Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2014 14:11 - Кога България изгуби своята независимост ?
Автор: dedenze Категория: История   
Прочетен: 3365 Коментари: 6 Гласове:
10

Последна промяна: 13.03.2015 15:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

           Историците са въвели термина „най-нова история”, за да могат удобно да премълчават и увъртат факти и събития, които биха нанесли определени вреди на действуващи политици, обясняващи днешната, нерадостна действителност! Независимо от точния, богат, фактологически материал угодно се мълчи, а в много случаи, истината се подменя с лъжи и измами!
          Независимостта на България е обявена на 22 септември 1908 г. (стар стил, нов 5 октомври)  с Манифест подписан от Цар Фердинанд и тогавашното Правителство. Десет години по-късно, след поредица от недалновидност, безумия и грандоманства, Цар Фердинанд довежда България до Втора национална катастрофа с ужасяващи последствия от Ньойският договор (натисни
тук )!

          Внимателно прочетете, за да стане ясно, веднъж и завинаги, кой унищожи възможността България да бъде независима държава, ликвидирайки нейният военен и икономически потенциал! Кой и защо е бил особено заинтересован от това, кои народности и държави !!! Възниква въпроса, кой и защо доведе този австриец в славянска България !? Ето едно мнение на земеделеца Ценко Барев, споделено от хиляди хора и историци:
         „ Например говорят за Стамболов, че бил голям реформатор. Подялбата на земята на чифлиците на турците не е реформа, а узаконяване. Не е купил той Хърсовата железница - пътят е открит от Виена до Париж с еврейски пари от турско време още. Стамболов бил пръв български държавник. Пръв е главно в това, че въвежда политическото убийство – вкарва в затвора не само политическите си опоненти, но и приятели като Олимпи Панов. Пише наравно с Ботев, съратник е на Левски, но докато Каравелов, тежко болен от туберкулоза, умира на поста си в щаба в Свищов, Стамболов чака Освобождението и пръв нарушава Търновската конституция, като заема поста си на 31. Славейков го лансира с думите: „Той се би на Шипка!”, но това не е вярно. Бил се е само в „битката” да доведе княз Фердинанд. Хора като него има и до наши дни - до Костов и останалите.”
         Явно, обратно на трудолюбието си, българите са доверчиви, индивидуалисти, наивници, трудно се справят с лицемерието и политическите заблуди, имат манипулирана, историческа памет! Не искат да бъдат самостоятелни и независими, имат робска психика и ниско, политическо самочувствие, разчитат да попаднат на добър робовладелец, какъвто даже и теоретически не съществува! По тази инерция, масово гласуваха за връщане внука на Фердинанд, като за първи път в човешката история Цар стана Министър председател на република !? Резултата за българите бе повече от плачевен – закриване реакторите на АЕЦ Козлодуй, въвеждане на чуждестранните ЕРП, влизане в НАТО, ЕС .... Същевременно Симеон Сакскобурготски си върна земи и имоти за над 200 милиона евро, днес съди България в Страсбург за още !? В съседните държави бившите монарси не получиха нищо, имотите им не бяха върнати заради нанесени щети на държавите, значително по- малки от това, което Фердинанд и Борис нанесоха на България!?
         Та, когато днес някой цинично лицемери с независимостта на България, която е в сферата на налудничавите мечти, буди само гняв и възмущение! От 1919 г. България е зависима държава и за съжаление зависи само от наши и чужди изроди, ненормалници, идиоти, „теоретици”  и марионетки на крупния, финансов капитал– Хитлер, Сталин, Горбачов, Бжежински, Обама ....!?
         Страшен и тъжен финал на една древна култура, писменост, религия и нация! Независимост, в която нямаш право на отрицателен вот, в която те карат да гласуваш за съвременни еничари,  за „по-малкото зло” и то само с ДА!? Независимост, в която народа не се пита какво иска, от какво се нуждае, обратното с всички сили и средства се ликвидира българската самостоятелност, държавност, за да се превърнем в бананова република, която даже няма и банани! В близко време, може да ни принудят „независимо” да обявим война на Русия, както преди години обявихме война на Великобритания и САЩ !?
          Подготвихте ли се, бюлетинките с ДА ви чакат, овълчените еничари също, време не остана, за пореден път станете съучастници в ликвидацията на България, после робски мълчете, тихо ревете и извървете пътя, който сте си избрали към евроатлантическия ешафот !

