Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2011 17:36 - kushel от Blog.bg или СЕСТРА КУШЛЕВА
Автор: germantiger Категория: Новини   
Прочетен: 17773 Коментари: 38 Гласове:
-234

Последна промяна: 22.07.2012 07:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ПЪРВО ИЗВИНЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ЩЕ ЧЕТАТ ЗАНИМАВАЙКИ БЛОГА С ЕДИН КАУН - KUSHEL - за "този" след линковете "НАДОЛУ"!

     Второ - повода, тема създадена ПЪРВО от "специалния" кухел:
http://kushel.blog.bg/drugi/2011/05/10/istinskoto-lice-na-pishman-demokratite.744774

Драскам "помежду" три мои теми, които ясно показват, че не съм фашист, нацист, чекист, далтонист, но и пацифист не съм:
Тази тема постнах минути преди да прочета "искрено и личния" постинг на kushel:
http://germantiger.blog.bg/history/2011/05/11/germanskiiat-narod-v-jivopista-moiata-germaniia-2.745178


image


http://germantiger.blog.bg/history/2011/05/09/edin-germanec-protiv-9-mai.744071

image  
  


http://germantiger.blog.bg/poezia/2011/05/08/prekrasni-deca-moiata-germaniia-1.743716


image


Колекциите и профила ми във vbox7, НИТО ЕДНА нацистка група:
http://www.vbox7.com/user:german_tiger?p=collections


ЗА КУШЕЛ "ПРИНЦИПНО":

1. Нета не е реалност, не е живот, а  Е място за обмяна на идеи, инфо, за контакт, комуникация и общност може би?!

2. Не занимавай със собствените си мисли цяла група или половин сайт - хората не са ти длъжни и не си на 10 години дечко! Ставаш причина за интриги-крамоли...  излагаш първо себе си!!!

  3. За мен ти си захарно петле-момче си: РАЗГЛЕЗЕН, СЕБИЧЕН ПРЕКАЛЕНО, НЕКОРЕКТЕН, НЕПОРАСТНАЛ И ТОПАЧ - ако бе в казармата с мен - Вътрешни войски Нови пазар 94-95 г. щеше да се научиш на отговорност и на това да мълчиш! 


ЕДИН ВЪПРОС МЛАДЕЖО - ТИ С ХОРА ЛИ ОБЩУВАШ И РАБОТИШ ИЛИ С МАШИНИ? ВСИЧКО КОЕТО НЕ ПОКРИВА ТВОЕТО МНЕНИЕ ТРИЕШ КАТО КОМЕНТАРИ ПОД ТЕМИТЕ ТИ!

ВСИЧКИ СМЕ ТУК И ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРПИМ, АКО ЩЕ И ДА НЕ ТИ ХАРЕСВА, СВЕТА НЕ СЕ ВЪРТИ ОКОЛО ТЕБ БЕ ПУМПАЛ!!!


МОМЧЕ - ЖАЛКО Е ДА СЕ ОПЛАКВАШ НА МОДЕРАТОР, МИЗЕРНО Е ДА РЕВЕШ КАТО ОЩИПАНА ГОСПОЖИЦА!

САЙТА НЕ ТИ Е БАЩИНИЯ, И ДА СЕ ЗАГАЩИШ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ!


ЗА МЕН "БЕЗПРИНЦИПНО":

НС ИЛИ ДРУГ НЕ СЪМ, ИДЕОЛОГИИ НЕ МЕ ЗАНИМАВАТ!
ТЕМИТЕ-ПОСТИНГИТЕ МИ В БЛОГА СА ЗА:
ГЕРМАНСКИ ГЕРОИЗЪМ
ГЕРМАНСКИ ЖЕРТВИ
ГЕРМАНСКО ИЗКУСТВО
- повечето са мои преводи или инфо от познати и роднини
 - преводите ми са от книги издадени основно на германски език и то легални в Германия и Австрия!

...


ЦИТАТЪТ ОТ kushel с претенция за ЗАТВОР, смехурко:

"Появата на един нов блогер, в униформата на офицер от есесовската дивизия "Мъртвешка глава", предизвика бурен телешки възторг у менте-демократите в блог.бг. Достатъчен беше само един международен празник, за да паднат маските и да се види истинската същност на хитлеристките фенове. Въпростната фашистка издънка беше посрешната като очакван месия от най-ревностните "демократи" в блог.бг. Дълг на всеки български гражданин е незабавно да уведими прокуратурата за рецидиви на нацистка пропаганда в общественото пространство. Дори само появяването в сайта с фашистка униформа е престъпление по Конституцията на РБ и НК и се наказва със затвор от 3 години."


...

МОЯ ОТГОВОР, и без да го си го искал:
АКО В ТЕМАТА ТИ НЕ СИ ВИЗИРАЛ МЕН, А ДРУГ, ХВАНИ СЕ МЕЖДУ КРАКАТА И КАКВОТО НАМЕРИШ ТАМ - ПОЛЗВАЙ СИ ГО СЪС ЗДРАВЕ, АКО НЕ МОЖЕШ И ЖЕНА ТЕ ЧАКА НА ЛЕГЛО - ОБАЖДАЙ СЕ, ПОМАГАМ В НУЖДА!

АКО БАБА БЕШЕ МЪЖ... ЩЕШЕ ДА Е ДЕДО, а именно:
  

 - Този на фотоса в твоята тема не в униформа на дивизията "Мъртвешка глава"! Апропосимвола "череп и кости" датира за Германия ОТ ЧЕРНИТЕ ХУСАРИ НА ФРИДРИХ ВЕЛИКИ!!! ЧЕРЕП И КОСТИ НОСИ КОРНИЛОВСКАТА РУСКА ДИВИЗИЯ И ДО ДНЕС - съвсем сериозно бе невеж, и ХРИСТИНЯСКИТЕ СХИМНИЦИ НАД ГЛАВИТЕ ИМ СЪЩО!

- Този се е казвал Паул Хауссер, първо офицер в ПСВ, после полицейски, след това военен през ВСВ, и пак "именно": Командващ първо полка "Ферфюгунгструппе" получил наименованието си като изпитателна сс-част в началото на войната, по-късно дала началото на дивизита 2 сс "Райх", не на 3 сс "Тотенкопф" - в превод Мъртвешка глава;

- Ако визираш стария ми аватар преди 2 седмици, то на него беше фотос на ЙОАХИМ "ЙОХЕН" ПАЙПЕР. Впрочем Къшлев И ТОЗИ ПАЙПЕР НЕ Е БИЛ НИКОГА ЗАБЕЛЕЖИ ЧЛЕН НА NSDAP, независимо, че е изпълнявал роля адютант на Химмлер - не го бъркай този с Хитлер;

- ГИТЛЕР СКАЗАЛ ГИММЛЕРУ ГУЙ, много си проЗ "бе къч"...

