Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2016 19:03 - Разкритие: ЕТО КОЙ СЪЗДАДЕ ГЕРБ И НАРЕДИ НА БОЙКО БОРИСОВ ДА УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ! http://skandalno.net
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1565 Коментари: 0 Гласове:
0



Разкритие: ЕТО КОЙ СЪЗДАДЕ ГЕРБ И НАРЕДИ НА БОЙКО БОРИСОВ ДА УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ!   Ако статията ви хареса, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:  

Както Skandalno.net винаги е подозирало, ГЕРБ се оказа не партия, а клиентелистка сбирщина от послушници и тарикати, чиято идеология се изчерпва само с раболепно преклонение пред лика на вожда с копието – Бойко Борисов.

Пред кого обаче се кланя Бойко Борисов и кой създаде уродливите популистки образования, прилични на партии ГЕРБ и РБ! Както и с каква цел ги създаде! Отговора на тези въпроси Виж в Статията по-долу:

image Преди време предводителят на ГЕРБерското племе заяви: „ГЕРБ, това съм аз!“ Но медиите у нас не обърнаха подобаващо внимание на тези му думи, защото открай време си го знаят, че е патологично самовлюбен егоцентрик. И решиха, че това изказване на Премиера-Слънце е поредната му дебелашко-пожарникарска шега. Тези приказки на Борисов обаче си бяха точно на място и право в десетката: ГЕРБ наистина е единствено и само ТОЙ! И никой не може да шукне без неговото знание и одобрение. Днес Лиляна Павлова най- срамежливо призна, че ГЕРБ не могат да съставят ново правителство, ако в него не участва Бащицата. Лили си го каза в прав текст: „Той не е съгласен и ние не можем!“ Защо, бе, Лиле? Нали там сте от експерт нагоре, а от гений по-надолу не падате! И с години ни убеждавахте, че сте спецове по всичко? Нали вие управлявахте тази държава, нали от решенията на вашия МС зависеше бъдещето й? И ако вие не можете, кой всъщност ни е управлявал 7 години? Борисов сам -самин и еднолично ли? Май е било точно така! И не е било така! А доказателствата и за двете са във всички стенограми от заседанията на Министерския съвет през последните 7 години. От тях става ясно как са протичали заседанията на Бойковия кабинет. А именно: Влиза Борисов и си казва мнението! Като задължително в края на всяко свое „мнение“, добавя: „така наредиха от Брюксел!“, а също и „Това ни нареждат от Вашингтон“! Никой от министрите не му противоречи! След което Бащицата спуска задачите в подробности, а марионетките безропотно се разотиват, за да изпълняват нарежданията. За 7 години управление Борисово, така и не се е намерил нито един министър, който да оспори дори едно спуснато от него и западните му господари решение. Никой не само не е успял, но не е и посмял да се опълчи на Куклата-Кукловод. Дори Калфин, който си подаде оставката, без да изкоментира нищо. Да не би това страхливо мълчание да е, защото Бойко Борисов е посоченият от САЩ за изпълнител на плана по унищожение на държавността и контрол над населението на България?! image

Ген. Атанас Атанасов

„Странното“ правителство на Бойко Борисов бе осветлено и от ген. Атанас Атанасов от ДСБ. Той обясни, че още при сформирането на кабинета е имало договорка с РБ Божидар Лукарски, Меглена Кунева и Петър Москов да станат министри. Но условието на Бащицата било въпросните лица безпреколсовно да изпълняват заповедите му. Борисов ги е използвал за да прокара през тях най-непопулярните реформи и решения. И го е направил с цел после да хвърли вината върху реформаторите.

Именно по тая причина през цялото време Бойко си е затварял очите пред лекарствените далавери на Москов и безхаберието на Лукарстки, поощрявал е лудите кукувичи амбиции на Кунева… Но всички те поотделно са се явявали в кабинета му, за да докладват всяка своя крачка. А най-вероятно са доносничели и за настроенията на останалите си колеги реформатори. „Само обвиненията в доносничество не се наемам да твърдя с категоричност, защото само тях не мога да докажа“, каза Атанасов.

Ненчев пък попаднал в правителството по желание на самия Борисов, защото някой е трябвало да носи отговорност като бушон за случващото се в армията ни и по-скоро за нейното унищожение.

„Бойко Борисов знаеше още през лятото, че няма да спечели  президентските избори, ако самият той се кандидатира. Беше изчислил всичко. Самият той разбра, че ще вземе само 1,2-1,3 млн. гласа. Затова дълго се чуди кого да жертва. И избра Цецка! Това беше хитър план. Направи така, че да не му хвърлят вината за загубата, а пред народа да се оправдае, че е допуснал грешка с номинацията на Цачева. Той знаеше, че ако се кандидатира за президент, си отива завинаги от политиката“, разкри още Атанасов.

„Аз не разбирам и нямам отговор за това как Бойко Борисов е готов да упрявлява след април, а сега не иска да състави ново правителство.

Явно чака ЦРУ да замете следите след него ли?“, завърши Атанас Атанасов.

Ние от Skandalno.net също не разбирахме. Но вече ни се изясни:

Явно Борисов чака следващият съвет за ход от партньорите си от САЩ. Има уверението им, че с пакет от пи-ар мерки и политически инженеринг ще направят така, че народът български скоро да забрави позорното му слугинско прозападно управление, което едва не унищожи страната. И Борисов се надява същия тоя народ пак да го избере за спасител?

Да, това чака Борисов!

И пренебрегва моралния дълг на ГЕРБ, като първа политическа сила, да направи ново правителство и то да подготви изборите.

Защото де факто политическа партия с името ГЕРБ не съществува!

Има само един окопал се сред магнолиите си свръхамбициозен и свръхвластен, но и изключително подъл и посредствен човек, който си играе на шах с народа. И понеже няма акъл за шахматист, то слуша в слушалката какво му нареждат шефовете от ЦРУ.

И мести пешка след пешка, докато народа не го матира!



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19696054
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031