно агресивната Германска душа. Тя става мощно наводнение, срещу което е невъзможно да се изгради язовир, достатъчно голям и достатъчно силен, за да спре натиска си.”

„В историята на знанието германците са представени само от съмнителни имена.”

image

„Тъй като Германия не е полагала никакви усилия от хиляди години да стане цивилизована, както съседите й, днес Германия е аутсайдер сред всички цивилизовани народи.”

„Какво тогава е демократична Германия? Демокрация за хора, които убиха толкова много други хора, избиха около тридесет милиона поляци... Демокрация за хора, които вярват само в своето превъзходство, а не в равенството? Да се раздели Германия на малки автономни държави? Глупости!”

„Превъзпитание на младото поколение? Дори ако се въведе такава широка програма, е много съмнително дали тази програма ще струва усилията и дали ще постигне целта си. Душата е много по-мощна сила от мозъка. И агресивните черти на Германската душа са неразривно свързани с германския дух. Веднъж тази войнствена душа отново ще надделее над мозъка си. Душата е по-силна от мозъка. Окончателното решение: нека Германия да бъде винаги под полицейско наблюдение на международни въоръжени сили?”

„Законите на човека и на Бога са ясни: Око за око, зъб за зъб, живот за живот. Но какъв е законът на човека или Бога за Германия? Едно нищо. Тя разпознава само Германския закон и нека така да бъде. Ако съществува такъв закон, тогава трябва да е германският закон, който ще определи наказанието й - гибел.”

image

„Остава само да се определи най-добрият начин, най-практичният и бърз метод за наказание, на което трябва да бъде подложен германският народ. Естествено, клането и масовите екзекуции трябва да бъдат изключени. Освен факта, че това е непрактично по отношение на население от около 70 милиона души, такива методи са несъвместими с морала и етичните обичаи на цивилизацията. И тогава остава единственият начин да се отстрани германизма - и неговата същност е да се блокира източника, от който ще се раждат тези души, да се възпрепятства хората от Германия да възпроизвеждат своята порода.”

„Стерилизацията не трябва да се бърка с кастрацията. Това е безопасна и проста операция, напълно безвредна и безболезнена, без да осакатява и депресира психиката на пациента. Нейния ефект е по-малко обезпокоителен от ваксинацията и не е по-сериозен от отстраняването на зъб. Освен това тази операция е изключително бърза, изискваща не повече от десет минути. Пациентът може да възобнови работата си веднага след операцията. Дори в случая с жената, операцията, макар и да отнема повече време за изпълнение, е безопасна и проста. Операцията е извършвана хиляди пъти и не са регистрирани случаи на усложнения или смърт. За постигане на целта за изчезване на германците...”

„Ако приемем например 20 000 хирурзи и, че всеки от тях ще изпълнява най-малко 25 операции дневно, това ще отнеме максимум един месец, за да завърши стерилизацията на мъжете. Естествено, има много повече от 20 000 лекари, като се вземат под внимание всички участници, това ще отнеме още по-малко време. Останалата част от цивилното население на Германия може да бъде обработено в рамките на три месеца. Тъй като стерилизацията на жените изисква малко повече време, може да се приеме, че цялото женско население в Германия може да бъде стерилизирано в рамките на три години или по-малко. Тази гледна точка за пълна стерилизация на двата пола, а не само на единия е в съответствие със съществуващото германско учение, че дори само две капки кръв от истински германци правят Германеца.”

image

„Поради загубата на желание за възпроизводство, немските духовни сили ще атрофират и германската мощ ще намалее до незначителна стойност... Последователното постепенно изчезване на германците от Европа няма да остави никакъв негативен ефект върху този континент – подобно на постепенното изчезване на американските индианци.”

„2. Разделяне на Германия. (А) Полша трябва да получи, част от Източна Прусия, което не е отстъпена на Съветския съюз и южната част на Силезия, както е посочено в приложената карта (Приложение А). б) Франция трябва да получи Саар и съседните райони, оградени от река Райн и Мозел. (C) Както е посочено в част 3 на Международната зона трябва да бъдат създадени, промишлен Рур и околни райони. (D), останалата част от Германия трябва да бъде разделена на две автономни и независими държави, (1), Южна Германия, включително Бавария, Вюртемберг, Баден и някои по-малки области, и (2), Северна Германия, която включва повечето от останала Прусия, Саксония , Тюрингия и някои малки райони. Между новата Южна Германия и Австрия, който ще бъде възстановен в политическите граници до 1938 г., следва да се установи митнически съюз... 6. Разделянето на Германия и преразпределението на нейните земи. Придружаващият карта дава известна представа за възможните адаптации на земя, които могат да бъдат направени във връзка с изчезването на Германия. 7. Ограничаване достъпа на всички германски цивилни, които пътуват извън установените граници, при положение, че стерилизацията е завършена 8. Принуда на германското разселено население да научи езика на новия регион, както и в рамките на една година, да спре издаването на книги, вестници и реклами на немски език, както и да се ограничи разпространението на немския език и да спре поддръжката на германски училища.”

„Всички немски радиостанции, вестници, списания, седмици и т.н. трябва да бъдат премахнати, докато не се създаде подходящ контрол и се формулира подходяща програма.”

„11. Забрана на паради. Военните паради в Германия не бива да се допускат и всички военни групи да бъдат разпуснати. 12. Въздушен флот. Всички самолети (включително планери), военни или търговски, трябва да бъдат изтеглени за последващо отчуждение. Да се забрани на германците да работят или подпомагат в развитието на такива самолети, включително и в интерес на другите.”

„(1) Декларацията трябва да забранява на всяко лице, пребиваващо в Германия, да напусне или да се опитва да напусне Германия, освен ако не е разрешено от Военното Управление на Алианса. (2) Нарушаването на тази декларация е престъпление и трябва да се разследва от Военните комисии на Алианса и строго да се наказва, включително със смърт.”

Когато Моргентау се опитва да популяризира идеята си за стерилизация на германците читателите получили в пощенските си кутии продълговати пакети, в които откриват миниатюрни черни ковчези с капак. В тях имало картичка с надпис: „ЧЕТЕТЕ „ГЕРМАНИЯ ТРЯБВА ДА УМРЕ! Утре ще получите копие.” Без да се е посочвал изпращача.

На 18 август 1941 г., когато Хитлер е ангажиран с операция "Барбаросса", Гьоббелс по време на посещение му показа копие от тази брошура. Хитлер бил възмутен от книжката и дава съгласието си незабавно всички евреи да носят идентификационни превръзки, които Гьоббелс, по собствена инициатива, заменя с жълтата звезда на Давид, вместо предполагаемите прости жълти и бели превръзки.

image 

И накрая, когато Върховният съд на САЩ правосъдието Робърт Джексън в Нюрнберг, преди да приеме задълженията си като главен следовател на 12 май 1945 г., се среща със съдия Самуел Розенман за да проучи документите, свързани с по-ранен план, изготвен в Ялта, в който се предлага да бъдат изпратени няколко милиона германци в Русия като роби. И когато Джаксън казва, че не може да повярва, че Рузвелт се е съгласил с нещо подобно Розенман му отговаря: „Рузвелт вярваше, че германците заслужават такова наказание, каза съдията в дневника си и емоционално Рузвелт беше много озлобен, дори сериозно обсъждаше стерилизация и повече или по-малко като на шега изобретил машина за извършване на такива операции за масово производство.”

След смъртта на Рузвелт, Моргенхау се пенсионира. За разлика от баща си, той много симпатизирал на ционизма и държавата Израел. През 1945 - 50г. е бил президент и през 1951-53г почетен председател на Обединеното еврейско общество на призива. През 1950 – 1951г. е президент на попечителите на Еврейския университет в Йерусалим през 1951 – 1954г. - Председател на Американската корпорация за финансиране и развитие на Израел и активно действа в рамките на други еврейски организации. В памет на Моргенхау е наречен селището Тал-Шахар (Утринната роса - буквален превод на еврейски от фамилното име Моргентау) в околностите на Ерусалим.

 Колебаех се да сложа видео с ГЕРМАНСКАТА НЕИСТОВА ДУША от сериала Вайкингс или нещо с германския Веермахт или СС, но ето това видео което си струва САМО ОТ НАЧАЛОТО ДО 1.13... след 1.13 е излишно и явно ТАЗИ ГЕРМАНСКА ДУША ИЗИГРАНА И ПРЕТВОРЕНА В ОБРАЗА НА ГЕРМАНКАТА САКСА ОТ ЕЛЛЕН ХОЛЛМАН, МРАЗИ МОРГЕНТАУ... а какво чукане би било с тази...






Гласувай:
22



Следващ постинг
Предишен постинг

1. germantiger - ГРЕШКИТЕ НА ЕВРЕЙСКИЯ УРОД
05.10.2017 20:00
Еврейна пише, че германците имат съмнителни умове на знанието

ЕВРЕЙНА ЯВНО НЕ ЗНАЕ ЗА ГЕРМАНСКАТА НАУКА, КОЯТО Е ДАЛА НА СВЕТА КАКВО ЛИ НЕ

ЕВРЕЙНА ЯВНО НЕ Е ЧУВАЛ ЗА ГЕРМАНСКИТЕ КОМПОЗИТОРИ

ТОЙ ЯВНО НЕ ЗНАЕ ЗА ГЕРМАНСКИТЕ ФИЛОСОФИ, ПИСАТЕЛИ И ПОЕТИ

ЗА ЕВРЕЙНА НЯМА ХЕНДЕЛ, БАХ, БЕЕТОВЕН, ВАГНЕР, ЗА НЕГО НЕ СЪЩЕСТВУВАТ ГЬОТЕ, ШИЛЛЕР, ЗА НЕГО НЯМА ГЕРМАНЦИТЕ СЪЗДАЛИ АВТОМОБИЛА, ТЕЛЕВИЗИЯТА, РЕНТГЕНА ИТН
цитирай
2. germantiger - ЕВРЕЙСКИЯ УРОД 2
05.10.2017 20:02
Еврейна вини германците във войни и за това те трябва да бъдат унищожени физически като народ

СЛЕДОВАТЕЛНО АЗ ТРЯБВА ДА ИСКАМ ДА БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ РУСНАЦИТЕ ВЛАДЕЛИ 136 НАРОДНОСТИ И ВЛАДЕЕЩИ ОЩЕ В ПОСЛЕДНАТА КОЛОНИАЛНА ИМПЕРИЯ ДНЕС - РУСИЯ

АЗ ТРЯБВА ДА ИСКАМ УНИЩОЖЕНИЕТО НА АМЕРИКАНСКИЯ НАРОД КАТО ПОСЯЛ ДНЕС ВОЙНИ КЪДЕ ЛИ НЕ

ПО ЛОГИКАТА НА ТОЗИ ЕВРЕЙН АЗ ТРЯБВА ДА ИСКАМ СМЪРТТА НА АНГЛИЙСКИЯ ИМПЕРКОЛОНИАЛИСТ, НА ФРАНЦУЗИНА, НА ТУРЧИНА, НА КОЙ ЛИ НЕ
цитирай
3. germantiger - ЕВРЕЙСКИЯ УРОД 3
05.10.2017 20:04
Еврейския урод споменава изчезването на индианците, но за това дело той не иска смърт на своите американци, напротив, за него това е нещо безболезнено и нормално