КАТО СИ НЕВЕЖ ЧЕТИ ИЛИ ПИТАЙ!
ГРЕШИШ ВЪВ ФОТОС!
ГРЕШИШ В ИНФО!

...

СИМВОЛИКА ЗА СЪРПА И ЧУКА, ДРУГАРИ

Сърпа и чука или както по детски му казвах в онези години-"сърпичук"...някак сбрал в едно като хермафродит двете "начала" или двата края...

Защото самите комунисти незнаят,че СЪРПА И ЧУКА СА МАСОНСКИ А ПРЕДИ ТОВА ДРЕВНОЕВРЕЙСКИ СИМВОЛИ НА КРАЯ И СМЪРТТА... За сметка на това ще дам само един контрапример - комунистите също така си въобразяват,  че примерно "мъртвешката глава" е сс-символ: тя е символ в християнството, която се намира дори на шпката на православните схимници, дори на ръкава на корниловската руска дивизия до днес включително... Мъртвата глава е адамовата глава, която значи реинкарнация, ново начало, колкото и парадоксално да звучи,но сега не иде реч за този знак - знак от време оно полаган на черните фридрихови хусари и на елитни герчасти от времето още на Първата Световна Война, знак за сила, елитарност!

...И ПЕТОЛЪЧКА:

В хералдиката ПЕНТАЛФАТА (петоъгълната звезда) или пентаграмата не се интерпретира като положителен знак уж възпиращ дявола, а петоъгълника датира от шумер и акад от древни времена като знак за магия и зло. ПЕТОЛЪЧКАТА ОЩЕ Е ИЗВЕСТНА КАТО ЗНАК НА ГОРЯЩИЯ РАЗУМ И ЗВЕЗДАТА НА СОЛОМОН, за разлика от шестоъгълната на Давид.

Тя е въведена през 1918 г. като знак на рабоче-крестянская армия от ЛЕВ ДАВИДИВИЧ ТРОЦКИ (БРОНЩЕЙН-ЕВРЕЙН), който е наричан и демона на революцията по жестокост съперник на ФЕЛЛИКС ЕДМУНДОВИЧ ДЗЕРДЖИНСКИ(СЪЩО ЕВРЕЙН).
Още 132-136 г.н.е. тази петолъчка е символ на СИМОН БАР-КОХБА (БЕН КОСИБА-ЕВРЕЙН) гонител на християни, но после и бунтар срещу Рим-синът на звездите, това значи на арамейски името му.

СЪРПА И ЧУКА СА ХЕРМАФРОДИТСКИ ЗНАК СЪЧЕТАВАЩ МЪЖКОТО И ЖЕНСКОТО НАЧАЛО, сърпът се е ползвал в сатурналийте като атрибут на Кронос-Сатурн, а това е бил празник в който роба бичува господаря, роба като седящ на престола на боговете и въобще настъпва хаоса. Чука е свързан с неговата форма като буква Т и ТАУ-КРЪСТА, КОЙТО Е ЗНАК НА КРАЯ НА СМЪРТТА!

ЧУКА Е МЪЖКОТО НАЧАЛО - работниците в новата държава, а СЪРПА Е ЖЕНСКОТО НАЧАЛО - КАКТО ДЪРЖАВАТА Е РАБОЧЕ-КРЕСТЯНСКАЯ, Т.Е. СЕЛЯЧЕСТВОТО ЗАЕМА ПОЛАГАЩОТО МУ СЕ ПОДЧИНЕНО ПОЛОЖЕНИЕ.

Каква обаче е съдбата на Сатурн-Кронос-той е СКОПЕН ОТ ВЪЗСТАНАЛИЯ СИ СИН ЗЕВС - ОТТАМ И ЛАФА "СЪС СЪРПА ПРЕЗ ЯЙЦАТА" - ТОВА СИМВОЛИЗИРА СЪРПА...!!! СЪРПА ЖЕНСКОТО И ЧУКА МЪЖКОТО НАЧАЛО-ЗАЕДНО В ХЕРМАФРОДИТСКА КОМБИНАЦИЯ.

ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ - то не само символизира адския огън и кръвта, то символизира МЕКОТО НАЧАЛО - ПО ДРЕВНОЕВРЕЙСКИ ГЛИНА ЗНАЧИ "АДАМ". ИМЕННО ОТ ТАЗИ ЧЕРВЕНА ГЛИНА СЕ СЪСТОЯЛИ ПОЛОВИНАТА КРАКА НА КОЛОСА КОЙТО СЕ ПРИСЪНИЛ НА НАВУХОДОНОСОР, ТОЗИ КОЛОС-ИСТУКАН (оттам и лафа-какво стоиш като истукан...) Това червено начало символизира податливостта на глината, на народа да бъде мачкан, воден, променян и да бъде роб!

ЧЕРВЕНАТА СИМВОЛИКА ЗНАЧИ ТОВА - МАСОНСТВО, ХЕРМАФРОДИТИЗЪМ И РОБСТВО И САМИТЕ ТЕ ЕДВА ЛИ НЕ ГАВРЕЙКИ СЕ СЪС СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД СА МУ ГО НАЛОЖИЛИ КАТО СИМВОЛ, А ТЪПАЦИТЕ С ПЕСНИ НА УСТА МУ СЕ РАДВАТ...

...

ПАК ДА ТИ СПОМЕНА, СЛЪНЧО:
СВЕТА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ СИЛА, ПАРИ И УМ СТОЯЩ ЗАД ТЯХ
ЧОВЕК ОТ СТРАХОВЕ, ПОТРЕБНОСТИ И СТРАСТИ, ПОРОЦИ И ЕВЕНТУАЛНО ИДЕАЛИ
ДРУГОТО Е БОШ ЛАФ, КУШАЙ КУШЕЛ, НА РУСКИ МЕ РАЗБРА...

...

