Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2015 15:51 - ГЕРМАНСКИЯ ХОЛИВУД - Том Круз, Грейс Келли, Мишел Пфайффър, Брус Уилис...
Автор: germantiger Категория: Изкуство   
Прочетен: 23330 Коментари: 55 Гласове:
38

Последна промяна: 18.08.2015 01:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ГЕРМАНСКИЯ ХОЛИВУД

Актриси и актьори с германски произход

никой от тези НЕ изигра роля на положителен и силен германец или германка

На потребител секирата жените се сториха студени, а мъжете свирепи - такива аз съм им подбрал фотографиите - за мен студената извисеност на жената като идеал и силата и свирепостта в погледа на мъжа са задължителни - това е моя избор
Вижте Кейти закхофф в последното видео на постинга - ич не е студена момата




През годините съм проверил всички посочени тук, много дори съм пропуснал - не показвам певци като Патрисия Каас, дори някои чаровни актриси като Медхен Аймик от "Туин Пийкс" или Jeniffer Ehle от тв сериите на "Гордост и предразсъдъци" с Колин Фърт, зщаото при нея геманското беше съвсем малък "отглас"... Ако някой се съмнява - да потърси произхода, родителите им, био- за всички тях имам архивирано и препроверено.

Оставил съм англоговорящата "фонетика" при изписването или както са популярни - добили общественост
За всички следващи може да намерите инфо, колкото пожелаете, вкл. НЕГЛИЖИРАНО за техния произход - всички от тях имат 1/2, 1/4 германско. Други боклуци като Анджелина Джоли и Леонардо ди Каприо 1/8, но аз с тях няма да се "занимавам" в този постинг.

Никой от следващите НЕ изигра роля на положителен германец или германка, много от тях (като Гизелле Бюдхен) дори признават, че са забравили езика си (не португалския, а германския), други обаче като САНДРА БЪЛЛОК И ДОСЕГА ОТКРИТО ГОВОРЯТ НА ГЕРМАНСКИ, КОГАТО СА НАГРАЖДАВАНИ (понякога), а ЧАРЛИЙЗ ТЕРЪН е истинско великолепие, когато присъства на мача Германия - Аржентина 4:0 през 2010 в южна Африка, защото тя е южно-африканка с баща французин и майка германка. Същата Шарлийз терон облече Уил Смит в ти-шърт на германския национален отбор и пак тя говори с Михаел Фассбендер на германски. 

ДАМИТЕ

image
Грейс Келли 1/2 германка
 
Ще добавя една истина без която можех да мина - АКО ВСИЧКИ ТЕЗИ БЯХА БЪЛГАРИ ИЛИ СЪС СМЕСЕН БГ ПРОИЗХОД - честно казано за тях щеше да има постинги ден ката ден в блог.бг и не само, нали да?! Аз правя само един и няма нужда от повече. Ако всички тези бяха българи или примерно руснаци - тук щеше да кънти от колко ни ограби света, колко света е длъжен на нас... - да, нали?!
СВЕТА НИКОМУ НЕ Е ДЛЪЖЕН и света независимо, че е взел от тези, независимо, че Холивуд се гаври много често с германското, то този същия Холивуд е и ДАЛ на тези актьори развитие, възможност, роли, пари и дори име в историята за някои от тях!
Според "вашите" славянски (само при някои от вас) мерки и теглилки - ИЗБРАНИЯ НАРОД НЕ Е РУСКИЯ ИЛИ БЪЛГАРСКИЯ, А ИМЕННО ТОЗИ - ГЕРМАНСКИЯ, според вашето мерило, "логика" и претенции точно от този народ след войната се е крала наука и какво ли не, точно с историята на този народ се вършат най-големите шарлатании и гаври - по вашите мерки и теглилки така излиза - честно, да нали?!


Иначе за мен - ИЗБРАНИ НАРОДИ НЯМА, ВАНГЕЛИЯ, СЕВРЮКОВА ЗА МЕН СА ГЛУПОСТИ (да ме прощават, допускам и да греша за тях) НИКОЙ НИКОГО НЕ ЧАКА ДА ПОВЕДЕ СВЕТА - ТОВА НЕ СЕ ЧАКА - ЗА ТОВА СЕ РАБОТИ, ТВОРИ, ПРОИЗВЕЖДА!
Не славяните водят света, а тези англо-сакси които тръгнаха от едни островчета и покориха континенти - света говори английски, пак сакси и пак запад!
Аз не меря с всеславянските източни мерки и теглилки, с това, че на изток винаги са жертви, винаги непризнати и винаги ще водят света към добро?! Винаги с претенция, че света им е длъжен пред величието - ВЕЛИЧИЕТО Е В ЗНАНИЕТО, УМЕНИЕТО И ОПИТА - В РАЗВИТИЕТО, СЪЗДАВАНЕТО, РАБОТАТА ИЛИ ТВОРБАТА - другото е Ванга, Слава Севрюкова и широката "славянска" душа - то и славяните не са виновни горките и тях ги натовариха исторически с какво ли не, все хора у ред са си, като всички други.


От друга страна - БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ ДНЕС СЕ ПОДЛАГА НА МЕРЗОСТИ И ЛЪЖА - ФАКТ, тя се подлагаше в друга насока и 45 години преди т.нар. "демокрация"!
Българската история е в миманса на едни крадливи колкото и велики гърци.
Българската история има нужда от търсене, изследване и ЗАСЛУЖЕНА СЛАВА - без колебание да!
Трябва ли да се рови в БГисторията - категорично ДА 
Трябва ли тя да е повод за гордост и възпитание - без съмнение ДА
Посяга ли съсед и несъсед на нея - често ДА


Ким Бейсинджър даааааа
image

image

image

image

Мишел Пфайффър да 

image

Джоуди Фостър - леко боклук, но казват актриса с класа
image

Кирстен Дънст - игра великолепна девойка в "Обсадата на Руби Ридж" - там беше расистка, неонацистка по действителен случай за зелената барета, тя - неговата дъщеря и атакуваното му семейство, после игра във филм за... концлагер германски, няма начин, нали... 
image

Камерън Диас и спомена за германската й баба която я научила да си мие ръцете
image

Ума Търман
image

Чарлийз Терън
image

Катерин Хейгъл "докторката"
image

Джоуди Мей - ниво в английското кино - от "Кметът на Кастърбридж", през "Бялата кралица", а тук в "Последния мохикан"
image

Кейти Закхофф с баща германец - звездата в "Батълстар Галактика"
image

image

Джерри Линн - Циммерманн / Джерри Райън, нарочно НЕ запазила фамилията Цимерман, за да е по-вървежна в Холивуд
image

image

image



 
Сандра Бъллок
image

Съммър Глоу
image

Катрин Мьоннинг - най-известната лесбийка 
image

Хилъри Суонк - изигра американска боксерка, която стана инвалид след бой с... германска мулатка уж шампион на Германия - гавра нали... не, просто нещо нормално за Холивуд
image

