Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2019 21:20 - Разум и Страст
Автор: germantiger Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1415 Коментари: 0 Гласове:
19

Последна промяна: 02.09.2019 00:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Постинг без план и пореден на импулс

"Размисли и страсти" напосоки и на пръв поглед без връзка

Всъщност моя подход към нещата, претенциозно е да го назова моя философия


image

вчера починал италианеца Франко Колумбу на плаж вродината - авер на Арнолд, тренировъчен партньор и 2 пъти мистър Олимпия,но не за него ми е думата -главичката и гландиса :) - говори се, че Арнолд е бил канен от педали в щатите,разказва се,че Джо Уайдър е бил би-секс, а днес официално се знае, че следсъстезания богати гейове канят топатлети вхотелските си стаи за няколко хилади долара - просто да им позират приват,частно позиране за 30 - 40 минути, не иде реч за секс,като инфото е, че тарифите саот 5-6 000 долара за по-средни атлети до 40 000 за победители или в тройката на топ състезанията... та така



РАЗНОПОСОЧНИ ТЕМИ


БОДИБИЛДИНГ - КУЛТУРИЗЪМ

Лъжата и лицемерието в този "спорт" като образ пред масовката нямат равни. Бодибилдинга развива доста низки качества в човека - бодибилдинга хипертрофира в човек не само мускулите, а качества като НАРЦИСИЗЪМ И ЕГОИЗЪМ.

Културизма е НЕвъзможен без химия - маса блогъри в ютуб са лъжци - световни лъжци - те внушават, че са натурални и не позлват допинг или иначе казано не ползват анаболни и андрогенни стероиди. Това е абсолютна лъжа! Пример - МЛАДЕЖ НА 18-20 ГОДИНИ, ЗА 1 ГОДИНА КЧАИЛ 17 КИЛОГРАМА ЧИСТА МУСКУЛНА МАСА И ВДИГНАЛ СИЛОВИТЕ СИ ПОСТИЖЕНИЯ НАПРИМЕР ОТ ЛЕГ ПРЕДИ 60 КГ И СЛЕД ГОДИНА НАД 100 КГ В БЕНЧ-ПРЕСС. Невъможно без химия!

Същия младеж твърди, че се хранил само с каквото мама му готвила./явно майка му добавя чудоидейни таблетки,а той милия не знае :), СЪЩИЯ ЮНОША САМО ЗА ГОДИНА ИМА ВЕЧЕ ОКОСМЕНИ ГЪРДИ, НА ДОСТА ФОТОСИ/които слагал във фейсбук и инстаграм ИМА АКНЕ - ПЪПКИ НЕ САМО ПО ЛИЦЕТО,НО ЯВНО ПО ТЯЛОТО, лекарите му фиксирали високо кръвно и това на тази крехка възраст?!

С две думи - да вдигнеш масата си с почти 20 кг, да надкачиш постижебнията си с 40 кг отгоре, да пъпчасаш по тялото и да се окосмиш или вирилизираш само за годинка и това само с каквото мама готви - приказки на братя Гримм... Този същия имал болпоследователи в социални мрежи и маса хлапаци му вярват и дори ги инспирира/вдъхновява и мотивира/поне това е добър ефект за другите.

БРЕМЕННА МОМА ТРЕНИРА ВЪВ ФИТНЕСЗАЛА ! НОВО 20 !! И това се препоръчва в списания, блогове, клипове и видеа. Никой не пита тази дали е била инструктор, дали е била професионална атлетка и каква предистория има и подготовка. БРЕМЕННА В Н-ТИЯ МЕСЕЦ ТРЕНИРА ПРАВЕЙКИ НЕБЕЗОБИДНИ, А ДОРИ БАЗОВИ УПРАБЖЕНИЯ, не ония с топка или йога глупости. 