И "щот" много та боли от следващите мои коментари, мене ме боли юрдека дечко, а ето коментарите ми, КОИТО ТИ ВИНАГИ ТРИЕШ ПОД ТВОИТЕ ТЕМИ -вярно право ти е, щото ти е криво явно:

ТОВА ЩЕ ГО ПОВТАРЯМ ВИНАГИ ПОД МНОГО ТЕМИ, ЩОТО СЪМ ЛАРЖ, без заплащане те уча:

КАКВО Е ГЕРМАНИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ


- РУСКИЯ НИ ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ АЛЕКСАНДЪР II ВСЪЩНОСТ Е ГЕРМАНЕЦ ПО МАЙКА
- ГЕРМАНЕЦ Е И ТОТЛЕБЕН - ПРЕВЗЕЛИЯ ПЛЕВЕН, ГЕРМАНЕЦ Е И ДИБИЧ-ЗАБАЛКАНСКИ
- ЕКАТЕРИНА ВЕЛИКА Е ГЕРМАНКА, ЕЛИЗАВЕТА СЪЩО И ОЩЕ НЯКОЛКО "РУСКИ" ИМПЕРАТРИЦИ, ВПРОЧЕМ ОГРОМНА ЧАСТ ОТ САНКТ ПЕТЕРБУРГ И СТАРИНИТЕ В НЕГО СА СТРОЕНИ ОТ ГЕРМАНСКИ АРХИТЕКТИ
- ГЕРМАНИЯ Е ДАЛА НА БЪЛГАРИЯ В 1941Г. С ГЕРМАНСКА КРЪВ НА СВОИ ВОЙНИЦИ И БЕЗ КАПКА БЪЛГАРСКА КРЪВ ЗА АДМИНИСТРИРАНЕ МАКЕДОНИЯ, ЗАПАДНА-ЕГЕЙСКА ТРАКИЯ И ОСТРОВИ В ЕГЕЙСКО МОРЕ, А КОГА БЪЛГАРСКИ ВОЙНИК Е ОСВОБОДИЛ ГЕРМАНСКИ ЗЕМИ СЪС СВОЯ КРЪВ?!
- ПРЕЗ ПСВ ГЕРМАНСКИТЕ ВОЙСКИ ПОД КОМАНДВАНЕ НА МАКЕНЗЕН БАЩА ГАЗЯТ РУМЪНИЯ НА СЕВЕР ПРЕЗ КАРПАТИТЕ, БЪЛГАРИТЕ ОТ ЮГ
- ПАК ПРЕЗ ПСВ ГЕРМАНСКИ И АВСТРИЙСКИ ЧАСТИ НАСТЪПВАТ ОТ СЕВЕР В СЪРБИЯ, БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ОТ ИЗТОК
- На берлинския конгрес Бисмарк играе за България, макар и без да го прави за конекрадците отвъд Дунав не заслужаващи живота на нито един померански гренадир, а именно:
ПРЕЗ НОЩА НАХЛУЗИЛ ПРУСКИЯ СИ ОСТРОВЪРХ ШЛЕМ-ПИКЕЛХАУБЕ, ТОЙ БЛЪСКА ПО ВРАТАТА КЪДЕТО Е ОТСЕДНАЛА ТУРСКАТА ДЕЛЕГАЦИЯ, ОКОЛО ПОЛУНОЩ... ЗАПЛАШВА ГИ, ИГРАЕ ГО ПОБЕСНЯЛ И ГРЪМОГЛАСНО ЗАПЛАШВА ТУРЦИТЕ ДА ПРИЕМАТ ПОРЕДНИЯ РУСКИ КОМПРОМИС! (до този момент русия отстъпва пред натиска на англия и франция в полза на турция). НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН ТУРЦИТЕ ПРИЕМАТ, А АКО НЕ БЯХА БЪЛГАРИЯ ВЕРОЯТНО БИ БИЛА ОЩЕ ПО-МАЛКА СЛЕД 1878 Г. Апропо преди войната Руската и Британската империи договарят всъщност разделението и възможното следвоенно прекрояване на границте, в този смисъл сан-стефанска България като "карта" е измислена и ирелевантна за тези две велики сили. Освен това наскоро от познат бгисторик, макар и срещнат във вибокс7 с ник bolg, научих за граф Шувалов и канцлера Бисмарк, който подсказал на руснака как да "тегли" границата, а именно насочвайки го към изследвания на германски геолог за софийското плато (как му беше името не се сещам), поради тази причина кюстендилско остава в България, а примерно не се дава на сърбежите (разб. Сърбия)!


КАКВО Е РУСИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ

- избиването на десетки хиляди волжки българи от войските на Иван Грозни и направата на пирамиди от черепите им
- потапянето и убиването на български кърмачета в ледовете с главите надолу в направените за целта дупки в леда
- изселването на волжки българи и наричането им татари, както и омесването им с такива
- Русия беше против акта на българското Съединение
- Русия подкрепи и подскокороса Сърбия да удари България в Сръбско-Българската война
- обстрела на Балчик и Варна през ПСВ от руския имперски флот и жертвите сред цивилно българско население
- на България е обявена война от СССР-Русия на 5 септември 1944г., Жуков в спомените си говори за победа над българите и дори това е отпразнувано със салют в Москва
- след ВСВ СССР гласува със съюзниците си от Запад България да е в лагера на победените
- с одобрението на Москва, сръбски и български комунисти беше създадена фалшивата македонска нация и беше откъсната от България тази наша земя и народ
- пак в Москва беше създадено ДПС с участие на български комунисти

Апропо в световен мащаб:
- РУСИЯ ВЛАДЕЕШЕ 136 НАРОДНОСТИ
- БЕШЕ ИМПЕРИЯ МНОГО ПРЕДИ ЩАТИТЕ ВЪОБЩЕ ДА ГИ ИМА
- НАЛОЖИ КОМУНИЗЪМ НА ПОЛОВИН ЕВРОПА
- СЪВЕТСКАТА ВОЙСКА ИЗНАСИЛИ 2 МИЛИОНА ГЕРМАНКИ, ХИЛЯДИ УНГАРКИ, ПОЛЯКИНИ СЪЩО И ДОРИ Е ПОСЕГНАЛА БЪЛГАРКИ
- ПАК СЪВЕТСКА РУСИЯ СЛЕД ВСВ ЗАГРАБИ ГЕРМАНСКИ ЗЕМИ-ИЗТОЧНА ПРУСИЯ-РОДИНАТА НА ФРИДРИХ НИТЦШЕ, ИММАНУЕЛ КАНТ, ФРИДРИХ ВЕЛИКИ...

ВЪПРЕКИ ВСИЧКО-ВИНАГИ ПОКЛОН НА ЦАРСКА РУСИЯ И РУСКИЯ ВОЙНИК (СЪЩО ФИНЛАНДСКИЯ, ВОЛЖСКОБЪЛГАРСКИЯ, РУМЪНСКИЯ, ПОЛСКИЯ ВОЙНИК) ЗА ВЕЛИКОТО ДЕЛО НА ОСВОБОЖДЕНИЕТО!!!

...

СЛАВЯНИТЕ И ТЕХНИЯ ПРЕОБЛАДАВАЩ РАСОВ ТИП – ИЗТОЧНО-БАЛТИЙСКИЯ ВСЪЩНОСТ Е „ПРОИЗВОДЕН” ОТ ХАРАКТЕРНИТЕ ТИПОВЕ ЗА ГЕРМАНЦИТЕ ФИНО И ДАЛО НОРДИЧЕСКИ В МИКС С КРОМАНЙОНСКИ...славяните са „произлезли” от германци и като расов тип са по-млади или „нови”, това казва АНТРОПОЛОГИЯТА...искрено съжалявам, че не мога тук да копирам антропоатласите не само с рисунки, но и с фотоси на световните расови типове. Трябва да се чете антропология, но не социална

...