Еврейския урод вини германците в геноцид на 30 милиона поляци - полските жертви през ВСВ са спорни, но най-голямата им "квота" е до 6 милиона

ЗАЩО ТОГАВА ЕВРЕЙНА НЕ ИСКА СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ РУСНАЦИ, СЛЕД КАТО РУСКИЯ КОМУНИЗЪМ ИЗБИ МИЛИОНИ ПОВЕЧЕ ОТ ГЕРМАНЦИТЕ?
цитирай
4. germantiger - ЕВРЕЙСКИЯ УРОД 4
05.10.2017 20:16
ЕВРЕЙНА ОБВИНЯВА ГЕРМАНЦИТЕ ЧЕ ИМАЛИ СТРАСТ КЪМ ЗАВЛАДЯВАНЕ

НАЙ-ГОЛЯМАТА СТРАНА РАЗПРОСТРЯЛА И ВЛАДЯЛ ЧУЖДИ НАРОДИ БЕШЕ АНГЛИЯ

НАЙ-ГОЛЯМАТА КОНТИНЕНТАЛНА ИМПЕРИЯ ВЛАДЯЛА КОЙ ЛИ НЕ БЕШЕ РУСКАТА ИМПЕРИЯ И СССР

НО ТОЙ НЕ ИСКА АМЕРИКАНСКА И РУСКА СМЪРТ

Еврейна го боли, че в предвоенни времена влиянието на германското в южна Америка е силно и това явно пречи на неговия САЩ, а САЩ според еврейския лъжец иска само независимост за южноамериканците... видите ли САЩ били за свободата на южна Америка, а ЦРУ предполагам продава банички там...
цитирай
5. germantiger - ЕВРЕЙСКИЯ УРОД 5
05.10.2017 20:34
САМОДОВОЛЕН КЕФ И САРДОНИСТИЧНА УСМИВКА ОТ МЕН като четох чифута

и открих себе си

„Можем да откъснем тигъра от естественото му местообитание, от леговището му в джунглата, да приложим търпение, за да го укротим, така че в крайна сметка той да отговори на нашите грижи, той ще яде храна от ръцете ни. Колкото по-примирен той става в отговор на тази външна помощ, толкова повече можем да лъжем себе си, мислейки, че е забравил дните прекарани в джунглата. Това е фатална измама, но неизбежното идва в един момент, и този тигр има в душата си нокти. Това е неизбежен отговор на неустоимата покана в душата на убиец, той отново ще се върне като тигър в джунглата. Той отново ще стане убиец."

"Тяхната голяма радост се състои в претенции, викове и заплахи. Те дрънкат оръжие, което прилича на боздугах, вместо обикновената човешка реч, от устите им излиза нещо подобно на грохот на артилерия и звук на стомана; техният живот е непрекъсната експлозия. Германецът не живее на хълмове, избягва светлината, изследва внимателно всичко, измерва ъглите, блести с мрачни очи, чертае граници. За да обичат своята страна, те трябва да презират, да се подиграват и да обиждат всички други страни.”

„Тяхната страна за тях е специален организъм и те не се съмняват, че им позволява да живеят и да дишат в атмосфера на арогантно презрение към своите съседи."

„Трябва да обичате страната им, покрита с броня, с празници подобни на викове и дервиш-сцени, да затваряте очите си и да потръпвате с тялото си от взторг...”

"Гласът на германеца е груб и силен, той не убеждава, а прави силни изявления и насажда закони. При първите признаци на възражение, лицето му се зачервява от гняв и избухва в гръм и мълнии.”

„Той е взискателен и придирчив; който се опитва да извика, винаги крещи не достатъчно силно. Той е агитатор и грубиян. Той потопява перото си в жлъч...”

ООО ДААА и за това аз съм повече германец от всички онези дрисльовци, които живеят там и някой ги нарича германци!
цитирай
6. germantiger - ЕВРЕЙСКИЯ УРОД 6
05.10.2017 20:38
ПРЕКРАСНО СЛЕДВА - ТОЧНО ТОВА БЕ ИСТИНСКАТА ГЕРМАНИЯ, не днешния кенеф:

„Хайнрих Хайне през 1834 г. казва за Християнството че най-ценното му достойнство, е до известна степен потискането на жестокия военен плам в германците, но че Християнството не може напълно да го изгаси и че един ден Кръстът, който задържа езическия талисман, ще се разпадне на парчета пред жестоката атака на неистовите древните воини”

„Побеснял от гняв (обезумял войн), чийто гняв северните поети са възпявали толкова много пъти. Кръста е прогнил и ще дойде денят, когато той ще падне в праха. И тогава старите каменни богове ще се възправят от забравени времена и ще се отмие от очите им праха... и Тор ще възкръсне с гигантски чук, ще смаже готическите катедрали... когато чуете тропота на тези крака и дрънченето на оръжия... разплатата идва за вас... Германският гръм това е истинския германски характер: не е хитър гъвкав, в началото само тихо ругае. Въпреки това, рано или късно той ще дойде и тогава ще разберете, че германската мълния окончателно е ударила. Такъв грохот историята на света никога не е чувала. От това сътресение орли ще падат мъртви от небето и лъвове в далечните пустини на Африка ще гризат опашките си и ще пълзят да се скрият в своите бърлоги.”

„... в определения ден ще се появят войските на гладиаторите, да се борят не на живот, а за смърт. И часът ще дойде. Германският интелект, германската култура, емоции, индустрия, икономисти, политици, всъщност това е цялата Германия която като малки потоци, храни с водата си бърз и силен поток, а именно агресивната Германска душа. Тя става мощно наводнение, срещу което е невъзможно да се изгради язовир, достатъчно голям и достатъчно силен, за да спре натиска си.”
цитирай
7. vmir - Мога само да се прекланям пред стоицизма и таланта на германците,
05.10.2017 20:43
които въпреки цялото това отвратително отношение и сатанизация, успяха да превърнат Германия във водеща икономика и най-влиятелната страна в Европа.

Слабите се тръшкат и загиват с упорстване в невъзможното, а силните стискат зъби и възвръщат силата си въпреки ограниченията и зложелателството на некадърниците. Вземете Хелмут Кол - вдъхновителя на европейското обединение, чиято съпруга е била изнасилена и след това изхвърлена от третия етаж. Човекоподобните, извършили злодеянието с 12 - годишното момиченце още не правят разлика между алкохол и антифриз... На война и маймуна може да взриви бомба и да претендира за освободител. Няма по-голямо величие от мирното величие, а мярката за него са постиженията и добротворчеството. Кой може да се мери с Германия в това отношение?
цитирай
8. leonleonovpom2 - Здравей, Германтигър!
05.10.2017 20:57
Трудно може да бъде смазана Германия!
Но факт е войната срещу християнството, а най- силен негов представител в Европа е ..Германия
Прав си за Евреите Те са създатели на исляма, като противовес на християнството, което се е изплъзнало от опеката им Затова и лесно примат исляма и стават дьонмета, припознават го по този начин!
Наскоро прочетох последното интервю на Хитлер За него се говори какво ли не, например, че е доживял до 90 години в Аржентина Това е съмнително, при положение, че на 50 и няколко е имал Паркинсон
Та той казва ,че е водил война не срещу Русия , а срещу евреите в нея и е победен от тях!?
Истината е, че евреите държат парите, а паралиите са по-силни от умните
Защото могат да ги наемат да свършат това, което те не могат
Разбираш във връзка с темата, какво казвам, нали?
цитирай
9. viva1122 - G_T...
05.10.2017 21:18
Чета и не вярвам... и пак чета ... ужас!!! - предложения текст

Наистина не мога да коментирам такива автори, но ще го прочета до края - и като си представя, че това са само откъси... не го приема човека в мен!

Поздравявам те за този постинг - да се запозная поне малко - не че не знам, но това тук наистина е......
цитирай
10. germantiger - ...
05.10.2017 21:33
vmir написа:
които въпреки цялото това отвратително отношение и сатанизация, успяха да превърнат Германия във водеща икономика и най-влиятелната страна в Европа.

Слабите се тръшкат и загиват с упорстване в невъзможното, а силните стискат зъби и възвръщат силата си въпреки ограниченията и зложелателството на некадърниците. Вземете Хелмут Кол - вдъхновителя на европейското обединение, чиято съпруга е била изнасилена и след това изхвърлена от третия етаж. Човекоподобните, извършили злодеянието с 12 - годишното момиченце още не правят разлика между алкохол и антифриз... На война и маймуна може да взриви бомба и да претендира за освободител. Няма по-голямо величие от мирното величие, а мярката за него са постиженията и добротворчеството. Кой може да се мери с Германия в това отношение?


Благодаря за коментара ти, но за мен абсолютно грешиш в един фундаментален пункт.

Ти наричаш днешното изградена германия, аз го наричам изградена импотентна германия

Защото днес германеца произвежда, но няма съзнание, няма гордост и ням а характер германски.

ДНЕС ГЕРМАНИЯ Е ТОЧНО ТОВА КОЕТО ИСКАХА ДА Я НАПРАВЯТ ПОБЕДИТЕЛИТЕ - АМЕРИКАНЦИ, РУСНАЦИ, АНГЛИЧАНИ И ДРУГИ.

ТОЧНО ТОВА ИМ ПОЗВОЛИХА И ТОЧНО КОЛКОТО ИМ ПОЗВОЛИХА, но националното го убиха в тях почти напълно и аз виждам как написаното в текста е факт днес - ДНЕС ГЕРМАНСКАТА ДУША Е УБИТА

Твоите американци вмир днес имат американско знаме пред всеки дом, пред всяко училище, крещят и пеят химна както френските шовинисти и днес американците част от тях са милитаристи с култ към армията си - в германия е точно обратното.

Днес твоята америка има бол мемориали, чествания и сила, германия има един хуй!
цитирай
11. germantiger - ...
05.10.2017 21:36
leonleonovpom2 написа:
Трудно може да бъде смазана Германия!
Но факт е войната срещу християнството, а най- силен негов представител в Европа е ..Германия
Прав си за Евреите Те са създатели на исляма, като противовес на християнството, което се е изплъзнало от опеката им Затова и лесно примат исляма и стават дьонмета, припознават го по този начин!
Наскоро прочетох последното интервю на Хитлер За него се говори какво ли не, например, че е доживял до 90 години в Аржентина Това е съмнително, при положение, че на 50 и няколко е имал Паркинсон
Та той казва ,че е водил война не срещу Русия , а срещу евреите в нея и е победен от тях!?
Истината е, че евреите държат парите, а паралиите са по-силни от умните
Защото могат да ги наемат да свършат това, което те не могат
Разбираш във връзка с темата, какво казвам, нали?


Напълно съм съгласен с теб, както и с написаното от теб за чифутите исторически и финансово да го кажа така.