НЯКОЙ В ТИЯ СПИСАНИЯ И БЛОГОВЕ, ПЛАТФОРМИ КОИТО РЕКЛАМИРАТ ТОВА НЕ МИСЛИ ЛИ,НЕ НОСИ ЛИ ОТГОВОРНОСТ... ако утре обикновени жени в 6-7-8 месец влязат в залите... ако вдругиден родят увредени деца, ако се контузят, ако припаднат или паднат в залите... КОЙ ЩЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА БЕБЕТО С МАЛФОРМАЦИИ?!

МОДЕЛКА ПРАВИ ВИДЕА ЗА СВОИТЕ ДЪЛГИ КРАКА - ОБЯСНЯВА С КАКВИ УПРАЖЕНИЯ ЩЕ РАЗВИЕТЕ КРАКА и прави не едно, а поредица от клипове... Бога ми, мама и тати са й дали гени с които тази палава кобилка има примерно 120-130 см крак, това е ген,наследственост, дар от Бога или природата му казват. В СЪЩОТО ВРЕМЕ НЯКАКВО БИДОНЧЕ - МОМИЧЕ КОЕТО ЦЯЛ ЖИВОТ ЕБИЛО КАТО БЪЧОНКА ГЛЕДА ВИДЕАТА НА ТАЗИ ДРИСЛА И ПРАВИ УПРАЖЕНИЯТА... и какво бе моме, ще ти се удължат костите ли, ще направиш 130 санта бедър ли, имаш ли акъл по дяволите?!

Да се върна на фитнеса и бодибилдинга
НЕ ВЗЕМАЙТЕ ПРОТЕИНИ И ПРАХОВЕ, ДОРИ НЕ ВЗЕМАЙТЕ АМИНОСКИСЕЛИНИ НА "КАПСУЛИ" ИЛИ ТАБЛЕТКИ, КРЕАТИНИ, БЦАА ИПР. ГЛУПОСТИ! Знаете актьори като Силвестър Панталоун, Вин Бензин/Дизела, Дончо Дуейн Скалистия и пр. икони от екрана - та как изглеждат тези на толкова години? Силвестър Сталоун например в Роки 6, не поредиьцата Крийд наскоро, а в Роки 6 ако добре помня филма - там дъртия Сталоун беше венозен на 60 години или нещо такова.

ХОРМОН НА РАСТЕЖА - ГРОУТ ХОРМОН, СОМАТОТРОПИН - по времето когато бях млад хормона на растежа беше легендарна химия, която още не беше дошла на изток и за кяото се носеше слава, че убива бързо. НЕ! Нскоро се оказа, че това вече е достъпно, вярно скъпичко, но хормона на растежа те прави венозен, хипертрофира ти мускулите и... ДОБАВЯ СВЕЖЕСТ В ЛИЦЕТО ТИ ДАЖЕ, буквално те подмладява като бонус ефект. И така - кавко вземат актьори като Сталоун, Скалата, Вин, Момо, Хенри Кавилл, Марко магаренцето Уолбърг и сие - маса химия, вижте Крис Хемсуърт в Тор и извън филмите - стопил се е, но поне винаги е хубавец, висок и има фигура, все пак бивш модел е. Вижте Джерард Бътлър в 300 и днес - отпуснато лайно, вижте Ръсел Кроу днес сравнен с Гладиатор - днес е дроб-сърма.

АРНОЛДИНЬО ГУСТАВОВИЧ ШВАРЦЕНЕГЕРЕНКО - човек за мен кумир като бях младеж и сега един боклук, той отдавна се превърна в боклук - същия този губернатор десетилетия наред в своите книги отричаше химията,дума не казваше за нея, нещо повече - критикуваше я с половин уста, съветваше хората да тренират по над 70 сеии на ден в тренировка, споменаваше и за двуразови, триразови тренировки - всичко това без химия - много нагъл лъжец :) с две думи Арнолдиньо Шварценегеренко.