 

 

 

 

imageimage

image


Широка лъка - автентичен български фолклор, обичаи и храна! Евроатлантически резерват под егидата на ЮНЕСКО ! Вход само за посетители от ЕС и САЩ!







Гласувай:
11



Следващ постинг
Предишен постинг

1. fascindoo - "Кога България изгуби своята независимост?"
22.09.2014 14:30
Естествено с еврейския Манифест за Независимостта на България от 22 септември 1908 г., подписан от хомосексуалния юдеин Фердинанд, довел България до две национални катастрофи...
9 ІХ 1944 е само следствие България да изгуби ТОТАЛНО своята независимост!
Днес какво е - празник на еврейската ни ЗАВИСИМОСТ!!!
цитирай
2. dedenze - Много вярно fascindoo !
22.09.2014 14:42
Но, трябва да намерим друга дума за тази еврейска финансова прослойка, сред тази нация има много достойни, изстрадали хора, които не заслужават да бъдат поставяни под общ знаменател !
цитирай
3. анонимен - Специални поздрави на автора !!
22.09.2014 21:08
ТОва е Истината .....но българите, най
мразим ,да мислим ,и ...да работим.
поздрави и на моя любим блогър fascindo :)
цитирай
4. dimat - Поздравления за постинга!
22.09.2014 21:13
Иска ми се да препоръчам прочит от всички,но много малко са тези ,които биха го прочели,още по-малко,тези,които биха го осмислили.Та кой мисли вече в "тая държава"?Една шепа хора.Останалите са(за да бъда коректен,ще включа и себе си) овце.Стадо,което вечно чака някой "месия" да го поведе.Накъде?Много просто,към по-големия казан с чорба.Дай му на българина пълен стомах,западна трошка с която да се "доказва" и ...ще видите,колко е велик пред ракийката и салатката.Абе,какво да пиша.Още през 1875 г., дядо Славейков ни го е казал,направо в мутрите: "не сме народ,а мърша.....".
цитирай
5. dedenze - Благодаря за поздравите normalna !
22.09.2014 21:51
Шопските принципи които цитираш станаха всеобщи, трябва да отчетем с болка факта, че 3 милиона кадърни българи бяха икономически изгонени от България !
цитирай
6. dedenze - Благодаря dimat за коментара и оценката !
22.09.2014 22:07
Много болезнени истини казваш! Добре, че е нета, човек да си излее свободно душата, не че няма и тук цензура! В медиите това няма да излезе, защото са приватизирани и платени, включително и националните- евроатлантически подлоги! В началото на прехода свободата на словото, беше обявено като най- високото демократично и цивилизационно постижение! Днес със сигурност мога да кажа, че цензурата е по-страшна, голяма и от Тошово време! Затова ако има хора с подобни разбирания, трябва да им дадем линк и съвет! Имам един приятел във Варна той принтираше някои постинги и ги разпостраняваше, за жалост безпаричието го принуди да спре !? На дивият капитал, който ни обгражда мислещи и ангажирани хора не му трябват, още повече застрашават го ! Трудно е, не съм в младежките години, но устата мисамо смъртта ще я затвори, а ръката ще пише до самия край! Това мога да направя за другите и Отечеството, малко е, но ако всички заемат и отстояват, честна, гражданска позиция ще бъдем голяма сила ! Виждаш ли минуса, това означава, че съм засегнал звяра и негодника, това е добре, но не е достатъчно, зверовете трябва да се унищожават! Тук в блога подобно изчадие се самонарича германски тигър, търси реванш и раздава минуси !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467790
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031