Триша Хелфър - германско и норвежко в микс, заедно с Кейти Закхоф двете на уоллпейпъра
image

image

image

Жизел Бюндхен - германска "бразилка" както и много други бразил манекенки - в Бразилия живеят 12 млн. германски емигранти НЕ след всв, а много преди войните
image

Ана Хикман - поредната "бразилка" от германски произход на подиума
image

Ана - Клаудиа Михелс още една "бразилска" германка манекенка
image

Дорис Дей - усмивки от старите ленти 100% гер
image

Дакота Феннинг - детенцето от "Война на световете" и не само
в същия филм с Том круз с който завършвам постинга
image


МЪЖЕТЕ

Невъзможно е да не добавя видео на австрийския дъб Арнолд "Шуорценегга"





Нещо английско за начало - няма германско, но има англо-саксонски норд

image

Тревър Донован Нойбауер - нарочно без последната си фамилия в Холивуд
image

image

image

image

Брус Уилис
image

Кевин Костнър
image

image

Майкъл Фассбендер - класа, чар и казват няколко актриси надарен (не ме вълнува, за да "проверя" :)
image

image

image

image

image

Дейвид Хасселхофф - не съм му фен, но той беше фен на Гермнания на Мондиал 2014
image

Келлън Лутц - едната версия на филма "Херкулес" от тази година
image

Алекзандър Лудвиг/х - единствено този не съм проучил - днешната млада звезда във "Вайкингс"
image

image

image

Маттиас Хюз 100% гер, баща му Хумпединк ако добре помня без да проверявам архива
image

Ралф Мьоллер - този е отново 100% гражданин на ФРГ, бивш културист, с две чудесни дъщери!
Пропускам масата негови фотоси с Ръссел Кроу години преди заедно да са в епоса "Гладиатор" или с Ивендър Холифийлд, с Клинт Истууд или в общия бизнес на ресторантите с Жерар ДепЪрдийо руския гражданин и Силвестър Сталоун
image
 
Ралф направи Конан в сериала, а Арнолд в две епохални серии... днес Конан като сериал се прави с маора Джейсън Момо/а, не с бели мъже...

image

image
в "Гладиатор"

image

image
това не е ли Руслан Мъйнов и всеки момент ще запее руски романси (нищо прптив романсите руски:)

image
вече разведен с дългогодишната си съпруга

image
и с млади манекенки, което аз не разбирам, но кой съм аз да давам "акъл" на Ралф и не му давам

image


Тил Швайгер - човек за който се колебая - да нарека ли този образ мухльо заради ролята му в КопИлета и Артър/Артур или заради семейната му анимацията Keinohrhase.und.Zweiohrkuken да го хваля?!

image

На финала Том Круз в най-предпочитаната му от мен роля

image

image

Няма  по-демонизирана, няма по-оплюта от Германия във филми или книги. Дори в анимацията „Семейство Симпсън” отново имаше „гадни германци” в един епизод – „туристи” и наематели... Шрьодер в „Костенурките нинджа” също! Впрочем,австрийският германец Арнолд Шварценеггер изигра руснак в „Червена топлина” и то руснак, от който всеки гледал филма, би се възхитил – сила и непоклатимост. Впрочем, шведът Долф Лундгрен изигра двама такива руснаци – в „Червеният скорпион” и в „Роки 4”, и макар последният да бе впечатляваща сила, все пак бе отрицателен образ в епизода, но... но и все пак на финала той отново бе добрият руснак, който си подаде ръка с италианския американец. Сещам се за положителни руснаци и във „Вавилон 5” – макар жената с еврейски родител, но положителен германец във филм няма. А, даааа… има – този, който убива германци, всъщност, за предпочитане „нацистки” войници! Колко северни мъже изиграха положителни руснаци – примери не един и два, но колко добре изглеждащи атлетични руснаци изиграха примерно як германец – пример нито един... И ония казаци днес „реват”, че не били на покрива на света – свиквайте „ревльовци” – германците във филмите са винаги зли. И дори да има, дори след време да се появят филми, в които да има положителен германски образ (освен жена, която всеки чужденец обяздва) или комичен образ, но не и героичен.

Две видеа - Круз в "Последния самурай" с музика на Никелбак

И Кейти Закхофф от "Баттълстар Галактика" - войничката








Гласувай:
40



1. oranjevia - Не е кой знае колко учудващо, като се ...
17.08.2015 16:14
Не е кой знае колко учудващо ,като се вземе впредвид ,че при основаването на САЩ като държава само 4-5% гласове не са ви стигнали за да е официалния език немски.
цитирай
2. germantiger - ...
17.08.2015 17:00
Предполагам някой ще спомене Валкирия с круз и Щауфенберг ?!

Щауфенберг не е ПОЛОЖИТЕЛЕН германец - той е предател, не защото аз съм за Хитлер (за или против него не съм - за съм като политик и против като военен), а защото Щауфенберг днес е ОБРАЗ НА ПРИМЕР ЗА ГЕРМАНЦИ - А ВСЪЩНОСТ ПРИМЕР ЗА ДЕЗЕРТЬОР И ПРЕДАТЕЛ.

Днес паметници на дезертьори се издигат в "германия" - абсолютен факт, последния такъв край Хамбург...
цитирай
3. nbrakalova - .
17.08.2015 17:38
Красиви!!!
Без подробности казано, нали красотата включва доста показатели, не само визия.
цитирай
4. joysii - Постингът ми достави голямо удо...
17.08.2015 18:46
Постингът ми достави голямо удоволствие. Освен това, аз наистина не знаех,че тези личности са от германски произход.
Поздрави, Тигърче!
цитирай
5. germantiger - ...
17.08.2015 20:10
oranjevia написа:
Не е кой знае колко учудващо ,като се вземе впредвид ,че при основаването на САЩ като държава само 4-5% гласове не са ви стигнали за да е официалния език немски.


Не е точно така историята и това е "малко мит", гласували са се мисля едни закони на какви езици да са, не правото на втори официален, но невър майнд ;)

Благодаря ти за първия положителен коментар!
цитирай
6. germantiger - Благодаря ти
17.08.2015 20:11
nbrakalova написа:
Красиви!!!
Без подробности казано, нали красотата включва доста показатели, не само визия.


Киното изисква лустро... и все пак не всички тук ми се струват красиви или не според моя "начин" или предпочитание :)
цитирай
7. germantiger - Благодаря за коментара
17.08.2015 20:13
joysii написа:
Постингът ми достави голямо удоволствие. Освен това, аз наистина не знаех,че тези личности са от германски произход.
Поздрави, Тигърче!