И ТАКА - СПОРТ БЕЗ ХИМИЯ НА ВИСОКО, ПРОФЕСИОНАЛНО НИВО НЯМА!
БРЕМЕНЕН ФИТНЕС, ДЪЛГИ КРАКА С УПРАЖНЕНИЯ... ИЗПРАЖНЕНИЯ Е ВСИЧКО ТОВА :) обаче има и още - ГОЛА ЙОГА - сериозно и на това попаднах, ей Богу ако йогата беше по бикини, всички мъже щяхме да се запишем при някоя инструкторка бикинистка, ти да видиш какъв удар в боксофиса щеше да удари тази шитня йогата :)

ПО МОЕ МАЛДЕЖКО ВРЕМЕ 90-ТЕ ГОДИНИ ПРАВЕХМЕМУСКУЛИ ЗАРАДИ МУТРЕНСКИТЕ ВРЕМЕНА, ЗА ДА СЕ ОПАЗИШ НА УЛИЦАТА ИЛИ В УЧИЛИЩЕ КАТО СЕ БИЕХМЕ, ЗА ДА НЕ МЕ МАЧКАТ В КАЗАРМАТА, А АЗ ДА МАЧКАМ

днес момчетата младежи правят тяло за да са... красиви, хубави момчета, красиви, така им пишат под постовете и клиповете - ЩЕ РЕЧЕ ТОВА ВЕ ЧЕ ЖЕНСКИ АРХЕТИП - ТИЯ МЛАДИ МОМЧЕТА И МЪЖЕ НЕ УСЕЩАТ КАК СТАВАТ ПРИНЦЕСИ, как се вземат от женската психика и женския архетип, той не тренира заради сблъсъск, оцеляване,бой,мъжка среда, а за да е... хубав, красив мамин лелин той - женски архетипаж - в интересно време живеем, а не ве!



РЕКАПИТУЛАЦИЯ
и така - Господ или еволюцията са ни длаи критично мислене, аналитичен ум итн... тогава защо момичето бидон което гледа моделка или момчето,което слуша глупостите на арнолдиньо за трениране, защо тия с бременните във фитнеса не мислят критично и не използват своя аналитичен ум, но те не са виновни - те вероятно са добри математици, офис-сътрудници, занимават се продажби или са шлосери и стругари еди-кой си разряд - не им еработа да знаят истината за химията в спорта и пр.



image


НОВА ТЕМА - КЛИП НОМЕР 1 ПОД ПОСТИНГА


Днес случайно разбрах, че моя позната/забележително, че е жена доглеждала 6-серия на Звездни войни - да, точно Завръщането на джедаите - сетих се като хлапе по живково време колко пъти момченцата ходихме да гледаме трите серии тогава на звездни войни по десетки пъти в кината.

После разбрах с годините, че този в филм също има еврейска тоалетна - иначе казано джедаите са почти джудаи, еврейчета, че анакин в новите серии ще е с еврейско плитчица, че еврейската пача Натали Портмън ще играе и игра своята роля, че щурмоваците са щормтрупъри отпращайки ни към щурмоваците на бачо Хитлер, че униформите на тия във флота от поредицата фантастика се родеят с нещо германско итн итн итн - ЕВРЕЙСКАТА И ХОЛИВУДСКА ГЕРМАНОФОБИЯ Е НОРМА И Е НЩО СЪВСЕМ НОРМАЛНО, ТОВА НЕ Е НОВИНА, РАЗБИРА СЕ, А МОДА ОТДАВНА.

Сетих се за един мой бивш приятел, иначе великолепен пич, изключителен човек,но на сериозни години имаше у дома си възглавница по Star Wars, чаши по звездни войни, шапка с козирка, слава Богу все още нямаше одеяло или завивка по СТАР ВАР :) - тогав аму казах, че когато мадамата му дойде да живее при него - да изхвърли или скрие тия неща - това ми напомни, че и досега съм попадал на мъже с никове и аватари на футболни отбори или филми - как ви се струва мъжа на 40 години примерно с ник меси е бог или никнейми роналдо10 - тия идиоти не знам какви жени ги вземат за спУтници в живота - ако бях жена - бий се отвратил от такива.