ТА ПАК ТЕ ПИТАМ КУХЕЛ - КЪДЕ В ТЕМИТЕ МИ ИМА НАЦИЗЪМ:

 - В ГЕРОИЗМА КОЙТО ПРЕВЕЖДАМ ОТ ЛЕГАЛНИ КНИГИ, МОГА ДА ТИ ПОСОЧА ЗАГЛАВИЕ, АВТОР, ИЗДАНИЕ?!
- В ГЕНОЦИДА ПРИ КОЙТО СА УБИВАНИ ГЕРМАНСКИ ДЕЦА И ЖЕНИ, СЪЩО ПРЕВЕДЕН ОТ МЕН В КНИГИ ЛЕГАЛНИ?!
 - В ИЗКУСТВОТО, КОЕТО Е ГЕРМАНСКО И В ТОЗИ СМИСЪЛ ОБЩОЕВРОПЕЙСКО?!

Цинични коментари ще трия!
Такива с провокация и ирония - също!
Неможеш да дефилираш из живота и да обиждаш хората, все някога попадаш на някой с достойнство и "плюеш зъби"... Не си го научил по лесния начин, ще го усетиш по мъжкия - болезнено!

Простотията, дечко, на лс!
Тук да дискредитира темата - НЕ!!!
"АЙДЕ БАСТА"





Гласувай:
32



1. ketcakuatl - Що се хабиш?
11.05.2011 18:00
Що се хабиш?
цитирай
2. анонимен - Кушелът е обрезец на креслив нищонезнайко
11.05.2011 18:03
Май ще има пост посветен специално на едни негови русофилства.
цитирай
3. ketcakuatl - Що се хабиш?
11.05.2011 18:07
Що се хабиш?
цитирай
4. анонимен - Остави го тоя недоносен ятак да си ...
11.05.2011 18:11
Остави го тоя недоносен ятак да си живурка, не е ли под достойнсвото ти да спориш с червена радиоточка?:)))
цитирай
5. nbrakalova - Към rustam...
11.05.2011 18:17
Смешно е, че когато нещата стигнат до същественото, до сериозност, хората се хващат за несъществени подробности - "баласт", "цветове"... Освен смешно, е и жалко. А колкото до крещенето, то и до небесата да стигне има уши, които са глухи за него - вековно глухи, и очите - слепи, съзнанието и споменът - мъртви!!! Странно е селективното отношение спрямо някои идеологии (в случая двете), независимо от последиците им. Едната може да бъде заклеймявана, а другата?! О, другата - не, тя е "свещената крава"... Въпреки че въпросът е принципен и за тях реч не иде!
цитирай
6. haralanov - Ако не знаеш...
11.05.2011 18:20
Кушел е маниакално настроен да убива.И това не е никаква метафора.Не знам дали редовно си пие хапчетата но при още една негова заплаха към мен-ще го дам на съд и ще го осъдя.Нашият съблогър mamkamu също получи заплахи...Социалните психопати са опасни за всички!
цитирай
7. becksss - germantiger
11.05.2011 18:45
Наистина не си струва да си хабиш нервите, приятелю!
Малко хора тук (а и не само тук) ще те разберат.
Съветът ми е точно на тях да държиш.
Аз съм виждал сълзите в очите на моята баба, която беше германка...
Чувал съм и упоритото й мълчание, когато станеше въпрос за войната и за Германия.
Да, точно така - чувах мълчанието й.
А това е по-страшно отколкото да чуваш крясъците на хората.
А тук крясъци дал Бог.
Не знам кой, къде, кога и как е видял нацистка пропаганда тук, а и не ме интересува. Дори самият факт, че почти всички кресльовци бъркат фашизъм с нацизъм, си е сам по себе си показателен за културата и ерудицията им.
Затова, още веднъж ти казвам - не си хаби нервите!
Няма никакъв смисъл.

Поздрави!
цитирай
8. alchemist - alexalex го няма
11.05.2011 19:05
затова Кушел -я се е развихрил, няма кой да го затапва. Иначе куш има свои слаби страни, които издават от какво тесто е замесен. При това тези неща са демонстрирани нееднократно и особено грозно.
germantiger НЕ си струва нервите. Просто няма смисъл за такива като него.
цитирай
9. germantiger - Не него, а вероятно "групичката" им...
11.05.2011 19:09
Групарите-другарите не трябва и няма да се усещат комфортно!
Мина времето когато се чуваше само тяхната дума и тяхната (не)истина.

За мен е удоволствие да завъртя подобно себелюбящо будале като Къш!
Ако не "мразя" все едно "половин живея", това все още не ме уморява, не на шега зарежда ме!

Отново блг за многото ви и моментални коментари, НАИСТИНА СЪМ ВИ ЗАДЪЛЖЕН поне в нета!
цитирай
10. dolsineq - "Ами не мога да се променя, ...
11.05.2011 19:12
"Ами не мога да се променя, Кушел. Не приемам насилието, гаврата с достойнството на хората, незачитането на правото на личен избор и свобода на словото. Ако това не харесваш, значи сме от различни лагери. :(" - един от коментарите ми към Кушел на лични...
цитирай
11. germantiger - ...
11.05.2011 19:44
анонимен написа:
kuchel е обикновен червен посерко. И не е единствен тук - по стила им ще ги познаеш. Нагли, цинични, безпардонн, алчни и безсрамни. Като nikita едикояси напр. Съветска рускиня и прос......а.
Не си хаби нервите за подобни боклуци.