Хитлер не го оправдавам, мисля, че е воювал и срещу руския народ, и като теб не вярвам да е доживял до 90 години нейне, но знае ли човек, това не би ме учидило ако е истина.

Само с едно не съм съгласен с теб - пишеш, че германия трудно може да бъде смазана, - ТЕ ДЕМОГРАФСКИ ВЕЧЕ Я СМАЗАХА.
цитирай
12. germantiger - ...
05.10.2017 21:38
viva1122 написа:
Чета и не вярвам... и пак чета ... ужас!!! - предложения текст

Наистина не мога да коментирам такива автори, но ще го прочета до края - и като си представя, че това са само откъси... не го приема човека в мен!

Поздравявам те за този постинг - да се запозная поне малко - не че не знам, но това тук наистина е......



Както знаеш - ще продължа с още такива постинги по тема като тази и теми близки до тази, които не съм засягал толкова често преди в блога ми.

БРОШУРАТА НА МОРГЕНТАУ Е ИЗВЕСТНА СРЕД ИНЕТРЕСУВАЩИТЕ СЕ ОТ ИСТОРИЯ, но почти никой не я е чел и малко хора я имат в цял "вариант", на български мисля, че никога не е превеждана цялата, а и пасажи от нея рядко и минимално.
цитирай
13. germantiger - ЕВРЕЙСКИЯ УРОД 7
05.10.2017 21:42
МОРГЕНТАУ ПИШЕ

потъването на кораба Lancastria е пример как и защо германците заслужават репутация за такава жестокост и гняв. Пилотите на никоя друга западна нация не биха съзнателно и хладнокръвно бомбардирали със запалителни бомби петролния разлив по водата с който е заобиколен от кораба, и в който се пържат отчаяни жени и деца...

...

ТОЗИ ЧОВЕК ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ВИДЯЛ КАКВО ЩЕ НАПРАВЯТ НЕГОВИТЕ АНГЛО-АМЕРИКАНЦИ, КОИТО ПРЕЗ 1943 - 44 - 45 ЩЕ ИЗРАВНЯВАТ СЪС ЗЕМЯТА ДЕСЕТКИ ГЕРМАНСКИ ГРАДОВЕ В БОМБЕНАТА ВОЙНА НАД ГЕРМАНИЯ, КОИТО ЩЕ ПРЕВЪРНАТ ДРЕЗДЕН В ГОРЯЩ АД В КОЙТО ЖЕРТВИТЕ ЩЕ НАДМИНАТ ТЕЗИ ОТ ХИРОШИМА И НАГАЗАКИ

КАКВО БИ КАЗАЛ ТОЗИ ЕВРЕЙСКИ БОКЛУК ЗА АТОМНИТЕ БОМБИ... мълчал е
цитирай
14. barin - Здравей, Тигре. Германия ми се в...
05.10.2017 22:17
Здравей, Тигре. Германия ми се вижда неудобна за САЩ и Русия, но е водеща държава в Европейския съюз. Заедно с Франция имат решаваща роля в ЕС. Колкото да им се иска на някои Германия не може лесно да бъде унищожена. Светът не може да не се съобразява с Германия. На германците най-много им харесвам реда и дисциплината, чрез които постигат много. Още веднъж благодаря, че напомни, че имаш нова тема. По въпроса дали Ангела Меркел заслужава четвърти мандат- въздържам се от коментар.
Поздрави!
цитирай
15. germantiger - ...
05.10.2017 22:25
Благодаря ти барин за хубавите думи или за сериозната роля и уважение, които показваш към онова подобие на Германия днес там наречено Бе еР Де / BRD

МЕРКЕЛ ЗАСЛУЖАВА СМЪРТ
цитирай
16. brancaleon - Лашо Тигре,
05.10.2017 22:41
На право четене, извода е прост. Света се управлява от евреите, пък те са злопаметни и имат да връщат на германците за "избирателния" холокост.
цитирай
17. planinitenabulgaria - Ще прочета още веднаж или повече пъти статията и
05.10.2017 22:57
тогава ще напиша коментар. На прима виста оставам с убеждение, че подценяваш днешните германци. Имало ги е и пак ще ги има, затова боклуците ги е страх от тях и кроят планове как да ги унищожат. Ама няма да стане - боклуците ще си останат боклуци, германицете - германци. Макар така осакатени като територия, изплатили толкова рпарации, те отново са първите в Европа.
цитирай
18. germantiger - ...
05.10.2017 23:25
brancaleon написа:
На право четене, извода е прост. Света се управлява от евреите, пък те са злопаметни и имат да връщат на германците за "избирателния" холокост.


Да и не само това, а Германия плаща на еврейте до днес пенсии или подобни "компенсации" вкл. на евреи в България - лично бях свидетел във Варна как една жена еврейка получаваше такива и на всеослушание на опашката го каза, а аз й казах няколко думи с омраза и то заслужена.
цитирай
19. germantiger - ...
05.10.2017 23:28
planinitenabulgaria написа:
тогава ще напиша коментар. На прима виста оставам с убеждение, че подценяваш днешните германци. Имало ги е и пак ще ги има, затова боклуците ги е страх от тях и кроят планове как да ги унищожат. Ама няма да стане - боклуците ще си останат боклуци, германицете - германци. Макар така осакатени като територия, изплатили толкова рпарации, те отново са първите в Европа.


Аз пък убедено мисля, че днешна германия я чака лошо бъдеще и днес тя е колоса на глинени крака и няма как да е иначе след като в германия се ликвидира националното, силното и мъжкото начало - това е една нива където всеки чужд може да си сее семето, а народ възпитаван в Шулдкомплекс е непълноценен народ и това ще има последствия.
цитирай
20. veilet - Есенен поздрав!
06.10.2017 08:33
Така..... започвам хронологично коментара си, опитвайки се да абстрахирам и "озаптя" вътрешното си негодувание!? Неееее..... това е твърде слабо и бледо описание на вътрешния ми мир- точното чувство, което изпитах при прочита е ГНЯВ!!! Разбира се, не срещу автора.... а срещу прякото и косвено до голяма степен задкулисно насилие и манипулация срещу немския народ. Пълния анализ на всички "В" въпроси (Warum?, Wer?, Wie?, Weshalb?, Wann? etc.) изисква бол време, поради което ще отметна най- важните опорни точки според мен-
1. Виновни за нишката от събития са немските политици, които следват американските интереси, т.е. чужди, а не собствени.
2. Феминизиране на нацията в растяща прогресия в годините.
3. Таблицата не е актуална- в Северен Вестфален броя на мигрантите е далеч по- голям.
Учудващ е факта, че бившата соц. Германия е борбената страна в Немско и точно в тази и част броя на мигранти не само че е по-малък, но и те са поставени да живеят под силен контрол и ежедневно наблюдение.

На мен ми е жал за немския народ като цяло, който търпи простотията по "върховете"...

цитирай
21. batogo - !!!:))) Тигре, силата на Духа не е в примитивната агресия на войната, нито в деспотизма!
06.10.2017 11:15
Силата на Духа е в благотворството на мира, в светлината на творчеството, в благородството на съзиданието и в гениалността на постиженията, облагодетелстващи живота, развитието на човечеството и уважението към природата, надмогващи безумието и алчността на агресорите и властолюбците. Нищо не може да пречупи силата на Духа и да спре енергията на творческата му същност. А германците са хора на Духа и винаги ще си останат такива. Точно в това е разликата между руснака и германеца. Руснака няма Дух, затова винаги ще е крепостен, а германеца има могъщ Дух и затова никога няма да е крепостен. Съжалявам ако си на друго мнение , но според мен нещата стоят така.
цитирай
22. germantiger - ...
06.10.2017 15:16
batogo написа:
Силата на Духа е в благотворството на мира, в светлината на творчеството, в благородството на съзиданието и в гениалността на постиженията, облагодетелстващи живота, развитието на човечеството и уважението към природата, надмогващи безумието и алчността на агресорите и властолюбците. Нищо не може да пречупи силата на Духа и да спре енергията на творческата му същност. А германците са хора на Духа и винаги ще си останат такива. Точно в това е разликата между руснака и германеца. Руснака няма Дух, затова винаги ще е крепостен, а германеца има могъщ Дух и затова никога няма да е крепостен. Съжалявам ако си на друго мнение , но според мен нещата стоят така.


Напротив - СИЛАТА НА ДУХА Е ВЪВ ВСИЧКО

В СИЛАТА И КРАСОТАТА

В ТОВА ДА ОБИЧАШ, НО И ДА УДАРИШ

Който не може да удря, той ще бъде бит и е гаврен в собствената си държава

Съзидателността е нищо без силата, която тряжбва да защитава и брани - факт!
цитирай
23. germantiger - ...
06.10.2017 15:21
veilet написа:
Така..... започвам хронологично коментара си, опитвайки се да абстрахирам и "озаптя" вътрешното си негодувание!? Неееее..... това е твърде слабо и бледо описание на вътрешния ми мир- точното чувство, което изпитах при прочита е ГНЯВ!!! Разбира се, не срещу автора.... а срещу прякото и косвено до голяма степен задкулисно насилие и манипулация срещу немския народ. Пълния анализ на всички "В" въпроси (Warum?, Wer?, Wie?, Weshalb?, Wann? etc.) изисква бол време, поради което ще отметна най- важните опорни точки според мен-
1. Виновни за нишката от събития са немските политици, които следват американските интереси, т.е. чужди, а не собствени.
2. Феминизиране на нацията в растяща прогресия в годините.
3. Таблицата не е актуална- в Северен Вестфален броя на мигрантите е далеч по- голям.
Учудващ е факта, че бившата соц. Германия е борбената страна в Немско и точно в тази и част броя на мигранти не само че е по-малък, но и те са поставени да живеят под силен контрол и ежедневно наблюдение.

На мен ми е жал за немския народ като цяло, който търпи простотията по "върховете"...



Напълно съм съгласен с теб, а статистиката за процента на мигрантските деца е от 2006г., несъмнено има промяна защото днес сме 2017г.

УБИЙСТВОТО НА МЪЖКОТО И СИЛНО НАЧАЛО В ГЕРМАНИЯ Е ФУНДАМЕНТАЛНО!

То се прави и в други държави, но много по-малко и по-слабо отколкото в Германия.

"Вие на запад" :) винаги пропускате РУСИЯ, Германия е жертва териториално на първо място на славянските боклуци от изток, аз никога не забравям враговете поляци, чехи, вкл. и руснаци, които исторически, а и днес са убийци на Германия.