И така да се върна на темата - мояат позната доглеждаше Завръщането на еврейте/джедаите с други думи... в тоя филм всичко е без думи - всичко е бат Астма или Лорд Вейдър - този в черно с каската и с вентилация на дробовете като астматик... Превди бол време си бях харесал един клип от ютуб, но през годините 1 или 2 така и не го поставих под никой мой постинг - струваше ми се излагащо, детско, несериозно, чикиджйюийско да слагам клип по детски филм  само да го сложа не връви - ще трябва да го обясня, а пък не ми се обясняваше и не се връзваше с тогавашните ми сериозни преводи по конкретна книга, тема, автор итн

НАКРАТКО В ЕДИН АБЗАЦ - клипа е за Дарт Вейдър - показва го от малко дете, той пораства като млад джедай, убива убийците на майка си, след иска да постигне върха на силата, иска още и още - това е причината да отхвърли всички бариери,да прекрачи приятелство, дори любов, а иска сила за да спаси тази своя любима... бъдещия Вейдър преди това с име Анакин Скайуокър помага на отрицателния герой в сянка, ликвидира джедайския орден, едва ли не сзъдава бъдещата империя... този Вейдър обаче/това го няма в клипа щестане страшилище за цялата галактика, екзекутор или ако щете модерен инквизитор, но не за вяра и Бог, ще се бие, ще победи и дори ще оскатаи сина си... В КРАЯ НА САГАТА ОБАЧЕ ТОЧНО ТОЗИ ДАРТ ВЕЙДЪР ЩЕ УБИЕ ИМПЕРАТОРА - отрицателния персонаж управляващ и манипулиращ всичко - именно ВЕЙДЪР ЩЕ ПОБЕДИ ЗА ДОБРОТО И ТО ОСЪЗНАТО ЗАРАДИ СИНА СИ НА ФИНАЛА

Анакин/ВЕЙДЪР ще расте, ще се учи, ще стане сила, ще отмъсти и ще отмъсти на убийците на майка си, ще поиска още и още сила, ще пожелае тази сила за да защити любовта си от всичко, ще пристъпи всички линия, граници и ще премине на тъмната така наречена страна във филмите от поредицата - ще се бие със своя учител, а "пътьом" ще ликвидира, буквално ще екзекутира победения от него и на колене противник от предишни серии. Както казах в бъдеще,което го няма в клипа този Анакин/Вейдър ще стане Чука който смазва всичко в онази галактика, но на финала той ще убие главния по детски казано злодей.

ПРЕРАЗКАЗАХ ВСИЧКО ВТОРИ ПЪТ, ЗЩАОТО В ТОВА ВИЖДАМ ЛОГИКА, КАУЗА, СТРЕМЕЖ КЪМ КРАЕН ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ВЪЗМЕЗДИЕ, СИЛА И ВСИЧКО ТОВА ТЛАСКАНО СПОРЕД ФИЛАМ ОТ ЕМОЦИИ И СТРАХОВЕ В САМИЯ НЕГО - тази емоция в него, този ГНЯВ, тази ОМРАЗА в героя го водят според филма към Дарк сайд. Да - детско филмче, да полудетско изгелждащи пероснажи, много ми е смешно,когато големи мъже са останали фенове на тази сага,която днес вече се изврати в маса филми, феминизъм, пропаганда итн Филма отдавна не струва и никога не е струвал особено впрочем, но... !!!


AND NOW :) И СЕГААААААА клипа, ма много ми е забавно
не, не ми е забавно и не съм толквоа вдетинен, тази вечер щях да водя близъкпо болниците с такси след бърза помощ, та когато мила ми Надежда Бракалова изглеждам ухилен и вдетинен, то е защото преливам често от енергия и пия от тоя свят, както и той нас изпива

той Левски се е объркал - трябвало е да напише - ние пием от света и света нас изпива, трябва да си щамповам и аз мислите като Милена Връбанова с нейните запазени авторски права... какви мисли е раждала, ражда и ще ражда моята коджа кафалъ :)  КЛИПА,КЛИПА ДА СЕ ВЪРНА НА НЕГО... ДМИТРЕ НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙ, НЕ СЕ ОТПЛЕСВАЙ, ЧЕ ЖИВОТА ТАКЪВ Щи ПЛЕСНи!