Цитирам, защото системата на блогбг автоматично след минути или час триела анонимните коменти!
цитирай
12. lidislidis - и мен ме мразят, блогът ми изтриха
11.05.2011 20:10
Тъй като пуснах песен с която финската армия печели войната с комунистическа Русия.Смятам , че всичко е преувеличено и подплатено с омраза.Блогът не бива да се политизира и да се правят подобни грозни червени групировки ,като наказателен отряд .Чудят се как да завиждат и правят мръсно на българите в чужбина. Напълно те разбирам . Има хора които не само не знаят що е блог, но и как се блогва и какви са правилата на Европейските блогове. Мразят ме,че пиша от Финландия !!! За какво говорим за пълно затъмнение и никакво свобода на словото от злоба и партийност на самозабравили се ...
цитирай
13. lidislidis - Изглежда не искат нищо повече от това което знаят, а то е нищо...
11.05.2011 20:16
Не им изнася световната история на други народи .Това е тесногърдието на комунизма. Аз пиша от 100 години истинска Демократична Финландия и можеш да си представиш колко смешни ми изглеждат с проблемите си и със затвореното си само тяхно мнение без разбиране и знания за Света.
Поздрав! Аз не виждам фашистка пропаганда в постингите ти, а ответният постинг е помпозно злонамерен и с цел да се прави мръсно на българите в чужбина., Т.Е НА ТЕБ Хунтата, си е хунта и действа, като такава, за жалост и света я вижда!
цитирай
14. анонимен - Сложил си го на място!
11.05.2011 23:07
Но повече не му обръщай внимание, няма никакъв смисъл. Като му се обръща внимание, той още повече се разпищолва.
цитирай
15. gothic - И аз бих те посъветвал повече да не му ...
11.05.2011 23:47
И аз бих те посъветвал повече да не му обръщаш внимание. Така го правиш да изглежда значим в собствените си очи. Не си струва просто. Късмет!!!
цитирай
16. allvin - По неприятелите на цивилизацията - огън!!!
12.05.2011 01:45
Много добре казано,тигре! Каtana също е дал един хубав ,,залп" по кушела в своя блог! :)
цитирай
17. syrmaepon - А за свастиката може да се напише цяла тема
12.05.2011 08:07
"СЪРПА И ЧУКА СА ХЕРМАФРОДИТСКИ ЗНАК СЪЧЕТАВАЩ МЪЖКОТО И ЖЕНСКОТО НАЧАЛО, ...."

А-а това не го знаех,сега ми стана ясно защо всички кавказци наричат Руската държава - държава на п.........е )))
цитирай
18. baimomchil - Абе кво се занимавате
12.05.2011 09:17
с тоя изперкал мустак, мясащ на Милко Калайджиев...
цитирай
19. gothic - Всичките сте едни измислени при...
12.05.2011 11:02
анонимен написа:
Всичките сте едни измислени принцеси,насинени от граховото зърно на комунизма!Въпроса е защо така силно ревете? Ми защото претенциите ви са по-високи от възможностите и търсите някой виновен за това,лекувайки комплексите си с взаимна омраза и плюене.Вийте,лайте,плюите се,мразете се.Това е чудесно.Така никога няма да има единство и възможност за промяна на системата.Смешни Гъливерчета в страната на ...великаните.Кой го интересуват глупавите ви заяждания и смешните препирни?
Книжния тигър не хапе.А за да си "адлер" иска да имаш клюн, а не човка!



Чакай да те запазя, пиле шарено. Защо анонимно, а? Не ти стиска ли?
цитирай
20. nkf - Добре си отговорил на кушела и си го ...
12.05.2011 11:58
Добре си отговорил на кушела и си го поставил на място.Не вярвам,че ще има куража да ти отговори тук,в тази тема.Всички комунисти -какъвто е кушела- са страхливци и плюят само от далеч,силно надявайки се да няма последици.Междувпрочем,такива като кушела биха избивали без да им мигне окото,ако имаха възможност.
цитирай
21. gothic - Добре си отговорил на кушела и си го ...
12.05.2011 13:02
nkf написа:
Добре си отговорил на кушела и си го поставил на място.Не вярвам,че ще има куража да ти отговори тук,в тази тема.Всички комунисти -какъвто е кушела- са страхливци и плюят само от далеч,силно надявайки се да няма последици.Междувпрочем,такива като кушела биха избивали без да им мигне окото,ако имаха възможност.



Да, но без да влязат в открит бой. Защото понятия като доблест, чест и достойнство за тях са непознати. Историята на "съпротивата" им е пълна с такива примери....

http://bulphoto.com/events/18198/
цитирай
22. nkf - Добре си отговорил на кушела и си го ...
12.05.2011 13:38
gothic написа:
nkf написа:
Добре си отговорил на кушела и си го поставил на място.Не вярвам,че ще има куража да ти отговори тук,в тази тема.Всички комунисти -какъвто е кушела- са страхливци и плюят само от далеч,силно надявайки се да няма последици.Междувпрочем,такива като кушела биха избивали без да им мигне окото,ако имаха възможност.

Да, аз като казах "биха избивали" имах предвид ,че биха го правили, както при Катин,убивайки в тил невъоръжени и вързани хора,както когато са убилаи със сопи в Белене и после са хвърляли труповете на прасетата и въобще такива "геройства" имах предвид.Добре е да се спомене,че историята помни такива "титанични битки" ,водени от другарите партизани-мандраджии,като клането на няколко ранени и невъоръжени немски войници край Жабокрек.Та това е общата матрица на кушелите.


Да, но без да влязат в открит бой. Защото понятия като доблест, чест и достойнство за тях са непознати. Историята на "съпротивата" им е пълна с такива примери....

http://bulphoto.com/events/18198/

цитирай
23. boristodorov56 - Кич. ел. е гнусен и неморален тип!
14.05.2011 11:50
Умира да е в центъра на вниманието - нарцис непоръбен.
Освен това посещава нелегално блоговете и псува под псевдоним - в тон с комун.онанистическата практика на безродниците у нас.

Подкрепям идеята на Минчо(8. haralanov ), че този тип е маниакално агресивен дегенерат, но е страхлив пръдльо и чикиджия.

Нищо повече - страхлив пръдльо и чикиджия!
цитирай
24. momchil - От една страна са прави тия, които ...
21.05.2011 00:12
От една страна са прави тия, които казват да не се занимаваш с Кушел. От друга обаче не бива такива като него да бъдат отминавани с мълчание защото започват да си мислят, че другите ги е страх. Хората без мнение пък като виждат, че никой не им противоречи започват да им вярват. Затова трябва да им се дава отпор.
Между другото самият Кушел попада под ударите на НК Чл. 108. (Изм. - ДВ, бр. 41 от 1985 г., изм. - ДВ, бр. 99 от 1989 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който проповядва фашистка или друга антидемократична идеология или насилствено изменяне на установения от Конституцията на Република България обществен и държавен строй, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба до пет хиляди леважду другото .
В постинга си от 19.04 20:04 - Студен душ за западната пропаганда той "доказва", че в СССР по времето на Сталин било по безопасно от колкото сега в САЩ. С това запрати в кошчето всички изследвания на РУСКИТЕ историци и автори. Така, че ако имаше нормално правосъдие би се заело с него защото възхвалява "друга антидемократична идеология" както е описано в НК.
За съжаление в България, а и навсякъде по света можеш напълно безнаказано да се разхождаш по улиците с плакати на Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Че Лайнаря, Фидел, Мао и пр. други убийци и нищо няма да ти се случи. Можеш да пуснеш в продажба водка Сталин, но не и водка Хитлер. Тази асиметрия мен лично много ме дразни.
Затова не изоставяйте напълно Кушел. Наминавайте го и му давайте да се разбере. Нека не му е комфортно.
цитирай
25. germantiger - ...
22.05.2011 17:46
momchil написа:
От една страна са прави тия, които казват да не се занимаваш с Кушел. От друга обаче не бива такива като него да бъдат отминавани с мълчание защото започват да си мислят, че другите ги е страх. Хората без мнение пък като виждат, че никой не им противоречи започват да им вярват. Затова трябва да им се дава отпор.
Между другото самият Кушел попада под ударите на НК Чл. 108. (Изм. - ДВ, бр. 41 от 1985 г., изм. - ДВ, бр. 99 от 1989 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който проповядва фашистка или друга антидемократична идеология или насилствено изменяне на установения от Конституцията на Република България обществен и държавен строй, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба до пет хиляди леважду другото .
В постинга си от 19.04 20:04 - Студен душ за западната пропаганда той "доказва", че в СССР по времето на Сталин било по безопасно от колкото сега в САЩ. С това запрати в кошчето всички изследвания на РУСКИТЕ историци и автори. Така, че ако имаше нормално правосъдие би се заело с него защото възхвалява "друга антидемократична идеология" както е описано в НК.
За съжаление в България, а и навсякъде по света можеш напълно безнаказано да се разхождаш по улиците с плакати на Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Че Лайнаря, Фидел, Мао и пр. други убийци и нищо няма да ти се случи. Можеш да пуснеш в продажба водка Сталин, но не и водка Хитлер. Тази асиметрия мен лично много ме дразни.
Затова не изоставяйте напълно Кушел. Наминавайте го и му давайте да се разбере. Нека не му е комфортно.