Смесен произход - германски с някакъв друг и ралзичен, някой са 1/2, други 1/4, кои са "башкъ" германци съм посочил и те са само няколко.
цитирай
8. audan - Един незаслужено забравен германец в Холивуд
17.08.2015 21:00
През Соца гледахме най-вече съветски и български филми. Затова всеки правеше мини Хаарп на покрива си, за да хваща сърбите, гърците или румънците. :)

В Исперих се хващаше румънска телевизия даже с обичайната антена за 1-ва.
Ууди Кълвача, Том и Джери, семейство Флингстоун и още много знайни и незнайни английски и американски филми първо съм изгледал с румънски превод.
Един от запомнящите се бе един стар черно-бял филм от 1932 г., а главната роля се изпълняваше от

Johnny Weismuller - първият и най-автентичен, според мен, Тарзан.

https://www/watch?v=MwHWbsvgQUE
цитирай
9. seasonofthewitch - Не си съвсем прав.
17.08.2015 21:15
http://seasonofthewitch/hobi/2015/08/17/.1384591

Тил изигра истински германец-вярно саксонец,но германец. :))))
Дали е положителен героят му?Не обичам да се поляризират характерите в киното и историята и да им се дават оценки за добро и зло.За мен този герой е положителен на 100%,въпреки,че акцентът в продукцията е върху опонента му.
няма да навлизам в сюжетните линии,тълкуването на сценаристите и моето виждане,че ще стане много разтегливо.(Намерих си под вола теле с Тил,но ти търсиш немец да е изиграл истински положителен герой,който да възвеличае хитлеровия идеал-ами няма такъв.Том изигра положителния,немски,висш военен,атентатстващ срещу Хитлер.Кой има дупе да представи хитлеризма в положителна светлина,нали ще го анатемосат.Разчитат на одобрението на посредствената публика за масовка,която се влияе от критиките в медиите ;))
Иначе въплъщенията на Ралф са ми много любими като добрия и като лошия.
Поздрави. :)
цитирай
10. germantiger - Аз съм като партията-майка - винаги съм прав :)
17.08.2015 21:55
Прав съм, защото ако се "ре-цитирам" в началото на постинга ми стоят тези думи

"никой от тези НЕ изигра роля на положителен и силен германец или германка"

саксонеца на Тил не беше положителен и силен, дори силен може да поспорим дали бе - НИКОГА ТЕЗИ ДВЕ ЗАЕДНО и в това съм напълно прав

беше ли сакса положителен - не, той беше отрицателен образ

беше ли силен - по-скоро9 баща му Стелан Скаарсгард беше такъв

Филма за Артур лично з амен бокилук ли е - да, защото завършва неистинно - човек состава с впечатление, че келтите побеждават, а те губят исторически от англо-саксите

иначе нямам против филм правен от режисьор еврейн и оператор негро

линка ти поне при мен не се отваря
цитирай
11. germantiger - ...
17.08.2015 21:59
audan написа:
През Соца гледахме най-вече съветски и български филми. Затова всеки правеше мини Хаарп на покрива си, за да хваща сърбите, гърците или румънците. :)

В Исперих се хващаше румънска телевизия даже с обичайната антена за 1-ва.
Ууди Кълвача, Том и Джери, семейство Флингстоун и още много знайни и незнайни английски и американски филми първо съм изгледал с румънски превод.
Един от запомнящите се бе един стар черно-бял филм от 1932 г., а главната роля се изпълняваше от

Johnny Weismuller - първият и най-автентичен, според мен, Тарзан.

https://www/watch?v=MwHWbsvgQUE


Само съм чувал за Джони Вайсмюллер и то от баща ми Бог да го прости, но никога не съм гледал или търсил Вайсмюллер, ако в линка ти е той, то това е добър повод да го гледам за първи път.
цитирай
12. mt46 - Поздрав!...
17.08.2015 23:06
Преди време холивудските филми ме впечатляваха повече... Сега малко от тях може да ме грабнат /като "Титаник"/...
цитирай
13. leonleonovpom2 - Поздрави, германтигър!
17.08.2015 23:43
Изненадан съм за някои, че имат немски произход! Но пък че го имат, обяснява в значителна степен артистичните им качества!
Артистичен талант, съчетан с германски ред , дисциплина и организираност и големият успех няма как да подмине!
Мисля си за Български артисти с успех в Холивуд Ще бъдат оплюти, ако са жени ще пуснат гадни клюки по техен адрес за причини за успеха им Изобщо, няма и да се познаят Впрочем с Мишел Бонев май така се развиха нещата
Хубав постинг, хубави снимки на прекрасни артисти!
Лека нощ!
цитирай
14. audan - "Тарзан"
17.08.2015 23:48
Всъщност, първият "Тарзан" е без звук и е от 1918 г.
https://www.youtube/watch?v=dFwhKVRpC8Q

Но Вайсмюлеровият от 1932 г. нататък (общо са 12) e най-завладяващ, поне сспоред мен ( искат рег):.
http://trendvid/movie/0023551-Tarzan-the-Ape-Man/
http://watching.imdbhdmovies/play.php?movie=0023551
цитирай
15. germantiger - ...
17.08.2015 23:49
mt46 написа:
Преди време холивудските филми ме впечатляваха повече... Сега малко от тях може да ме грабнат /като "Титаник"/...


В никакъв случай не го пиша за да съм контра теб - познатите ми извън нета знаят това, което ще напиша сега, а именно:

аз не мога да "понасям" европейското кино, и признавам, че изключително много харесвам холивудския маниер на правене на филми - много пари, много епичност, много от всичко

евентуално харесвам британското кино, но само когато филмира англоговоряща литература
цитирай
16. germantiger - ...
17.08.2015 23:52
leonleonovpom2 написа:
Изненадан съм за някои, че имат немски произход! Но пък че го имат, обяснява в значителна степен артистичните им качества!
Артистичен талант, съчетан с германски ред , дисциплина и организираност и големият успех няма как да подмине!
Мисля си за Български артисти с успех в Холивуд Ще бъдат оплюти, ако са жени ще пуснат гадни клюки по техен адрес за причини за успеха им Изобщо, няма и да се познаят Впрочем с Мишел Бонев май така се развиха нещата
Хубав постинг, хубави снимки на прекрасни артисти!
Лека нощ!


Почти всички представени от мен в постинга са миксирани и са 1/2 или 1/4 или в редки случаи дори 1/8 германци, иначе казано, НЕ мисля че германското им е дало нещо като талант - другото изброено от теб не знам, може би, само в НЯКОИ да.

...

Няма да се съглася докрай с теб и знаеш в какво:

УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ АКО ИМАШЕ УСПЕЛИ БЪЛГАРИ В ХОЛИВУД ЗА ТЯХ ЩЯХА ДА СЕ ПЕЯТ ДИТИРАМБИ, вкл. тук в блог.бг и вероятно С ПРАВО!