Когато споменавате американците, не забравяйте поляците и руснаците в умираща германия!
цитирай
24. batogo - !!!:))) Тигре,
06.10.2017 16:27
Да се защитаваш и да се браниш от АГРЕСИЯТА на нападателите ДА, но НЕ да господстваш, да унищожаваш, да унижаваш, да се налагаш с агресия и да рушиш духовността, красотата, любовта и всичко ценно, което Духът е сътворил с Мъдрост и Любов!
А за еврейските интриганти и техните пъклени мизерии думите са слаби! Те създадоха и нацизма, и комунизма, и тайните банкерски общества, и най голямата терористична организация в света - коминтерна, който разпръскваше червения терор по цял свят!
цитирай
25. nbrakalova - …Светът срещу Германия…
06.10.2017 17:37
„[…] ТОВА Е ВОЙНА НА ЕДИН ТИП ХОРА СРЕЩУ ДРУГИ; ТОЧНО ТАКА ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ ХОРА И ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА СВЕТЛИНАТА, СРЕЩУ ДИВИТЕ ВАРВАРИ, КОИТО ЛЕЛЕЯТ ТЪМНИНАТА. ТОВА Е БОРБА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО СРЕЩУ ГЕРМАНСКАТА НАЦИЯ. […].” – и пр.?!...

Чудовищно, демонично лицемерие! Виртуозна демагогия, поднесена с арогантна „цивилизована“ надменност! Зловещо непознаване и подценяване идеологическата и политическа същност на съюзника, зад когото „светът“ застана, а и все още стои?! При такава самонадеяност „освободителите“ заслужаваше да ги бе залял комунизЪма – болшевишкият и от Сталинския тип. Те обаче в точното време и място хитро се измъкнаха, спирайки „защитата“ си до Берлин. Не че ще им се размине; то пак ще им се случи, макар не в познатия ни примитивен вариант. Или може би точно, защото познаваха „великия“ съюзник, го използваха срещу Германската нация?!

О, не! Такава „светлина“ може да заблуди само невежите и онези, които не ги е газил болшевишкия ботуш! Тук не става въпрос толкова за националсоциализъм или хитлеризъм… То е само повод. Други са причините да се изправи „Човечеството“ срещу Германската нация!!! Но точно без Германската нация Европа би останала в повече варварска и средновековно невежа! Дори само поради факта на Германската реформация, чиято 500-годишнина би трябвало с респект да се отбележи от „цивилизованите хора на светлината“ през тази, 2017 година!
цитирай
26. didanov - Нали това беше идеята за обединена и ...
07.10.2017 08:40
Нали това беше идеята за обединена и демократична европа-свбодно движение и работа на европейците кой където иска или и това беше пропаганден трик за изтичане на мозъци?Източноевропейските мигранти не могат да се сравняват с тези от Азия, нито по манталитет нито по възможност за интеграция. Само че като че ли в Германия предпочитат и канят именно вторите.Защо ли?
цитирай
27. germantiger - ...
07.10.2017 09:18
batogo написа:
Да се защитаваш и да се браниш от АГРЕСИЯТА на нападателите ДА, но НЕ да господстваш, да унищожаваш, да унижаваш, да се налагаш с агресия и да рушиш духовността, красотата, любовта и всичко ценно, което Духът е сътворил с Мъдрост и Любов!
А за еврейските интриганти и техните пъклени мизерии думите са слаби! Те създадоха и нацизма, и комунизма, и тайните банкерски общества, и най голямата терористична организация в света - коминтерна, който разпръскваше червения терор по цял свят!


Напълно съм съгласен с теб и именно днес германия не се защитава демографски и не се брани културно.

Именно днес този народ е превърнат в овце, които отстъпват масово пред мигрантската наглост вкл. балканската там, не само ислямската.
цитирай
28. germantiger - ...
07.10.2017 09:29
didanov написа:
Нали това беше идеята за обединена и демократична европа-свбодно движение и работа на европейците кой където иска или и това беше пропаганден трик за изтичане на мозъци?Източноевропейските мигранти не могат да се сравняват с тези от Азия, нито по манталитет нито по възможност за интеграция. Само че като че ли в Германия предпочитат и канят именно вторите.Защо ли?


Обединена Европа беше създадена без вас - вие българите бяхте руски курви и до голяма степен още сте.

Славянския изто и балканския Ориент не е Европа!

Европа беше замислена по друг начин и реализирана до 1990г. правилно.

За мен руснаците, поляците, бошняците, косоварите с албанците, вашите български и румънски цигани, сърбите, италианците, гърците, хърватите и вкл. вие българите сте също демографски убийци на Германия и това е абсолютен факт.

И защо според теб мигрантите от източна Европа не били като ислмските или искате само вие да претопявате и наследявате "германия", което успено допринасят особено руснаци и поляци.

Или намираш руската мафиа за предпочитано зло или шиптърската такава или българската циганска и мафиа с проститутки за повече ок?!

Да, вие не изнасилвате толкова и не строите джамии, в смисъл вие убивате Германия как с нещо като упойка и за това сте за предпочитане ли или за това според теб трябва да продължите да отивате там не като наводнение, а като ручейчета?
цитирай
29. germantiger - ...
07.10.2017 09:43
За мен има само единици, които са качествени и невредни за германския народ - такива като Вейлет, като Кондоферски, като някои, но не всички оркестранти, стиденти и лекари.

Източно-европейците са същите демографски убийци на Германия като турци, кюрди, араби и пр., но просто втори след тях.
цитирай
30. germantiger - ...
07.10.2017 09:46
nbrakalova написа:
„[…] ТОВА Е ВОЙНА НА ЕДИН ТИП ХОРА СРЕЩУ ДРУГИ; ТОЧНО ТАКА ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ ХОРА И ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА СВЕТЛИНАТА, СРЕЩУ ДИВИТЕ ВАРВАРИ, КОИТО ЛЕЛЕЯТ ТЪМНИНАТА. ТОВА Е БОРБА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО СРЕЩУ ГЕРМАНСКАТА НАЦИЯ. […].” – и пр.?!...

Чудовищно, демонично лицемерие! Виртуозна демагогия, поднесена с арогантна „цивилизована“ надменност! Зловещо непознаване и подценяване идеологическата и политическа същност на съюзника, зад когото „светът“ застана, а и все още стои?! При такава самонадеяност „освободителите“ заслужаваше да ги бе залял комунизЪма – болшевишкият и от Сталинския тип. Те обаче в точното време и място хитро се измъкнаха, спирайки „защитата“ си до Берлин. Не че ще им се размине; то пак ще им се случи, макар не в познатия ни примитивен вариант. Или може би точно, защото познаваха „великия“ съюзник, го използваха срещу Германската нация?!

О, не! Такава „светлина“ може да заблуди само невежите и онези, които не ги е газил болшевишкия ботуш! Тук не става въпрос толкова за националсоциализъм или хитлеризъм… То е само повод. Други са причините да се изправи „Човечеството“ срещу Германската нация!!! Но точно без Германската нация Европа би останала в повече варварска и средновековно невежа! Дори само поради факта на Германската реформация, чиято 500-годишнина би трябвало с респект да се отбележи от „цивилизованите хора на светлината“ през тази, 2017 година!


Няма какво да добавя - АБСОЛЮТНО СЪГЛАСЕН!
цитирай
31. planinitenabulgaria - Не са толкова тежки за Германия проблемите й днес, както ги преценяваш.
07.10.2017 22:25
Немеца си остава немец, би бил той роден само от германка и напр. българин. Знам един такъв, пълнаценен германец.Обстоятелството, че Германците като ум и интелект са първите в Европа, а не знам дал не и в света, срещу тях се противопоставят държавите примати като Русия и КНДР, държавите паразити като Англия и Гърция, а също и държавите боклуци, но такива няма да назовавам. Нормалните държави обаче, към които принадлежеше и България до 1944 г. нямат причина да мразят по-издитнатите от тях, те имат интереси да са в съюз с тях. Без да са им направили нищо германците, приматите, паразитите и боклуците ако могат, ще ги разделят на молекули не поради завист, но от опасения, че ще бъдат изпреварени по всички нправления.
Това бе и целта на двете световни войни, но втората е тази, която положи основата за разрухата на уж на Германия, а се окзава, че тази разруха обхваща цяла Европа. Това, което се случва сега бе замислено от Англия, но проблемите, които тя натресе след ВСВ на света засягат и нея. Най-просто казано, една държава паразит за да продължава да бъде паразит докара толкова бели на света, споменавам дори проблема с кюрдите днес. За да постигнат това, за да унижат германците, победените във войната от германците англичани си отмъстиха на Германия, напомням за февруарската бомбардировка на културната столица на Германия, Дрезден.
Страхувайки се от Германия, от нея отнеха територии, въведоха й рестрикции, натресоха й план за възстановяване "Маршал", с който да американизират Германия и мисленето на германците. Няма да се предадат обаче пред това предизвикателство германците. Те са дали достатъчно на света, а по света въпреки упорито провеждането опростачване на хората чрез училища медии, фейсбуци и туитъри, тези, които не се подават на манипулациите усещат каква е истината.
Все още обаче има промити мозъци и аз изтъквам една грешка тип "основно заблуждение" на г/н ВМИР, който счита, че германците започнали войнаата за да победат СССР. Санкта симплицитас...
цитирай
32. allvin - ,,Новият Световен Ред"!
07.10.2017 22:32
Убийството на Германия е само един пъзел от изграждащата се в момента картина на новия световен ред. И в България е почти същото, макар и малко по друг начин...
цитирай
33. didanov - защо ни приеха в обединена европа?
08.10.2017 02:08
на всички беше ясно, че България и Румъния не изпълняваха критериите за пълноправно членство. Защо тогава ЕС си затвориха очите? Мног просто - за да ни ограбят по-лесно до шушка и да си продават по-изгодно стоките. Също така двете страни ставаха подопечни и с европейски директиви можеха по-лесно да се управляват и да се въвеждат непопулярни решения и такива, които вредят на националните интереси. Тоест обединения капитал превърна партийните номенклатурчици с модерни капиталисти. Западните интереси не се посвениха да работят заедно с бившите вече комунисти, за ограбването на създаденото по време на социализма. С какво тогава се различават от руснаците?
колкото до германците за тях демографският проблем не е толкова оголям в сравнение в зависимостта на германската външна политика от САЩ и от реалния факт, че самите германци са заложници на американците, които единствени още не са се изтеглили от Германия след ВСВ. Германските медии в голямата си част са собственост на американски концерни и цензурата е подобна на съветската такава - защо тогава никой не говори за това? Разбиването на арабските държави в северна Африка като фронт пост за спирането на бежанци беше умишлено създадено от американците и западните съюзници, същото е събитията в близкия изток и най-вече Сирия.Насилственото внасяне на демокрация или по-скоро на "контролиран хаос" не се различава много от насилственото внасяне на комунизма практикувано от СССР. Всичко което правиха руснаците навремето "продажбата на оръжие, изпращането на военни съветници,провокиране на граждански войни, открито поддържане на радикални и тиранични режими " сега се прави и ръководи от американците и техните западни съюзници. Някои не могат да разберат,че нито САЩ нито Русия, нито Израел или Китай имат интерес от една силна и обединена Европа - и всички работят срещу това. Много е тъпо, когато някои виждат само опасността от изток, а са слепи за тази от запад или вътре в собствените редици.
цитирай
34. didanov - конкретно за германия
08.10.2017 02:34
аз не виждам демографския проблем като най-важен проблем за момента неговият ефект е дългосрочен, но той може да се стопира относително лесно с определени политически и социални мерки. Явно е нежеланието или неспособността на германските политици обаче да го решат и това определено се контролира отвън.
не знам дали си живял на запад но интергирането на еидн източноевропеец в германското общество протича много по-лесно и евтино за германеца в сравнение с един афганистанец, иракчанин или африканец при които културните и религиозните различия са доста големи. Подобното се разтваря в подобно както се казва и историята е показала, че една асимилация може да протече по един бърз и безполезен начин в рамките само на едно-две поколения. Виж ако зовеш към възръщане на "чистотата на расите" това е вече друго нещо.
За мен германците не са толкова големи жертви както ги описваш, защото има страни в, които геноцида не е скрит, а поголовен във всички сфери на обществото - здравен, икономически, социален, политически. Основният проблем на германците е психологически и той се дължи в материалното презадоволяване на обществото, което води да изкривяване на потребностите и разрушаване на семейството като стожер на моралните устои. Това е характерно за всички големи империи или цивилизации, където златните години са последвани от духовен и морален упадък, разврат, хаос и притъпяване на инстинктите на самосъхранение. И тогава обикновено идват "варварите" и "довършват" разпадането.
Западна Европа изживява своя апогей и това се вижда на всички нива - този път "варварите" обаче имат нова тактика - най-силното оръжие на Запада - демокрацията и свободите се превръща в дамоклиев меч, който ще ги превърне от господари в роби. Това е в реда на нещата. Последните ще станат първи както се казва, колелото на живота се върти.
Историята също показва, че всяка демокрация е последвана тиранство или тоталитаризъм и историята на ЕС няма да бъде по-различна.
цитирай
35. vmir - 31. planinitenabulgaria,
08.10.2017 09:52
planinitenabulgaria написа:

Все още обаче има промити мозъци и аз изтъквам една грешка тип "основно заблуждение" на г/н ВМИР, който счита, че германците започнали войнаата за да победат СССР. Санкта симплицитас...


Г-не, струва ми се, че ме бъркате с някого. Не се смятам за специалист по ВСВ, за да накъсвам историята или да я обобщавам с подобни разтегливи твърдения. Ако целта Ви е да ме предизвикате да се оправдавам, мога само да отбележа, че от позиция на формалната логика никой не започва война, за да я загуби.

Ако Вие вярвате в това, за мен то е равносилно на гореспоменатата глупост, че Запада ни е приел в ЕС, за да ни ограби и да ни продава стоките си. Намирам подобни безумия за продукт на изконнен източен примитивизъм. Само болшевишки престъпни мозъци могат да вярват, че като откраднат москвича и панелката на голтака, той ще си купи Мерцедес и вила на Женевското езеро ... Само за болшевиците благосъстоянието няма връзка с икономиката - нали лаладжийството им е златната мина и ключът към благоденствието.

Ако имате нещо друго в предвид, моля пояснете се!
цитирай
36. germantiger - ...
08.10.2017 10:29
didanov написа:
на всички беше ясно, че България и Румъния не изпълняваха критериите за пълноправно членство. Защо тогава ЕС си затвориха очите? Мног просто - за да ни ограбят по-лесно до шушка и да си продават по-изгодно стоките. Също така двете страни ставаха подопечни и с европейски директиви можеха по-лесно да се управляват и да се въвеждат непопулярни решения и такива, които вредят на националните интереси. Тоест обединения капитал превърна партийните номенклатурчици с модерни капиталисти. Западните интереси не се посвениха да работят заедно с бившите вече комунисти, за ограбването на създаденото по време на социализма. С какво тогава се различават от руснаците?
колкото до германците за тях демографският проблем не е толкова оголям в сравнение в зависимостта на германската външна политика от САЩ и от реалния факт, че самите германци са заложници на американците, които единствени още не са се изтеглили от Германия след ВСВ. Германските медии в голямата си част са собственост на американски концерни и цензурата е подобна на съветската такава - защо тогава никой не говори за това? Разбиването на арабските държави в северна Африка като фронт пост за спирането на бежанци беше умишлено създадено от американците и западните съюзници, същото е събитията в близкия изток и най-вече Сирия.Насилственото внасяне на демокрация или по-скоро на "контролиран хаос" не се различава много от насилственото внасяне на комунизма практикувано от СССР. Всичко което правиха руснаците навремето "продажбата на оръжие, изпращането на военни съветници,провокиране на граждански войни, открито поддържане на радикални и тиранични режими " сега се прави и ръководи от американците и техните западни съюзници. Някои не могат да разберат,че нито САЩ нито Русия, нито Израел или Китай имат интерес от една силна и обединена Европа - и всички работят срещу това. Много е тъпо, когато някои виждат само опасността от изток, а са слепи за тази от запад или вътре в собствените редици.


Именно, само че обратното

- ВИЕ БЪЛГАРИТЕ ВИЖДАТЕ САМО ЛОШИЯ ЗАПАД, НО НЕ ВИЖДАТЕ ЛОШИЯ ИЗТОК В МАСАТА СИ СТЕ ТАКА

понеже си незнаещ роблемите на германия сравнен с мен, който знам проблемите на германия в дълбочина и конкретика нива над теб, аз ще ти кажа, че демографския пробем е номер 1 на германия, всичко друго е след това

- чудесно знам как се интегрират всякакив в германия и за това аз не ти говорех за интеграция, и НЕ ТИ ПИША ЗА ЧИСТА РАСА, а за вашите източно-европейски бебета и мигранти които също са убийци на германия, защото поляците и руснаците са заляли германия отдавна

- също така едва ли има българин, който да няма поне един роднина или някой познат който да е в германия - всички имате такива роднини, познати или приятели, факт и аз съм 100% прав

- напротив - геноцида над германия е най-опасен, защото народа изчезва, докато всякакви убийства в африка се "попълват" с последващите бол черни бебета - където и да избиват кюрди, кюрди ще има пак и пак, докато унищожението на невъзпроивежащия се запад отива към окончателно ако нещо не се промени, същото е и с твоята българия - тук не те избиват на война, но вероятно ако няма промяна след 100 години ще те претопят и това е по-опасния геноцид от войната в сирия например

- абсолютно грешиш, че този път варварите имали избрали друго оръжие - това оръжие варварите винаги са го имали, не точно този път и те нямат друга тактика, АТАКТИКАТА КОЯТО ИМ Е ДАДЕНА, ПОЗВОЛЕНА, ПРОТЕКТИРАНА И ИМЕННО ПОКАНЕНА ТАКА ДА ЛИКВИДИРА

ТУК НЕ СТАВА ДУМА ЗА ВАРВАРИ СРЕЩУ ЦИВИЛИЗАЦИЯ, А ЗА УПРАВЛЯВАЩИ СРЕЩУ СВОИТЕ НАРОДИ ПОСРЕДСТВОМ "ВАРВАРИ"

днешните варвари не биха постигнали нищо ако управляващиет запада и част от изтока бяха решили да ги спрат - не - управляващите запада и част от изтока канят варварите създават им условия да ликвидират собствените им народи, като в ликвидацията на запада участвате и вие източно-европейците масово също!

- за ограбването съм почти съгласен с теб - до голяма степен е така и тук нямам възражения към написаното от теб, с тази ралзика, че ако тук вашите искаха - щяхте да имате държава и стандарт - забележи поляци, чехи, унгарци, словаци, словенци, хървати, дори румънци искат капитализъм в масовата си част и грам не биха върнали червения ви руски комунистически "социализъм", но вие българите да, огромна част от вас сте руснаци и комуняги като анталитет и природа
цитирай
37. germantiger - ...
08.10.2017 10:54
allvin написа:
Убийството на Германия е само един пъзел от изграждащата се в момента картина на новия световен ред. И в България е почти същото, макар и малко по друг начин...


В България далеч не е същото или ПОЧТИ същото, защото

убиването на германия е от 60-те години на миналия век демографски

в българия е да кажем условно след 1990г.

германци не убиват демографски българия

българи макар и минимално участват в това в германия

духовното убийство на германия е нива и по-жестоко от българското убийство

ЗА УБИЙСТВОТО КАТО ДЕМОГРАФСКО, КУЛТУРНО И НРАВСТВЕНО В БЪЛГАРИ И ГЕРМАНИЯ КАТО СТРАТЕГИЯ, СТРЕМЕЖ, ПОЛИТИКИ СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБ, разбира се че подобни процеси текат и се конструират почти навсякъде в Европа, вкл. и в българия - факт е, да
цитирай
38. germantiger - към planinitenabulgaria
08.10.2017 10:59
Съгласен с теб с изложението ти за ВСв и преди ВСВ, много добре си го написал и често пъти заслужено съм ти правил комплименти за стратегическия поглед, който си демонстрирал върху света от което и аз съм запомнил по нещо от теб.

Убеден съм обаче, че поради по-дълбокото ми познаване от теб на германските проблеми вкл. днес (ще ме извиниш за тази ми претенция) аз правилно виждам огромността и теже4стта на проблемите на германия днес и скоро тази страна ще започне да има потресаващи сигнали, а в едно обозримо бъдеще и вероятни сривове, просто няма как да е иначе ако нещо тотално не се промени, защото подмяната на германските бебета с негермански, защото убийството на германския дух и самосъзнание със сигурност ще доведе до катасстрофа!
цитирай
39. didanov - вие българите...
08.10.2017 13:29
не е нужно да ме слагаш под общ знаменател..защо подминаваш с мълчанието сравнението между братушките и американците например? защото знаеш, че съм прав и обективен.
по твоята логика за да няма убиване на германците не трябва да има чужди мигрантски бебета,но това е безсмислено - чужди бебета е имало винаги, и ще има, но с времето са били претопявани и асимилирани. Точно за това правилната интеграция играе огромна роля в демографския процес - защото в крайна сметка има значение дали тези мигрантски бебета ще се почувстват германци и ще заживеят както германците и ще възпитават като германци своите деца. Интегрираният източноевропеец много по лесно (за две-три поколения) вече ще е забравил майчиния си език и родината на дедите си. примери в историятаа има много за това. По друг стои въпросът със слабо интегрирания турчин или афганистанец.
Един пример :Турците в Германия и Австрия бавно но славно стават града в града, държава в държавата - има вече детски градини, които са ислямски, турски магазини, турски заведения и ресторанти, турски дискотеки,турски джамии, турско говорящи чиновници - тоест нуждата да се говори немски език в ежедневния бит отпада в голяма степен, а езиковата бариера е първата пречка за правилната интеграция.
Да в Германия има демографски проблем - според "подмяната" на германски бебета с мигрантски е най-голям. Да приемем, че е така - но къде е разковничето на проблема - че германците по една или друга причина НЕ ИСКАТ, НЕ МОГАТ ИЛИ НЯМАТ НУЖДА ДА РАЖДАТ БЕБЕТА! Най-много едно или две! Това си е чисто психологическа нагласа, която няма нищо общо с мигрантите. Германците не могат да кажат, че нямат пари за деца, нямат условия за отглеждането им, нямат държава - здравна, социална и образователна система, която да им пречи да отглеждат деца. Всичко това масата от германци го притежават и въпреки това намаляват с 140 000 годишно? Мигрантите ли са виновни за това?
цитирай
40. didanov - кой ръководи процесите след падането на Берлинската стена?
08.10.2017 13:37
казваш: АТАКТИКАТА КОЯТО ИМ Е ДАДЕНА, ПОЗВОЛЕНА, ПРОТЕКТИРАНА И ИМЕННО ПОКАНЕНА ТАКА ДА ЛИКВИДИРА .ТУК НЕ СТАВА ДУМА ЗА ВАРВАРИ СРЕЩУ ЦИВИЛИЗАЦИЯ, А ЗА УПРАВЛЯВАЩИ СРЕЩУ СВОИТЕ НАРОДИ ПОСРЕДСТВОМ "ВАРВАРИ"" - аз питам кой ги подкрепя, спонсорира, прикрива тези управляващи виновни за смъртта на Германия?
цитирай
41. germantiger - ...
08.10.2017 14:40
didanov написа:
казваш: АТАКТИКАТА КОЯТО ИМ Е ДАДЕНА, ПОЗВОЛЕНА, ПРОТЕКТИРАНА И ИМЕННО ПОКАНЕНА ТАКА ДА ЛИКВИДИРА .ТУК НЕ СТАВА ДУМА ЗА ВАРВАРИ СРЕЩУ ЦИВИЛИЗАЦИЯ, А ЗА УПРАВЛЯВАЩИ СРЕЩУ СВОИТЕ НАРОДИ ПОСРЕДСТВОМ "ВАРВАРИ"" - аз питам кой ги подкрепя, спонсорира, прикрива тези управляващи виновни за смъртта на Германия?