Ще го наминавам не само защото съвета Ви е разумен и мотивиран, а защото ми доставя удоволствие да го минавам, не само наминавам.

Благодаря сериозно за премерения Ви и точен коментар!
цитирай
26. samvoin - То "другаря" е чел само ...
19.06.2011 18:14
То "другаря" е чел само комунистически "исторически" книжки и не е научил, че няма как Ваффен СС униформата да е "фашистка", тъй като първо: СС няма нищо общо с Италия, а после: Ваффен СС няма как да са и дори нацисти до един, защото международните СС легии просто не са германци, а хора от различни народности и нации, националисти от различни страни, като има и индийци, араби и пр., които се борят срещу английското робство в земите си.
Българската Ваффен СС "Георги Раковски" пък се бори изключително срещу съветската окупация и нашествие в България, но понеже не успява да стигне до тук и е сравнително малобройна, участва в хуманитарните мисии, като евакуация и помощ за цивилното население на Австрия, но на моя блог си има подробна статия за това.
Тя се състои, както от членове на различни български националистически и династично - патриотични организации като "Бранник", така и от легионерите и ратниците, но в нея има също така и доста безпартийни, има антикомунисти, призовани просто от дълга пред Отечеството или антикомунистическите си възгледи...
Как може тези хора да са били "нацисти" или "хитлеристи", когато от едната страна е била съветското нахлуване и агресия у нас (България е строго неутрална относно нападението на Хитлер срещу СССР!), а от другата - евентуалната свобода и независимост на България?
Та нима опълченците на Шипка, бяха лоялни към руския царски двор и руски монархисти - абсолютисти до един?
Та нима и горяните, като са вземали оръжие от Тито, са били титовисти?
После, нека "другаря" научи, че нашата СС Легия не е имала нищо германско и нацистко по себе си и своята символика, а дори и мъртвешка глава и "зиг руна", а изцяло е имала български символи - на въстанниците от априлии 1878, с лъва и надписа "Свобода или смъртъ!"...
цитирай
27. samvoin - После, във вибокса нацистки дори ...
19.06.2011 18:31
После, във вибокса нацистки дори групи НЯМА, а има само и единствено клоунски групи и клоуни, тъй като нормалните и стойнистни хора, с някакви идеали и следващи ги както трябва - независимо правилни или не, са гонени от там без обяснение и в пълни нарушение на Правилата, а основните нарушители са държани за "кико".
Същите тия, са просто едни интернационално - ислямофобски, респективно на практика про - ционистки отпадъци, англофили и сърбомани от "скинхед" (Имам едно прекрасно описание, на дълбоко уважавания от мен американски дисидент, лека му пръст - доктор Уилиям Пиърс, на това анархо - течение...), шопски регионалисти и така нататък...
Първо: от завещанието на Хитлер към германците, проличава, че той не е ислямофоб, както и не е арабофоб.
В него той казва, че "германците винаги ще намерят повече разбиране сред арабите, в борбата им срещу еврейството и англичаните, отколкото сред европейците и съседите им, въпреки роднинската им кръв" у особено визира французите, като много по - далечни по борба, цели и дух отколкото арабите - до германците. Съмнява се сериозно и в арийската им кръв...Цитирам по памет.
Същото казва и за азиятците.
Да не говорим, че Исляма не е и раса, а е религия и на доста бели и арийски народи, ако ще гледаме расово на нещата, пък ако ще мразим циганите, то болшинството от тях са православни или евангелисти, у нас, просто защото повечето наричани "цигани" сред мюсюлманите у нас се турчеят...
Така например, Хитлер счита за арийци босненците, които много цени, персите/иранци, а част от японците и индийците - също, както тибетците и алтайците.
цитирай
28. samvoin - Никъде не е приравнявал бялата раса ...
19.06.2011 18:33
Никъде не е приравнявал бялата раса до християните, още по - малко е предпочитал германските съюзници по религиозна, а дори и по расова или политическа основа, но за жалост не държа до край тоя национално - прагматичен подход и го изби повече на "раса", при англичаните...
Разбира се, жалостта е повече за германската нация и после за нас...
После, Хитлер не е християнин, а криптовотанист, като в лични разговори с приближените си дори прави изказване, че пред Християнството има повече предпочитания към Будизма и Исляма, заради издигането на саможертвата в бой, в ранг на Мъченичество и че не му харесва търпимостта и толерантността при Християнството...
Арабските националисти, са виждали доста голяма надежда в победата на Хитлер..
цитирай
29. samvoin - Та ето защо, не може комплексарите ...
19.06.2011 18:42
Та ето защо, не може комплексарите от вибокс7 и интернет - анонимковците с нацистки и хитлеристки аватари, да са даже и "нацисти" като нацисти, но са някакъв своеобразен хибрит от квазиидеи и болна каша в главите им...
Такива не са и даже мутиралата БНРП и дегенерата Емил Антонов...Нищо, че уж плюели гротесткно евреите...
Такива не са прочели нито "Моята борба", а камо ли пък завещанието на Хитлер и последните му думи пред германците, за да се наречат и нацисти, какъвто аз не съм, първо защото съм българин и враг на нескопосаните подражания на чуждото, второ - защото не съм тоталитарист, трето - Хитлер въпреки блестящото начало на войната му и на социалната му и стопанска отлична и образцова политика, както и по ликвидацията на паразитизма и подриването на Германия, прави когато се главозамайва като победител и огромната безобразна грешка, най - вече да нападне и то във възможно най - неподходящия момент СССР, заставайки на няколко фронта и неслушайки своите блестящи офицери тук от егоцентризъм, а втората - пощадата на "расовите" англичани, които обаче хич не пощадиха германците...
Това не мога да простя на Хитлер, тъй като не съм съгласен, че огромните злини в историята ни идват от Русия или даже от несъществувалото до тогава СССР, пъкн дори и от скитащите драгливи евреи, а идват от Англия и английската сила и мощ, поощрявала и нашите съседи - шовинисти и врагове.
Това пък не пречи и да бъда благодарен на Хитлер за други неща и всички знаят и се досещат за какво или да дам за пример винаги неговия 4 годишен план, както и стопанска и социална политика, както и техническият и военен прогрес на Третия Райх и разнебитената през ПСВ Германия, за много късо време, от които нещо получава и България също, през ВСВ...