Българина както обича да оплюва, така и обича да превъзнася своето като най най и както знаем по-дълбоко от Искъро нема и повисоко от Витошо нема ако добре помня лафа.

От друга страна и ти си прав - задължително успелия в Холивуд или в МТВ българин или българка щяха да бъдат спрягани като постигнали успеха си със "сексуслуги" или пр. низости, дори и да става дума за хора успели съвсем заслужено.
цитирай
17. germantiger - Още веднъж благодаря
18.08.2015 00:07
audan написа:
Всъщност, първият "Тарзан" е без звук и е от 1918 г.
https://www/watch?v=dFwhKVRpC8Q

Но Вайсмюлеровият от 1932 г. нататък (общо са 12) e най-завладяващ, поне сспоред мен ( искат рег):.
http://trendvid/movie/0023551-Tarzan-the-Ape-Man/
http://watchinges/play?movie=0023551


От над час съм отворил еидн таб и не го затварям - таб с нашата кореспонмденция с теб на лично, именно за да не пропусна да обърна внимание в твоите линкове на Вайсмюллер - а ще направя това и целенасочено го искам заради рекордите, които ти ми спомена в лс!
цитирай
18. sekirata - Жените излъчват страшна студенина, а мъжете ...ярост!
18.08.2015 00:08
Всъщност те там се имат за голямата работа ,но са се напълнили с чалми-турци, за работа,но ще са пишман един ден.Турците са хитряги ,не по лоши от гърците дето цяла Европа ги храни,та и нашите жени им оправят мъжете и старците.Франция и другите там са пълни с араби, за каква Европа говорим,еее....?!
цитирай
19. mt46 - Тук не съм съгласен с теб...
18.08.2015 00:11
"УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ АКО ИМАШЕ УСПЕЛИ БЪЛГАРИ В ХОЛИВУД ЗА ТЯХ ЩЯХА ДА СЕ ПЕЯТ ДИТИРАМБИ, вкл. тук в блог.бг и вероятно С ПРАВО!

Българина както обича да оплюва, така и обича да превъзнася своето като най най и както знаем по-дълбоко от Искъро нема и повисоко от Витошо нема ако добре помня лафа. "
Ние умеем да ценим и чуждото изкуство... Ако си забелязал, в Блог.бг /а и във ФБ/ се пуска /споделя/ много повече западна, отколкото българска музика... Виж, гърците, слушат предимно гръцка музика...
цитирай
20. germantiger - Въпрос на вкус КЪМ СЕКИРАТА
18.08.2015 00:13
Примерно на мен ми внушава свинщина визията на пълни джуки в Африка, внушава ми магистрална атмосфера улиците на варна с жени като курви (масата в нощните заведения, които рядко посещавам), а Ганьо ми е най-внушителен.

Разбира се, че там са голяма работа - правят световното кино, което ти или аз не правим. Предполагам и ти си голяма работа в училището където учиш децата?! просто мащаба е различен.

Аз съм им подбрал такива фотоси на мъжете - това е моя избор, както и при жените, някак не желая да ми внушават изтоноевропейски тарикатлък или славянска сополивосълзливост. Студенината като издигнат идеал при жената и свирепостта като сила в погледа на мъжа за мен са задължителни, свинското дебелоочие йок.

За турците и арабите си напълно права и няма как да е иначе.
В България са от векове, а на запад от няма и век.
цитирай
21. allvin - ,,Животът е кратък, изкуството - вечно!!!" :)
18.08.2015 00:14
След предишния много тежък постинг този ми подейства добре! Между другото ,,Последният самурай" и на мен ми е един от любимите филми :)
цитирай
22. audan - Идея за следваща статия
18.08.2015 00:16
Вайсмюлер е интересна личност, живеещ в интересно време.

Талантлив плувец и артист, този романтик е смазан от далаверите в Холивууд, както и от жените-златотърсачки около него.

Изобщо, може да се публикува за него не една, а поредица материали.

Моят съвет - пиши само за успехите му. само за времето, когато е живял с мисълта, че щом той е почтен, такива ще намира и около себе си.
цитирай
23. germantiger - Към Марин Тачков
18.08.2015 00:17
"Вие" Марине, по живково време по-рядко ценяхте чуждото изкуство на запада, освен руското и сега е така, но в това няма лошо - право на избор е.

Разбира се, че ще се цени чуждото, дай Боже и българското ако и двете са качествени - за жалост по света както и в България, се цени много кич и боклук.

Световното няма как да не се цени - света е направил титанично велико в изкуство и култура, просто не може да се неглижира или заобиколи, или може... "де да знам".

Интелигентността на българина, който още в турско време се е интересувал и учил който могъл било в Русия било по Европа винаги е ценял качеството и както знаем едно време се е казавло че българина мило и драго е давал детето му да се изучи, КОЕТО МУ ПРАВИ ЧЕСТ - НА БЪЛГАРИНА!

Що иде реч до гърците - мисял си, че те и французите са най-отявлените шовинисти в Европа.
цитирай
24. germantiger - ...
18.08.2015 00:29
allvin написа:
След предишния много тежък постинг този ми подейства добре! Между другото ,,Последният самурай" и на мен ми е един от любимите филми :)


На "Последния самурай" рева... ще рече корав филм за некоравата ми душа - към героите не мога да съм корав, те предизвикват преклонение, сълзи, героините имагинерна любов.
цитирай
25. sekirata - Защо ГИ защитаваш?!Голямата работа го писах за самочувствието им от времето на Хитлер,но.....
18.08.2015 00:29
Знаеш много добре,че говоря истината дори и да режа,сека! Но не стрелям, като швабите..едно време и то И в Родината ми! Все пак България е много по стара държава от Турция, а немците то не бяха стени -източна,северна Германия,то не бе...та дори и нашето Наде наза от оня Хе..КОЛ..ХИ! Проститутки няма само във Варна и България! Колкото до Бай Ганьо...всяка нация си има такъв,но Хитър Петър,но не го сешавай с Настрадин Ходжа?!България е на дъното ,за каква ценностна система говорим,но там ни пратиха шепа самозванци , а народът е беден,болен,гладен и как да се бори,как?!

Германките като жени са гола вода,мъже са ми го споделяли, а мъжете им са мъже,колкото аз съм калинка.
Лека испокойна нощ!
цитирай
26. germantiger - ...
18.08.2015 00:38
Ела да ми завъртиш един каавал и ми кажи по-малко мъж ли съм от българкия ти ако го имаш?!

С германска жена съм бил и не беше по-долу от българка или холандка с каквото също имам прекрасен спомен и ЛЮБОВ преди години.

Какво за теб е жена... секс ли, що ще рече гола вода за жена?

Това голята вода мръсотия ли е, мърлящина ли е, кофти възпитание на децата ли е или българска ебан?

Като не си гола вода - ела да те поебем "па се похвали" на плоловината блог колко голяма ти е шундата и работата, "ко ти пречи".