Аз също съм се питал, защото и да питам "публично" файда няма.

Същото могат да се запитат почти всички народи в Европа, но едва ли ще получат отговор.

Предполагам много отговори на тези въпроси, но те не ме задоволяват, защото не вярвам да са пълните и цялостни отговори от типа - интереса за пари, световната коспирация, еврейте и пр. - за мен това може да е част от отговора, но не целия.
цитирай
42. germantiger - ...
08.10.2017 14:41
didanov написа:
не е нужно да ме слагаш под общ знаменател..защо подминаваш с мълчанието сравнението между братушките и американците например? защото знаеш, че съм прав и обективен.
по твоята логика за да няма убиване на германците не трябва да има чужди мигрантски бебета,но това е безсмислено - чужди бебета е имало винаги, и ще има, но с времето са били претопявани и асимилирани. Точно за това правилната интеграция играе огромна роля в демографския процес - защото в крайна сметка има значение дали тези мигрантски бебета ще се почувстват германци и ще заживеят както германците и ще възпитават като германци своите деца. Интегрираният източноевропеец много по лесно (за две-три поколения) вече ще е забравил майчиния си език и родината на дедите си. примери в историятаа има много за това. По друг стои въпросът със слабо интегрирания турчин или афганистанец.
Един пример :Турците в Германия и Австрия бавно но славно стават града в града, държава в държавата - има вече детски градини, които са ислямски, турски магазини, турски заведения и ресторанти, турски дискотеки,турски джамии, турско говорящи чиновници - тоест нуждата да се говори немски език в ежедневния бит отпада в голяма степен, а езиковата бариера е първата пречка за правилната интеграция.
Да в Германия има демографски проблем - според "подмяната" на германски бебета с мигрантски е най-голям. Да приемем, че е така - но къде е разковничето на проблема - че германците по една или друга причина НЕ ИСКАТ, НЕ МОГАТ ИЛИ НЯМАТ НУЖДА ДА РАЖДАТ БЕБЕТА! Най-много едно или две! Това си е чисто психологическа нагласа, която няма нищо общо с мигрантите. Германците не могат да кажат, че нямат пари за деца, нямат условия за отглеждането им, нямат държава - здравна, социална и образователна система, която да им пречи да отглеждат деца. Всичко това масата от германци го притежават и въпреки това намаляват с 140 000 годишно? Мигрантите ли са виновни за това?


Ето тук грешиш:

- убеден съм, че добре знаеш - аз не те слагам под общ знаменател лично теб, а пиша за масата или според мен по-голямата част от българите и със сигурност мнозинството от пишещите тук в блог.бг, защото именно тук се намираме и ТУК В БЛОГ.БГ МАСАТА "СТЕ"/ИЛИ СА БЪЛГАРСКИ РУСНАЦИ, вкл. и ти до голяма степен покрай твоя славянски дъновизъм

да оставя дънозивма ти, зщаото ще влезем в излишен "разговор", понеже ти ще ми го посочиш като всечовешки, а аз ще ти драсна защо е прославянски според мен от това, което съм чел

- разбира се, че винаги бих сравнил американците и руснаците и ТОЧНО АЗ В БЛОГ.БГ В КОМЕНТАРИ много пъти съм споменавал, че ВРАГОВЕТЕ НА ЕВРОПА СА РУСИЯ И САЩ - ВИЕ МАСАТА БЪЛГАРИ В БЛОГ.БГ ВИЖДАТЕ ИЛИ САМО АМЕРИКАНЦИТЕ ИЛИ СМАО РУСНАЦИТЕ, АЗ МНОГО ЧЕСТО В КОМЕНТАРИ СЪМ ПОСОЧВАЛ ЗАЕДНО ДВЕТЕ СИЛИ

- защо пиша антируски в блог ми години наред - отговора е простичък и ясен и ти го подозраш предполагам, а моя отговор е: масата тук в блог.бг сте проруски комунисти/ти предполагам не си, но масата сте/или са

- именно руските престъпления през всв са много над тези на американци и всякакви западняци в германия - истинския убиец на германци през всв е русия, не някой от запад, а както си забелязъл аз често пиа за втората световна война, не за карибската криза или нещо друго например, нали

- именно руснаицте се гаврят и се гавреха най-много с геманска история след всв, именно те фалшифицираха историята много повече от западняците за всв след всв, именно при руснаците и вас имаше най-голяма германофобия 45 години и ако ВАШИЯ КИОМУНИЗЪМ НЕ БЕШЕ ПАДНАЛ ПАК ВИЕ РУСНАЦИТЕ И КОМУНИСТИТЕ ЩЯХТЕ ДА СТЕ И ДОСЕГА ГЕРМАНОФОБИ ИСТОРИЧЕСКИ, що иде реч до история

- германските земи вкл. и родовите ми са взети не от американци или западняци а от поляци и руснаци и това е абсолютен факт - СЕГА Е ЯСНО ЗАЩО ПИША АНТИРУСКИ НАЛИ ИЛИ?

- ако пиша за днешния ден (А ЗА ДНЕШНИЯ ДЕН АЗ РЯДКО СЪМ ПИСАЛ И РЯДКО ПИША) щях да споемна американците, защото именно от запад идва гаврата с национален дух и вкарването на мигранти - това е ЗАПАДНО ТВОРЕНИЕ

НООООООООООООООООООООО

- ТО ПЪРВО УБИВА ЗАПАДНИТЕ НАРОДИ - МИЛИОН % ФАКТ

- ако тези явления и политики бяха насочени само срещу изтока, аз трябваше дума да не отворя, ти щеше да си абсолютно прав за ЛОШИЯ ЗАПАД

- ОБАЧЕ ЛОШИЯ ЗАПАД УБИВА ПЪРВО СВОИТЕ НАРОДИ И ЗА ТОВА ТОЙ НЕ Е "ЛОШ" - ЩЕШЕ ДА Е ТАКЪВ АКО УБИВАШЕ ТАКА ВРАГОВЕТЕ СИ, а той убива и отслабва първо себе си и едва след 1990 вас на изток и за това той не е лошия запад, защото явно на запада НЯКОЙ ДРУГ НЕЗАПАДЕН МУ НАЛАГА ТОВА

- АКО ЗАПАДА БЕШЕ ЛОШ ЩЕШЕ ДА УБИВА ТВОЯ ИЗТОК, А ЗАПАДА УБИВА ПЪРВО И НАЙ-МНОГО СЕБЕ СИ и тук лафа за лошия запад не издържа

- империи и народи владяли света и побеждавали други - сега тъпчат своето и целенасочено го убиват - не запада е лош, а ТОЙ Е ПЪРВАТА НЕЧИЯ ЖЕРТВА и аз като теб питам чия
цитирай
43. germantiger - +
08.10.2017 15:03
според мен абсолютно грешиш и в друго

казваш, че мигрантски бебета е имало винаги - АБСОЛЮТНО НЕ и веднага ти доказвам защо

- имало е чужди бебета винаги и навсякъде, но НЕ ТАКИВА КОИТО ДА ПОДМЕНЯТ БЕБЕТА НА НАРОДА ТАМ

- ТОВА В ИСТОРИЯТА Е УБИВАЛО НАРОДИ, НЕ Е БИЛО ИНТЕГРАЦИЯ, А ЛИКВИДАЦИЯ

- едно е да има 100, 1000, 10000 чужди бебета и мигранти, съвсем друго е като днес да има 200 000 чужди бебета и милиони мигранти в германия и други държави

- НЕ БЪРКАЙ БЕЖАНЦИ, НЕ БЪРКАЙ ПРЕСЕЛНИЦИ ИСТОРИЧЕСКИ С ТОВА КОЕТО СТАВА ДНЕС - ТИХ ГЕНОЦИД, БЕБЕЛАШНИКОВ ВМЕСТО КАЛАШНИКОВ

- векове наред в бг има турци - те си останаха турци и не станаха българи нали
- векове наред беше турско тук, но българите останаха българи нали да
- векове наред тук имаше цигани и пак са си цигани, арменци итн

какво ти думам - че народите въобще до 20-и век не са смесвали както САМО НА ЗАПАД ДНЕС, народите до 20-и век са пазили своето национално или народностно или етническо

сега обаче на запад и в по-широк план в европа е друго - съзнание, манталитет, антинационално, ЛЕВИЧАРСКО, ЛИБЕРАЛНО - това няма аналог в историята на силните държави - никоя силна държава и никоя оцеляла никога не е била ЛЕВИЧАРСКА ИЛИ МИГРАНТСКА... дори едни сащ са били главно англо-езични или ЛИДИРАНИ ОТ АНГЛО-САКСОНЦИТЕ... само сащ са някакъв друг проект евентуално, но там и в канада е друго

- какво значи по народност канадец - смях в залата - има английски или френски канадци има и мигрантски, но канадци като етнос, племе няма нали

- още нещо - източно-европейските бебета са също смърт за германия, защото исторически аз добре знам - в германия не е имало инвазия до сега демографска на румънци, на българи, на хървати, НАЙ-ВЕЧЕ НА ПОЛЯЦИ И РУСНАЦИ, А СЕГА В 20-И КРАЯ И НАЧАЛОТО НА 21-И ВЕК ИМА И МНОГО ОТ ТИЯ РУСНАЦИ ДПОРИ СЛЕД ГОДИНИ В ГЕМАНИЯ НЕ ГОВОРЯТ НЕМСКИ И ТОВА ТВОИ ПОЗНАТИ АКО ЖИВЕЯТ В ГЕРМАНИЯ ЩЕ ТИ ГО КАЖАТ!