акцентите в клипа повечето са вградени на английски във видеото
простете детско изглеждащия симпатяга скандинавски актьор и кака му чиПутката/чиФутката


- - - малко след началото хипофизното джудже Йода/юда/путин говори от ранга на психоаналитик - СТРАХ > ГНЯВ > ОМРАЗА - колко лошо било това,докъде водило в крайна сметка, А ВСЪЩНОСТ ТОВА Е ПРЕКРАСНО И ПРАВИЛЕН ПЪТ

- - - КОМИЧЕН МОМЕНТ 0.34 най-древната женска професия - компаньонка на вид

- - - КОМИЧЕН МОМЕНТ 0.41 той сякаш се наакал милия, така си държи ръчиците отзад

- - - КОМИЧЕН МОМЕНТ 0.46 тя примигва,.когато казва, че го обича - оператора явно е тъпак

но спри сърце с комикса...сега вече сериозно !


- - - 0.52 - това е поглед на младеж, който ще порасне

- - - 01.11 - убива и отмъщава за майка си

- - - 01.14 - и правилно го мразиш

- - - от 01.22 до 01. 27 младежа се хвърля незарумно срещу по-голяма от неговата сила, осакатяват го, повалят го, но го води стремежа да победи, да се надскочи, докаже, но все още е твърде зелен

- - - от 01.28 до 01.40 младежа вече се е научил, силата му наистина се е удвоила, в него няма толкова емоция, а увереност, убеденост и НЕ ЗАЩОТО НЕ Е ЕМОЦИОНАЛЕН ВЕЧЕ - ПРОСТО ПРОТИВНИКА ВЕЧЕ НЕ Е ПРЕДИВИЗКАТЕЛСТВО, ще има емоция и ще бъде превъзбуден на следващото стъпало, което ще иска да покори, тук вече му е ясно - той бие и той Е

ТЕЗИ ДВА ПРЕДХОДНИ МОМЕНТА ГИ ИМА ВЖИВОТА НА ВСЯКО МОМЧЕ И МЪЖ ПРЕДПОЛАГАМ МНОГО ПЪТИ, НАДЯВАМ СЕ ДА Е ТАКА - ЛИЧНО ИМЙАМ ТАКИВА ВЪВ ВСИЧКИ ВЪЗРАСТИ, ВЕРОЯТНО СЕГА НЯМАМ ИЛИО СЛЕД 2008 НЕ

Най-яркия ми ученически спомен/И АЗ СТАВАМ КАТО ЛЕОН РАЗКАЗВАЩ ЗА МИНАЛОТО СИ :) та ний сме два пауна в блога... може би повече има ипапуняци, та да се върна на примера - БИДЕЙКИ УЧЕНИК 8 КЛАС В ХУМАНИТАРНА ГИМНАЗИЯ И СЪС ЗАБЛУДЕНО САМОМНЕНИЕ ЗА ФУТБОЛНИТЕ МИ КАЧЕСТВА И ФИЗИКА се пробвах с ученици 2 или 3 години над нас - сблъсках се с един батко и си седнах на гъза,дотогава в сблъсък рамо в рамо не съм сядал с никой набор по рано в основното училище и така си въобразявах, че ще в средното и то с големите - бях изумен, помня това свежо и сега - сблъска, сядането/падането и неговото подминаване, човека не беше виновен,просто беше по-голям... е аз потренирах няколко години, взех първата си химия на финала и на завършването ИМ когато бяха все навън - играхме пак с тях - наша лапешкатайфа/пак по-малки и извън час с тия абитуриенти - помнех го, той ме беше забравил 100%, специално няколко пъти го изкарвах извън терена,дори не му подадох ръка да стане, един авер го направи и после ми каза да спра зщаото биело на очи и накрая ще стане джурум/бой, "баткото" ми каза че след мача ще се разправяме... мача свърши,не помня дали бихме или паднахме, АЗ ЛИЧНО БИХ и оня след мача не дойде, изнесе се докато говорех с моя авер и добре го гледах с периферното зрение,мота-мо го гледах дали ще дойде, бях 100% готов да го заблъскам преди бала му