Кого защитавам не разбрах - германците ли... ?!
Та аз "горя" за тях - всичко що е германско любя, тача и милея.
Що е германско престъпление исторически - винаги ще призная ако стане дума и ако е истинно и има много такова.
Що иде реч до днешните германски безродници - кривиците им няма да скрия ако стане дума и аз самия съм ги зовал с много остри и грозни думи.

И за да няма съмнения на финала - за мен германия е над България като постижения в сила, армия, наука, изкуства.

България е имала своите исторически моменти и сила също - без съмнение и някои постижения в които България е надминала Германия - но това е изключение, обикновено е обратното Германия е била над България в сила, култура, наука и така е нормално - знаем каква е историческата съдба изкорен възпряла българското в края на 14-и век за жалост. Всичко си има, логично обяснение, рационално и логика.
цитирай
27. audan - "Последният самурай"
18.08.2015 00:45
Има исторически неточности - идея си нямам защо.

Но .. се присъединявам към групата на феновете. Гледал съм го 2 или 3 пъти и бих го гледал и още, и още, и още...

"Да бъдем модерни, а не традиционни!" по времето на героите и "Да бъдем глобални граждани на Света!" сега. Звучи много подобно, нали?
Да, сега не се споменава, че трябва да се унищожи народностното съзнание, но се подразбира. Един вид нов Интернационализъм.

Затова тази битка ми е толкова позната и близка.
цитирай
28. germantiger - Към аудан
18.08.2015 00:58
Сериозна тема подхващаш - тема епохална не дай Бог или айде поне решаваща за демографското бъдеще на Европа.

Методите на запада и неговите правителства и върхушка са вероятно още по-жестоки от тези на изтока - ако условно казано изтока може да хунски и скотски понякога, на юруш и без мярка жесток, то запада понякога е още по-престъпен - той може да зачисти цял континент индианци или да ползва първите и единствените във война две атомни бомби...

Перфидната и премерена жестокост, методичния геноцид е по-безболезнен, но понякога окончателен.
цитирай
29. getmans1 - Тигре, то там в америката кашата е голяма но ...
18.08.2015 01:16
... аз например още от времето когато четях на Карл Май съм чувал че най-многобройни сред бледоликите в САЩ са от германоговорящите народи. А тъй като гледам и българското в тебе е с качество и достатъчно количество.
Привилегирован си ти братко, с тази двойна алфа кръв :)))
цитирай
30. germantiger - Подобие на извинение към потребител секирата
18.08.2015 04:53
посред нощ здраво издивях и причината беше в твоя коментар, който го заслужаваше

така или иначе аз НЕ трябваше да се държа така, да ползвам такава лексика към жена от която имам добри впечатления и сега съжалявам
цитирай
31. planinitenabulgaria - Постингът възпремам като въведение, разработка и финал.
18.08.2015 07:19
Въведението е като оркестрова интродукция към концерт за инструмент или увертюра кам опера, в момента през ума ми преминава арията на "Дон Джовани", с която започва увертюрата. Въведението загатва за най-важното, което предстои в разработката и това въведение в хостинга ти, немско тигърче, вече показва, че си един голям и зрял тигър, с позиция на честен човек, решен да се бори със съзнателно насажданите заблуди. Много истини си казал в едно изречение, много процеси или особи си охарактеризирал точно, макар и с една дума.
Кодата преди финала - мислите преди двете видеа - също изпълнява ролата си, за размисляне и приемане на драматургията в края на постинга за тези, които четат непредубедено. Увредените от мозъчни промивки или заразените с брадатата спирохета на Маркс изобщо не са за този постинг.
Набрал жизнен опит, притежаващ много информация и способен да представиш събитията реално - ти вече си готов да сториш това. Дребните теми и споровете трябва да останат на заден план, време е за сериозна работа за разобличаване на заблудите, които наливат в главите ни. А тези заблуда са навсякъде и ще дам пример:
Американците са петимни да притежават Фолксваген бръмбарче /костенурка/, но не го купуват, защото го считат за символ на Хитлер/овото време/. Всичко лошо на този свят идва от германците, така са обучавани децата тук. А руснаците в каква заблуда живеят. Единственият човек, който написа вярно чрез звуци руската история от 1905 г. до 1975 бе Шостакович. Но колко хора могат да разчетат посланията в музиката му?
Сега времената са други, ти може да работиш свободно. Желая ти успех и да различаваш безпогрешно троловете от честните хора. С мръсници днес се напълниха и социалните мрежи, докато имащите нещо да кажат, творците, те биват измествани като тежест в нета от това отвратително спамещо хибридно воинство. Бъдещето не принадлежи обаче на него, а на миислещи хора като теб.
цитирай
32. pvdaskalov - * V *
18.08.2015 07:52
Много труд си положил, Тигре!
Струва си!
Поздрави!
цитирай
33. appen13 - Да се надяваме, че НЕО-НАЦИСТКАТА германска Ал Джазира "Дойче веле" все пак плаща прилично на прислугата
18.08.2015 08:25
Вярвам, че НЕО-НАЦИСТКАТА и откровено АНТИ-ЕВРОПЕЙСКА ГЕРМАНСКА Ал Джазира "Дойче веле", все пак плаща прилично на наемната си българска колониална прислуга. Естествено, със зле прикрито презрение и ПОГНУСА, както когато си принуден да имаш работа с нещо толкова откровено нечистоплътно и продажно !!!
Особено когато по системата копи/пест пробутва изготвени гьобелсови пропагандни кретенизми на тема "германци" и "култура" !!!
цитирай
34. veilet - О, дааааааааааааааааа. . . . . . . . . ...
18.08.2015 09:00
О, дааааааааааааааааа......... на мен логично втората част на постинга ми хареса повече. Не, че и първата не е достойна по класа, но все пак. Ами, то Хасселхофф си е винаги добре дошъл в немско- тук го обичат открито и не пестят симпатии към него. Колкото до Тилманн Валентин Швайгер, той е един от обичаните и предпочитани актьори днес /особено от нежните създания/ в немското кино. Невероятно силен тандем прави напоследък с ето този господин:

https://www.facebook/matthias.schweighoefer

или с Маттиас Швайгхьофер- също предпочитан актьорски талант на малкия и голям екран. Напоследък ги гледам двамата по-често в комедии. Много им отива!!!:))) Хареса ми много постинга- космическа разлика от последния. Гласувам с две ръце!!!:)))
цитирай
35. injir - Всичките - най-добри. :)
18.08.2015 09:57
Всичките - най-добри. :)
цитирай
36. anin - Интересен постинг
18.08.2015 10:07
Признавам, че за повечето артисти не съм и предполагала :)
Може пък точно немската жилка им дава хъса да се наложат и пробият в голямата конкуренция Холивуд ! :)
цитирай
37. minevv - da
18.08.2015 10:20
благодаря отново
такава красота --- чак боли
No
ot prestoя ми в щутгард - германците вече не са това което бяха... уви
цитирай
38. sande - Поздравления, Тигърче!
18.08.2015 11:21
Отново си надминал себе си!