- славяните в границите на гемания преди векове винаги са били различни, както и германците в славянските дтржави винаги са се отличавали - ПОЧТИ ВИНАГИ ТЕЗИ ДВЕ "СЪСТАВКИ" СА БИЛИ ПРОТИВНИЦИ В БОЛ КОНФЛИКТИ И ЧЕСТО ПЪТИ ЗАПЛАХА ЕДНИ ЗА ДРУГИ

- процесите на претопяване и интеграция между германци и славяни са били редки и забележими в историята като изключения в сравнение с противоборствата и войните между тях които са много повече

И НА ФИНАЛА НА КОМЕНТАРА МИ:
ТИ ИСКАШ ЛИ БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ ПОДМЕНЕНА ОТ РУМЪНСКИ НАПРИМЕР БЕБЕТА ИЛИ ОТ СРЪБСКИ, ИЛИ ОТ ГРЪЦКИ, НО НЕ ОТ ИСЛЯМСКИ ИЛИ ТУРСКИ - СЪМНЯВАШ СЕ ДА ИСКАШ ТОВА

НИМА ЗА ТЕБ Е ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ ДА БЪДЕШ ПОДМЕНЕН ОТ ГРЪК ИЛИ РУМЪНЕЦ, НО НЕ ОТ ТУРЧИН

АКО СИ ИСТИ9НСКИ БЪЛГАРИН ЩЕ ИСКАШ НИКОГА И ОТ НИКОГО ДА БЪДЕШ ПОДМЕНЕН

ЗА ТОВА ЕБЕ ТИ СИ МАЙКАТА СЛАВЯНСКА В ГЕРМАНИЯ - БИХ ПОЖЕЛАЛ ИЗСЕЛВАНЕ И ЗА ВАС

но това никога няма да стане и почти сигурно е, че германска германия ще умре до края на този век ако нещео не се промени тотално, но аз съм убеден песимист и просто записващ хроникьор на тази смърт нищо повече

обаче никое коепеле мигранстко няма да си въобразява, че е прав с истината си, майка ви да еба мигранстска и българска включително
цитирай
44. germantiger - ++
08.10.2017 15:17
ИСКАШ ЛИ ДА СИ ГОВОРИМ ИСТИНИ ДИДАНОВ

- изнесла ли се е германия в българия - не

- обаче изнесла ли се е една част от българия в германия - да

- тук вие не искате да има бежанци, но искате вие българите да емигрирате по света

- наричаш ислямските мигранти в германия опасност - и си абвсолютно точно прав

- но не само те, а и източно-европейците като поляци и руснаци са премного в германия

- причините да не раждат германския, българския и други народи са различни, но има някои общи фунаментални причини - феминизъм, желание за кариера, МАТЕРИАЛИЗЪМ, стремеж към качество и образование на единицата, отричане от патриотизма и националното, кеф, капризност, разглезеност на личността, отказ от морал, религия итн итн итн - причини много и ВСИЧКИ ТЕ СА НЕСЛУЧАЙНИ, ВСИЧКИ ТЕ СПОРЕД МЕН СА УМИШЛЕНО ВЪПЛЪТЕНИ В БЕЛИТЕ ЕВРО-НАРОДИ
цитирай
45. germantiger - ...
08.10.2017 16:26
Извинявам се, за псувнята в коментар 43, но така ми дойде.

Въобще не се отричам защото маса мигранти вкл. българи заслужават тази майна, но и маса мигранти и българи НЕ я заслужават.

За това не съм докрай съответстващ и не съм справедлив с този цинизъм, защото не е към всички - на качествените малко мигранти и българи там се извинявам, на другите не - бих псувал още!
цитирай
46. vmir - Да се приеме, че собственикът на мерцедес приема дивака, който краде и шантажира за свой съюзник
09.10.2017 05:48
за да му открадне москвича е не само непродуктивно, но и болшевишко. Болшевиките, дори с претенции за цивилизовани, се нуждаят от такива претексти като от слънцето и въздуха, за да крадат както от съплеменниците си с москвичи, така и от съгражданите си с мерцедеси. Болшевици има във всички държави, а болшевизмът не е присъщ само на голтаците. Германия започна ВСВ не за да я загуби и спечели Студената война, защото остана неподатлива на болшевишките изкушения за световно величие чрез ирационални безумия.

Коя Германия умира? Онази, която и без войните стана еталон за прецизност, качество и напредък, която научи диваците да живеят и произвеждат по немски стандарти, или Германия, която се опита с война да докаже превъзходството на расата си? Кое е по-германско от двете - пораженията във войните, или постиженията в останалите области? Да не би постиженията да изискват по-малко дух от пораженията? Кога военните победи на безпросветни над просветни народи са донесли добро на хората като цяло? Нима рухването на Римската империя не беше последвано от векове на хаос, произвол и масов терор, а "мрачното средновековие" e само мит? Нима Римската империя постигна върховете си на расова или етническа основа и не беше разрушена от етносите, които се колеха помежду си не за друго, а за собственото си величие?

Помисли за Кралство Прусия и старата му столица днес на кого принадлежи не за да се вайкаш, че убиват Германия, а да видиш реалността и да не се излагаш с витиеватости, сякаш Германия е искала нещо такова.

Тигре, може да се самоопределяш като германец, но балканския ти ген яко тръшка германския си опонент в теб.
цитирай
47. krumbelosvet - Сталин е казал
09.10.2017 09:00
Сталин е казал, че немският народ не може да бъде унищожен, както и руският. Това е РОМАНТИКА. М О Ж Е и още как. Още с тогавашните средства е можело. А днес всички условия са налице - за унищожение на ВСЕКИ НАРОД и на човечеството.
Евреи има всякакви. Както немци, българи и др. Но ПАРИТЕ НА СВЕТА Б Е З С П О Р Н О са в еврейски ръце. Не въобще в еврейски, а у БАНКСТЕРИТЕ и преди всичко на Уолктрийт, във ФР. Те разполагат с тайна свръх-наука, тайни свръх-технологии, с явна и ТАЙНА армия... Дано Бог е с нас, останалите ЧОВЕЦИ, негови творения...
цитирай
48. germantiger - ...
10.10.2017 10:25
Понеже те уважавам и мисля, че познавам истинския демократ в теб вмир, поради тези две причини ще се въздържа към заслужено остри думи към теб, но ще спомена твоето невежество по "въпроса" за Германия, зщаото то е факт и ни най-малко не преувеличавам.

Ще се опитам да бъда кратък, защото е излишно да говоря с човек нива под мен в познанието на дискутирания "проблем" германия:

- удар под кръста, непривчино от теб към мен, бих казал низко за личност като теб, чиявто висота познавам - твоя удар под кръста и низък "арумент", зщаото не е никакъв аргумент е лафати за това какво балканско побеждавало в мен - ти не спориш с мен по аргументи, смисъл, конкретика, а посягаш към мен вербално - н ти прилича а и не си прав, ще ти врна жеста в рая на рекоментара ми заслужено

- не пишеш нищо за милитаризма на сащ или шовизинизма или пък патриотизма в държави примерно като франция и англия - всички те са ядрени сили, всички те имат своето възпитание в гордост - едните са шерифи на света, другите празнуват наолеон 1, третите се дуят с колониалното минало на флота и героите си

- на този фон германия е нула като гордост и силни образи като възпитание - не - тя е възпитавана в чувство на вина вкл. не само за реалните си вини, но и за такива клеветнически и приписани на нея

- дори германия да беше виновна за всичко което й приписват на света има само един анрод растящ във вина - друг на земното кълбо няма - това е смао германски народ и гаврата с него

- попитай твои познати които са в германия и ако те са честни и нормални хора ще ти кажат - в германия днес има цензура надминаваща едва ли не хитлеровата, в германия днес децата се възпитават поколения наред във вина и гавра със собствената им история в нейната част на силни примери и мъжественост

- това няма аналог в света - например твоите американци вмир са мега горди дори с парче история смао на 200 години - не е нормално вскеи по земята да има гордост от война и история, германия да има вина и гавра несъответстваща на истината

АКО ТИ ВМИР НАМИРАШ, ЧЕ Е НОРМАЛНО ВСЕКИ НАРОД ДА СЕ ГОРДЕЕ СЪС СИЛА, А САМО ЕДИН ДА РАСТЕ ВЪВ ВИНА РЕАЛНА И ДРУГА ЧАСТ ИЗМИСЛЕНА, ЗНАЧИ ТИ ВМИР СИ ЗА НЕРАВЕНСТВО И НЕСПРАВЕДЛИВОСТ - ЗНАЧИ ИМАШ ДВОЙКИ КРИТЕРИЙ, ЗА ЕДНИ МОЖЕ, ЗА САМО ЕДИН ДРУГ НЕ - ЩЕ РЕЧЕ ВМИР В ТЕБ ПРЕОБЛАДАВА БОЛШЕВИШКОТО НЕЖЕЛИ БАЛКАНСКОТО В МЕН

трябва ли да ти обяснявам като на децата защо са необходими примери и гордост със сила или не? трябва ли да питам защо всички възпитават в това, само германия възпитава в обратно - това прави ли ти впечатление или си сляп за това, защото освен болшевищкото в теб надделява и лицемерно двойното в критерии
цитирай
49. vmir - 48. germantiger, Тигре,
10.10.2017 15:16
germantiger написа:
АКО ТИ ВМИР НАМИРАШ, ЧЕ Е НОРМАЛНО ВСЕКИ НАРОД ДА СЕ ГОРДЕЕ СЪС СИЛА, А САМО ЕДИН ДА РАСТЕ ВЪВ ВИНА РЕАЛНА И ДРУГА ЧАСТ ИЗМИСЛЕНА, ЗНАЧИ ТИ ВМИР СИ ЗА НЕРАВЕНСТВО И НЕСПРАВЕДЛИВОСТ - ЗНАЧИ ИМАШ ДВОЙКИ КРИТЕРИЙ, ЗА ЕДНИ МОЖЕ, ЗА САМО ЕДИН ДРУГ НЕ - ЩЕ РЕЧЕ ВМИР В ТЕБ ПРЕОБЛАДАВА БОЛШЕВИШКОТО НЕЖЕЛИ БАЛКАНСКОТО В МЕН

трябва ли да ти обяснявам като на децата защо са необходими примери и гордост със сила или не? трябва ли да питам защо всички възпитават в това, само германия възпитава в обратно - това прави ли ти впечатление или си сляп за това, защото освен болшевищкото в теб надделява и лицемерно двойното в критерии


Оценявам високо, че ми връщаш камъните за болшевизма и лицемерието така ясно и недвусмислено. Затова: НЕ, не намирам, никак даже не намирам, че народите трябва да се гордеят със сила, разбирай военна сила. Напротив – намирам го за най-отвратителното нещо, по-отвратително от самата война, защото едно е да воюваш за вдъхновяващи идеали, съвсем друго е да воюваш, за да унищожиш постиженията, вдъхновенията и законите на по-цивилизованите от теб. Германия е трагична жертва на второто и нейните военни поражения ме респектират много повече от военните победи над нея. Но това е дълга тема, за да обсъждам причините за това. Няма величие в това да избиваш, макар и войници. И ми се гади, когато чувам подобни идиотщини. Какво ти величие - и маймуна може да дръпне спусък или да натисне копче за изстрелване на ракета. Величието е в сътворението, не в разрушението. Само некадърници могат да се гордеят с армии и измислени военни победи. Голямата гордост – да населиш с мърлячи старата столица на Прусия. Свинчета със звънчета.

