Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2015 10:13 - Нумерология - Числото 2!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 20141 Коментари: 0 Гласове:
0



 ЧИСЛОТО 2

Символ -  Луна - везните.

2 - дявол, жена.

2 е число-антитеза, с крайности като деня и нощта. То изисква равновесие и контраст и поддържа равновесието, смесвайки позитивните и нагативните качества.

ДВЕ е числото на планетата Луна. То определя приливите и отливите на нашия успех, дарява ни с чувство за дълг.

Същевременно обаче нерядко променя нашите планове и надежди.

Това число изисква търпение и въздържание от дейност. Добре е в деня на двойката да не плануваме важни неща. В такъв ден и в такава година се препоръчва да не се вземат кардинални решения, за да не се разочароваме. Да се пазим от лъжа, фалш и загуба.

Хората, родени под знака на Луната, се отличават с емоционалност и откритост, често са надарени с художествена природа. Те леко се приспособяват към обкръжаващите ги лица и обстоя­телства и достигат целите си, преодолявайки препятствията и интуитивно възползувайки се от благоприятните възможности. Понякога при тях се наблюдава спад на настроението и те несъз­нателно търсят по-силен човек, който би ги подкрепил сигурно. Те са подчертани домоседи, имат афинитет към семейния живот. Верни и чувствителни, избягват рисковите ситуации. При тях е възможна промяна на жизнения ритъм. Те са интроверти, затова, макар и дружелюбни, често са затворени в своя сложен вътрешен мир, характерен с богатата си фантазия. Природата на тези хора се определя от следните свойства: чувство за отговорност, стремеж към независимост. При осъществяването на замислите си те винаги действуват дипломатично и премерено, не позволявайки на обкръжаващите да ги принуждават да вършат неща, които не искат, които не са им по душа.

2- се характеризира със своята уравновесеност. То може да бъде знак на здравето и светлината,- но също така - на бедността и смъртта. Дипломатично и великодушно, то е най-безпристрастното число. Способно да натежи ЗА и ПРОТИВ с такава яснота, че му се случва да навреди на собствената си кауза. По природа алтруистично, способно е дори да забрави интересите си. Толкова се вживява в делата на другите, че понякога става недискретно. Прекалено великодушно, понякога рискува да се намери върху плявата, да стигне до социалното дъно. Това обаче е без особено значение за него, тъй като, до известна степен, е малко мазохист. Да гребе жертвоготовно от своето удоволствие и намира удовлетворение само в критиката. Вслушайте се в неговите съвети, защото са добри и бъдете сигурни, че в случай на неприятности то няма да ви изостави. Толерантно и снизходително, ще прости всичко. Вие бихте могли да злоупотребите с него съвършено безнаказано. Благосклонно, общително, миролюбиво, с подчертано силно въображение, но същевременно е и плашливо, срамежливо, а нерядко - и мързеливо. Приема условията си за живот без протест. Приспособява се без усилия и мъка към малките ежедневни препятствия и не жадува за власт. Ако попадне на лош път, може да се превърне в мечтател, мързеливец, лунатик, а не е изключено да потърси изход в утопии. В неговите възможности е да бъде добър сътрудник, би могло да стане и дипломат. Но не трябва да се цели много високо.

2- е изключително емоционално и въпреки че е склонно да прощава, партньорите му трябва да избягват да раняват неговата чувствителност. В хармония е с хората от първия тип. То се разбира добре с 4, 7 и 8. Да внимава особено с 6 и 9 - те са емоционални като него. Пресичането му с пътищата на 6 и 9 му предвещава злополучие, а не добруване.

ПЪТ 2. Криволичи през ливадите на леките възвишения. Уравновесен и спокоен, той никога няма да се ползва с предимство.

 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1753216
Постинги: 2102
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031