Много интересен постинг! Много ценен и свежарски!

Всичко - през призмата на твоята гледна точка и прецизност.
цитирай
39. germantiger - ...
18.08.2015 16:47
getmans1 написа:
... аз например още от времето когато четях на Карл Май съм чувал че най-многобройни сред бледоликите в САЩ са от германоговорящите народи. А тъй като гледам и българското в тебе е с качество и достатъчно количество.
Привилегирован си ти братко, с тази двойна алфа кръв :)))


Аз съм убеден, че разлика между народите особено голяма НЯМА, но действителността показва и че ИМА... "луда работа".

Каква ми е мисълта

- историята назад във времето, е показала че във времето на Рим германците са били диви, страстни, ЕМОЦИОНАЛНИ, първосигнални

- пътеписите на чужденци в германските държави и държавици по гьотево време (плюс, минус) в този период на края на 18 и началото на 19-и векове показват една ТОПЛОТА, гостоприемство, близост

- през двете световни войни германеца е показал чудеса от инициатива, съобразителност, неочаквани решения, изборетателност и напорист дух, агресивност, ЛИДЕРСТВО

- днес ралността показва една ДИСТАНЦИЯ, сутрешна фалшива усмивка за пред работното място или в много чужденци впечатление за хладност, послушковщина днес, овчедушие и в много отношения безродност що иде реч до история, ако иде реч до професионално място - ще се сборят здраво или що иде реч до купуване на автомобил ще са зъуби и нокти

...

- българите в Средновековието показват сила, решителност, дух, НЕуседналост, стават регионална сила или дори европейска за отделни периоди

- българите след Освобождението изумяват Европа, а тя е и света тогава (почти) с чутовна храброст и УМЕНИЕ, ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ в Балканските войни, дори в Сръбско-Българската която е едва ли не чудо, в ПСВ също

- българина обгрижва своята градинка, умее какво ли не, летеж, подем, изключителност особено на фона на съседите ни тогава

- българина днес (без да обобщавам и все пак) - с две дйуми - бледа сянка на миналото си, за да не позлвам други думи... !!!

...

Какво казвам

народите се менят, променят ги тези отгоре, условията, а днес най-вече целенасочената работа по тяхното "моделиране"

Казвам че и германеца може да е емоция като Шиллер, Беетовен, Вагнер и дори в масата си както е бил в историята, казвам че и българина може да е професионализъм, внимание към детайла каквито е показвал - за мен няма статична "картина" или състояние на един народ, за това не съм съгласен когато някой каже - германците са хладни и спокойни, българите са неумели и непедантични

Да, ДНЕС, да факт е че на север винаги е имало една хладна аналитичност в акцент повече и че на юг е имало винаги една южняшка компания в повече - това е факт писан, показван и доказан, но!

Последно - мисълта ми е, че аз, ти, другите не сме (поне за мен) еманация на някакив нации или народи или не докрай, не напълно, зщаото аз мога да покажа зверски емоционални германци от типа на Каан и Еффенберг (да не влизам в историята) и несравними хора-лидери, управленци като Стамболов и Буров.

Вероятно ДНЕС в мен стремежа към истина, към някакъв идеал (не шапкозакидателски по "източен образец") е от германското, а експресивността ми и непосредсвтвеността ми са български, но само "ДНЕС".
цитирай
40. germantiger - ...
18.08.2015 16:56
planinitenabulgaria написа:
Въведението е като оркестрова интродукция към концерт за инструмент или увертюра кам опера, в момента през ума ми преминава арията на "Дон Джовани", с която започва увертюрата. Въведението загатва за най-важното, което предстои в разработката и това въведение в хостинга ти, немско тигърче, вече показва, че си един голям и зрял тигър, с позиция на честен човек, решен да се бори със съзнателно насажданите заблуди. Много истини си казал в едно изречение, много процеси или особи си охарактеризирал точно, макар и с една дума.
Кодата преди финала - мислите преди двете видеа - също изпълнява ролата си, за размисляне и приемане на драматургията в края на постинга за тези, които четат непредубедено. Увредените от мозъчни промивки или заразените с брадатата спирохета на Маркс изобщо не са за този постинг.
Набрал жизнен опит, притежаващ много информация и способен да представиш събитията реално - ти вече си готов да сториш това. Дребните теми и споровете трябва да останат на заден план, време е за сериозна работа за разобличаване на заблудите, които наливат в главите ни. А тези заблуда са навсякъде и ще дам пример:
Американците са петимни да притежават Фолксваген бръмбарче /костенурка/, но не го купуват, защото го считат за символ на Хитлер/овото време/. Всичко лошо на този свят идва от германците, така са обучавани децата тук. А руснаците в каква заблуда живеят. Единственият човек, който написа вярно чрез звуци руската история от 1905 г. до 1975 бе Шостакович. Но колко хора могат да разчетат посланията в музиката му?
Сега времената са други, ти може да работиш свободно. Желая ти успех и да различаваш безпогрешно троловете от честните хора. С мръсници днес се напълниха и социалните мрежи, докато имащите нещо да кажат, творците, те биват измествани като тежест в нета от това отвратително спамещо хибридно воинство. Бъдещето не принадлежи обаче на него, а на миислещи хора като теб.


Много високо си ме оценил и няма да се съглася с теб :)

Зрял НЕ съм, мисля си, че никога няма да съзрея за много действия, теми, "неща"... за жалост.

Житейски опит също НЯМАМ много, имам само в определена да я нарека насока, но в много други "посоки" не.

Мисля, че имам бол знание (но винаги може и трябва повече), умение да казвам/пиша нещата силно, истинно, безкомпромисно и точно.

Разбира се, имам засега много енергия, страст, аналитичен ум също (макар рядко да го демонстрирам в постинги, но знам, че той е дори повече от емоцията ми).

...

Какво имаш предвид за Шостакович, не знам, но ме заинтересува - може и постинг да направиш, за Шостакович вероятно си направил, но за това с "тамошния код" мисля, че не си или аз не съм го прочел?!

Бръмбара си е класика, на цяло поколение като по пътя на Керуак :)
цитирай
41. germantiger - ...
18.08.2015 17:04
pvdaskalov написа:
Много труд си положил, Тигре!
Струва си!
Поздрави!


Благодаря, но честно казано - не беше много труд - направих постинга бързо, а преди това 1-2 дни просто отделих някои изображения от това, което съм събрал и имам с години на външен хард - събирам ясно е, всичко що е германско и аз намирам за ценно, специфично, особено. Споменатите 1-2 дни съм загубил едва ли повече от час и нещо.