Лицемерието го търси най-вече при болшевиците. Те са майстори на гордостите от “военните победи”. Защото некадърността е обединителната им страст, а не идеологическите им пристрастия. Некадърниците се нуждаят от претексти и паради, а логиката, творчеството и професионализмът са техния кошмар. Истината – то же. Затова папагалстват толкова глупости и не спират с вайканията, оплакванията и провокациите си. А на кадърния това не му трябва. Още по-малко война. Както казва Шварценегер: “Всеки съчувства на слабия. А завистта трябва сам да си я заслужиш.”

Парадите са за простаците и комплексарите. Силата е в моженето, а парадирането е неговата противоположност. Ако силата имаше нужда от маскаради, авджийските дружинки щяха да дефилират с чифтета, червени шапчици и къси полички като освободители на нещастните баби. Голям праз - да напълниш един площад с танкове и войници. Одобрявам паради само по време на война - които ще се върнат на кайма трябва да оставят добър спомен в униформа за себе си. Да си чувал за военен парад в САЩ? Или в нормална държава? Между впрочем, от личен опит знам, че за образованите американци няма по-уважавани от германците. Респектът е истински, включително и по отношение на ВСВ. Няма да мине много време и САЩ ще настояват Германия сама да поеме военната си самоохрана вместо тях. Това постигат парадите на Червения площад и дрънкането на оръжие. Това е неизбежно. Ще видим тогава кон боб яде ли. Учудва ме, че не си забелязал още, че войните са резултат от необуздано парадиране. Много от момчетата тръгват на война, защото са ги налъгали, че са толкова страшни, силни и неуязвими, че враговете ще избягат преди да ги видят. Глупави илюзии... Чел ли си Ремарк - "На западния фронт - нищо ново"?
цитирай
50. germantiger - ...
10.10.2017 20:14
Богатия ти житейски опит ти е показал, че намеренията, мечтите и нашите разбирания са едно, но реалностите друго.

Прекрасно би било в света да няма войни и гордост от победи, но такива е имали хиляди години преди нас, вероятно ще има и след нас, а ние говорим за момента тук и сега в случая с германия днес, не вчера.

След като всички силни държави възпитават сила и гордост, след като почти всички влагат пари в пропагандни филми и чествания, то това има смисъл, ако нямаше, то никойа нямаше да харчи усилия, пари и организация да го прави - пропагандата е факт от хилядолетия и тя има смисъл и нужда от нея, колкото и нашите човешки принципи да не я приемат.

Освен това не бъркай пропаганда с нужна и правилна сила и гордост! Мтжкото начало, сблъсъка, гордостта от победи са заложенби в човешката и най-вече мъжка психика и те са необходими присъщи и дори полезни, когато трябва да се защитиш, обединиш и прогледнеш някои опасности - именно в това германия днес е все по-импотентна и отслабваща И НЕ СЛУЧАЙНО НЯКОЙ ПРАВИ ТОЧНО ТОВА С НЕЯ и ако нямаше смисъл от това, ако тя днес ставаше все по-силна, то този някой щеше да прави обрантното.

Живеем в конкурентен свят, ние сме мъже поне половината от земното население и примерите в сила, гордост и победи са нужни, нещо повече - НЯКОИ ОТ ТЕЗИ ПРИМЕРИ СА ЗАСЛУЖЕНИ. Не ги отричай поради твоето лично и вътрешно отвращение или пацифизъм, не бъди късоглед, при положение, че си изключително интелигентен и достоен мъж, че и с повече житейски опит от мен!

ГАВРИТЕ С ГЕРМАНСКА ИСТОРИЯ ВОДЯТ КЪМ ДЕВАЛВАЦИЯ НА НАЦИОНАЛНОТО В ГЕРМАНИЯ

УБИЙСТВОТО НА МЪЖКОТО НАЧАЛО В ГЕРМАНИЯ ОСОБЕНО СИЛНО СЕ ВИЖДА В ПРОПАГАНДАТА И ГАВРАТА С ИСТОРИЯ

ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ НАРОД ВЪЗПИТАВАН В ЧУВСТВО НА ВИНА И КОЙТО НЕ ВЪЗДАВА ДОСТОЙНОТО НА СВОИТЕ ГЕРОИ ОТ ПОСЕЛДНИТЕ ДВЕ СВЕТОВНИ ВОЙНИ КАТО ГОРДОСТ ОТ СИЛА

Всичко това не е случайно и всичко това убива Германия - ако не я убиваше, то господарите на света нямаше да правят това десетилетия наред - американците също
цитирай
51. vmir - 50. germantiger,
12.10.2017 13:36
Тигре,
Ако мирът се крепи на баланса, баланса се крепи на благоразумието и търпението на силните. Парадирането е жизнено необходимо за слабите, за да претендират за благоразумни и търпеливи. За силните това е нелепо и самоубийствено, защото докато едни правят паради и москвичи, други правят поршета и тойоти. А Ким Чен Ун прави прави паради и коли на билбордове, които щял да произвежда, ама след като се справи с конкуренцията им.
Обратно на болшевишките глупости, в САЩ не се толерира мегаломанията, особено милитаристичната. Посещавал съм военни музеи, в Ню Орлиънс имаше два един срещу друг, първия на гражданската война, втория – на ВСВ. Входа на първия беше $5, на втория $25. Кеф ти да се имаш за световен герой – плащаш си петорно. Май бяхме говорили с теб за ПСВ – как Кайзера оплеска работата, след като Германия практически беше спечелила войната. Как без каквато и да било връзка или консултации с генералитета, ей така – да се покаже и той, обещава Тексас на Мексико, след като три години САЩ устояват на редица опити и провокации да бъдат въвлечени във войната. След приключване на войната не САЩ, а други налагат убийствени санкции срещу Германия, които щатите напразно се опитват да смекчат. И веднага рипват срещу щатите, че спечелили от трагедията на другите. А когато 20 години след това Германия се надига срещу несправедливостта, забравят за плювните си срещу САЩ. А след ВСВ – старата песен на нов глас. Ако Кайзера си беше мълчал и японците не бяха направили простотията с Пърл Харбър, а бяха действали като ефективни съюзници на Германия, днес САЩ нямаше да бъдат световен жандарм поне заради доктрината Монро. В мотивите няма патриотизъм или гордост, а прагматизъм. Патриотизмът е в това, че след включване във войните, без да се пазарят излишно или да чакат субсидии, огромен брой гражданси производства се преоборудват във военни заводи и за 2-3 месеца започват да произвеждат военна техника, включително самолети и танкове. За това трябва индустрия, а не пропаганда.
цитирай
52. germantiger - ...
12.10.2017 14:13
спора ни е абсурден, защото ти съзнаваш, че съм прав или би трябвало да съзнаваш каква сила е духа, патриотизма и неговите извори или колко ненормално е всички да го имат и възпитават, но една германия да го ликвидира и да се бори убивайки го в себе си

Спирам да се съобразявам с респекта и оценката ми за твоята личност и приключвам да се церемоня с твоите глупости.

Пишеш лъжи или простотии и веднага ти посочвам истините

- казваш, че сащ не толерирали мегаломанията и ми посочваш аргумент вход за музеи - идиот - сащ са пример за НАЙ-ГОЛЯМАТА МИЛИТАРИСТКА МЕГАЛОМАНИЯ В НАЙ-ПОПУЛЯРНОТО И ВЛИЯЕЩ ИЗКУСТВО ПО СВЕТА - КИНОТО - в това те надминаха киното на сср за войната - не случайно двете книа бълваха и бълват филми за всв като американските са ненадминати и константни нон-стоп

- разбира се, че входа на музей за всв ще е над този за гражданската война поради експонатите, поддръжката на техника и интереса от чужденци туристи също - бил съм в 1 музей в сащ за всв с "жива" техника и експонати машини оригинални в автентичен вид - поддръжката на музеен танк надминава този на каруца или артсистема от гражданската война

- глупости - причината за влизането на сащ в две световни войни не е тексас или мексико, а интерес, световна сила, господство и както казват римляните - кой се ползва, задавай си този въпрос, кой се ползва от последствията на всв - това бяха сащ като двулични победители заедно със ссср - нещо повече - сащ носят вина за половин век комунизъм в половин европа - изумен съм как сериозен човек като теб може да ми разказва бъйлини за канцлер и цяла повратна война вземайки повод удобно от това и обяснявайки фундаменталното

- грешиш друже що иде реч до патриотизма - не смао че той не противоречи на прагматизма, а го допълва, патриотизма е мотивацията и той е друг фронт, друг лост, дрг инструмент от арсенала, той не противоречи на индустрията, а оперира в друга "област" - не случайно от хилядолетия насам всички сили се обръщат като мотивация към патриотизъм, към национализъм, към пропаганда защото те носят сила, дух воля, бяс за победа и това е абсолютен факт що иде реч до война, която ти разбира се, не познаваш на ниво като мен, това обаче логично го разбираш и не е нужно да познаваш това като мен - то е ясно и за теб, но се чудя как да си обясня този зор при теб да отричаш истини, които несъмнено с интелекта си ти разбираш, защото си адски умен човек и си наясно
цитирай
53. germantiger - истини около примерите за сила
12.10.2017 14:56
Уважението трябва да бъде предивикано, спечелено, заслужено, никой не уважава без причина, уважавания трябва да го предивика у другите.

Власт, сила, които не са демонстрирани, показани и приложени са невалидни – никой не се събразява, никой не се респектира от нещо непоказано и неприложено.

Когато някой плюе и лъже за народа ти и то в световен мащаб - ти какво драги - ще мълчиш ли?

Ти какво ще приветстваш в своя народ - мълчанието и примирението с тази неправда и гавра?

Градежа си е градеж, клеветата - клевета.
Да градиш, не значи да мълчиш - двете градеж и глас да са заедно.

Бъркаш търпението с унижението.

Във всичко това няма примирение и унижение Думите са различни, тяхната същност и смисъл за това са различни, защото търпението не е унижение, търпението не е лъжа, търпението не е безродие.

ГЕРМАНИЯ НЕ ЗАТВАРЯ СТРАНИЦА И НЕ ПРОДЪЛЖАВА НАПРЕД - тя затваря своята страница като народ и умира занапред и част от оръжието с което е убивана е пропагандата за ВСВ!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: germantiger
Категория: История
Прочетен: 4620803
Постинги: 412
Коментари: 7517
Гласове: 21816
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031