аз съм добръ човек, добро момче инфантилно на 45 години, но дълго помня и съм отмъстителен като мангал бе, манго джери, на германците викали джери от джърмани през войната или бошове, нищо че не били холандци :)

- - - 01.38 - ГРЕШКА НА РЕЖИСЬОР - персонажа отдръпва назад глава когато обезглавява опонента - сякаш има проблем с гледката или отвращение или за миг му е трудно - неправдоподобно, режисьора трябваше да изисква обратното - персонажа леко да наведе глава и да погледна на финал с акцент свършената работа

- - - 01.58 той и отново той заплашва бъдещия император и свой бъдещ учител

- - - 02.11 пак той и само той осакатява един от лидерите и негов съратник до момента - афро-американчето ЧИЧО САМ ДЖАКСИНЕЧКИ по известен като семюъл джаксън

- - - 02.38 КУЛМИНАЦИЯ, ВЕЛИК МОМЕНТ ЗА МЕН - ЛЪЖЕЦ,така нарича бившия си ментор и приятел - ЛЪЖЕЦ и лъжата, която лично аз ненавиждам едва ли не на органично ниво

- - - 02.49 ЕКСПЛОЗИЯТА - МРАЗЯ ТЕ и точно с тази слюнка накрая - големитя отворковци като мустака/по известен като Хитлер винаги са се пенявили, докато логореята при Кастро е известна но в историята няма да остане с нищо що е казал - значи ненагледни ми Фиделио - трябвало е проумееш,че не е важно как се пенявиш, а и КАКВО КАЗВАШ, и много поздрави от другата страна на валдемар илича/по известен като каскет тип ленинка


ВТОРА РЕКАПИТУЛАЦИЯ
ГНЯВ, ОМРАЗА, ЯРОСТ, ЛЪЖА - ЧУДЕСНА МОТИВАЦИЯ,КОЯТО НИ ТЛАСКА ОТВЪД ВЗЪМОЖНОСТИТЕ, КОЯТО ОТКЛЮЧВА РЕЗЕРВ ОТ СИЛИ, ЕДИН ДОПИНГ НЯМАЩ РАВЕН. Този тип мотивация НЕ се нуждае от външен авторитет, от надавторитет, от вяра, кауза, Бог, друг императив и коректор, за това на масовия тип човек това е непонятно и изглежда опасно фундаментално. 





image

Джина ЛИза Лоофинк - германска шаврантия



ТРЕТА РЕКАПИТУЛАЦИЯ

През Първата Световна война негри се сражавали за Франция... Теимали едно поверие - носили със себе си торбичка с малки кости - наричали я ши-ши, хвърляйки се в атака част от неграта падали покосени вероятно от картеча на гадните германци - все пак шибаните германци са най-големите изроди в историята а кюмюрите умирали в атака - други оцелявали и се връщали в траншеите. Оживелите казвали, че братята им умряли защото имали лошо шиюши,ате отървали кожата, защото видите ли имали добро ши-ши. КАКВО КАЗВАМ - НОВОТО ШИ-ШИ НА БЕЛИЯ ЧОВЕК СЕ НАРИЧА ПРАВИЛО, УМ,РАЦИО, ЗАКОН, такъв тип неща - писал съм го и друг път.