Следващия ми постинг за Леон Дегрелл вече ще ми отнеме няколко дни и мисля да е в края на този месец, примерно.
цитирай
42. germantiger - ...
18.08.2015 17:11
veilet написа:
О, дааааааааааааааааа......... на мен логично втората част на постинга ми хареса повече. Не, че и първата не е достойна по класа, но все пак. Ами, то Хасселхофф си е винаги добре дошъл в немско- тук го обичат открито и не пестят симпатии към него. Колкото до Тилманн Валентин Швайгер, той е един от обичаните и предпочитани актьори днес /особено от нежните създания/ в немското кино. Невероятно силен тандем прави напоследък с ето този господин:

https://www/matthias.schweighoefer

или с Маттиас Швайгхьофер- също предпочитан актьорски талант на малкия и голям екран. Напоследък ги гледам двамата по-често в комедии. Много им отива!!!:))) Хареса ми много постинга- космическа разлика от последния. Гласувам с две ръце!!!:)))


Благодаря :)

Не знаех цялото име на Швайгер, много ми хареса семейната му анимация (аз така я наричам :) за заека и пилето, макар там мечо да е с глас на турчак - и това съм забелязъл, но другото е ок, много мило филмче.

Последния актьор споменат от теб (зщаото сега не проверявам) да не е изпълнителя на червения барон - Манфред фон Рихтхофен за който направиха филм преди няколко години и отново филм в който младия летец нещо недолюбва кайзера, нещо пацифист си пада, сестрата в изпълнение на Лина хийди пък едва ли не му беше учителка в живота, а той нявкакъв дечко, оставам настрана факта, че много сладък, много лустросан беше... който е чел спомените на Рихтхофен, тези на брат му и още за него чудесно знае, че пацифист НЕ е бил, че срещу кайзера, поне аз не се сещам нещо да съм чел от него, вярно че е бил хубавец и звяезда във времето си, но не така сладникав като във филма. Тил там беше един от гешвадер-а, ескадрилата иначе казано.
цитирай
43. germantiger - Благодаря
18.08.2015 17:17
injir написа:
Всичките - най-добри. :)


Баш пък :) ;)

Подсетиха ме за един велик Мел Гибсън във вибокс днес и Гибсън мисля няма нищо германско, но за мен е велик в "Смело сърце" примерно, в Откуп също ако така беше филма с отвлечения му син в който и Гари Синийз прави роля.

Ако се върнем в миналото на Холивуд вероятно янма нито един с германска "жилка" а тогава има изключителни артисти...
цитирай
44. germantiger - ...
18.08.2015 17:20
anin написа:
Признавам, че за повечето артисти не съм и предполагала :)
Може пък точно немската жилка им дава хъса да се наложат и пробият в голямата конкуренция Холивуд ! :)


Почтги всички в постинга са много миксирани и едва ли германското в тях надделява, убеден съм, че не, но как ще съм убеден като нито ги познавам, нито бих могъл да изследвам това :)

За това направих постинга - защото убеден съм маса хора не знаят за смесения им произход и защото това според мен трябва да се фиксира, заяви и изненада четящите :)
цитирай
45. germantiger - ...
18.08.2015 17:24
minevv написа:
благодаря отново
такава красота --- чак боли
No
ot prestoя ми в щутгард - германците вече не са това което бяха... уви


На мен масата НЕ ми се струват красиви в постинга, но аз съм много "претенциозен" :)

Благодаря за оценката към тях, а за оценката ти към днешните "германци" напълно се присъединявам - вероятно ще сгъстя много тъмниките "краски" ако напиша моята оценка и вероятно ще прекаля, но щя да съм краен и груб към днешните.

Както знаем след 1945г. германци и Германия няма - това е менте.
(Не всички, в никой случай, но масата и в то в определени отношения, теми и съзнание).
ЩутгарТ - да ме прощаваш за детайла
цитирай
46. germantiger - Благодаря
18.08.2015 17:33
sande написа:
Отново си надминал себе си!

Много интересен постинг! Много ценен и свежарски!

Всичко - през призмата на твоята гледна точка и прецизност.


За свежарски ще се съглася, аз също исках да разнообразя "линията" в блога ми.

За прецизен не съм в случая - не съм "проверил" целия Холивуд, не съм прегледал много от "поддържащите" роли...
цитирай
47. germantiger - Първия ми вариант на отговор
18.08.2015 17:45
appen13 написа:
Вярвам, че НЕО-НАЦИСТКАТА и откровено АНТИ-ЕВРОПЕЙСКА ГЕРМАНСКА Ал Джазира "Дойче веле", все пак плаща прилично на наемната си българска колониална прислуга. Естествено, със зле прикрито презрение и ПОГНУСА, както когато си принуден да имаш работа с нещо толкова откровено нечистоплътно и продажно !!!
Особено когато по системата копи/пест пробутва изготвени гьобелсови пропагандни кретенизми на тема "германци" и "култура" !!!


За съжаление никой никога не ми е плащал за нищо в Интернет ;)

От дръжавата "германия" никога НЕ са ми подавали ръка за нищо в Интернет - представял съм им на хартиен "носител" мой постинг за 9 май, на мейла на посолството поне 3-4 пъти съм им препращал мои постинги за култура, които не са "конфликтни", но ОЧАКВАНО от мен - реакция 0.

Ако съдиш по себе си и КАПУТин ти плаща - халал да ти е, радвам се за теб другарю, дай Боже всекиму ;)

Що иде реч до мен и теб...

Аз съм нива над теб - погледни блогам ми, темите, изненадата, неизвестното инфо, реакцията на четящите, погледни умението ми, изображенията, силата на словото ми, естетическото ми чувство, дори иронията ми и най-вече ИСТИНАТА.

Разбира се, че превъзходството ми личностно и блогово е ярко забележимо над теб и това е самата истина - в нея няма поза, шега или провокация. Действително като човек, знание и блог се откроявам сравнен с теб, примерно. За жалост допускам повече правописни грешки от теб и тук признавам висината ти ;)

Фотосите в постинга ми са от архива ми на външен хард, има ги разбира се, свободно в нета- постинга ми НЕ Е НИЧИЙ копи-пейст и аз НИКОГА не съм попадал на такъв у друг - в бг или световното пространство.
цитирай
48. germantiger - Втория вариант на отговор
18.08.2015 17:49
appen13 написа:
Вярвам, че НЕО-НАЦИСТКАТА и откровено АНТИ-ЕВРОПЕЙСКА ГЕРМАНСКА Ал Джазира "Дойче веле", все пак плаща прилично на наемната си българска колониална прислуга. Естествено, със зле прикрито презрение и ПОГНУСА, както когато си принуден да имаш работа с нещо толкова откровено нечистоплътно и продажно !!!
Особено когато по системата копи/пест пробутва изготвени гьобелсови пропагандни кретенизми на тема "германци" и "култура" !!!