цитирай
30. samvoin - Да не говорим пък, дали горепосо...
19.06.2011 18:52
Да не говорим пък, дали горепосочените комплексари - едни ционисти, като бургаският хазарин Мартин Странджански, писал тук, а други "нацисти" - с майки - рускини от "вибоксващите", дали пък могат да се наречат "български националисти"...
Няма да се впускам в подробности и относно "национализма" на трупа БНРП, която основно изкопа гроба на българският национализъм!...
Направил съм го на блога си, дали тези са последователи на Завета на Апостола на Свободата - Васил Левски, както и на "Православието" им на какво ниво е, няма да се спирам...
Само ще припомня, че ако религиозно, а не расово или етнически, а още по - малко национално, които са няколко много различни понятия, ще се делим, то за нас са точно толкова "иноверци" и католиците, протестантите, методистите, адвентистите и пр...
Нима трябва да намразим тогава всички нации и народи от католици главно например, като унгарците и хърватите и да се "гушнем" със сърболята, гърците и руснаците например, в най - добрия случай срещу тях?
Или винаги ли Православна Русия е била по - правилната историческа "опция" пред неправославна, поне доминиращо Германия, ако ще разсъждаваме изцяло с верски категории и паранои?
Или пък например търговията с 'бяла" Холандия, винаги ли е била по - изгодна, отколкото с "не съвсем бялата", камо ли Християнска Япония?
Аз мисля, че същото важи и относно например дилемата: Иран - Запада или Ирак - "Християнска" Европа, като ще избегна анализа, дали Англия и САЩ, в момента са наистина Християнски страни, по своите основи, а още повече пък Православни, за основите на ЕС с петолъчката пък, няма да говоря въобще или за отявлено луциферовия антихристки Израел, на когото САЩ понастоящем е слуга, според своя собствен интелектуален елит, доколкото го има, дори СРЕЩУ своите собствени логични национални интереси...
цитирай
31. alexanderherzdorf - Другаря Кушел си е идиот, който е ...
19.06.2011 22:21
Другаря Кушел си е идиот, който е левичар. Мирише си отдалеч на левичарско от него. Само като му видях действията относно моя постинг "Социалистите са комплексирани неудачници", където цитирам от книгата на фон Мизес ми стана ясно що за човек е... На такива трябва да не им позволяват да пишат в Интернет пространството...
цитирай
32. samvoin - Не бива да бъркаме естествените и ...
19.06.2011 22:49
Не бива да бъркаме естествените и нормални социални грижи, за всяка националноотговорна и отговорна пред здравата младеж и поколения държава, като решаване на жилищен проблем, липса на бездомници и скитници, на бедни и недохранващи се, особено трудещи се почтенно граждани на дадената страна с комунизъм, марксизъм или "социализма", който е приет в днешна Европа и неосъветския ленино - мардохаевски и масонски ЕС!
Правете разлика!
Толерирането на паразитизма или уравновиловката НЕ Е социализъм, ако е изкуствена, или пък е твърде паянтов и малотраен, доколкото го има, като този на Живков, макар и там да не е съвсем праилно, че е имало уравновиловка, защото в много случаи например мнозинството беше дискриминирано заради някои политически, класови и кастови, но също и верско - етнически малцинства (Като самообявилото се за "богоизбрано".), макар и уж тази идеология да отричаше класите, расите, етносите и нациите, в много случаи съседите ни, дори и в комунистическата им част, не изоставиха своя великодържавен или национален шовинизъм, като румънци, сърби и пр., както и не повярваха в интернационализма, като българските редови "блажени вярващи" в този маскарад...
За отявлените войнстващи шовинисти и антибългари - гърци, турци и сътворените "македонци", да не говорим...
Даде се превес на антибългарските видове "национализъм"...Вменяваше ни се и расистка - антинаучна теория за "жълтите и дребни българи" и "високите, руси и снажни славяни"...
Да не говорим пък, как бяха лансирани десетилетия турците и туркоезичните пред нас, като бяха пускани с 3 във ВУЗ - овете, бяха назначавани с предимства, даваха им се допълнителни стипендии (Ако не беше правено това, биха били днес много под нивото на циганите от последното гето, както и евреите!).
Да, накрая БКП премина към нескопосаните патриотарски "възродителни процеси", по - скоро дебългаризирали, отколкото ребългаризирали българите - мюсюлмани, като беше потъпкана религията им (Не това е начина, ако ще бъдат покръствани!)...
цитирай
33. samvoin - Докато, ако пък срещу турците беше ...
19.06.2011 22:59
Докато, ако пък срещу турците беше успял, днес може би, или още тогава, при една още повече евентуална война срещу Турция, ние щяхме да имаме една още по - голяма бомба със закъснител - наужким "българизирани" само, при това по имена турци, които щяха да бъдат още по - мотивирани българомразци, шпиони и подривни елементи.
Решението на турския въпрос, беше или с окончателна война и прогонване на Турция от Европа и Балканите, което е отдавна не по нашите сили. Или по - реалното, с изпълнението, може би в един леко ревизиран вариант на Изселническата спогодба с Турция, която съществува отдавна, но незнайно защо не е приложена до край, както тази с Румъния, когато си вземаме Добруджа?
Друга тема е, че самия турски президент отрича пред Живков наличието на турци у нас, че е имало тайни споразумения с Турция, Гърция и другите ни съседи, за отказ от териториални претенции, респективно претенции за "национални малцинства" (Каквито у нас исторически гледано няма!), които обаче се прилагат само от нехайството на Живков, към стенещите в съседство българи от нас под асимилацията, терора и геноцида...
Друга тема е, че Турция не си остави "магарето в калта" като нас, макар да нямаше никакво историческо право на претенции, нито юридическо.
Друга тема е, че в САЩ се провежда и днес постоянен "възродителен процес", както и далеч преди "лагерите на смъртта" на Хитлер, наречени "хитлеристки" е имало такива военновременни за германците, а Хитлер черпи пример от разбирането на САЩ за "поданик и гражданин", при така наречените нюрнбергски закони и това можете да научите от "Моята борба" - глава "Поданик и гражданин".
Друг е въпроса, че според сведения на служител на ДС, корените на "възродителния процес" са в съветниците - евреи на Живков (Понеже това престъпление е отбелязано като "най - чудовищното" на режима на БКП, което не отговаря на истината!), един от които отстранен в края на 80 - е, по подозрение за шпионаж в полза на Франция, признал през 1992 - а година, че е бил агент на