АЗ РАЗБИРАМ ТАКА НЕЩАТА - ЧОВЕК ТРЯБВА ДА СЕ СТРЕМИ ДОКОЛКОТО МУ ПОЗВОЛЯВАТ СИЛИЧКИТЕ ДА СТАНЕ ГОЛЯМ ВУМА, РАЦИОТО, ПРОФЕСИОНАЛИЗМА, НЕГОВОТО ПОПРИЩЕ, ПЪТ,ХОБИ, ИНТЕРЕС,УМЕНИЕ, ЗНАНИЕ ЗА ИЗБРАНОТО.

РАЗБИРАМ И ОЩЕ НЕЩАТА ТАКА - ЧОВЕК НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОГРАНИЧАВА САМО С РАЗУМА - ТРЯБВА ДА ИМА ЕМОЦИЯТА, СТРАСТТА, КРАЙНОСТТА, ДА ПОТЪРСИ В СЕБЕ СИ АТАВИЗМА, ПРИМИТИВНОТО КОЕТО МУ ДАВА СЪЩО МНОГО,КОЕТО Е СЪЩО СИЛА И ЧАСТ ОТ СИЛАТА, ЧЕ И ОТ ЛЮБОВТА.

Ненавиждам хора половини, инвалиди, позитивни, а всъщност глупаци, НЕНАВИЖДАМ ИЗТОКА ЗА НЕГОВАТА ПРИМИТИВНОСТ В ИСТОРИЯТА, НЕНАВИЖДАМ И ВНУШЕНИЯ ДНЕС ЗАПАД И МОДЕРЕН ЧОВЕК НА УМА И САМО ПРЕЦЕНКАТА - ОСАКАТЕНИ, ИНВАЛИДИ ВЪТРЕШНО

чалгар, примитив на алкохол, секс, материално, мутренско

смешник на рациото, УЖ добротата, дъновист, моралист

ограничени хора в едното или другото

моята "философия" с обем на всичко доколкото го мога аз,може да не е много,а всъщност не е малко,искам да обхвана диапазон,още и още, доакто капладисам или умра, кой знае


И ФИНАЛНО ЗА НАДЕЖДА БРАКАЛОВА - разбира се, че много те уважавам, човешки обичам и си над всички в блога за мен, НО !

- твоята вяра и твоя Бог НЯМАТ НИТО СИЛАТА НИТО КРАСОТАТА

- в твоето Християнство НЯМА ГОЛАТА КРАСОТА, НЯМА И ГОРДАТА СИЛА - ГРЕХОВЕ

- забележи - аз НЕ избирам голата курва, а предпочитам бидончето което може да е прекрасен човек вместо моделката лъжеща по клипове, под гола красота разбирай крайността на крясъка в месо, материя - не съм лек и не олеквам когато пиша гола красота - разбира се имам друго предвид този израз

- ТВОЯТА ВЯРА НЕ МИ ДАВАТ ОМРАЗА, ГНЯВ, ОТМЪЩЕНИЕ - те го дават това на неговите божи евреи - с бог/малка буква те побеждават, убиват, отмъщават

- В НИКОЯ РЕЛИГИЯ НЯМА НИТО РАЗУМ, НИТО СТРАСТ, така аз чувсвтам нещата правилно или не сега и липсата на разум, липсата на страст правят далечна от мен всяка вяра


ВТОРИЯ КЛИП С БИВШИЯ 6 ПЪТИ МИСТЪР ОПЛИМПИЯ ДОРИАН ИЕЙТС

ВСЯКО ПОСЛЕДНО ПОВТОРЕНИЕ В НЕГОВИТЕ ПОСЛЕДНИ СЕРИИ ОТ УПРАЖНЕНИЯ

ЗАТОВА НЕЗАВИСИМО ОТХИМИЯТА ТЕЗИ ХОРА ЗАСЛУЖАВАТ УВАЖЕНИЕ - РИСКАСЪС ЗДРАВЕТО, РЕЖИМА, ХАРДТРЕНИНГА - РЕСПЕКТ ЗА ТОВА

и както е казал бат Дориан/но не дориан грей, а дориан иейтс,когато разни хора му подхвърляли,че е станал такъв заради химията, той просто им отговорил - УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ АКО БЯХ ВЗЕМА ВСИЧКИ НАРКОТИЦИ НА ДЖОН ЛЕНЪН - ПАК НЯМА ДА НАПИША НЕГОВИТЕ ПЕСНИ,иначе казано казал е на критиците - и да погълнете или да си инжектирате цялата химия на света пак няма да бъдете като мен и е напълно прав!