Ако толкова те кефи Путин - завърти му една свирка, та да се успокоиш...

Ако преклаено аз те дразня - заповядай лично да се запознаем и здраво ще те поздравя.

Мисълта ми е - като света се управлява от САЩ, що не се кротнете като ошибани трътки или що не се гръмнете ако сърце не трае и не може да го преживеете?!

Така ще е, а аз винаги ще съм тук в блога, винаги с истина болезнена за вас, защото вербално да ви наранявам за мен е истинско УДОВОЛСТВИЕ ;) ще го правя винаги, по много и без прекъсване, докато започне и НА ВАС ДА ВИ АРЕСВА.
цитирай
49. viva1122 - G_T - Поздравления!
19.08.2015 07:46
Постинг - приятна и много красива изненада - впечатляващо!
цитирай
50. letopisec - Поздравления, много ми харесва ...
20.08.2015 15:15
Поздравления, много ми харесва начина, по който представяш нещата, бих казал дизайна ти... Това се е нещо "твоя марка", твой стил... Гласувам "за" ...
цитирай
51. cefulesteven - Понеже се спомена в коментарите ...
21.08.2015 11:45
Понеже се спомена в коментарите "Последният самурай" и че имало исторически неточности. Не само в "Последният самурай", а почти във всяко художествено произведение на историческа тематика има исторически неточности. Поне в добрите се прави с някаква умисъл и авторите добре знаят къде са пожертвали истината в името на художественото внушение. Има и такива, които после обясняват къде и защо. Това го намирам за коректно. Но има създавани през пръсти, от невежество и най-вече заради политически канони в историята и пропаганда. Развалят дори добри сюжети в името на политическа линия. Сега се сещам "Враг пред портите" - до последния момент много добре, от добре по-добре, чак се чудих как така американски, но накрая някой се почувства задължен да изкара непременно немския снайперист изверг, като до този момент - всичко беше войници. Да се търси историческа неточност в хаоса на Ленинград е безумие, но просто е пример как морално-назидателната нотка разваля и понякога наистина се правят големи, убийствени бих ги нарекъл престъпни компромиси в името на средния зрител и читател. И от това страда историята. Та мисълта ми беше, най-добре от художествено произведение да не се съди за историята...(Сега се сещам за всички щуротии в "Хан Аспарух", при това с автор наистина историк, както и да е)...Друго в постинга на Тигъра много ме впечатли, че историята ни е фалшифицирана, че има нужда от търсене и най-вече да не позволяваме да продължават да я фалшифицират, че в учебниците заради "политическа коректност" и други пропагандни дивотии отново, по-грубо се посяга и от изтеклите 45 години. Да, за жалост и историята на Германия, и на България грубо се фалшифицира...Страхотни са актьорите, наистина по-подходящи екшън звезди трудно ще се намерят. Не за всички знаех, че са с германски корен.
цитирай
52. germantiger - хохо
21.08.2015 14:13
skotadix написа:
Препрочиташ редовно МОЯТА БОРБА, обзалагам се...И мечтаеш да се ожениш за норвежка, хахахахаха....


бил съм с холандка, германка, но сега еба българки

шибам здраво и българките винаги са мме предпочитали пред българи - съвсем сериозен съм

моята борба така и не я прочетох никога - само отделни пасажи

СВЕТА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ СИЛА, ПАРИ И УМ СТОЯЩ ЗАД ТЯХ
ЧОВЕК ОТ СТРАХОВЕ, ПОТРЕБНОСТИ И СТРАСТИ, ПОРОЦИ И ЕВЕНТУАЛНО ИДЕАЛИ
ДРУГОТО Е БОШ ЛАФ

слабо мършо... нещо друго напъни и измисли ;)
цитирай
53. allvin - :)
27.08.2015 22:02
germantiger написа:
allvin написа:
След предишния много тежък постинг този ми подейства добре! Между другото ,,Последният самурай" и на мен ми е един от любимите филми :)


На "Последния самурай" рева... ще рече корав филм за некоравата ми душа - към героите не мога да съм корав, те предизвикват преклонение, сълзи, героините имагинерна любов.


Благодаря за това признание,Тигре! Наистина много малко мъже биха го написали - само истински мъже! Между впрочем друг любим филм ми е и ,,Небесно Царство" - точно в момента го гледам за 5-ти или 6-ти път ... :)
цитирай
54. elenkokoschkov - Грета Гарбо и Марлене Дитрих
15.09.2015 17:53
пропускаш. Грета Гарбо доколкото знам е шведка , но не може да няма арийска кръв. И според мен първо с нея трябваше да почнеш !!!Ами Марлене Дитрих тя пък е 100 % германка !!!!!!!
Не издържах като прочетох:
'' Ако се върнем в миналото на Холивуд вероятно янма нито един с германска "жилка" а тогава има изключителни артисти...''

От два дена ти чета постингите -това за дъщерите на Германия и за двамата снайперисти ,за Дегрел също - останах неутрален.

Но за Грета Гарбо и Марлене Дитрих нищо - не издържах извини ме и както искаш така така го тълкувай !!!!

Та в този ред на мисли -''От Искъро по-дълбоко нема ,от Витоша по-високо нема,!!!Дръж се Земьо Шоп те гази''

Това е шопски лаф ,а не на българите като цяло (най-дървените глави са техните ,даже не дърво ,а чвор!!Пълен херматик)!!!!!

Това с шопския лаф го преглътнах( става дума за друг постинг),но някакви кифли да сложиш преди Грета Гарбо и Марлене Дитрих- като красота ,излъчване и артистичност ....!!!??!!!, ми дойде в повече !!!!!
цитирай
55. germantiger - Към еленко
26.09.2015 14:27
Марлене Дитрих е лайно!
Еднозначно - мърша е... защото:

тя е предател на народа си и на Германия
тя пее, "твори" и живее сред американци, а после сред французи
нищо против - нейн избор, както и избора й на мерзавец на финала - нейната воля след смъртта си, да бъде погребана в Берлин, което днешните "германци" правят

Такава жена - предател, няма място в Берлин или на германска земя, но тъй-като след 1945г. няма Германия - подобни боклуци като Дитрих охотно ще намират каквото пожелаят "там".

Гарбо е шведка и няма място в постинга ми, иначе бих я представил, както и бол други скандинавци и скандинавки.

Чарлийз Терън за мен не е кифла категорично, детето Дакота Феннинг също, идиота Джоуди Фостър също е всичко друго, но не и кифла, Хайгъл, Суонк, лесбиеца Мьоннинг и особено Грейс Келли, за мен също не са.

Джоуди Мей игра в ммаса сериозни филми и то по литературни произведения, буквално класика за англоговорящата литература и то толкова млада.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: germantiger
Категория: История
Прочетен: 4620641
Постинги: 412
Коментари: 7517
Гласове: 21816
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031