цитирай
34. samvoin - агент на МОСАД! Целта е ясна: Б...
19.06.2011 23:09
агент на МОСАД!
Целта е ясна: Босна и Косово, тръгнали от България, далеч преди събитията в бивша Югославия и израело - угоден интернационализиран конфликт между Ислям и Православие, между католици и православни и така нататък...
Само че превърнаха това, когато номера им не мина у нас и в обществото ни, в капан за вече ненужния им режим и диктатор Живков, но и за сатанизацията наново на цялата българска нация и изкарване на слугата им - Турция и видимо желаната от нея пета колона у нас, като "страдаща" от нас, а турците - "страдалци"...
САЩ и СССР се възползваха и с това свлякоха ненужния им Живков, използвайки българското етно - толерантно поведение...
Въпреки, че уж България беше осъдила ционизма, заедно със СССР в СС на ООН, Живков държеше в обкръжението си, подобно на кобургите и европейските династии своите "придворни евреи", а и удобни за кредитиращите го банкери и "големия брат" - СССР...
Нека си спомним, как СССР предаде накрая, освен своите "любими сателити", разузнаванията им, социалната им система и ги обрече на продан, пускайки западния окупационен караул, на мястото на своя, но и арабските страни дето разчитаха на техното оръжие.
Нима СССР не можеше да им даде оръжие, за а приключат с Израел веднъж и завинаги и да няма там войни повече, които да ескалират или поне да даде независимост на Палестина?
Можеше разбира се, но не това беше целта, както на съветската паралелна държава и каста, наречена от един автор сполучливо "Номенклатурия", така и на западно - еврейските всеобщи със САЩ банкери и производители на оръжие, които искаха там просто конфликта да е хроничен, не само заради оръжията, банките и вземане на други трайни ресурси на онези страни от тях, както и държейки ги индиректно под съветски чехъл, но и за да се тренира и увеличава постоянно еврейското човекомразие към "гоите", като се измисля непрекъсната "световна заплаха" срещу "богоизбраните", дори когато тя не съществува или идва от самите тях и себеподобните им!
цитирай
35. samvoin - Ето и лицемерието, на практически ...
19.06.2011 23:11
Ето и лицемерието, на практически невъзможния лозунг "равенство", заради който се проля толкова кръв по света и в Европа, за да се наложи накрая най - чудовищното неравенство, в полза на няколко, а накрая една - две страни...
За да се наложи най - жестоката, несправедлива и небогоугодна дискриминация, двоен стандарт, апартейд, геноцид, етническо прочистване и "холокост" над цели народи, за който никога и никъде нищо да не се каже!
цитирай
36. samvoin - http://www. vbox7. com/play:9...
19.06.2011 23:27
http://www.vbox7.com/play:9ef4efd527 - Един разговор, с по - друг поглед върху историята на ВСВ...
цитирай
37. анонимен - ?
05.11.2011 10:57
Само аз ли виждам колко тъпи, неграмотни и заблудени са и Кушлев, и Джърман тайгър? Само аз ли съм останал с някакъв акъл в тази пробита държавица? Вие можете ли да използвате главите си подяволите??? Страшно много обичам немската армия, героизмът и професионализма й. Но, Тигъре, начинът по който поднасяш нещата е просто смехотворен: опитай се да не влагаш излишни емоции, обиди (щото във всяка твоя статия има обиди...). Не знам ти ли си ги превеждал тези неща, ама хич, ама хич не ти се оттдава. Не знам дали чуждите езици ти куцат или българския, или не можеш да направиш връзката между различните езици и превода... Не ти се получава, на места е даже смешно. Както и да е, това се преживява. По-скоро се опитай да бъдеш безпристрастен - тогава нещата може и да почнат да се получават. ;) И двете страни са дали много жертви, насилието на едните не оправдава насилието на другите, както и обратното. Бъди обективен! И използвай главата си, не поднасяй нещата като лозунги, а като точна информация, която да накара четящият да се замисли. Има интересни неща в статиите, но ти куца начинът на поднасяне.
Не се опитвам да се обидя, напротив. Просто се замисли и почни да правиш нещата по-добре. :) Тогава можеш да спечелиш уважение, а не присмех. :)
цитирай
38. germantiger - ...
05.11.2011 11:59
анонимен написа:
Само аз ли виждам колко тъпи, неграмотни и заблудени са и Кушлев, и Джърман тайгър? Само аз ли съм останал с някакъв акъл в тази пробита държавица? Вие можете ли да използвате главите си подяволите??? Страшно много обичам немската армия, героизмът и професионализма й. Но, Тигъре, начинът по който поднасяш нещата е просто смехотворен: опитай се да не влагаш излишни емоции, обиди (щото във всяка твоя статия има обиди...). Не знам ти ли си ги превеждал тези неща, ама хич, ама хич не ти се оттдава. Не знам дали чуждите езици ти куцат или българския, или не можеш да направиш връзката между различните езици и превода... Не ти се получава, на места е даже смешно. Както и да е, това се преживява. По-скоро се опитай да бъдеш безпристрастен - тогава нещата може и да почнат да се получават. ;) И двете страни са дали много жертви, насилието на едните не оправдава насилието на другите, както и обратното. Бъди обективен! И използвай главата си, не поднасяй нещата като лозунги, а като точна информация, която да накара четящият да се замисли. Има интересни неща в статиите, но ти куца начинът на поднасяне.
Не се опитвам да се обидя, напротив. Просто се замисли и почни да правиш нещата по-добре. :) Тогава можеш да спечелиш уважение, а не присмех. :)


Напротив, "нещата" чудесно ми се получават:
... и във вибокс7 където за 2 години станах модератор в над 15 групи
... в България, където вече имам издадена книжка и съм канен в ТВ, вероятно и ще се появя след време
... в блог.бг, където почти всеки втори постинг ми е популярен въобще в блога, а всеки в категорията си винаги

"Нещата" ми се получават като въздействие, експресивност и това го доказват десетките ми нови познати в блог.бг, техните лични съобщения и желание за контакт.

Преводите сам правя и вече са копирани от не един човек, цитират ме или не други които ги ползват, та даже ги има и в един известен сайт ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: germantiger
Категория: История
Прочетен: 4621088
Постинги: 412
Коментари: 7517
Гласове: 21816
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031