ПС ЗА КУЛТУРИЗМА И УМА

Дориан Иейтс също има своите тъмни моменти - 1994,1995 и 1997 не заслужаваше да победи,но КАТО МНОГО ДРУГИ В КУЛТУРИЗМА СТАВАШЕ И ТЕ СТАВАХА ГОДИНА СЛЕД ГОДИНА ПОБЕДИТЕЛИ, ПО 6, 7 И 8 ПЪТИ ДОРИ... как ставатова ли, защо не е справедливо ли - просто фирмите за спортни добавки и препарати плащат олимпиите напред, купуват конкурса години наред и напред за да е победител еди-кой си, а ще е той защото той е рекламно лице на стоките им и вярващите глупачета ще им купуват продуктите


ПС ЗА ЕМОЦИЯТА И ХРИСТОС

Всички знаем пътя към Голгота, нали не греша или?! Когато Исус нарамил кръста сина който след това са го разпънали. ДОБРЕ Е ДА СЕ ЗНАЕ ИСТОРИЯТА, А  ТЯ КАЗВА:

- В РИМСКАТА АРМИЯ И РИМ СА РАЗПЪВАЛИ ЗА КАКВО ЛИ НЕ

- ОСЪДЕНИТЕ НА ТОВА СА СИ НОСИЛИ СА МИ ГРЕДИТЕ/КРЪСТА не го е сторил само Той

- НЯКОИ СА ДЪРЖАЛИ НА РАЗПЯТИЕТО ДО 3 ДНИ - БАВНО СА УМИРАЛИ

- ДАВАЛИ СА ИМ ВОДА ЗА ДА... ПРОДЪЛЖАТ СТРАДАНИЯТА ИМ, не винаги от съчувствие

- РИМСКИТЕ ВОЙНИЦИ СА ПРОВЕРЯВАЛИ С ПИЛУМИ/КОПИЯ ДАЛИ РАЗПЪНАТИЯ Е ВСЕ ОЩЕ ЖИВ

- и като дойде реч за великата римска армия/както добре знаем в историята на Човечеството има две велики армии - римската и германската - та за римската

- дисциплината ебилатолкова брутална, че в римската армия са убивали дори за провинение на пост и неспазване на заповед дори при... победа

- сега не помня как се казваше героя - но сина на един от сенаторите или консулите на Тит Тарквиниай или Тит Торквато, та сина му при разузнавателен рейд започва бой с врага без заповед и побеждава като дори убива лидера на врага

- връщайки се в рисмкия лагер всички пеят в негова чест, издигат го като герой,НО ЗАЩОТО  Е ПРЕСТЪПИЛ ЗАПОВЕДТА СЪЩИЯ ДЕН Е ЕКЗЕКУТИРАН, да той победителя и сина на римски държавник


и така мила ми Надежда Бракалова

РЕЛИГИИТЕ ЯВНО НЕ ДАВАТ ОТГОВОРИ ПО ПЪТЯНА ЛОГИКА, РАЦИО, А ИСКАТ ДА ПРИЕМАМЕНА ВЯРА

РЕЛИГИИТЕ ЯВНО НЕ ПОЗВОЛЯВАТ ОНАЗИ СТРАСТ И ЕМОЦИЯ НА СЕКСУАЛНОТО, КРАЙНОТО, ДОРИ ОПАСНОТО

тъй-като аз в моя живот търся споменатите две, някак не приемам религии и вери








Гласувай:
21



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: germantiger
Категория: История
Прочетен: 4650420
Постинги: 412
Коментари: 7517
Гласове: 21816
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930